- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
-
válasz
Aladdin #13977 üzenetére
Egy időben eléggé sokat "farmoltam" futamokkal, míg meg nem érkezett a sisakgyűtjő időutazós megoldás. Lehet, hogy ezért több fémet (fame) harácsoltam össze.@#13978 Petya25
Az első F1 széria kijátszása után leálltam.
Néha én is gondolkodom ezen.
Volt már egyszer 29k mennyiségű bukósisakom, aztán alább hagyott a lendület, és mára jócskán megfogyatkozott ez a tartalék, és a tartalékképzésre törekvés elhivatottsága. Így mára leapadt ez 11k alá... (de még 10k felett van) -
szaszyka
senior tag
válasz
Aladdin #13888 üzenetére
Közben észrevettem, hogy az utolsókat valszeg nagyon elcsesztem, mert az egyik feladatnál minden segítséget ki kell kapcsolni, és utána visszakapcsoltam a traction controlt, amit amúgy nem használok. Lehet amiatt is szívtam orbitálisan az utolsókkal. Mindegy, tanulópénz
-
válasz
Aladdin #13869 üzenetére
Igazából lehet, hogy nem volt érdemes tuningolni, mert a szériájában gyengébb még így is, mint a másik autó.
Ha meg lesz rá feljesztési akció, akkor ott többet nyer vele az ember, mint így.
De meg akartam csinálni, hát áldoztam rá. Sajnos időt is. (Lassan abba a korba érek, hogy a ráfordított időt sajnálom - olvashatnék is helyette -, de hát a függőség az függőség...) -
lansone79
csendes tag
válasz
Aladdin #13863 üzenetére
Sor 3 tuninggal a top speed-et csak öt alkalommal tudtam elérni, a hatodik sehogy sem jött össze... (vagy 25-ször rápróbáltam, szélárnyékkal sem ment). Ráraktam 145 goldért a negyedik, plusz MS-ért az ötödik motortuningot, azután elsőre abszolválható az event. Jobban megéri, mint 100 aranyért skippelni, mondván valszeg ez a gépsas is exclusive széria lesz...
-
válasz
Aladdin #13832 üzenetére
Huh... hát a 4.4 az nagyon hosszasan sikerült.
Ha nem írod, hogy készüljünk a legrosszabra, idegbajt kapok.
Egészen 'waver'-ig butítottam vissza a botokat, utána sikerült.
Addig viszont mindig meg kellett várni, míg 6. (7., 8.) leszek aztán kimenni off-track-re... kb. 26x.. -
Szbtms
csendes tag
válasz
Aladdin #13803 üzenetére
Megnéztem a körödet, nálad is nagyon hamar fullon volt a fordulatszám. És kb. pont úgy mentél, ahogy én próbálkoztam, jobb kerekekkel a sárga vonalon
Tudom, itt a kb. nem számít sokat, mert ezredekről beszélünk, de hogy 3 óra alatt nem tudtam jobbat menni az érdekes nekem.
Fullos autóval a B nem szokott gond lenni, itt látam egy kis esélyt az A-ra. De tisztában voltam vele, hogy szerencse kérdése is lesz. -
-
Szbtms
csendes tag
válasz
Aladdin #13798 üzenetére
Újabb 2 óra próbálkozás, 83 teljesített kör (plusz néhány restart), de nekem sem sikerült javítani
A legjobb eredmény, hogy beállítottam a mostani időmet 😃
Nekem is volt kétszer, hogy -0.010-0.020 között mutatta és abból lett +0.006 és 7. Nekem is ez a legbosszantóbb.Bár látszólag nincs nagy csaló, de hátha kizárnak valakiket és mégis bekerülünk. Bár erre is egyre kisebb az esély, most már a 11. vagyok a B-ben.
-
balintka
addikt
válasz
Aladdin #13726 üzenetére
Lenyomtam én is, megizzadtam eléggé a vége felé, de nem kellett kinyomnom egy pályát se aranyért.
ataaa: Igen, arról. Olvastam amit írt, de így meg a Round jutalmakat nem kapod meg. Azt se értem, miért éri meg megvenni a Formula E autót kb. 2,5 millió MS-ért, majd ugyanannyit elkölteni a tuningjaira a sorozatához. A maratonnal meg csak 1x költesz, a tuningokra. Persze, mindenki csinálja, ahogy akarja, én le fogom nyomni az aktuális maratonokat.
Annyit taktikázok csak, hogy a drága exkluzívos autókat nem fullozom ki akcióig, az utóbbi 2-3 frissítésből van most 6 autó ott (talán a Reventon-nal kezdődött ez a kivárás nálam).
Már az utolsó F1 invitation sorozat megnyitására készülök, 2 sor tuning maradt az Aston-ra, és végre vége lesz egy időre az F1-nek.
-
-
válasz
Aladdin #13597 üzenetére
Hát ja.. ez az idR erős a kanyarokban, amikor régebben még a megszerzési széria volt, akkor valaki írta is, hogy "el kell hinni, hogy bent marad a kanyarban". És úgy is lett. (meg is találtam a hsz-t).
Én még a D-be se kerültem be a fullossal (igaz, még csak 1x próbáltam, és azt is néma telefonnal). Cél a C.
A legutóbbi wttt-n tegnapelőtt lerúgtak B-ből C-be... hát evvan'. Pegig sokkal jobb lett volna egy gyenge B, mint egy erős C. -
szaszyka
senior tag
válasz
Aladdin #13574 üzenetére
Most reggel jelent meg/ vettem észre a játékban!!!!!, hogy ajánl egy videót, hogyan lehet az utolsó feladatokat megcsinálni. Párszor újra kell kezdeni a versenyt, amíg az első helyezett ideje nem megy 2:45 fölé. Utána sikerülni fog. De azért olyat még nem láttam, hogy magában a játékban "reklámoznak" ilyen videót
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest