- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
ntglaci #7199 üzenetére
Munkanap min. 4-5 futam (3-4 verseny BuKaVu-s utazás alatt) 10 körös le mans-ban, toyotával (7-8 futam/szintlépés, 68 goldért), 2:46-2:50 közötti köridők, 34-40 perc közötti futamidő (40perc: második helyre behozott 911-el
, tényleg szórakoztató kilökni mindenkit, aki visszaveszi a körét [1 kör előnyöm van ekkorra] ). Szervizelendő toyotával 34 perc, 3:00-3:05 köridők, 150m alatti előnnyel szoktam nyerni. Szerviz csak munkaidő alatt vagy éjféltől reggelig. A toyotáról a legutolsó motor fejlesztés hiányzik (700 gold, -0,02sec,+2-3km), de egyszer arra is sor kerül (jelenleg 6 kocsi hiányzik, a nascar széria 40%-on + a sesto futamai vannak hátra)...
A nismó-s 10 körös nekem nem volt igazán szórakoztató, csak a lányom profiljában használom, hetente kb- 6-10 futam (level 147), ált hétvégén vagy +xx%-os fame/>100%r$ szorzós napokon (erősen erőforrás hiányos a profilja, kb.100 kocsi, éppen megnyílt az elite széria) -
ntglaci
csendes tag
Sokáig én is F50-nel nyomtam, de gazdaságosabb a 10 körös egy lmp-vel. Igaz hogy 27-28 perc viszont csak 1 goldba kerül a fameduplázó csajszi! A ferrarival 2db 4köröst kell menni, hogy arányaiban egyformát kaszálj! Viszont így ez 2 gold a csajszinak! Számomra a nagyobb sebesség és kihívás élvezetesebb, így rászánok napi 2xfél órát! Kíváncsi lennék mások mennyit tolnak naponta?
-
ntglaci
csendes tag
Érdekes olvasni, hogy másnak az lmp-s Toyota felesleges, miközben számomra az egyik legjobb lmp-s autó, ezzel farmoltam most 201-es szintig! Ráadásul azon ritka autóim egyike, amelyik full upgrades! Viszont nagyon megbántam a ferrari f14 megvételét 1050 goldért és még vagy 1200 gold az upgrade-ért. Pedig még nem is full, 4 hiányik hozzá. Soha nem fejezem be, mert irreálisan viselkedik a pályán, tapadása miatt az élethűsége nulla! Szívom a fogamat, hogy ennyit ráköltöttem! Másnak meg biztos ez a kedvence! Mindenkinek más a játékstílusa!
-
ntglaci
csendes tag
Egyet értek! Nekem a játékélmény a lényeg! Márpedig számomra ez a nascar-os event volt a legjobb, a változatos pályák használata miatt! Mai napig nem tudom, miért hanyagolják Brandt Hatch pályát, pedig dobozautóval kimondottam jó! Itt végre volt egy verseny! Nekem ezért érte meg ez az event! Még gold-bukás árán is!
Van köztünk valaki aki a 100%-ra hajt? Aki nem, szerintem annak is érdemes legalább ezt a nascar eventet megcsinálnia! (Én kishiján kihagytam ezt a dupla fame nap miatt, utólag megbántam volna)! Mert ez tetszett és nekem ez a lényeg! Természetesen tiszteletben tartom, hogy más más felfogásban játszik! -
Sordoran
addikt
válasz
ntglaci #7194 üzenetére
Ilyen erővel játszani se érdemes, hiszen az idő pénz, és amit ráfordítunk időt a játékra, semmit nem keresünk vele.
Ne sarkítsuk ennyire a dolgokat, itt nem erről van szó. Hanem pusztán "anyagi" szempontból nem éri meg annak, akinek a 100% teljesítése lényegtelen. Én nekem 32 gold elköltése nem éri meg, hogy a végén ott legyen az, hogy 100%. Nálam a begyűjtött autók fontosak, azaz minél több kocsi legyen meg (és itt gyakran kell gold). Itt is akad kivétel, pl. LMS Toyota mai napig nincs meg, és nem is tervezem megvenni, mert minek? Nem tetszik az autó, így felesleges. De a McLaren F1 GTR tetszik, és meg fogom venni. Van akinek minden autó kell, van akinek pár kivétellel a legtöbb (mint én), és van akinek minden autó, és tuning rájuk, hogy meglegyen a 100%.
És én írtam, hogy annak akinek nem fontos ennél az eventnél a 100%, annak nem feltétlen éri meg. Akinek meg kell, az rákölti, mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik. -
ntglaci
csendes tag
Ennyi erővel egyetlen event sem éri meg! Az autó ára (20% akció ellenére) meg az upgradek ára vs. nyert goldok aránya mindig deficites!
-
Petya25
őstag
Ez a Sunoco teams race bug-os vagy nem számol minden Sunoco futamot?
Pont annyin állok mint délután, de már mentem azóta több mint 50km-t....
Egyébként nem annyira érdekes, mert ami nyeremény lesz a végén. hát abból sokmindent nem veszek. -
ntglaci
csendes tag
Így van sajna! Mentem 2 db 10 körös LeMans-t, a csajszi kapott egy-egy aranyat, és már tényleg nem elég egy szintlépéshez. Még egy-két napig elbohóckodok a duplázóval, így kb. 150 arany összejön (az is valami), aztán befejezem ezt a "szuper" Sunoco bajnokságot. Még jó, hogy csak 51-es PR-ig kell tuningolni a verdát.
(Eddig nem éreztem szükségét megvenni, így nincs is tuningolva). Értelmetlen "töltelék" verseny, csak hogy legyen valami... Akárcsak a nascar-os Gauntlet 4!
Kifogytak az ötletekből? -
ntglaci
csendes tag
Sejtettem hogy sokáig nem érdemes offline-ba farmolni. Ügyesen időzítettek a tűzmajmok!
-
ntglaci
csendes tag
Jött egy sunoco limited event meg 1 nap double fame nap. Azt hiszem, nálam sokáig 10.-e lesz! Csak az a szivás, hogy nemsokára jön az új Lambo challenge, amit ha kihagyok és goldért kell megvenni, az sok lesz! Igy amit a dupla fame napokkal farmolok el fog menni a kihagyott autóra. Gondolom az nem kivitelezhető, hogy offline legyek hetekig a dupla fame nap miatt, közben meg a challenge-t is csinálni valahogy? Mit érdemes tenni?
-
rumos14
nagyúr
most vettem észre, hogy van még egy dobozautó, amit pénzért meg lehet venni (Toyota Camry Sunoco, 720e RS). bár sok értelme nincs, mert pénzzel kevésbé tuningolható mint a többi NASCAR autó, és most ingyen használható a 4 napos, se nem challenge, se nem gauntlet formátumú, hanem sima versenyszéria időszakos event-ben.
-
.Habi
csendes tag
Az miért van, hogy TT-ben a ghost-omat leelőzöm és előtte érek be, aztán a végén kiírja, hogy lassabb voltam (+-os az idő)? Több pályán, több autóval, wifin). Most valami fél másodperccel van lemaradva a ghost a Porsche track-en.
-
BikaGT
csendes tag
Hát igen, az online multiplayer nagy szívás. Én jártam már úgy is, hogy az első helyen álló megállt valahol a kör felénél, a következő körben kört adtam neki, aztán mégis őt jelezte a végén elsőnek! WHAT???
-
Sordoran
addikt
100% Fame bonus van 2 napig, aki esetleg kicsit farmolni akarna.
-
l4ci
tag
válasz
SoldierL #7165 üzenetére
Szerintem nem rak vissza szűz állásra, hanem csak online nem enged játszani sehol se, ahol amúgy be kellene lépni facebook/google/Play Center acoounttal. Ha kilépsz, akkor ugyanúgy lehet tovább játszani offline. Persze úgy nem olyan izgalmas, a buta botok ellen.
A multiplayer az viszont teljesen online, azért is a neve Online Multiplayer. Persze eléggé bugos ez a része, nálam sokszor volt olyan, hogy a mezőny már rég elindult, mire nekem betöltött a pálya (LeMans vagy Spa többnyire) és én mintha csak időmérőt mentem volna, alig találkoztam autóval, 1-2-t a végére leelőztem, a végén pedig első lettem, mert én futottam a leggyorsabb kört. Nem számított, hogy nem egyszerre indultunk, az időeredmény számított csak. De van, hogy nincs ilyen szerencsém és kifogok egy laggoló játékost, akit nem tudok megelőzni, mert ha lekoccolom, akkor én lelassulok, ő meg ugyanúgy megy tovább. Meg vannak a direkt kilökő, leszorító játékosok is, akik csak úgy tudnak nyerni, ha lelöknek az útról, ilyenkor persze én büntetést kapok, ő meg halad tovább, mintha mise történt volna...
-
lalikaone
csendes tag
szeretnek valaszt kapni egy problemara. tortent, hogy egyik pillanatrol a masikra beszart a cloud save-m. a hibakod a #10 . kapott mar valaki ilyet? irtam a majom supportnak is, a sima elore gepelt sablonszoveget elkuldte a majmok automata gepi valaszprogramja, azonkivul semmi. otletek?
-
l4ci
tag
válasz
Gyurma_13 #7158 üzenetére
Ez a 136e km honnan jött? Se megerősíteni, se cáfolni nem tudom, azonban a régi profilom még él az asszony facebook profilja alatt, ezért biztosan tudom, hogy abba "csak" 121e km-t tekertem bele. És 935 órát, kb 13-14 hónap alatt. Aztán elegem lett és eldobtam. 357-es szintnél.
De nem vagyok őrült! (Akkor se!
) Csak akkoriban nem volt más lehetőség, mint farmolni. Rengeteg LeManst mentem a Ferrarival, a 10 körös LMP1-es hosszú volt és nem is volt könnyű nem fullos autókkal.
Kb tavaly március-április körül dobtam a kukába a régi profilom és kezdtem újra a 2.1-el, először online, dőlt a pénz, ami persze hamar elment az autókra, mert 50-60 autó pár hét alatt összejött. Aztán kipörgettem fullra, feltuningoltam a 82 autót és kezdtem az arany farmolást. Ez is eltartott pár hónapig, de megérte (vagy nem?!), mert még mindig van 24700 aranyam. Viszont a pénzt elég jól sikerült elkölteni az upgrade-ekre: több, mint 200 milliót szórtam el, most is csak 2-3M van, de ennyi kell is, mert jön még két autó hamarosan.
SoldierL: azt honnan veszed, hogy nem csak bannol, hanem törli is a profilt? Veled történt meg, vagy hallottad, hogy vki mesélte?
Szerintem profilt nem törölnek, rendesen meg van az oka a bannolásnak, amit a reason code-dal szemléltetnek is. Engem is bannoltak pár hétre, amikor "túl sok" aranyam volt, nekem currency cheat-et írtak reason-nek, ami pár hét alatt elmúlt, mert költöttem rendesen belőle.
Most 352-es szinten vagyok, kevés hiányzik a 353-hoz. De ezt is úgy csináltam, ahogy Gyurma_13 is: 300-as szintig a tavalyi double fame akciókon toltam fel még a 2.1-el, a többit meg már a frissítések óta. Sokkal lassabb így, nem érdemes már farmolni, marha unalmas LeMans-ban körözgetni. Max a fame szint emelő napokon megyek egyet, akkor érdemes megtolni a csíkot egy kicsit.
Amúgy néha szoktam multizni, vicces dolog szétszivatni a hosszú egyenesekben a sok alap autókkal közlekedő játékost. Persze sokszor kilöknek, de 700-800-as szintig simán eljutok vereség nélkül, ott kezdődik a móka. A TT az más téma, arra rá kell szánni az időt meg kitapasztalni az autókat, pályákat, eddig még nem fektettem bele túl sok energiát, annyira nem vagyok gyors.
A csapatversenyek meg kb semmit se érnek, annyi ott a csíter csapat, hogy esélytelen sokat keresni vele. Volt idő, amikor reklámokkal egy óra alatt kerestem annyit, mint a csapatnyeremény lett volna...
Vannak lehetőségek aranyat hekkelni, de ahhoz sajnos tényleg droid kell, iOS alatt nem lehet sokat trükközni. A lehetőségeket már többször kitárgyaltuk, vissza lehet keresni, ha vkit érdekel.
-
Gyurma_13
aktív tag
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
SoldierL #7159 üzenetére
A motiváció a szórakozás és néha ránkjön az öt perc és valamelyik TT -t kijelöljük és versengünk egymás között itt a fórumon néhány napig, aztán egy darabig csend van. (Pompi létrehozott egy PH-s csoportot face-en)
Amúgy én nem multizom, nem vagyok TEAM csapattag, heti TTT versenyen is csak hébe-hóba játszom.
Goldot vagy farmolsz vagy valahogy összehackelsz. Az utóbbit én IOS-en buktam, tehát maradt a farmolás.
Farmolni legjobban a Master széria utolsó versenyével tudsz F40/F50-nel, itt 14 percet mész kb., és duplázol a csaj managerrel, hogy nagyobbat menjen a FAME csúszka. Ha többet mész a szerelőt is használhatod.
Egy fokkal még ennél is jobb az LMP-s autós Le Mans, de ott 30 perc egy menet.Esetleg VPN -nel reklámnézegetéssel tudsz még goldot szerezni, de mostanában valahogy nem müxik, csak napi 5 max. Régebben 10-15 megvolt, egyeseknek ennek többszöröse.
Hackhoz nem értek. Pedig nekem is jól jönne pár ezer gold
-
SoldierL
senior tag
Valaki elmagyarázná nekem a játék komplexitásának relytéjét? Tehát ti multiztok, vagy farmoltok? Van ez a Team manager (azt hiszem ez a neve) mire szolgál? Hogy tudok bejelentkezni? Itt is vannak Eventek, mint pl. az Asphalt 8-ban? Tehát valaki összeszedetten elmagyarázná nekem, hogy mivel tudok leginkább Goldokat szerezni és mi lényegében a játék motivációja? A carrier java részt már kész van elég jól állok.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
zsolthee #7154 üzenetére
Elmúlt évben tavasszal volt egy dupla fame nap, na én akkor offline mentem és szeptemberig csak Le Manst futottam. 240-től 415-ig. Kb. 1000db 4 körös Le Mans
Előtte meg 2.1-ben és 2.3-ban is így tettem 80-200-ig, csak ott a két évvel ezelőtti nyáron.Farmolás, még egyszer nem kezdenék bele
922 óra és kb. 117e km
Ez már nem annyira kiugró, a többiekhez képest. L4ci pl. 136e km-nél kezdte újra, tehát ő az igazi őrült
-
Petya25
őstag
Csapatban a sebesség hogy kerül az ember neve mellé?
-
zsolthee
senior tag
válasz
Gyurma_13 #7150 üzenetére
432?
24 órában nyomod megjelenéstől, vagy mi?#7148) DigitXT mi az a VPN?
Az összes autót nem is akarom megszerezni, de az Elite szintet jó lenne kipörgetni.
Most nyilt a Master, ottt a Ferrari-k és Open-wheel gépek nagyon tetszenek,
Ott el fogok időzni.Köszönöm a tippeket!
-
DigitXT
félisten
Kár, hogy egy időcsaló van Dubaiban az élen. Pedig jó kis TT lenne.
Meg sem néztem a ghostját (tuti nincs is), de "3 mp-cel jobb mindenkinél":
csak a lónak a micsodája nem lóg ki.Ilyenekhez mérnek -» értelmetlen.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
zsolthee #7147 üzenetére
Mennyi az esély?
Én 432 szinten vagyok és gold hiánnyal küzdök. Mindezt úgy, hogy nem kezdtem kimaxolni a kocsikat, hanem addig tuningoltam csak, hogy a PR szintem meglegyen az eventek befejezéséhez.
Szóval, semmi esélyed nincs
L4ci csinálta jól, meg DigitXT
Ha nem öltem volna bele ennyi órát már, én is azt az utat választanám -
lalikaone
csendes tag
válasz
zsolthee #7147 üzenetére
valts taktikat, csinald ugy mint en. napi bonusz +segito hasznalata, vpn minden nap( nekem a ford frissites ota napi 20, se tobb se kevesebb, kerek 24 orankent) "ledaralod" a szeriakat 1 fullra tuningolt autoval addig, ameddig minden autot feloldasz, plusz a kovetkezo szeriat, bonusz szeriakkal csak akkor foglalkozva, ha van benne olyan auto, ami foszeriaban nincs. ha feloldottad az osszes autot, akkor szepen aprankent huzod fullra ami megvan, ami nincs azt meg ha akcios lesz, megveszed. haladosabb, arany es rs szempontjabol pedig esszerubb.
-
zsolthee
senior tag
A szutyok Nascar-on kívül játszik még valaki a többi játékmóddal?
Marquis Challange-en túl vagyok nag nehezen, de szörnyen idegesítő volt az egész. Pláne a második fele.
Úgy van kitalálva, hogy tutira ne tudd gold nélkül végignyomni.
Az Expert szintet szerintem még bírni fogom arannyal, de utána kétlem. Már most az autók kimaxolása is sokat emészt fel, hát még utána. Utána mennyi esély van "ingyen", (bankkártya nélkül) végigjátszani?Ugye nem csak én érzem pofátlannak az üzletpolitikájukat? Kíváncsiságból megnéztem az árakat, de seggre ültem rögtön.
1019 Gold ~ 31ezer FT
66 Gold +250.000R$ ~ 4600FtUtóbbi gyakorlatilag semmi. Jobb napokon bónuszokkal összefarmolom egy kör alatt M3 GT2-vel, az arany mennyisége meg vicc...
Nem normálisak. Nem áll tőlem messze az ingyenes játékok támogatása (WoT), de ezeknek semmit. -
DigitXT
félisten
És ezzel a módszerrel megvan már az A csoport?
Szerk: arról nem is beszélve, hogy nekem magától(!) belementett egy kövéret miközben nyomtam a versenyeket. Szerk3: ha ez nem lenne, drive töltés/szerviz után is mehetne a restore, mint anno.
Szerk2: amúgy mondtam én, hogy nem lehet? Van ott egy "...". És feloldom azzal, hogy NEHÉZ. Mert én úgy gondolom, hogy AZ. Legalábbis nekem. A 300. környéki helyre voltam eddig jó, ami összességében nem rossz, de nem is a Top50 ami kéne... Bár nem motivál a 300 arany, inkább csak presztízs, hogy gyors vagyok, vagy sem. De hát a mellékelt ábra szerint nem vagyok, folyton eldobálom az autót. Top1000 körüliek az idők, amiket futok, kivéve LaFerrari, mert ott már megvan a 300. De ahhoz 88x újrakezdtem, mert már az első kanyarban benne marad 2 tized.
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7144 üzenetére
Dehogynem lehet: drive és javítás nélkül is bőven lehet TT-zni, sőt, én már csak így csinálom, ha éppen benevezek az adott heti TT-re! Felhő mentés után lenyomom az 5 versenyt, akár lezúzom a kocsikat is, ha úgy van, utána visszatöltés, mert a TT eredményt úgyis a szerveren tárolja. Minimális idő a visszatöltés és nem kell várni a szervízre meg a drive újratöltésre. Hülye lennék érte aranyat vagy időt pocsékolni...
-
DigitXT
félisten
válasz
kolos15 #7141 üzenetére
Félreolvastad. "Up to..." Szóval 300 gold csak a "TT-s A kategóriának" jár,
ami valami kretén oknál fogva sokkal szűkebb, mint egy normál A csoport.
Top10%, ami viszont C csoportig igaz most goldot nyer. "Akár 300-at..."Amúgy még nem járt le az idő, majd a hétvégén. De a legjobb 50-60 közé
bekerülni, ráadásul úgy, hogy nem szórsz aranyat a drive-ra, javításokra...
Nehéz. Ha a Top1000 elég lenne, ahogy egy átlagos A csoportnál bőven... -
kolos15
csendes tag
Gondolom mindenkinél megjelent a heti TT-nél: 300 gold for top 10% players.
Megkapta valaki? Én B kategóriával nemIlletve: nálatok volt karácsony óta "akciós" autó?
Az event határidőkhöz érdemes figyelni az RR3 wiki-t.
-
kgymac
őstag
Össze lehet hozni az utolsó 3 autót valamivel több, mint 1 nap / kocsi alatt (3-5 óra/nap, legalább 3 alkalom/nap. Ha nem melóznék, hamarabb is összejöhetett volna). PR52.2 már elég lehet az utolsó futamokra, a gyengébb gyorsulású SS max 17mp-es futamához kellett először megvárni az első upgrade-eket. Bár sokan nem értenek egyet a butítással, de az 1 nap/kocsihoz kell. Az első napokban érdemes kilökni a vezető kocsikat (2-3 elég), a későbbi (4. naptól) pedig akár többet is. Richmond és Daytona is alkalmas arra, hogy elhelyezzen "akadályokat" a pályán a többi kocsinak (Daytonában láttam repülő kocsit is
), persze alap, hogy csak kicsivel szabad gyerni. Ha az elsők közül ki van lökve valaki, 2-5-10 mp-cel növeli a futamon elért időt, kocsinként. Igaz, ekkor elég erős kocsi kell, hogy pozició vesztés esetén újra az élre kerüljön valaki. A 3/4-en alap a 2km alatti táv a nyeréshez, itt nem működött először a retry a vesztett futamnál. Ill. ment egy darabig (kb. 10-15x), majd ezt elérve nem változott a bot neve, de az elsőséghez szükséges táv nőtt (a korábbi csökkenés szintjeivel). Szerencsére a zöld lámpa után megszakít egy darabig megy, de ha belerongyolsz az egyik kocsiba és fail lesz a futam (szerencsére van ne sérülj feltétel), újra csökkenni kezd a szükséges táv. (Sajna én csak a 2. kocsinál vettem észre ezt a működést, az első kocsinál úgy 200 gold-om bánhatta [55.7 feletti PR], a szükséges idő kb. 30-40 perc). A 7. napon tényleg csak arra kell vigyázni, hogy ne teljesítsd túl a célokat. Nem kell nyerni ha csak legyél 30., stb. Így kevés gold-dal is nyerhetőek a futamok, bár ahol elsőnek kell lenni, ott azért kell a mérnök (3 javítás/nap belefér, de alap, hogy a 3/4 végén a vendég kocsit is javítani kell, hogy a következő körben (újabb autóért) rendben legyen).
-
485
aktív tag
-
Pompi
nagyúr
Lehetett tudni előre, ki volt írva az első teljesítése után, meg persze a többi után is. Én az másodikkal elszarakodtam majdnem 7 napi,utána írta, hogy már csak 3 napom maradt elkezdeni őket. A 3. autót így lezavartam 2 nap alatt, és gyorsan elkezdtem az utolsót, befejezni van rá 7 nap megint.
Amúgy érdekes volt a 3. autónál az utolsó előtti 5 körös Daytona érzésre nehezebb volt, mint az előző 2 alkalommal, viszont az utolsó, victory lap, amire panaszkodtam, az meg lett elsőre.
-
ntglaci
csendes tag
Meg van nekem is a négy autó, és a feloldott event-ekben 50% körül járok. A PR miatt talán még a 75%-ig elmegyek, de tovább nem látom értelmét. A fejlesztés több gold, mint amennyit nyerni lehet vele.
A Gautlet 4 lesz előbb vagy a Lambo? -
Sordoran
addikt
Nekem nem rémlik semmi figyelmeztetés. Szerencsére és folyamat tudtam tolni, és már megvan mind a 4 autó. Mondjuk az is érdekes, hogy most minden autóra adtak 7-7 napot, míg előzőnél csak az elsőnél kaptunk 7 napot, többire csak 3 vagy 4. Bár így, hogy nem kellett várni napikra, most is 2-3 nap alatt teljesíthető volt, ha valakinek volt rá ideje. Én azért is siettem, mert láttam, hogy március közepén lesz megvehető az új lambo, vagyis már március első felében lesz hozzá event.
Belegondolva amúgy durva, hogy 6 autó szerezhető meg ezzel a frissítéssel ingyen.(#7133) NNME: Ez se egyetemes dolog, én is így próbálkoztam vele, és soha nem értem őket be, elhúztak előttem, még a mögöttem lévő is szinte tolt lefele. Első körnél skipeltem arannyal, utána már inkább butítottam őket. Lényegében mindig az utolsó 2 futamnál kellett butítanom, előzőket vért izzadva de lehetett teljesíteni simán nálam, de ezeknél annyira feljött az AI, hogy nem bírtam velük.
-
485
aktív tag
Megvan a második autó, most a főtáblán "Time Remaining 1 Day" van, ez azt jelenti, hogy a harmadikat még elkezdhetem, de a negyediket már buktam?
-
dudikpal
senior tag
Tolja vki Memuval?
Hogy sikerült beállítani az irányítást?
Jelenleg ott tartok, hogy bekalibráltam a gombokat(gáz, fék, kanyar), de fékezés közben nem kanyarodik, csak ha felengedem a féket. Olyan mintha nem lenne multitouch.
Arra az irányításra állítottam, amikor tapival lehet kanyarodni, nem döntögetéssel. -
ntglaci
csendes tag
Lemaradt az irományomból, hogy root-olt készüléken érne meg egy próbát, ott engedi a cserét (elméletben)!
Nekem nem az, így nem tudom kipróbálni. Sajnos nekem az Samsung s5-ösömmel van problémám, memóriakezeléssel kapcsolatban. Van amikor nagy tömegben is vajsimán fut, van amikor meg indokolatlanul akadozik, még ha csak egyedül vagyok a képernyőn, akkor is. Teljesen random. Több fórumon is olvastam, hogy az s5-nek vannak "memory issues" gondjai, amelyet talán az Android 5.1.1 orvosol (vagy a 6.0).
A baj az, hogy még mindig 5.0 van rajta, és hivatalos szoftverfriisítés még mindig nincs hozzá!Linkkel kapcsolatban: más fórumokon kifejezetten harapnak a webcím beírás esetén.
-
DigitXT
félisten
Ez a HUNP csapat amúgy vmi PH-s cuccos?! Komolyan elgondolkodtam,
hogy csatlakozni kéne, csak hogy ne hívjanak meg folyton vadidegenek(!)
mindenféle csapatokba, csak azért, mert látják a heti TT listában a nevem.Az a legidegesítőbb, hogy akkor is hozza őket "barátként", ha csak kérték
a csatlakozást, de én nagyon nem nyomtam acceptet: explicit decline kell!
Megjegyzem, eleve nem értesít a felkérésről, mindig így veszem észre.Ui: ez a Meki érdekes állat. Meg kéne tanulnom vezetni, mert nonszensz,
hogy kikapcsolva a manuális gázt gyorsultam Brands Hatchben fél mp-et.
Persze az is igaz, hogy fogásom sem az igazi: gázt "taposva" nem tudom
jobbra kitekerni a "kormányt" (érzékenyebbre nem raknám, így is ideges).
Tudom, könnyű a technikára fogni, hogy fakezű vagyok, így nincs meg az
A csoport. De legutóbb mindössze 30 ember volt benne, ami elég szigorú. -
Sordoran
addikt
Ez így van, első nekifutásnál még skipeltem goldért, utána már inkább butítottam ellenfeleket. Victory lap, és ha vért hugyozol is alig jön össze, még hogy Real Racing... Semmi realitás nincs ebben a szituációban.
Szinte magam előtt látom, hogy Lewis Hamilton megnyeri a VB-t utolsó futamon, de mégse ünneplik meg, mert a levezető körén Rosberg megelőzte. Seems legit.
Jah és megnyugtatlak, harmadjára, és negyedjére se lesz könnyebb. -
SoldierL
senior tag
Androidon felraktam egy régi verziót szét hackelve
+tudok grafot állitani! Ios-on meg marad a legal profil 'oszt kalap kabát.
-
Pompi
nagyúr
Amúgy hálál
viccesidegesítő, hogy az egész challenge egyik, ha nem a legnehezebb futama nekem már másodjára is az utolsó, ami elvileg egy victory lap lenne ugye. -
Gyurma_13
aktív tag
Zsinorban harmadszor nem kapom meg az utolsó napi bónuszt! Kezd bosszantani
-
Pompi
nagyúr
Nem, mert ki fogom moderálni. Ahogy a napokban is írtam már minden, de minden megtalálható már a topikban ami jelenleg elérhető. Hosszú ideig kvázi megtűrt téma volt. De húztam egy vonalat. Keress vissza ha ilyen terveid vannak, de ne menjen erről újabb diskurzus.
-
BikaGT
csendes tag
Hogyan lehet becsalni a játékba pénzt/aranyat? Valaki tudna egy lépésről-lépésre útmutatóval szolgálni, ami működik is?
-
DigitXT
félisten
válasz
ntglaci #7116 üzenetére
ntglaci! Nem az a baj, hogy az RR3gfx az idők során vhogy elromlott,
hanem az újabb Android nem hagyja dolgozni: fájlokat másolgatni.Szóval... akármilyen app is legyen, ha fájlrendszer szinten nem fog
hozzáférést kapni a csereberéhez, így maradt a "kézi hekkelés".
Amúgy nem tudom, mit nem szeretnénk egy közvetlen linken... Na
jó, max. azt, hogy ki kell jelölni, megnyitást kérni, mert nem is link.
(Meg esetleg ha valami vírusos tartalomra mutatna, akkor azt sem.)Szerk: bár el tudom képzelni, hogy az RR3gfx már régiebbi drodion
sem fut a játék újabb verzióival (mert okafogyottá vált a fejlesztése).
Amúgy volt benne egy hasznos funkció: a backup. Igazából ennyiből
állt az új verzió támogatása, hogy belerakták az eredeti plist fájlokat.
Ha valaki elfelejtette volna visszaállítani, és úgy frissített, helyrerakta.
Többször futottam bele a hibába: frissebb játék, ráerőszakolt régi fájl.
Ez a kézi cserével sosem következik be, így nekem nem is hiányzik.Szerk2: igazán belerakhatnának egy pár grafika opciót a menübe.
-
ntglaci
csendes tag
http://hitex.lt/pages/projects/graphics-for-real-racing-3
Moderátor! Bocs a közvetlen link beszúrásért! Tudom nem szeretitek ezt!
Egy próbát megér, 4.0.3-ig elméletileg működik! Hátha. -
SoldierL
senior tag
Nem tudom megcsinálni. Nekem ugyanaz a graf marad mindig
-
SoldierL
senior tag
Ezt nem lehet igy megcsinálni. Mindig újra generálja az eds-ben lévő fájlokat. Kimásoltam a mid2-őt, utána vissza másolgattam 28-szor csak más nevekkel. Elinditom, kilépek erre fel megint a High van legfelül az eds-ben. Miért cseszték el azt a rohadt Gfx-et..
-
l4ci
tag
válasz
SoldierL #7108 üzenetére
Én nem a telefonon direkbe hekkeltem, hanem gépre dugva böngészőben kényelmesebben lehet átnevezni. Én konkrétan az egész mappát neveztem át, benne a megfelelő file-ok nevei ugyanazok voltak, csak ugye a tartalom volt ugyanaz. De ha egy ugyanolyan mappát bemásolsz, mondjuk eds.low néven, akkor egy fileböngészővel (Pl. ES Explorer) magán az eszközön is átnevezheted arra, amire éppen akarod.
-
DigitXT
félisten
válasz
SoldierL #7108 üzenetére
Vmit félreértettél... A fájlok tartalmának kell egyezniük, nem a nevüknek.
Ha tudod, hogy most min van, elég EGY másolatot csinálnod (a kívánt nevű
fájlból), az aktuális fájlt meg átnevezni vmi "bak"-ra, a másolatot meg utána
ennek a nevére. Ennyi... (Lehetne törölni is az eredetit, de ha nem működne,
nincs backup, macerásabb beszerezni újra a fájlt: átnevezve jó backupnak.) -
SoldierL
senior tag
Sziasztok srácok! Segítséget szeretnék kérni! A mostani rr3 gfx tudjátok nem működik! Hibával kidob! Hogyan oldhatnám meg másképp, hogy Mid2 beállításon fusson? Tudom, hogy az eds mappában vannak a grafikai fájlok és olvastam az is, hogy mindegyiket át kell írni erre, de nekem nem engedi! Kííja, hogy egyazon nevű fájl nem szerepelhet többször ebben a mappában, vagy valami hasonlót! Mit javasoltok? Köszi előre is!
-
ntglaci
csendes tag
Nem, nincs 100 millió aranyam, ha annyira érdekel már csak 8000! Ez még kb 5-7 frissítéshez elég, aztán vége. Ha jól beosztom! Nem mondom azt, hogy tisztességgel szereztem, de ezt hagyjuk, lerágott csont! Ha visszaolvasgatsz a fórumon, megtalálod a választ a kérdésedre.
De amíg megy a játék, addig élvezni szeretném, és nekem a "butítgatás" nem nyújt örömet. Akkor majd inkább abbahagyom! Ezért is írtam, hogy nem vagyunk egyformák!
Ha a 6 éves kisfiam elkezdene vele játszani, és eleinte szétbénázná a versenyeket, egyszer ő is nyerne az ő szintjére lecsökkenő AI miatt. De ő nem pötyögné be, hogy "alap autóval is meg lehet nyerni ... nem tudom mi olyan rizikós benne!"Meg nem olyan sértődékeny.... Viszont kívánom neked is a jó játékot!
-
Rohjinwook
csendes tag
válasz
ntglaci #7091 üzenetére
Nem menozesnek szantan.... oke lehet a jatek lenyeget veszi el de alg van goldom.... es szerezni is kurva nehez... egy nascar autot nem tudok megvenni mert 350 gold... honnan lopjak annyit kolcsek milliardokat a jatekra?
Ui gondolom neked csalassal van 100 millio atanyad.... inkabb aruld el h lehet olyan sok aranyra szert tenni... mindegy gondolom ugysem valszolsz ugyhogy jo jatekot!
-
485
aktív tag
És az mennyire volt nevetséges, hogy pár napja 3 éves lett az rr3, ezért az évforduló alkalmából kaptam egy matricát, az egyik astonra. vicc. adtak volna egy autót, vagy egy millió dollárt, vagy 100aranyat.
-
ntglaci
csendes tag
Na ez egy logikus érv!
A Gauntlet 4 már csak hab lesz a tortán (szintén Nascar). Már egy szutyok Trabanttal is szívesebben játszanék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest