Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
LeMans, Mulsanne egyenes, az első körforgalom előtt. De elsőre nekem is csak 354 jött össze. Nem tudom, hogy lehetne 360 fölött menni, eddig csak a Regerával sikerült a végsebessége közelébe kerülnöm, a többi mindig fennakadt a Mulsanne első körforgalom palánkján. Ezek a 370-es időket hogyan csinálják? Ennyi csíter van, vagy van valahol egy nitro gomb a játékban, amit eddig eldugtak?

Az F1-es Ferrarival is csak 388-at sikerült mennem anno, pedig 394 a vége, de 388-nál megállt a számláló és nem ment feljebb, pedig nem koccantam senkivel és hely lett volna még gyorsulni...
-
BPO537
csendes tag
Spat emlegettek, de még a Mount Panorama-i lejtőn tudom elképzelni. Máshol nem nagyon lehet.
-
Pompi
nagyúr
-
ntglaci
csendes tag
A fullos c7r végsebessége 362km/h. Akkor hogyan lehet vele 371,9km/h-ás top speedet elérni vele a jelenlegi első helyezett csapat tagjainak? Értem én hogy assist lassít, de ez itt valami akkor sem jó.
-
Pompi
nagyúr
válasz
KenBlock43
üzenetére
Akkor ahogy elhangzott, keress rá a .plist kifejezésre. Ez pl. egy megoldás az én tollamból.
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ma délelőtt 11 körül néztem az A csoportot, akkor már "csak" a 134. és 137. helyre volt elég a Venomos idő, és még ők is "csak" 1.3 másodperccel vannak lemaradva a top Regerás időtől! Jól nyomják, valamit tudnak, amit mi nem, nekem állandóan kicsúszott valahol, 1:17-nél nem tudtam jobbat menni vele.
Ha lehet hinni a wikipediának, akkor a Venom a 0-300-as rekordot 2013-ban döntötte meg, azóta a Koenigsegg One és a Regara is lenyomta (11.92s és 10.9s). Viszont top speedben még mindig ott van, 270.4 mph (435.3 km/h) a rekordja.
A játékban viszont a Regera szerintem sokkal könnyebben vezethető, kanyarokban érzésre stabilabb, de a fék lehetne jobb - mondjuk 400-ról nem lassul olyan jól az ovál sikánon, itt többször is a falban kötöttem ki, mikor későn fékeztem...

-
DigitXT
félisten
Nem tudom a Venommal hogy tudott valaki hasonló időt menni...
Nem hasonlót, hanem konkrétan 97-et. Bőven az A csoportba, sőt Top100-ba jót!
"Biztos sokat gyakorolta otthon."
Esetleg csak jobban ráérzett az autóra.
Amúgy a Venom GT valami IRL állórajtos Guiness rekordot tart 0-300-on: 13,63 s
Nem mondanám, hogy sz*rul gyorsul, de persze a játék az más, kigyorsításokon
meg számít az oldalirányú tapadás is ilyenkor, különben szállsz is el a pályáról... -
ntglaci
csendes tag
Ma reggel volt egy érdekes dolog! Reggel mentem egy versenyt az assisstok nélküli csapatversenyben. Kínlódtam mint sündisznó a jégen, második lettem. No score. Következő és egyben utolsó reggeli nekifutásra a TC-t bekapcsoltam, a többi maradt off. Jó pályát kaptam, megnyertem és kaptam egy pontot! Ezek szerint a TC nem számít assisst-nak ebben a csapatversenyben!!!!

-
l4ci
tag
válasz
ntglaci
üzenetére
Nekem is sokadjára lett érvényes mért köröm a Venommal, állandóan kicsúsztam valamelyik kanyarban. Aztán mentem egy alibi kört, jó 7-8 mp-re a top időtől, D-E csoportos eredmény lett. Aztán próbáltam javítani, de állandóan csúszkáltam, nehezen ment. Végül váltottam a Regerára és már az első kanyarban fél másodpercet adtam magamnak, az első kör hiba nélkül 1 mp-el jobb lett. Utána sikerült még javítanom ezen az időn, így már simán B csoportos, de még mindig javítható, mert sokkal jobban gyorsul a Regera és jobban is tapad kanyarokban. Nem tudom a Venommal hogy tudott valaki hasonló időt menni...
-
ntglaci
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Eléggé fakezű vagyok, de a Venommal a 10. nekifutásra tudtam mért kört menni, kilenc failed lett kicsúszás miatt. Aztán váltottam Regerára és bő 5 mp-et adtam saját ghost-omnak. A Top10% közepe így elsőre meglett. Nem emlékszem, hogy ennyire gázos lett volna a Venom a saját challenge-ében és event-jében!
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Na ja, miután vagy 20 percet szenvedtem a Venommal, megnéztem az A csoport időket és láttam, hogy csak Regera van benne, ezután váltottam én is, és egyből 1 mp-el jobb időt mentem. Utána pedig még 1 mp-et javultam és még mindig van benne, csak tegnap ennyi időm volt...

-
nexus6
aktív tag
tegnap a kiküldetésem alatt gondoltam neki állok a corvettenek. pár pályán már szenvedtem, no meg kell a fejlesztés, mert elhúznak mint a vadlibák. aztán gondoltam folytatom még az elmaradt nascarokat. hát ott is lenyomtak mint a rizs. alig bírtam egy-két futamon nyerni, nem bírom utolérni a gépeket pedig fullos a nascaros autóm is.
-
l4ci
tag
Na, én tegnap megkaptam a TT után járó 100 aranyat. Illetve 200-at, mert megint megadta egyszer a telefonra, aztán a tabletra is. Persze közben okosan mentés, visszatöltés. Mit is javítottak akkor most?

A heti Daytona TT elég érdekes. Hiába "gyorsabb" papíron, számok alapján a Venom, a Regerával mégis másodperceket vertem a saját ghostomra, sokkal jobban tapad kanyarokban, sokkal hamarabb tudom elkezdeni nyomni a gázt kigyorsításon.
-
ntglaci
csendes tag
válasz
KenBlock43
üzenetére
Ha androidos vagy, akkor keress rá a plist szóra a fórum keresőjében, és több megoldás is le van írva. (Csak ne az rr3 graph progit használd, az nem jó, az oprendszer korlátja miatt). A manuális, fájlcserélős módszer tökéletesen működik. Kb. 2-3 perc alatt megvan.
Ha nem droidos vagy, akkor passz, soha nem volt ios-em, de ha jól olvastam, ott nem igazán működik a fájlcserélgetés, ráadásul klasszissal több graf. plist van. -
cuebler
senior tag
válasz
KenBlock43
üzenetére
-
Ianbond
csendes tag
válasz
KenBlock43
üzenetére
Én úgy tudom lehet viszont azt hogy hol meg hogy azt sajnos nem vágom
-
KenBlock43
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a grafikát lehet valahol vagy valahogyan állítani?
Előre is köszönöm!
-
Pompi
nagyúr
-
NNME
csendes tag
Imádom a Corvette hangját, vezetni is valami óriási élmény a kedvenc versenyautómat, évek óta szurkolok a 64-es vagy 4-es Corvettenek Le Mansban vagy az amerikai versenysorozatában CSAK nekem borzasztóan hiányzik a visszapillantó tükör (vagy monitor). Nem értem miért nem sikerült belevarázsolni a játékba.
Egyébként akit még érdekel, itt egy nagyon jó videó a pilóta szemszögéből, Daytonából, este:
https://www.youtube.com/watch?v=pxOl0b8K6FY -
Gyurma_13
aktív tag
Pénzes fejlesztésekkel kész vagyok. Van olyan goldos fejlesztés ami után nem pénzes jön újra?
-
ntglaci
csendes tag
Ha a számoknál tartunk: azért ennyire nem rossz a helyzet! Egy szintlépés, (ez nálam 40 gold) és még több mint egy fél összejött. Ha valaki úgy kezdi el, hogy a vége felé jár a szintjének, akkor 2 szintlépés!
Ezenkívül ha mindenki megcsinálja az ezer előzést, akkor még több a nyert gold!De így is jó volt, mert végre volt egy kis változatosság, egy kis versenyzés. Tudom rohadt nehéz olyan időpontnak összejönni, amikor mindenki ráér, pláne nyáron!

Ma rendesen működött a TT reward, megkaptam az 50 goldot (éppen csak de meglett!) -
l4ci
tag
válasz
ntglaci
üzenetére
Én kb 500-at előztem a limited szériában és utána a saját szériájában. Sajnos nem reggel indult a challange, hanem később, valamikor napközben, én meg szombat reggel már elkezdtem a limitest. Így összejött az a kb 7-8 arany, ez nem túl sok, jobb napokon reklámokból is több jön össze 10-15 perc alatt. Ezért is mondtam már korábban is, hogy ez nem túl kifizetődő. Összehasonlításképpen: 6 LeMans után kapok 50 aranyat, és az "csak" 3 óra.
-
ntglaci
csendes tag
Az Overtaking Challenge-ben azért összejött egy kevés gold is. Háromszor 2 óra játékkal összehoztam >1600 előzést. Gondolom a többiek a limited szériával voltak inkább elfoglalva. Kicsit több aktivítással ennél jobb eredmény is elérhető lett volna. Kár érte.

-
l4ci
tag
válasz
Ianbond
üzenetére
Nem baj, legalább van egy kis kihívás!

Azon az egy versenyen kívül a többi egyáltalán nem volt nehéz, kb 30 óra alatt végig is toltam az egészet (kb 5-6 óra alvással) és már fullos az autó! Ja a fejlesztéshez pedig reklámgyorsítást alkalmaztam, azért lehet már most kész minden!
-
Rohjinwook
csendes tag
-
l4ci
tag
Megnyerhető ez a 4 körös Daytona is, de még 27/30-as autóval sem egyszerű. Ha az első kör végén nem voltam legalább negyedik, akkor esélytelen befogni az elsőt. Az utána következő kupák viszont nem túl nehezek. A 12 körös Melbourne-t romos kocsival is könnyen nyertem, a másodikat leköröztem az utolsó körben, összesen 52-t előztem. Mindjárt vége, már csak másfél tier van hátra...

-
l4ci
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Aha, akkor így húznak el szépen, mert érzésre kanyarokban is marha gyorsak, legalábbis Daytona Road-on, de ugye itt elég gyors kanyarok vannak. Ennek így mi értelme? Azért csinálják ezt, hogy mindenképp húzzuk fullra a kocsit? Másképp nem lehet 100%-ra megcsinálni ezt a szériát. Csak akkor tudnám megnyerni, ha a 4 körben egyet sem hibáznék, de valamelyik kanyar, féktáv mindig elmegy és akkor a verseny is. Hasonló Daytona volt a Porschénál is, de ott sokkal könnyebb volt!
-
DigitXT
félisten
Konkrétan csalnak a botok. Fullos Corvette, jó kigyors, mégis nyúlik el?

Szóval eddig csak 100%-ot tudtak egyenesekben, most 110%-ot. Kanyarban
verhetők, ahogy eddig is, de hogy "erősebb" az autójuk nettó pofátlanság.
Inkább vették volna erősebbre őket a kanyarokban, mint ilyen disznósággal! -
l4ci
tag
Nem tudom mit csináltak ebben a Corvette szériában, de a tier 11-ben a 4 körös Daytona Road Course 20 tuninggal sem jön össze, úgy elhúznak, ráadásul kanyarokban is alig lassulnak. Durván erősek nálam a botok. Na mind1, ma este már nem próbálkozok többet, reggelre kész lesz még 4 tuning, hátha úgy könnyebb lesz. Kemény, hogy így 56% körül már ilyen kemény versenyek vannak, érzésre eddig sokkal nehezebb, mint a Porsche széria.
-
Aladdin
aktív tag
Ertem en, h nem vagyok egy top versenyzo, de a heti TT-n hogy a faszba lehetek -10 mp-es a Porsche palyan. 78-as az Astonom is meg a Porschem is. A tobbin van 3-4 mp-em, hat OK, ennyit tudok, de a 10 nagyon sok.
-
szmar
csendes tag
válasz
Ianbond
üzenetére
Nekem az rémlik, hogy kizárólag amiatt zárták le, mert duplikálta (több social media profil esetén meg talán tripla is akár de nem 100%) az időeredményeket, és így ha guestként is ment valaki, akkor azt regisztrálta a listán külön mint eredményt, amivel irreálisan sok résztvevő volt látható a rendszerben (így könnyebb is volt valamivel feljebbi osztályba kerülni).
Én azt tippelném hogy ezt megoldották, plusz még kevesen mentek időt alapból, és főleg az erősebbek akik jobban benne vannak a játékban, így kicsit nehezebb lehet a top kategóriákba bekerülni, ezt ez a két dolog együttesen okozza valószínűleg
-
Ianbond
csendes tag
Hat ez a tt semmivel nem lett jobb, ezert kar volt lezarni...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Rohjinwook
üzenetére
Csalás. Próbálj meg a ghostja ellen menni.
-
Rohjinwook
csendes tag
És az mi hogy szar nissan silviaval megy a pali top1 időt ahol a silviatol kb 100 szor jobb autóval is lehet menni!?
-
l4ci
tag
Egy kérdés a Porsche Test Track TT-hez: a két lepattanó falas visszafordító előtt nyomtok féket, vagy belementek fullgázon és úgy pattantok vissza az "ideális" ívre? Egyszer kipróbáltam fullgázon, de úgy pattantam le, hogy egyből a füvön találtam magam, ha meg fékezek előtte, akkor lassítva pattanok és elhúz a saját ghostom is kigyorsításon...

-
Ianbond
csendes tag
válasz
ntglaci
üzenetére
ha nettel tolod a limited szériát (másképp nem is tudod csinálni) akkor automatikusan hozzá adja a pontokat a csapatnak így sokan a limited szériában fogják majd farmolni a pontokat mivel attól még ugyan úgy nincs meg a kocsid, és a GTE-Pro: Chevrolet and Porsche szériába továbbra se fogsz tudni menni (mert ugye a limited szériába csak bérled a kocsit).
ezért általában ilyen csapatversenyeken valamivel könnyebb jobb helyezést elérnie azoknak akiknek már megvan a kocsi -
Pompi
nagyúr
válasz
rumos14
üzenetére
"az újabb update előtt még kellene 2x 1 hét (vagy ahány napos a challenge) a 2 Le Mans Classic autóhoz is."
Gondolom az előző évekhez hasonlóan a LeMansos event úgy lesz időzítve, hogy az IRL versenyre kifusson - legalább az egyik. Az idei lemansi 24 órás pedig jövő hétvégén lesz, azaz június 18-19-én.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci
üzenetére
Holnap megkapod "kölcsönbe" az autót, elkezded tolni a time limited szériát és gyűjtöd a pontokat a csapatnak az előzésekkel. Szoktak ilyet csinálni, hogy a Gauntlet alatt vagy más éppen futó event alatt a még lockolt kocsival tolhatsz csapatversenyt is. Az, hogy a Corvette megvásárolható, az csak a véletlen műve...

-
ntglaci
csendes tag
válasz
Ianbond
üzenetére
Értem én hogy általában előbb meg lehet nyerni, de mint írtad is: holnap kezd a limites corvette széria, akkor azt még holnap nem tudod megnyerni, hogy indulhass vele a csapatversenyen amely szintén 1 nap múlva kezdődik. Vagy esetleg a csapatversenyen egy alig fejlesztett c7r-rel nyomulsz, amellyel egyébként párhuzamosan egyidőben csinálod a limites szériát is?
-
Ianbond
csendes tag
ntglaci: általában előbb meg lehet nyerni mindig a kocsit vagy épp akkor megy a kocsiért az event/limited széria mikor azzal a kocsival van a csapat verseny ezzel is lehet kicsit kalkulálni, hogy mikor kezd kövi kocsiért event hogy megnyerd
Csapatverseny idejére nem lehet bérelni kocsit csak akkor tudsz rajta részt venni ha megvan a kocsid.Petya25: hát nem feltétlen csak 10e R$-t lehet vele szakítani
pl én bátyámmal 2-en toltuk sokáig 1 csapatba ami azt jelenti hogy a jutalom csak 2 felé oszlott és van amikor sikerült így fejenként 30 goldot és 750K pénzt nyerni (hozzá teszem ehez kb 4-5 óra farmolás kell). A csapat versenynél meg mindig mutatja előre pl frissítést is onnan szoktam megtudni hogy kb mikorra várható mert ha új frissítés lesz akkor a csapat versenynél a díjazásokat nem tudod megnézni.rumos14: igen a corvette szériába már több tiernél csak az egyik kocsival lehet menni
Nekem ma jött az értesítés hogy holnap kezd a corvettes limited széria.
-
rumos14
nagyúr
-
l4ci
tag
válasz
rumos14
üzenetére
Hát nem tudom, hogy melyik szériát nézed, de a GTE-Pro-ban a Porsche-val megcsináltam mindent, ami feloldható és csak 66% lett, az utolsó 21. tier-hez kellene még egy verseny, de azt csak a Corvette-el lehet megcsinálni. Tehát már a 75%-hoz is kellene a verda.
Amúgy pedig megnéztem a Gauntlet 6 végén elért gold stock-ot és összehasonlítottam az előző Gauntlet 5 végi értékkel és "csak" 269 arannyal volt kevesebb. Azóta pedig szereztem még - tegnap megjött az 50 Gold a B csoportos TT miatt. Pedig az utolsó 3 autót fullra tuningoltam, és nem voltak olcsók (Venom, Porsche, Jaguar). Igaz, hogy közben volt 24 szintlépés, ami közel 1200 aranyat hozott...
-
rumos14
nagyúr
válasz
kolos15
üzenetére
hááát nemtom, ez nem lesz egy gazdaságosan elvégezhető széria, a 911-be is sztem közel 200 aranyat kellett tolni hogy meglegyen a 100%. a Legensd-es szériánál vszleg még több tuning kell a 100%-hoz, a 75% viszont a Chevy nélkül is teljesíthető. na nem akarok senkit sem lebeszélni semmiről

az újabb update előtt még kellene 2x 1 hét (vagy ahány napos a challenge) a 2 Le Mans Classic autóhoz is. -
ntglaci
csendes tag
válasz
Ianbond
üzenetére
Tudom hogy értetlen vagyok, de hogy van ez? Előbb lehet versenyezni C7R-rel, minthogy meg lehessen free nyerni? Aki nem volt olyan bolond mint én, és nem vette meg goldért a C7R-t, annak még nincs is a garázsában ez az autó. Akkor hogyan fog vele versenyezni? A race team idejére megkapja, letudja a challenge-et, aztán elveszik tőle az autót, hogy majd megnyerhesse? Vagy aki a race team-en részt akar venni, az vegye gold-ért?
-
ntglaci
csendes tag
Megkaptam én is az 50 goldomat, a múltkorit kompenzálták. De ezt a lepattanós dolgot nem tudom megcsinálni, visszanéztem az első helyezett ghost autóját, nekem még csak véletlen se így pattan vissza. 6mp-re vagyok tőle, a többi eredmény 2mp körül. Porsche pályákon egyszerűen nem tudok segítségek nélkül végigmenni. Mindig kicsúszik a pályáról.
Jól láttam előzéses challenge lesz? Működik az, hogy a 44 résztvevős richmond futamokat kell előnybe részesíteni? Ott többet lehet előzni címszóval! -
Ianbond
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Jó én a múlthetiért meg se kaptam a 100 goldot

nekem porschén 1,7 mp monza 0,7 silverstone 1 mp suzuka 0,4 mp a lemaradásom és még így is 2,111 mp a topA hát asszem az esélytelen lesz számomra
hát igen azt a no touchot meg tényleg benyöghették volna, ha már ennyi ideig nélkülöztük a TT-t... -
Petya25
őstag
De jó pofa, ájpadot beizzítom, azt mondja vége a TT-nek, 100 gold.

Aha, ez még a múltheti eredmény volt.
Kicsit túltolták a kárpótlást, sebaj.
Porsche tracken a dupla lepattanós idő nagyon gáz.
Nem értem miért nem tesznek a TT-re egy "no touch" kitételt...
A többi pályán 1,2-1,8 mp a lemaradásom, itt 3,8. -
ntglaci
csendes tag
Ajaj! Olvasva a hozzászólásaitokat, kezdem szarul érezni magam! Én még az 50 aranyat érő rank-ba sem férek bele. Jobb a splitem mint a múltkor, mégsem férek bele a top10%-ba. Vagy én bénultam, vagy nehezedett a tt. Igaz hogy csak az utolsó 4 heti tt óta nyomom ezt, de eddig mindig röhögve megvoltak az 50 goldok. Most szégyenszemre nem biztos hogy meglesz!
-
Ianbond
csendes tag
nah hát én is futottam pár karikát
és hát az a porsche test track az hihetetlen 2,4 mp a hátrányom az elsőhöz, és összesen 2,8 mp a TopA-hoz de hát egyszerűen nem tudok javítani a porschén a másik 3 pályán meg összesen nincs annyi hátrányom mint amennyi kéne topA-hoz 
-
Ianbond
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hat igen en is ezt mondom hogy ez igy hulyeseg nem javitottak rajta semmit en azt hittem ezert nincs tt mert ezt kijavitjak. Sztem egy ne tord a kocsid ossze a kor alatt siman beferne pluszba kiteriumnak es akkor meg is lett volna oldva... a visszatoltes is mukodik ugyan ugy szoval nem csinaltak vele semmit legalabbis ami szamomra szembetunne
-
DigitXT
félisten
válasz
Ianbond
üzenetére
Mentem én is pár karikát, mindenhol jó 1-2 másodpercre a csúcsidőktől,
kivéve a Porsche pályán, mert ott majdnem 4. Na mondom, megnézem:
hát egészen felháborító, hogy fék nélkül lepattanóra veszi a falat, és így
nyer 2-3 mp-et. Nem mondom, hogy máshol nem vagyok bénább, de ez
kicsit gázos. (Bár a Müllenbachschleife is hasonló volt Veyronnal, anno.) -
Ianbond
csendes tag
play áruházból frissítsétek a játékot és akkor jó lesz
UI: semmit nem javítottak porschen ugyan úgy a leppatanós dolog megy...
-
ntglaci
csendes tag
Nálam meg Rank D, 20%-on, 4 egész valahány mp-re a C-től. De hiába nyomok rá, nem enged be a versenyekhez.
-
Ianbond
csendes tag
Viszont hiába mész rajta mert az idődet nem mutatja xD

-
Ianbond
csendes tag
ha frissítitek van újra heti TT

-
ntglaci
csendes tag
Úgy néz ki, nem egész 3 nap múlva nyomunk egy kis csapatversenyt! Legalább leporolom a garázsban a fullos c7r-t! :-)
-
rumos14
nagyúr
csapatok: ha jól emlékszem, innen vki hozta létre, úgyhogy sztem a HUNP (PoolPower!)csapathoz csatlakozzon mindenki

más: 3 nap múlva C7.R competition, szóval lehet, hogy nem lesz időlimitált szériája?
-
Ianbond
csendes tag
Akkor valszeg nem tellik el az a 12 nap semmit tevéssel mert 3 nap múlva a corvettel lesz a következő csapat verseny
-
Rohjinwook
csendes tag
cuebler: [Inkább húzz egy lapot]
Ianbond: EL leszel páholva lassacskán!
-
cuebler
senior tag
válasz
Rohjinwook
üzenetére
én is, kiscsillag... problem?
-
-
ntglaci
csendes tag
Azért ez a több mint két hetes semmittevés elég durva, amiből még 12 nap hátra van. Nincs semmi verseny, egy legendes event van, de ahhoz meg autó nincs. Most olyan semmi értelme fílinge van a játéknak.
-
l4ci
tag
válasz
Ianbond
üzenetére
Minden verzióban van vmi bug, vagy régi, vagy új. Az autók hangjai véletlenszerűen változnak egyik frissitéstől a következőig, volt olyan, hogy gyorsításkor egyenesben fullgázon alig volt hangja, majd lassításkor és kigyorsításkor jött meg a hang LeMans-ban. Én is rengeteg hibát látok, többet, mint régen. A TT kérdéses, hogy mikor térhet vissza, jó lenne már vmi, mert most konkrétan kifogytam a versenyekből, nincs mit tolni, max a karrier szériában lehetne TT-ket döntögetni, tegnap nem is játszottam vele semmit se, csak néhány reklámot néztem meg.
-
Pompi
nagyúr
Nem konkrétan ez volt a gond, de hasonló. Akkor (is) az újraindítás segített.
-
Ianbond
csendes tag
Szerencsere egy jatek ujrainditas is megoldotta ezt a problemat, de csak nekem tunt fel hogy mostanaba egyre tobb a bug? Pl van amikor manualis gazzal megyek es egyszercsak elmegy a hang majd ha rafekezek es ujra ranyomok a gazra akkor visszajon
Ui: lehet tudni vmit mikor lesz megint elerheto a heti tt? -
l4ci
tag
Én nem emlékszem ilyenre, anno megcsináltam elsőre, amikor az event volt élőben, utána pedig mégegyszer az újrajátszás miatt a karrier szériában és egyszer sem tapasztaltam ezt a bugot. Mint sok mást, ezt is utólag sikerült szerintem összehozniuk. Reklamáció screenshottal a majmoknak esetleg? Vagy tényleg egy full restart, esetleg reinstall?

-
Ianbond
csendes tag
-
Pompi
nagyúr
Én a múltkor írtam a supportnak, hogy milyen már, hogy össze vissza változtatják challenge közben a feltételeket, tegnap válaszoltak és a játékba belépve jóváírták a skip goldjait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor is kölcsönbe kapok egyet, ha már megvan és fullos? És leharcoltat, fél-leharcoltat vagy full-os kölcsönautót kapok? Vagy mehetek a sajáttal? (Csak hülyülök...)