- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
FókuszPók
tag
Oldalanként gondoltad a duplázást, jól gondolom? 2272x1280 pixel még esélyes lehet, így a retinás iPadok 16:9-esített változata lesz erős közelítéssel. Nekem nincs bajom a növekvő felbontással, ha bírja a vas alatta, felőlem jöhet. Én még azt is el tudnám képzelni, hogy a közeljövő telefonjainak magát a keretet, márkajelzést, státuszledeket nem a kijelző alatt/felett fogják elhelyezni, hanem maga a kijelző fogja statívan mutatni, imitálva az eddigi kereteket a kijelző körül, magyarul az egész előlap kijelző lenne, a vetített kávákat meg szoftveres huncutsággal le lehet tiltani.
Következő lépés az iPad ulraretinásítása lesz? (4096x3072)
Lakatos Gedeon Gusztáv Három - 16LibaMáj - Westel - Sárgaréz
-
zsolt501
nagyúr
Ne legyen igazam, de attól tartok, hogy mégis így lesz.
Nem vagyok az Apple ellen, évekig használtam is, megelégedéssel, egyedül a memória kártya bővítés hiányzott belőle, de az ilyen fejlesztések, mint a QHD felbontás nem hiszem, hogy ez egy olyan fejlesztés, ami nélkül nem lehet élni, de együtt élni vele még kevésbé, mivel maga a kijelző és az egyéb hardverek miatt jelentős fogyasztás növekedéssel kell számolni.
Lehet itt vitát nyitni arról hogy ki és hogyan fogja ezt kezelni, de az tény, hogy az ilyen kijelzőnek már elég erős háttér világítás is kelleni fog, ami megint emeli a fogyasztást.Sajnos nagyon negatív irány az ilyen fejlődés addig amíg nem megoldott az energiával való ellátása megfelelő mértékben.
Mivel én elég sokat utazok ezért nekem lényeges hogy ne keljen állandóan töltögetni a telefont, igaz ez autó esetén megoldható lenne, de én vonattal és busszal utazok, ahol ez nem igazán megoldható.
A másik probléma, hogy elég gyorsan el lehet érni így az akkumulátor töltés, kisütési életciklusának végét, ami megint elég negatív dolog.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
1697
tag
válasz Cyberpunk #40 üzenetére
Fura dolog ez!Nekem csak Samu dolgaim vannak de meg a porszívóm is-)) Aztán történt egy nap,hogy a kedvesem leváltotta a 4s-t egy 5s re mert kapott a vodatol egy jó ajánlatot!Arany-fehér gyönyörű!!Elkértem tőle és jó pár órát nyúztam és döbbenettel tapasztaltam,hogy sokkal gördülékenyebb mint az S4 em!! Vhogy az a kijelző más amikor az oldalakat lapozom...egy pill gondolkodás nincs hihetetlen!! Teljesen más dimenzio az egész.Viszont a nagy méretet már megszoktam ezért várnék egy kicsit nagyobb Iphone-t.Tabletba smart tv be marad a Samu mert ott teljesen kielégít meg a bővíthetőség számomra fontos én nem használok Cloud ot meg a szett igy teljes!De a teló az csere az tutii-)) Ezzel lehet én leszek az első "hibrid"aki a két nagy tábor termékeit vegyesen használja...
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
egyetértek veled én se látom de most már szerencsére kiapad egy darabig...
tesom sgs2-nek a wvga 217ppi is tök jó szerintem de most tervezek venni egy Lg F6-ot ami qhd 244 ppi , hvga165ppi ről vajon klassz lesz váltani de az is medmarad
az iPhone ra én is kíváncsi leszek habár nem érintAlcatel onetouch idol2s the king
-
zsolt501
nagyúr
Ha ebből majd telefon lesz, azt óránként, vagy 30 percenként kell majd tölteni?? Mert ha nem fejlődik az akkuk kapacitása akkor totál felesleges az egész.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
1697
tag
Ha 4.7 iphone jön ráadásul ezzel akkor megyek érte -))
-
Graphics
Jómunkásember
Japan Display: INCJ, Sony, Toshiba, and Hitachi vegyesvállalat.
-
addikt
Semmi értelme a nagyobb PPI-nek... minek az
Jó nekünk a 480x320, minek nagyobb... úgysem látod a különbséget, csak az akkut terheli fölöslegesen...Ugyan kérek mindenkit, nyugodjunk meg, fogadjuk el, hogy jó lesz! Aztán (ha megjelenik) mindenki kipróbálhatja és látni fogja, hogy nem haszontalan fejlesztés
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Cyberpunk
félisten
Lehet értetlenkedni, hogy minek, de csak mert... Ezen a téren is fejlődnek a mobilok, nem kezdhet mindenki akku fejlesztésbe. Hogy nézne már ki, ha egy kijelzőkre szakosodott cég akkukkal kezdene el foglalkozni? Mert sokan sírnak a neten, hogy inkább azt fejlesszenek.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
veterán
válasz E.Kaufmann #2 üzenetére
Ott a pont
(#10) kymco: Pont, azért kell a nagyobb PPI, hogy meglegyen az indok az erősebb SoC-hoz és az újabb-újabb procikat el lehessen joggal sózni
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Jimmy66
senior tag
Lehet, hogy inkább 4.7" és 5.7" lesz?
-
bteebi
veterán
Attól még sajnos messze vagyunk, hogy egy telefon így nézzen ki, pedig jó lenne . Pláne, ha még össze is lehetne hajtogatni mondjuk a negyedére .
#11: Szerintem sem valószínű. Azt se hinném, hogy gyártanának 5,5"-os phabletet, legalábbis az eddigi 3,5-4"-os telefonok után - meg egyébként is - elég brutális ugrás lenne. A 4,7" kellően keskeny kávával még viszonylag mobil marad, és a legtöbb ember még pont tudja használni egy kézzel is. 5" és afelett ezek már sajnos nem teljesülnek.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
haxiboy
veterán
Szerintem ekkora felbontás ekkora kijelzőre abszolút felesleges amikor még FHD-t használunk 23" de még 32" is. Jó nyilván e-penis...az iphone-be ne menjünk bele. Bár tény ha megtehetném nekem is i5s-em lenne, de csak azért mert kezd elegem lenni az android gyermekbetegségeivel(bár a gyártók hibája hogy mindent erőből kell megoldani optimalizálni minek ha van nyóc mag), ideje lenne egy másik platformot is kipróbálni, aztán vagy bejön vagy nem.
A kijelzőkre visszatérve: a végtelenségig fogják növelni a felbontást legalább egy kör tényleg körnek fog látszani, és jön majd a 192000 x 108000 2inches okosórán meg a 4000k a telefonokban, természetesen nagyobb kijelzőknél még mindíg 3000k-t fogunk használni, de teljesen mind1 a nép megveszi. Gondoljunk bele hogy pár éve még a 128x128-as Sony t230 is durva volt mer' szines.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
kelly416
veterán
Mint írtam, erre egy minimál keret kell. Megnéztem én a képet, hidd el. Tudom, hogy egy kijelző, pont azért is írtam azt, amit írtam.
A szenzorok és a hangszóró mellé mehetne konstansan az óra, akku kijelzés, egyebek, tehát összesen az "állapot sávval" max. 0.5-1 cm. De a Motorola bemutatta a hangszóró=logó formációt, hogy tovább spóroljunk a helyel. Az aljára meg NEKEM hiányozna egy fekete csíkocska kb ugyanekkora méretben, hogy oda kerüljön a megszokott 3 gomb és ne a kijelzőre. Oldalra összességében tényleg csak a befoglaló ház minimál kerete és kész is. És baromira nem zavarna egy 12-15mm vastag készülék, hogy az akku és a többiek elférjenek benne, főleg, ha Moto G módon le van kerekítve a hátlap, mert az vékonyabbnak érződött, mint a mostani Z1C.
Ehhez hasonlatosan meg lehetne oldani a minimál keretet: -
Lirion
addikt
Milyen vicces látni, hogy a legtöbben, akik nem látják értelmét a magasabb felbontásban és ppi-nek, iphone tulajdonosok.. Bár ami igazán megdöbbentő, hogy tud valaki olyan szinten fanatikus lenni, hogy a 326 ppi-t még szükségesnek, de a 327 ppi-t már túlzásnak tartja. Mind1.. a lényeg, hogy van értelme, vannak nagyon jó cikkek a neten, amik ezzel a témával foglalkoznak és amíg nem érik el a szem érzékelési határát (ami messze 326 ppi fölött van), addig lesz értelme. Ez pedig tény, bárki azt állítja, hogy nincs értelme, csak a saját szubjektív véleményét hangoztatja, amit nem tud semmiféle érvvel alátámasztani.
-
Kicsit jobban meg kéne nézni azt a képet. Ez nem telefon csak egy kijelző amire valamilyen módon rátették a képet. A káva meg azért kell mert a külső szenzoroknak, a hangszórónak, az előlapi kamerának és az ezekhez tartozó elektronikának is kell hely...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kelly416
veterán
válasz tothmaxy182 #16 üzenetére
Csak hosszú útra ne menj. Vagy vigyál egy bazi nagy akkut is, akkor viszont nem is kell pörgetni a telefonokat, mert kimelegszel anélkül is.
Egyéb:
Erre egy minimál keret kell, és kész is a bazi jó kis telefon. Mármint kinézetre. Se káva, se egyéb, mégis üzemel gond nélkül. Akkor miért is tesszük fel a Sony-Apple féle bazi nagy kereteket a kijelző köré? -
Touch-ko
őstag
En ennek a ppi `bajnoksagnak` semmi ertelmet nem latom. Neztem mar magasabb ppi szamu kijelzot is es szamomra maximalisan megfelel a mostani retina kijelzo az iPhone-on. Meg tablete, a 264 es a 326 ppi kozott (retina iPad vs retina mini) semmi kulonbseget nem latok.
Szerintem inkabb az akksi uzemidejenek novelesere kellene energiat forditaiuk, nem a kijelzo ppi novelesere. Remelem nem lesz tepsi meretu az iPhone6, mert az iPhone5 lecsereleset tervezem..
-
darvinya
titán
Nekem ban olyan érzésem, hogy ezt Sony gyártja az Xperia háttér miatt.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tothmaxy182
őstag
Veszek majd két olyan telefont, amiben ez a kijelező és az ezt meghajtani tudó proci van. Télen mindkét zsebemben lesz egy, írok egy appot, ami 100-on pörgeti a procit, és már meg is van oldva a ruhába épített fűtés...
Minden szavam magánvélemény!
-
Maxentius
addikt
Akkor egy ehhez hasonló panel lesz az LG G3-ban is?
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
addikt
első helye a sony morpheus vagy az oculus rift! ott lenne értelme is
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
BiP
nagyúr
Még nem is panaszkodott senki, hogy monitorban miért nincs ekkora felbontás normális áron, így elkezdem én
Jó lenne, ha 23 v. 27"-on lehetne végre kapni 150e alatt is. Bár a felbontásból sosem elég, 5,5"-on tényleg kicsit parasztvakításnak érzem, a fullHD is bőven nem pixeles, szép. -
xperiasigi
őstag
Nem gondolom h 3iphone jon.mivel a 4"korulit meghagyjak es en meg egy 4,7"-re tippelek.. 5,5" nem gondolom
Am nagyon szep ez a kijelzo..
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
kymco
veterán
Szakadjak meg, ha értem mi az értelme ennek a pixelháborúnak. Ennyi PPI-hez még többmagos, még brutálisabb teljesítményű CPU/GPU kell, ehhez pedig csökkenő üzemidő társul a keskeny telefonokba szuszakolt kicsi akksik mellett.
5,5"-ra még a sima HD is elég szvsz.[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
halkow
őstag
" Pletykák szerint a japán
panelgyártó legújabb
megoldásának érdekessége, hogy
az idei iPhone-ban is bevetésre
kerülhet, hiszen „bennfentes
források” szerint az Apple idén
egy 4,7 és egy 5,5 hüvelykes
iPhone variáns kiadását is tervezi."akkor újra ppi bajnok lehet sok más gyártóval együtt
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Fail3D!
addikt
Akartam mar mondani, hogy ilyen telefont varok mar vegre Jo design
-
gabancs
addikt
Biztos nagyon jó egy ekkora felbontás. De mire is?
Tessék mondani! Ezek után még telefont is lehet majd kapni, vagy már csak ilyen zseb TV-ket? -
törölt tag
Hol a káva emberek???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest