- Google Pixel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
1019 gold ~5300 Huf akció
Úgy néz ki, sem a google, sem az EA nem áll a helyzet magaslatán. Két profilban is megvettem az extra akciós csomagot, de mindkettő esetében volt/van hiba:
Az elsőt duplán terhelték be (10mp különbséggel), szerencsére a citi éber volt és elutasította a második terhelést. Kb. 15 perc után lett jóváírva az RR3 profilomban (közben némi idegeskedés, telefonálás a bankba, @ny@z@s, majd csoda )
A második vásárlás közben megszakadt a google és az ea között a kapcsolat, nem tudta lekérdezni a tranzakciót. A banki sms kb. 5 perc múlva jött meg, a wallet alatt még mindig tart a tranzakció, gmail-ban kb. 15 perc után volt levél a sikeres vásárlásról, RR3-ban fél óra után sincs jóváírásszerk:
közben az RR3 is jóváírta (36 perccel a vásárlás után)
A 919/2015-ös is akciós (de nekem már megvan 950-ért
), a hétvégéig írta (holiday weekend).
Ráadásul a 918-as extra porsche-nak is akciósnak kéne lennie, legalábbis a promó képen ott virított tegnap reggel. -
kgymac
őstag
Nekem ma feldobta 50%-ra a 2015-ös R18-at és a Nismo-t 460goldért. Plusz 1019 goldot is ajánlott 6e alatt.
-
NNME
csendes tag
válasz
Sordoran #6194 üzenetére
Én ráköltöttem most 130 aranyat az enginere és suspensionre, plusz elkezdtem a következő pénzes tuningokat. Ha 100 arany visszajön akkor azt a 30-at még megéri ez a Regera, nekem nagyon bejön az autó, viszont többet nem akarok rááldozni.
A második nap se volt nehéz:
1. Cup, 2 kör, Suzuka West, valami 2 perc 25 mp alatt kell nyerni
2. Autocross, Suzuka
3. Elimination vagy Speed Record vagy Endurance, Suzuka
4. Cup, 2 kör, Suzuka East, 1 perc 38 mp alatt nyerni, pálya elhagyás nélkülA 3. etapnál az Endurance-t választottam hogy szokjam az autót, valami 10 km körül volt a cél és sikerült 20.0 km-t menni. Az utolsó versenyt totálkáros autóval is sikerült megnyerni és maradt még ~9 mp-em talán.
-
l4ci
tag
Jaja, még alap tuninggal is atomstabilnak tűnik az Agera R-hez képest. A saját szériájában az 5 körös Nürburgring Sprinten az Agera R-rel mentem és a 4. körig nem értem utól az elől haladó Regerát! Egyenesben elhúzott, a kanyarban sem lassult le annyira a bot, hogy elkapjam! Csak akkor tudtam leelőzni, amikor a lekörözött versenyzőket nem tudta megelőzni a buta bot és beragadt mögéjük, na ott mentem el mellette a fullos Agera R-rel!
Szerk: ja és csak 709 arany a full tuningja meg kb 3 milla R$, de hát ugye pénzt könnyű szerezni. Mindenképpen olcsóbb, mint az Agera R!
-
majkrem111
csendes tag
Frissítés óta akad picit a komolyabb effektek mellett pedig a Gflex még nem is melegszik mellette.
-
NNME
csendes tag
Regera első nap 10 perc alatt meglett.
1. Cup, 1 kör, Suzuka
2. Elimination vagy Autocross vagy Speed snap, Suzuka
3. Elimination, Suzuka East.Az autó félig leamortizálódott a 1 kör alatt, elég sokat kell javítani majd a hét folyamán.
Az első upgrade-ek 100k 70k között vannak. -
l4ci
tag
Kicsit unatkoztam a hétvégén, így végigtoltam a Marquis World Championship szériát, 3 nap alatt meg is lett a 10 Stage. Érdekes volt az 5 körös Silverstone-t megnyerni teljesen leamortizált autóval, csak az utolsó körben értem utól az elsőt. Meg volt még jópár verseny, amit lezúzott kocsival simán nyertem.
A másik dolog viszont érdekes. A sűrű javítások között aranyat is farmoltam reklámozással. Jött nem kevés, viszont ma este japán időzónára volt állítva a tablet (hogy meg tudjam csinálni a dec 22-i LeMans 10 körös futamot, mert ugye az első versenyen jó kis szorzó van már). Na szóval japán időzónával, amcsi VPN profil betöltve és adja a reklámokat, de japán felirattal, vagy eleve japán reklámot ad. Na most akkor hogy is van ez?
-
lalikaone
csendes tag
-
-
Petya25
őstag
-
lalikaone
csendes tag
válasz
mcdennis #6165 üzenetére
rr3 megnyit, google/fb bejelentkezes, rr3 bezar, feladatkezeloben rr3 teljesen bezar, supervnp megnyit, location kivalaszt, connect, rr3 megnyit, megvarod mig szinkronizalja a heti time trial eredmenyt, igy ismer fel a jatek, innen pedig csak a free es a reklam vegi x gomb nyomogatasa a dolgod. ha befagy, vagy nem ad tobbet, rr3 kilep, feladatkezeloben bezar, majd megnyit, esetleg kezdheted elolrol. ja es a cloud save re nyomj ra, ha vegeztel, vagy mielott koltenel belole.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Sordoran #6166 üzenetére
Amikor le kell lassítani kb. 132-re és úgy áthaladni, na ott el kellett költenem egy kis plusz goldot tuningra. Ha van időd javítani+butítani akkor nem kell sok gold.
Egyébként van pár pálya ami szintén nehéz, de ha levágod a s kanyarokat úgy menni fog.
Rumos14: De van esélyed, én kb 3.-4.-ként vágtam a célegyenes után, de a következő lassító S-nél szintén átrongyolva levágva beelőztem őket.
-
-
Buster17
addikt
válasz
Sordoran #6166 üzenetére
Én ugy csináltam hogy a fék assist teljesen kikapcs és az első kanyart átvágod fékezés nélkül és pont az első elé érsz be és utana ha gondolod visszalapcsolod a féket és vigyázol ne előzzenek meg.
Nekem így sikerült.
Másképp nem sikerült volna csak ha fejlesztek arannyal.
-
Sordoran
addikt
Most fejeztem be event utolsó előtti napját, azaz holnap jön a nehezen. Kérdésem, kinek milyen tuninggal sikerült skippelés nélkül teljesítenie utolsó napot? Most 9 tuning van rajta, de olvasottak alapján ez kevés lesz, szóval éjfél után rögtön ráküldeném ami kell még, hogy reggel rögtön kezdhessem.
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a supervpn-t. Már csak az a kérdésem, hogy tudom hasznàlni. Valaki elmagyaràznà röviden?Előre is köszönöm.
-
kgymac
őstag
válasz
Petya25 #6162 üzenetére
Talán a vége felé összefarmolom, ha meg nem unom addig. (Reklám szóba sem jöhet, >2MB-s az /etc/hosts file-om. Másfél év alatt talán 2 reklámot dobott fel, nem számítva az RR3 belső reklámjait /elindult event, csatlakozz valami csapathoz, stb/ néhány net-re csatlakozáskor. A futamok végén eddig egyszer sem láttam reklámot
)
-
kgymac
őstag
válasz
Petya25 #6157 üzenetére
Fullra kell húzni, tényleg lehúzás. Van több ilyen kocsi is, pl. nascarosok: 1 fejlesztés maradhat le, ott az utolsó két futam között kellett 250 goldot költeni. Persze kocsinként. Csak az egyik van 100%-on és nem is nálam
szerk: a ts040 1700 gold, csak az utolsó motor fejlesztés hiányzik (700). A 2015-ösökön sokat fogok spórolni, mert csak a nismo kap 100-nál több goldot. Már ha egyszer megveszem. -
Petya25
őstag
A LaFerrari tuning ha aránytalan is, de nem volt kötelező, az Enzo full upgrade viszont az sajna. Az jobban fáj. Mondjuk 160e arannyal nem okozna gondot semmi. Én egy hónap alatt kb 8e goldot toltam össze a reklámokból. Így van meg minden auto és a pár nem 100%-os széria (4 nascar + 6 legend)
Ha Enzót kivégzem meg jön a 2 új gép, akkor Legendben marad 3. -
l4ci
tag
válasz
Petya25 #6157 üzenetére
Az igaz, hogy az utolsó két Enzo tuninghoz 450 arany kell, de a teljes tuning ára 1015 arany, amit soha nem hoz vissza! Az eddig legdrágább full tuning címet viszont a LaFerrari viszi el, a maga 2075 arany és 6.6M R$ árával. Igaz, hogy ez sehol sem követelmény, de azért enyhe túlzás. Szerencsére azóta kicsit visszavettek az árakból, az új LMP-k tuningjai is kijöttek 1000 aranyból, nem kellett 1600-1700 hozzájuk, mint a 2014-es szériánál. Nemhiába hekkeltem 160e aranyat, hogy legyen elég mindenre...
-
nagysandor79
aktív tag
mennyire erős pc kell ahhoz hogy a játék tudjon akadás mentesen futni?
2x 2.93
2 gb ram
32 bit
fel telepítettem a bluestacks-ot le is szedtem a gépet , csak szaggat nem lehet játszani rajta.
másik kérdés, lehet e olyat hogy másik eszközre is letöltöm és azon is tudok játszani,folytatni azon a szinten ahol most vagyok. jelenleg egy 7 colos tabon nyomon. -
l4ci
tag
Nekem 19 fejlesztéssel "simán" összejött, csak ezt a fékezős hülyeséget próbáltam vagy 10x, mire összejött. Viszont a 19 upgrade után már megint minden aranyos, és nem olcsók, de ennnyi elég volt szerencsére. Nem mintha nem lett volna elég aranyam, mert az van bőven, de azt se akartam, hogy túl könnyű legyen a vége.
A Regera upgrade-jei viszont szerintem megint húzósabbak lesznek, gyűjtöm is a pénzt már egy ideje, tartalékolok pár milliót az új autók fejlesztéseire. -
kgymac
őstag
Agybeteg, de lehet érte pénzt kérni. Úgy 20 fejlesztéssel szvsz kivitelezhető lett volna, csak hát ugyanúgy a széria leggyengébb és egyben a legdrágább kocsija, magas fejlesztési költségekkel, mint a vulcan. Legalább összehozhattak volna nekik egy/több rendes szériát, ahol ezek a legjobb kocsik, viszonylag magas PR-es futamokkal, akkor kevésbé sajnálná rá az ember a goldot. Legfeljebb még egy hetet farmolok pluszban, kocsinként
-
l4ci
tag
válasz
Aladdin #6146 üzenetére
Sejtettem, van még hova fejlődni. Azonban tegnap a Toyotával tudtam menni 2:42-t is, de akkor nem koccoltam le egy autót se előzés közben. Mondjuk az utolsó két sikánt én mindig szabályosan veszem be, nem vágom le, időmérő eredményre gyúrok, nem minimum köridőre, de akkor majd megpróbálom ezt is...
-
Aladdin
aktív tag
Ha nincsenek lebutitva, akkor a 2:45 az nem tul jo.
Nekem az Audi van felhuzva 96,2-re, azt erte meg, azzal tudok konstans 2:41-et fekrasegitessel, 2:38-at asszisztens nelkul, de akkor az elso jobbos nagy ivu kanyar utani balost atvagom teljes gazzal es az uccso, cel elotti bal,jobb,bal, jobbot is. -
l4ci
tag
válasz
Petya25 #6143 üzenetére
Én a Nissan-t húztam fel eddig, de ha már itt tartunk, akkor a 22/2-es versenyt (LeMans 10 kör, Rolling start) mégis hogy a fenébe lehet megnyerni? Eddig csak kétszer futottam neki, de az elsőt még a 10. kör végén se láttam sehol se, pedig a Nissan full tuningos és 2:45 alatti köröket mentem végig...
Talán butítsam le a botokat ahhoz, hogy megnyerhessem? Eddig csak két második hely jött itt össze... -
Petya25
őstag
Aki járt már arra:
Legend szakaszban az Endurance Champions-t melyik 2015-ös autóval érdemes 96-os PR-en befejezni? -
DigitXT
félisten
Dettó. Az utsót viszont (tökön paszulyon át, de), viszonylag simán nyertem!
Néha kellett feltartani az R8-akat, néha elengedni, ha a feltartás veszélyes...
Az átlagsebességes követelmény pite volt, PR56.3 (9 tuningos) autóval 220.
Persze ha nem vágom le a sikánokat, akkor tutira nem sikerült volna.
Próbáltam néha letörni Magnus lelkesedését, de tankot reggelizett. Nitróval. -
.Habi
csendes tag
Én a 7/1-et skippeltem, mert nem volt kedvem éjjel szenvedni vele. Utána a Pure Stock Chellenge 13. állomásán az elimination-on jó pár utolsó helyezéses futammal, illetve a 7/5-ben szervizigényes autóval teljesített pár futammal próbáltam butítani a botokat. Csak pénzes tuninggal (a szériájában ez a leggyengébb autó, ráadásul 4 futamon kell csak használni, feleslegesnek éreztem goldot költeni rá) lett meg az autó.
-
485
aktív tag
Tegnap este én is befejeztem 18as tuninggal. skip nélkül sikerült. a két szopatóssal megküzdöttem, de azért nem volt lehetetlen.
-
-
l4ci
tag
Megértem a felháborodásotokat, de ez az utolsó nap is csak arra ment, hogy költs minél több aranyat, vagy tuningra, vagy skippelésre. Én jó előre adtam tuningot az autónak, így ezek a fékezős mókák néhány próbálkozás után (8-10) sikerültek. Direkt nem húztam fel fullra az autót, mert akkor talán túl könnyű lett volna, de lehet, hogy úgy jártam volna, mint a Gauntlet végén, amikor a fullos Astonnal vért izzadtam, mire az utolsó versenyt meg tudtam nyerni Magnus ellen...
Ezt talán ahhoz tudnám hasonlítani, amikor az első Speedrush végén volt az a Drag Race, ahol erősen meg kellett tuningolni az R8-ast, különben nem tudtad megverni a Porschet. Ott is a tuningon, meg az aranyköltésen volt a hangsúly. -
oz82
senior tag
ÉN az 1/4/5 öt skippeltem. Csak pénzes tuning volt a gépen. Az elsőt még vért izzadva meg tudtam volna csinálni, de mindíg az volt hogy hiába fordultam a hátsó egyenesre akár harmadikként féktávon nem tudtam megfogni és csak lépett lépett el.
Az, meghogy max. 132 vel szaggass át a célvonalon miközbe nyersz, na az egy baromság... -
ntglaci
csendes tag
Egy kérdésem lenne! Végigcsináltam a Marquis WC-t, complete meg congat. meg minden megvolt. Van-e rá lehetőség valahogy ezt a challenge-et újra játszani? Hiába nyomok rá a Marquis Complete feliratára, nem történik semmi!
-
kgymac
őstag
Én próbaképpen rátettem reggel 3 goldos frissítést (11 -> 14 lett, kb. 90 gold). Kicsit jobb lett, nem tudtak lerázni, de nem volt időm kivárni a plusz 3 pénzes frissítést is, ezekkel együtt úgy tippelem, már simán összejött volna. Kár érte, hogy ez így együtt már több / közel annyi volt volt goldban, mint a skip-ek (két profillal, 3 ill 2 skip, a 7/4 az egyikben sikerült). Főleg, egy "gyenge" kocsiért, amit egy R8-as is simán otthagy (pl. 7/4-ben). Így maradt a mentés visszaállítása és a skipek.
-
cuebler
senior tag
barátnő cseréje?
Kronok: meg sem próbáltam a 18/28-as kocsimmal... fullos kocsival rajt utáni sikánban harmadik helyre tudtam magam feltolni, majd a Curva Grande utáni sikánban legyűröm a másodikat is. Magnusra ráközelítek, a Lesmo után elkezdem utolérni, elnyúlik, a sikánban utolérem, de nem férek mellé. a Parabolicában egy vicc vagyok, úgyhogy innentől bukta nekem is... furcsa ez az audi, gyengébb statok mellett is elnyúlik az egyenesekben, főleg a második felükben.
azóta az utolsó próbálkozásomnál sikerült az első sikánból másodikként kijönni, Magnust pedig a következő sikánban külső-belső kombinációval leelőzni. elhúzok tőle, a Lesmo után felhív egy haverom, megremeg a kezem, nyílegyenesen le a fűre, Magnus elhúz
és a Parabolicában most ő a vicc (ami valljuk meg, egy bitekből álló versenyzőnél furcsa), úgyhogy kielőzöm és innentől nyertem!!!
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #6126 üzenetére
Áh, a befékezőst skippeltem - először a játék története során - nincs energiám meg felesleges goldom ezzel sz@rakodni - főleg, hogy totál baromságnak tartom a feladatot.
A 7/7 se könnyű, most fut második pénzes body tuning - kellett ráraknom a 290-hez, így meg lett úgy is, hogy a célegyenesben megtoltak
aztán reggel meglátjuk ez elég-e hozzá - árkon bokron át menve (tökön-paszulyon by DigitXT) már most is egész jól mentem, a 3. körben 100m körül vezettem, aztán hibáztam és beértek. 23 órám van még, valamit összehozok holnap, ezt már nem akarom skippelni, ez kihívás
-
Kronok
tag
Se Marcust se az utána levő 2 autót lehetetlen kilökni, mintha betonból lennének, nekik megyek és még én b'szok rá, elmehetnek a bánatba... egész nap próbáltam, vártam hátha lesz vmi frissítés ami könnyít a dolgon de nem nagyon...
-
törölt tag
Nem nagyon hibáztam a kanyarokban, de minden alkalommal elment Marcus a cél előtt pár méterrel mellettem, miközben a második helyezettet tartottam fel. Ha pedig az előző egyenesben próbálom elérni a 290-et, nem tudom megfogni az autót a kanyarban. Ki van ez találva, és ahogy olvasgatom, utána még nagyobb szívás jön, szóval sztem én elengedem ezt az autót, mert annyi időm nekem sincs, hogy összehozzak két szintlépést, amivel elég aranyam lenne két fejlesztéshez vagy skip-hez.
-
kgymac
őstag
Nekem csak a célvonal előtt 5-10 m-rel jött össze a 290km/h, harmadszorra (L/L/O). Ha a legkisebb hiba volt a parabolikában, Nagy beelőzött mindenkit a célban (harmadik helyről).
A 7/5 ill. 7/6 skipes lett, mert éjjel/reggel alig volt időm játszani, este meg ki tudja, mikor érek haza. Nagyjából ennyi lett volna még két goldos tuning is ( + estére két pénzes is összejött volna), de sajnáltam rá a goldot.
Az 7/5-ben nagyjából 20-30m előnyöm volt és 3 kocsit kellett volna feltartani, tisztára mint a motorfiesta egyik 412T-s futama.
A 7/6-ban is dejavu érzésem volt, mint amikor a 919-em mellett először elhúztak a ts040-es toyoták. Az első 3 már az első körben ellépett, Nagyot már nem is láttam a célban, egy kör után feladtam. -
Pompi
nagyúr
A 7/4-ben a 290km/h-t nem igazán tudom elérni csak pénzes tuninggal úgy, hogy be is tudjak utána fordulni a Parabolicába ...
-
NNME
csendes tag
Kicsit off:
Barátnőméknél valami régi wifi router van, tableten nem tudok rácsatlakozni. Telón, laptopon működik, de amin játszok azon pont nem, s itt leszek most egy darabig szóval valahogy megkellene oldalni, tudtok valamit segíteni? -
törölt tag
Rádobtam két goldos tuningot az autóra, csak azt nem tudtam, hogy az Engine 3. fejlesztése is "aranyos"...
Így most van összesen 12 aranyam, amit se skip-re, se fejlesztésre nem tudok használni, és a 7/1 utolsó körére eljutok a 2. helyig. Persze egy darab reklám nincs, annyi reményem van, hogy ha végigketyeg a Body 3. tuningja, meglesz valahogy az első hely. Butítani is próbáltam persze, de semmi hatás.
-
BikaGT
csendes tag
A 136 km/h-s nagyon szivatós volt. Legalább ötször futottam neki mire meglett. Az első kanyarban már élre kell állni, onnan az Ascari és Parabolica közti szakaszra sikerült 200m körüli előnyt kiépíteni, így pedig csak be kellett csúszni a célvonalon. 134-ig mentem le.
-
NNME
csendes tag
Ez a 7/5-ös verseny megszívatott. 136-al kellett átmenni a célvonalon s a fenekemben volt mindhárom autó, sehogyse akart menni, aztán lebutítottam őket és simán meglett. Először 45-46 mp körüli köridőket mentem, butítással 47 lett, a botoknak meg 57-től felfele..
Már írja a játék, hogy a következő Regerás challenge December 24-én, 02:00-kor kezdődik (nekem).
-
Kronok
tag
válasz
#40359168 #6111 üzenetére
lekörözöttekkel nem jó a tapasztalatom, simán elmennek az előttem haladok mellettük, nem is akadályozzák őket, nem tudom ez mennyire fog másnál jelentkezni de 10 próbálkozásból kb 2nél volt olyan, h vmennyire feltartották az első 2 autót előttem de aztán simán elhúztak
-
Pompi
nagyúr
válasz
#40359168 #6111 üzenetére
Az első 6 körös Monza nekem ment csak pénzes fejlesztésekkel. A hátsó egyenesre fordulva 2-3. helyen, ezt tudtam is tartani, aztán a lekörözések sokat segítenek, a végére már vissza kellett vennem, hogy ne legyen több száz méteres az előny a célban.
A többit majd meglátjuk, én nem vagyok a goldos tuning ellen ha kelleni fog.
-
l4ci
tag
válasz
lalikaone #6109 üzenetére
Én 2.1-ben 2-3 hónapot mentem előre az időben az 50 Goldos Welcome Bonushoz, és lehetett egymás után csinálni egészen 2020-ig, de egy idő után - valamelyik frissítés után (nem játék, android) - már nem nagyon működött a sorozatos időugrás, mert ha 3 hónapnál többet állítottam előre, akkor mindig visszállította az időt az aktuális időre, így max kettőt tudtam csak szerezni egymás után. Kollégám telefonján viszont korlátlanul lehetett időt állítani, nem állíototta vissza az időt, valszeg eszközfüggő, valami google service lehetett a ludas, pedig minden időszinkron ki volt kapcsolva.
Huracan utolsó nap: valóban neccesebb, mint az eddigiek, ez a fékezős sztory szivatott meg a legjobban, többször nekifutottam, mire összejött, két javítás is benne volt a pakliban (szerencsére reklámokkal pár perc volt az egész). Viszont én felhúztam eléggé a tuningokat, egy kör aranyas fejlesztést rátoltam még az elején meg még ami utána jött pénzes. Az utolsó kör arany upgrade-eket már kihagytam, de szerintem kelleni fog az utolsó naphoz ennyi, mert az 5. versenyhez (fékezés 132-re a célvonal előtt) kell a motorerő, gyorsulás, meg a fék tuning, vagy pedig skippelhetitek (de akkor már érdemesebb tuningra fektetni, igaz oda több arany kell).
-
törölt tag
Ja, úgy tűnik, az elsőnél a Monzán úgy rongyolnak el mellettem mintaszerűen vett kanyarok után, hogy ihaj. Első kör végén ötödik voltam, harmadik kör végén is... majd napközben rápróbálok, most így éjszaka nincs humorom túl sokszor nekifutni, de csak abban bízom, hogy a 6. körre jönnek a lekörözések, és a sor végén kullogók megfogják az előttem lévőket, ez jött már be korábban is. Csak pénzes fejlesztést raktam amúgy az autóba egyelőre, és ezen annyira nem szeretnék változtatni.
-
l4ci
tag
Az én eszközöm: Sony Tablet Z (az első generációs), Android 5.1 verzióval, nem is adják már ki hozzá a Mályvacukrot, ez az utolsó frissítés, csak a Z2 kapja majd meg. Nekem elég jól szokta adni hétvégente, hétköznap kevesebb, de tegnap is volt vagy 8-10 darab, pl így javítottam meg a Huracant 2 perc alatt 4 reklámmal. És még utána is adta egy ideig. Aztán meguntam, mert állandóan kifagyott fekete képernyővel, a harmadik ilyen után kiléptem és lefeküdtem.
Szerk: nem SuperVPN-t használok, hanem OpenVPN-t meg OVPN Finder Pro-t meg időnként TunnerBear-t,
Más: ha ismertem volna ezt a Lucky Patchert, nyílván én is így tornáztam volna fel az aranyat, nem pedig a 2.1-el 50-esével. Mindegy, most már megvan, én is kb 70%-on állok, minden autó megvan, arany van bőven, és még jön is, mert szintlépés hetente többször + szériák befejezése + reklámok. Mostanában alig csökken jelentősen az aranymennyiség.
-
ntglaci
csendes tag
A VPN-ezés eléggé rumlis, és időigényes dolog!
Én feltelepítettem a 2.4-et, utána a Lucky Patcher-t, Játék indít, jobb felső sarokban Store rábök, kiválaszt gold, és az1019-es csomag alatt 0$ jelenik meg. (mindegyik csomag alatt 0 az ár). Ezt eljátszottam 50-szer, és máris lett 50,5K gold. Végigjátsz 2.4, frissít legújabb verzió, aztán viszonylag tempósan lehet haladni. (Én elkövettem azt a hibát, hogy a végigjátszás után még 30K goldot összeügyeskedtem, így a frissítés után már kapásból ban várt. Az egy hét alatt az új autókat megvettem, plusz upgrade-ek, így lement 37K-ra a gold. Ez elég lesz még jó ideig. Még a 60%-a sincs végigjátszva az RR3-nak.
Ehhez az egészhez kellett bő másfél óra! A VPN-hez ennyi biztos nem elég! -
BikaGT
csendes tag
Én is magyar MIUI romot használok Redmi 1s-en. Az aktuális fejlesztői verziót, ami hetente frissül. Érdekes, mert korábban csak a multi rom engedte egyáltalán a reklámokat, a magyarnál be sem jött a free lehetőség, viszont kb. egy hónapja a magyarral is vígan lehet vpn-ezni.
-
-
lalikaone
csendes tag
amig nincs egy masik eszkozom addg ugyis a jelenlegi profilt nyomom, aztan meg ha meglesz a tab, azon valoszinuleg kiprobalom majd a 2.1 trukkozest azzal a felajanlott profillal, es kereslek majd itt a forumon.
Pompi : samsung core prime lte, gyari rajta minden, lollipop android, esetek 90%-ban tobb 10,100 arany, es adott volna tobbet is, abban a 10%ban viszont egyetse. kb 3 napig volt igy. SuperVPN, mindig USA. vpn nelkul sose ad egyet sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest