- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
nekem shield tabletem van, talán eddig egyszer akadt meg. de elég stabil. A régi vivo telefonomom (s801), ott elég lassan töltött be, de grafikára az is szép volt 5 colon. a shiled is szép szerintem. megpróbálok egy screent.
más: mikor jön a frissítés? nascaron nem tudok előrelépni, megcsinálni egy-egy pályát. ha el kezdenék előzni, akkor 27 versenyzőből 20 nekem akar jönni, kilöknek és száguldanak tovább 320-al. én lelassulok. volt amikor röpködtek az autók, illetve volt amikor 45 fokos szögben tolt egy autó 326-al. kipöccintett a végén majd elhúzott mintha semmi sem történt...
így elég illúzió romboló. meg amilyen eredményeket betesz, mostanában csomószor 8-9-nek futok be fullos autóval, egyszerűen nem érem el az elsőket. -
DigitXT
félisten
Látom, nem vagy képes sem tanulni, sem felvenni a szemüveget.
Azért
vegyük már észre, hogy messze nincs annyira széteffektelve a játék, mint
egy PS3 meg XO cím esetében, továbbá eléggé pariban van nyers erőben!Nincs új a nap alatt: ebben a témában komolyan vehetetlen vagy.
Szerk: egyébként a PS3 egy 10 éves vas. Mit vársz tőle, mit tudjon?
Pompi: én kérek elnézést! Felrakja a régi lemezt, én meg válaszolok...
Ezek után nem fogok. Becsszó. -
DigitXT
félisten
Pontosan. Hasonlítsd össze ezt a két képet... Az egyik elég ratyi.
Na, az a felskálázott. A másik meg natívban renderelt.De anno
is pont ezen kötekedtél, hogy nincs is olyan erős vas az iPadban,
hogy kiköpjön egy 2048x1536-os natív képet. Pedig de. Ott a kép!
Ott van rajta az összes pixel.Méretezd át a felére, majd vissza:
egy mosott sz.r lesz belőle: csináld meg ugyanazt a másik képen.
Nem változik "semmit". Miért? Mert eleve úgy készül. Q.E.D. -
Pompi
nagyúr
"A Mipadban Nvidia Tegra K1 hardver volt?"
Így van
pont azért vettem, hogy majd azon milyen f@sz@ lesz a játék, kinézetben és sebességben egyaránt. Hát nem volt az.
- - - - - - - - - - - - - - -
Szumma, szummárum, részemről továbbra is azt mondom, hogy aki 50 ezer forintért szeretne jó megoldást a játékra tablet vonalon, annak egy használt iPad Mini 2 a legjobb választás szerintem. 50-60 ezer között vannak itt a hardveraprón is állapottól függően, akár totál megkímélt újszerű darabok is ahogy néztem, tehát nem elrugaszkodott ötlet.
-
DigitXT
félisten
Nem szépségről beszéltem, hanem hogy akad ezen is, viszont rájöttem, hogy
ide már a céges gép ereje kevés: nem játssza le 60 fps-sel a videót...Szerk: ha már offolok picit, akkor ezen milyen szar a grafika. Beszaggat, mert
esik, és szerencsétlen pilóta alig bírja megfogni. Szerintem a 30 fps miatt... -
ntglaci
csendes tag
Az tény hogy hasonló játék nincs mobilra, és az is igaz, hogy minden más autós játék árkád, az rr3 pedig elmozdult a szimulátorok felé, de még messze van tőle! Nagyon. Én pc-n GTR2 és rFactor-t nyúzom, azokkal megy assisstok nélkül, ezt a játékot nem tudom élvezni segítségek nélkül, inkább bekapcsolom. Még ha így lassulok is.
-
DigitXT
félisten
Jogos, bár az is érdekes, hogy az igazi vezetési élmény is más és más!
Valószínűleg keveseknek adatik meg, hogy 7-800 lóerős versenygépek
test-test elleni küzdelmében vegyenek részt ismert versenypályákon.
Persze el lehet menni gokartozni, vicces videót csinálni, és élőben tolni
a TT-t, ahol a kemény ülés összever minden kanyarban, de az is más...
Mindenesetre utána nagyon fura visszaülni egy "utcai autóba". -
l4ci
tag
145-ért már van Air 2 a Media Marktban, máshol még olcsóbb is az alap 16G wifis változat. Kicsit olcsóbb, mint az iPhone, ne abban gondolkozz. Nem sznobok vagyunk, csak használtunk már almát, mielőtt még előítélettel lehúzod...
Amúgy meg grafika butítással droidon is simán fut, csak pixelesebbek az autók. Amúgy nálam a gyengébb ,de újabb telefonon, kisebb felbontással (1280x720) sokkal simábban fut butítás nélkül, mint a Sony Tableten fullhd-ban.
-
DigitXT
félisten
Rosszul tudod, azóta uis kijött pár iOS frissítés, és megvan a 60.
Az optimalizáció ma divatszó, de attól még érdemes almát-almával
hasonlítani: gyanítom, hogy az MW sokkal árkádosabb az RR3-nál.
NFS-ek PC-n is arról voltak híresek, hogy szappantartótologatás.
(Kivéve Porsche Unleashed, meg a Shift széria. Játékélményben a
Most Wanted eredetije volt még úgy-ahogy élvezhető Carbon necc,
onnantól meg beleállt a földbe, legalábbis számomra: a Run hozott
felüdülést, de azt sem a fizikája miatt szerettük, hanem hangulat...)Ebben az MW-ben amúgy van belső nézet? Gyanítom, hogy nincs,
pedig az RR3-nak az adja a sava-borsát. De elég a OFF-ból. -
rumos14
nagyúr
nekem -40% = 450-ért kínálja fel.
más: 17-es feladat: Porsche test track (rövid): balra húzó kormánnyal, lehasznált gumikkal, pályaelhagyás nélkül nyerj. Focus-sal, Dodge Charger-ek ellen.
remeg a kezem a skip gomb felett. ez az egész gauntlet az aranyszerzésről szól, mivel megvan már az Aston, 150 aranyat kaphatok. végig kell gondolni, hogy menni skip fér bele, hogy még pozitív legyen a szaldó. -
DigitXT
félisten
Csak egy megjegyzés: ki mondta, hogy váltottam? Vagy hogy követned kéne?
A telefonom továbbra is a HTC One Max, azon is fent van a játék, és a pixeles
grafika ellenére sok emberkét körbeautózok TT-n. Az Air2-t csak ilyen netezős
játékos kiegészítőnek vettem, amire nekem kiválóan bevált... A YT is rohadt jó
rajta, noha letterbox. Persze egyben fájón mutatja, mennyivel könnyebb lenne
az edzésvideókat 4:3-ban felvenni. (Kivéve persze, ha az alany épp fekszik.)
Ne vegyen senki Air 2-t az RR3-hoz, mert túl nagy, kényelmetlen: lelassul tőle!
(Egyetlen előnye, hogy gyönyörű a grafika + másodpercek alatt betölt minden.)Ha majd csináltok TT bajnokságot, kérek 1-2 mp egérutat, ha az Airen futok!
Persze mindig screenshottal igazolom, hogy az adott időt melyiken futottam.Sőt slowmo videót kell lőni arról, hogy hol vesztettem 2 tizedet, mert beröccent. -
DigitXT
félisten
Megint fordítva ülsz a lovon, ember. Nem én tartom mérvadó képméretnek:
linkeltem pár infót, hogy felvilágosodj, mi merre hány méter. Egyáltalán! Mi
köze van ennek ahhoz, hogy van egy ilyen "táblám"? Világosan leírtam azt
is többször, hogy az RR3 esetében a 16:9 előnyökkel jár, mert többet látsz
oldalirányban, ami a programozók munkáját dicséri. Sőt, megkockáztatom,
hogy eleve 16:9-re tervezték és esetünkben valóban lefaragás a 4:3. Tény!Csak hát ez nem minden esetben van így, és egyáltalán nem játszhatatlan
rajta a játék ennek ellenére. Neked az lenne, elfogadom, ne játssz ilyenen!
Megjegyzem, meg lehetne úgy csinálni a látószöget 4:3-ban is, hogy többet
látsz a kormányból, meg a tetőből, de tökugyanolyan széles, mint a 16:9.
(Akkor persze hápognál, hogy nem csak grafikában kap ki a Nexus, hanem
már látószögben is: ez tarthatatlan állapot! És ha a 45-60 fps 120 lenne?)
--- utolsó OFF, innentől ignore, úgy beszélgethetünk megint a játékról is ---
A kép, amit beraktál egy ordas nagy marketing bullshit, azt is leírtam, miért!
Azt hiszed, a 4:3-at a 16:9 lefaragásából csinálják, holott lehet épp fordítva:
nézd meg a kompozíciót. Hol a bíró lába? Csak nem levágták? Gondolkodj!Miért néznék 4:3-as TV-n filmeket? A legtöbb DVD-t 16:9-re "optimalizálják",
arra teljesen jó volt a TV-m már 2008-ban is. Ellenben a mozifilmek jó része
még szélesebb, oda 21:9 se ártana, hogy ne kelljen letterboxolni, netezésre
viszont elég vacak lenne, főleg olyan oldalaknál mint a PH, ami a mai napig
1024-es szélességre van optimalizálva: tudod, 1024x768.Amikor a TV-re
váltottam 2008-ban az 1152x864-ben használt CRT-mről, visszalépés volt a
függőleges felbontását tekintve. Kevesebbet tudtam egyben olvasni: ez van.
De mivel a natív szélesvásznú játékokban jól teljesített ezt elfogadtam.
Sajnos azokban a játékokban, ahol NEM ment a dolog, szenvedtem! (Sokat:
ki akar egy széles TV közepén lévő képet nézni? Vagy alul-fölül levágottat?)Vehettem volna rögtön Full HD-t tiszta sor. Ma meg már 4K-t. Monitornak az
a következő lépés, azon már kényelmesebb lesz Full HD videókat vágni...
(Persze ez nem segít azon, hogy nem mindenre jó: az ember pl. alapvetően
magasabb, mint szélesebb. A kép szélére vagy a perifériális látómező kerül,
esetleg olyan infóval, amit fel sem akartál venni, vagy be kell zoomolni, és a
bíró lábát levágni, hogy a témánál maradjak.Nem minden fekete és fehér.
De hát nyilván egyszerűbb sommás kjelentéseket tenni, mint gondolkodni...)Ettől függetlenül portré módban NEM illik filmezni, tekintve a megjelenítőket:
sajna, ha nem fér be a képbe a téma (vö. látószög), távolabb kell menni...l4ci: az a baj, hogy a natív 4:3-as anyagot csak levágással sugározhatnák.
Ahogy vica versa, mondjuk egy Ben Hur nagyon szarul fest Pan and Scan
megoldással a 4:3-as TV-n, mert a fél filmet nem látod. (Marad a letterbox,
úgy viszont kicsi lesz a látott képfelület, így azért vesznek el a részletek.
Lényegében minden ott mutat a legjobban, ahova eredetileg szánták.
Egy álló formátumú videót is tökéletesen vissza lehet nézni... a telefonon.) -
l4ci
tag
Talán azért, mert már csak 16:9-es vagy 21:9-es TV-ket lehet venni? Régen még lehetett választani, de CRT-ből direkt nem vettünk 16:9-et, mert akkor még közel sem volt annyira elterjedt, mint ma, amikor már mindent ebben nyomnak. Illetve nem, nem mindent! Néztél mostanában TV-t? Esetleg nem "csak" FULL HD csatornákat? Nagyon sok filmet, sorozatot még mindig 4:3-ban sugároznak, még DVB-C sávokon is, és rohadt bosszantó, hogy ilyenkor kézzel mindig nekem kell átállítani a képarányt, levágást, mert a reklámok persze 16:9-ben jönnek és olyankor a TV mindig visszavált 16:9 teljes felbontásra. Reklám után meg manuál 14:9-es levágásra átállíthatom, ha nem akarok lapos fejeket nézni. Majd légyszi szólj az összes kábelszolgáltatónak, meg csatornának, hogy már nem trendi a 4:3 és mindent csak 16:9-ben sugározzanak, mert a régi szabvány már elavult. Na ennyi elég is volt az OFF-ból. Amúgy itthon még mindig egy 5:4 képarányú Samsung monitorom van, mert nagyon szép képe van az S-PVA panelnak, a sok olcsó TN elbújhat mellette...
-
DigitXT
félisten
Jaj már legalább tennéd offba.
Linkeltem egy Qrvanagy listát egy csomó
játékkal, ami tele van olyanokkal, hogy Vert- és hack... Meg kinyújtott HUD.Igen, úgy 2005 magasságában már nem volt elrugaszkodott elvárni a játék
natív 16:9 támogatását, Hor+-szal. Értem én a linkelt képet, csak leszarom,
mert azt tudsz ezzel promózni, ami éppen érdeked.* Lehet ezt úgy csinálni,
hogy többet láss, de ha eredetileg 4:3-as szenzor dolgozott a kamerádban,
ezt pont információ eldobásnak hívják. Igen a kép tetejéből + aljából. Hehe.*: ne légy naiv, ez az egész szélesvászonra átállás a TV-gyártóknak nyerő!
Persze, én is szeretem a HD korszakot, és a 4K is megmozgat - de pl. volt
olyan filmrendező, aki jobb szerette a saját filmjének eredeti verzióját.
Tudod minek hívják? Full screennek. (Gondolkodj el a jelentésén picikét...)Pompi: na igen. Minden a rendező szándékán, és a felszerelésen múlik.
Játékoknál meg a programozókon. -
DigitXT
félisten
Fordítva ülsz a lovon: lefarag? LOL.
Azért gondoltam, hogy gyerek vagy még,
mert úgy írsz, mint aki "beleszületett" a 16:9-be, pedig pl. az ezredfordulón még
a kanyarban sem volt a 16:9-es TV-adás, így a 16:9-es TV-k sem igen terjedtek.
Ó, láttam én mondjuk Franciaországban, hogy ez a jövő, nade kis hazánkban?!
Itt még 2004 környékén is az volt a mondás, hogy csak villantani jó az ilyen TV,
mert ha bekapcsolod, kb. mindenkit elfog a röhögőgörcs. Vagy a pillarbox miatt,
vagy a szétnyújtott TV-híradós fejek miatt. (Halszemtorzításról nem beszélve...)Mindegy. Lényeg az, hogy DVD-ket nézegetni már akkor is kiváló volt, csak NE
hívták volna TV-nek... Na én nem is annak vettem, 2008-ban egy 1366x768-as
apróságot (32"), hanem monitornak. Kicsit pixeles volt. De jó volt rajta játszani!
Már amivel! Azt írod, hogy tény, hogy 16:9-en többet látsz... Nagy szart tény.
Kizárólag akkor, ha a játék fejlesztői támogatták a "szélesvásznú" módokat, és
ennek megfelelően arányosan növelték a FOV-t... Más esetekben akár be sem
tudtad állítani a kívánt felbontást, vagy ha mégis (esetleg "hekkeléssel"), akkor
bizony előfordult, hogy azonos FOV mellett a kép tetejéből, aljából láttál... wut?
Kevesebbet! Tehát úgy is mondhatjuk, hogy a 16:9 lefaragott a 4:3-ból. Bizony.
Meglepődnél, ha tudnád, hogy pl. a mozifilmek 2,35:1-es képaránya eredetileg
mire készült. Igen, 4:3-ra, a TV-nek megfelelően: ezt levágva került a moziba a
szuper szélesvásznú mód. Most akkor mi farag le miből?! Történelemóra vége.ON: abban nincs vita, hogy az RR3 Horiz+-os, tehát valóban többet mutat, és
ez tök jó. Féltem is, hogy nagyon lelassulok, mert kiesik a perifériás látómező.
De ez nem történt meg. A lényeget ugyanúgy látni. Jó a játékélmény... Persze
az igazi a csutka grafika + fix 60 fps + 16:9 képarány lenne... Talán az iPhone
6S Plus tudja, de azt nem tudtam hirtelen a cégnél beszerezni. Ez van. Bocsi!Ui: kukkantsd meg ezt az oldalt és a játékok listáját. Ma is aktuális, csak ma a
16:9 helyett a 21:9 a kérdés, meg az eyefinity, meg a 4K, ill. ott a Hor+ Ver- is. -
Pompi
nagyúr
Ha esetleg nem lennél képben hardverileg, hogy a manapság futó tablet hardverek mit tudnak, itt egy összevetés: Xbox 360 - PS3 - nVidia Tegra K1 (utóbbi van a MiPad-ben, az nVidia Shieldben és a Nexus 9-ben).
Sajnos az Apple cuccokról kevesebbet lehet tudni, hogy mire képes egy A8, A8X soc, de itt egy másik benchmark táblázat amiben benne van az A8 és az A8X valamint két K1-es cucc is, így látszik, hogy hozzák annak a szintjét hardveresen (sőt), így lehet némiképp viszonyítani a konzolokhoz is.
Gyakorlatilag ezért bosszantó, hogy ott a kakaó a droidos vasak alatt és a EA+majmok nem képesek optimalizálni az RR3-at rájuk. A retina iPad miniben még csak A7 van, de már az is natívban kirendereli a 2048x1536-ot, akár hiszed akár nem - ezek szerint nem hiszel a szemednek.
A 4:3-as degradáló hozzászólásodra pedig csak annyit, hogy gyakorlatilag 10 éve lépett be a játék világba a 16:9 (16:10)-es képforma és azért előtte is elég sok víz lefolyt a dunán, igen játék szinten is.
Na, de tényleg nem akarom ebbe az irányba elvinni a témát, irány a játék, nekikezdek ennek a challenge-nek.
-
DigitXT
félisten
Te amúgy hány éves vagy, hogy ilyen "sommás kijelentéseket" teszel
pl. a képarányról? Csak mert nagyon sokáig(!) nem volt elérhető sem
a szélesebb képarány játékokban, nemhogy az lett volna a hozzávaló.
Amúgy Pompi a megmondhatója, hogy ódzkodtam a 4:3-tól, mert kb.
8 éve 16:9-ben játszok. Már azzal, ami támogatta. Persze egy csomó
régebbi játékba nehezen lehetett belehekkelni - és ahol "Vert-" volt az
eredmény, ott értelme sem volt (alul felül levágott). Amelyik "Horiz+",
annál volt értelme, mert többet mutatott jobbra balra. Az RR3 ilyen.De messze nem olyan veszélyes a 4:3, mint hittem. De hát ez van, na!
Nem dobtam ki a One Maxot, és nem lettem alma hívő. Kár erőlködni:
TT-ken elég jó időket megyek és droidon sokkal könnyebben megvan.
Senkinek nem mondtam, hogy vegyen almát. Én se szaladtam boltba
érte, és telefonnak sem használok iPhone-t - még az RR3 kedvéért se.
Ettől függetlenül ez nem PS3, és ott vannak a pixelek a PNG képen.
Nem kell nekem elhinni. A saját szemednek se higgy: a Nexus az ász!Béke van.
-
DigitXT
félisten
Droidon. Almán szépen natívban renderel. Linkeltem 2 db png-t.
De Pompinak is van egy egész kis galériája. Csak elvileg ugyanaz
a felbontás! Gyakorlatilag meg... A droid valóban kisebb felbontást
skáláz fel, ezen nincs mit szépíteni. Hidd el, abszolút NEM vagyok
egy almás emberke, ez az iPad Air 2 az első almás eszközöm, és
még hete sincs nálam, de a saját szememek csak hinnem kell...Aki nem hiszi, járjon utána. (De azzal számoljon, hogy 60 fps NEM
lesz meg, ahhoz túl sok a csicsa + zárt rendszer: nem is butítható.)
Összehasonlításképpen próbáljátok ki pl. a "Traffic Ride" c. játékot:
most találtam tök véletlenül. Ilyen motorkázós árkád cucc. Olyasmi
mint ez a videóm, csak kicsit gyorsabb, meg veszélytelenebb.A lényeg, hogy az fut 60 fps-sel. Vajsima/lefolyik a képernyőről.
Ez lenne a cél az RR3-ban is, de ahhoz lehet az iPad 3(4)-et várni.
Vagy persze tudná, HA tudnád lejjebb venni a grafikát. (Vannak ott
tök haszontalan dolgok, amiket elhagyva jó pörgősen kéne futnia.)Megoldás lenne, ha a majmok beraknának kapcsolókat a játékba...
Ahogy a kameranézet is választható, meg a HUD is, tök jó is lenne
külön kikapcsoható a tükör, választható textúraméret, AA, LOD, stb.
(Csak ahol ilyen lehetőségeket kínálnak, azt még PC-nek hívják.)
-
l4ci
tag
Jaja, még alap tuninggal is atomstabilnak tűnik az Agera R-hez képest. A saját szériájában az 5 körös Nürburgring Sprinten az Agera R-rel mentem és a 4. körig nem értem utól az elől haladó Regerát! Egyenesben elhúzott, a kanyarban sem lassult le annyira a bot, hogy elkapjam! Csak akkor tudtam leelőzni, amikor a lekörözött versenyzőket nem tudta megelőzni a buta bot és beragadt mögéjük, na ott mentem el mellette a fullos Agera R-rel!
Szerk: ja és csak 709 arany a full tuningja meg kb 3 milla R$, de hát ugye pénzt könnyű szerezni. Mindenképpen olcsóbb, mint az Agera R!
-
cuebler
senior tag
azért egy normális 5" körüli telefonon is jól el lehet vele lenni (akár full hd-ban is). van úgy, hogy várok valakit az irodában vagy csak egyszerűen kell öt-perc-kikapcs, telefon elő, indít és egy-két verseny. itthon meg egyszerűen kib****m a képet a tévére néha
táblagépen is próbáltam, de a telefon után kényelmetlen volt a súlya miatt (nexus 7-es 2013 és "sima" is). -
Sordoran
addikt
8 GB rom van telómon, már most is hetek óta sípol, hogy elfogy a tárhely, nem frissítettem régóta appokat.
Szóval én csak akkor tudok valami újba belekezdeni ha ezt letörlöm. Az a baj, hogy most már ha jön játékhoz új frissítést se tudom feltenni majd, pedig tényleg csak azok az appok vannak telón amiket naponta használok. Kénytelen leszek app to SD-t szórakozni vele.
-
lalikaone
csendes tag
-
kgymac
őstag
A második nap (Silverstone) is könnyű, bár kétszer használnom kellett a mérnököt. Az első napon erre nem volt szükség. Az utolsó feladat ismét endurance, ezzel még "küzdök" (két óra múlva telik csak le az első körös fejlesztés, jó lenne elindítani egy újabbat - ami vélhetően 24 órás lesz).
Eddig csak goldot adott a nap végén, r$-t nem
. Igazán a lányomnál hiányzik, 30% körül lehet, 56 autóval, alig van r$-ja, a fejlesztések meg elég drágák...
-
Pompi
nagyúr
Nem a tuningolás aránytalan, hanem a három autó egymást közti viszonya a valóságan nem azt mutatja, mint itt a játékban a számok.
A Nissan Nismo legjobb körideje 3:35 volt a hétvégén versenyben, a Porsche ehhez képest 3:18-as az Audi meg 3:17-es időt is tudott. A játékban nem ez tükröződik vissza, persze, nem is elvárható, hisz nem tudták előre, hogy hogy fog menni az autó.
DigitXT: LOL
-
Pepi6
csendes tag
Ezen kár itt rágódni..úgysem fognak rajta változtatni. Aki akar vesz, aki nem nem. Én még egy Ft-t nem költöttem rá, nem is fogok mégis eltöltöttem vele majd ~400 órát.
Valóban unalmas lenne már, de mindig vannak új challangek. Amit meg lehet csinálni normális gold mennyiséggel is..
-
DigitXT
félisten
Döntögesd a TV-t is.
De legalábbis kapcsold ki a tilt-et ebben az esetben.
Amúgy egyszer én is kipróbáltam (MHL), és sz*r volt... Nem kicsit. Nagyon.
Kipróbáltam Xbox360 kontrollerrel telefonon: az is sz*r volt. Csak a kormány
analóg, a gáz/fék gombokkal megy. Ráadásul lagol. Marad a telefon simán... -
DigitXT
félisten
Annyit úgy sem tudsz elkölteni, hogy ne maradjon még úgy is többmillió,
amiért meg ugye előbb-utóbb (ismét) ban jár, szóval jó is ez a hackelés...
Anno milyen jó volt, hogy hagytak békében, azelőtt fizetős játékosként.
(Mondjuk tényleg elveszi a kihívást, ha az ember elkezdi rögtön felpakolni
az összes tuningot, és csodálkozik, hogy egyetlen nehéz verseny sincs.) -
Gyurma_13
aktív tag
-
Gyurma_13
aktív tag
-
l4ci
tag
Fullra tuningolva még szép hogy jó, nekem az első 7-tel is eléggé csúszkál egyelőre, bár sokat még nem vezettem, a második napot majd este csinálom meg. Kiváncsi leszek azért a pozíciótartós küldetésekre, azokkal az előző szériában is szívtunk, itt meg szinte majd minden nap lesz ilyen a 3. naptól kezdve...
-
-
DigitXT
félisten
versenyszemélygépjármű
De rég hallottam a kifejezést.ON: régen is PR-mentesek voltak az Elimination-ök, meg az ilyenek:
csak CUP-okon volt PR limit? Csak mert vicces a döntőben egy elég
alap fókával szemtelenkedni, PR8-cal a kb. PR20-as banda ellen.
Egész szórakoztató tud lenni így, jóval nehezebb lenyomni őket LOL.Ez az '50-es Ferraris lekörözősdi nekem nem
voltkönnyű. Oké még
nem ismerem az autót, meg egyik körbe rendesen belehibáztam, de
csak kettőt sikerült megfogni, az elsőről lemaradtam, ~150 méterrel,
az autó meg ugye kukásra amortizálódik. Szóval legközelebb reggel.
Full alap gép: lehetne rá tuningot rakni, de ilyen kezdő szinten drága.
Viszont ha kell, akkor időben meg kell lépni, mert 12 óráig szállítják?---
Egy TT-t sem mentem még az új profillal, Drive-om sincs, de már van
csomó arany TT-m, mert automatikusan megadja őket, ha volt időm.
Olyanokra is, ahol az autó meg sem érkezett, vagy meg se vettem...Ja, és működött Restore Carpack, amiért anno fizettem, ezért lett pár
komolyabb verdám az elején, amikkel már pénzt is lehet keresni. Sőt,
az achikat is automatice megadta, abból is párszáz gold beugrott...
(Ennek örömére megvettem az "Accelerator Pack"-ot, ami ad zsetont,
némi goldot+egy VIP státuszú 1-es bimmert, ami instant fejleszthető.)A One Max jól bírja a kiképzést* / Low grafikával kifejezetten pörgős a
játék. Nem véletlen tarto(tta)m a kedvenc játékomnak mobilon...*: amikor a One X már tűzforró volt, ez csak langyos + akku is szuper.
-
DigitXT
félisten
Egy hetet kaptam. De úgy döntöttem, nem töltöm le.
Már csak azért
sem, mert a mentésem törlésére buzdított - mert újra bannolnak miatta.
Akkor meg minek?! Hogy újra kezdjem, hogy újra fizessek, vagy éppen
farmoljak? Abból már éppen elég volt másfél évvel ezelőtt. Akkor is már
majdnem kivittem, csak éppen behoztak feltételeket, hogy ne lehessen.
Elqrvult a játék, nincs mit szépíteni rajta. És ugye bőven nem így indult. -
DigitXT
félisten
Én most először kaptam. De egyben utoljára... Uninstall.
Kinyírta a mentésemet, bannolva nem hagy versenyezni.
Fizessen ezeknek százezezer forintokat, aki tud. Nekem
annyit nem ér az egész: iszonyat mocskos lehúzás lett...
Nem annak indult, de ilyenné alakították az idők során.Szerk: többieknek további jó játékot (bocs: farmolást)!
-
DigitXT
félisten
Múlt héten én is toltam egész jó futamokat multiban.
Nem is dobált le folyton,
mert ott vezetékes net volt a wifi mögött. Úgy néz ki, tényleg nem szereti a 3G-t.
Egy-két jó csata is volt, nem volt olyan primitív, mint a TSM AI ellen "küzdeni".
De sokat lagoltak az ellenfelek, volt néha kocc is emiatt: nyilván nem szándékos.Szerk: mondjuk sokan kilépnek, amikor látják, hogy nincs már esélyük. Kár érte.
-
Lirion
addikt
A felhős mentés csak akkor működik (normálisan), ha be vagy jelentkezve fb-ra vagy g+-ra. Ha nem voltál bejelentkezve, mikor csináltad a mentést, akkor bizonytalan a dolog, vagy működik, vagy nem..
Nekem bejelentkezve simán ment és tölt felhőből (meg még sok más játékosnak is), szóval a hiba nálad van, ha neked nem csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest