Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Mint írtam, erre egy minimál keret kell. Megnéztem én a képet, hidd el. Tudom, hogy egy kijelző, pont azért is írtam azt, amit írtam.
A szenzorok és a hangszóró mellé mehetne konstansan az óra, akku kijelzés, egyebek, tehát összesen az "állapot sávval" max. 0.5-1 cm. De a Motorola bemutatta a hangszóró=logó formációt, hogy tovább spóroljunk a helyel. Az aljára meg NEKEM hiányozna egy fekete csíkocska kb ugyanekkora méretben, hogy oda kerüljön a megszokott 3 gomb és ne a kijelzőre. Oldalra összességében tényleg csak a befoglaló ház minimál kerete és kész is. És baromira nem zavarna egy 12-15mm vastag készülék, hogy az akku és a többiek elférjenek benne, főleg, ha Moto G módon le van kerekítve a hátlap, mert az vékonyabbnak érződött, mint a mostani Z1C.
Ehhez hasonlatosan meg lehetne oldani a minimál keretet: -
kelly416
veterán
válasz
tothmaxy182 #16 üzenetére
Csak hosszú útra ne menj.
Vagy vigyál egy bazi nagy akkut is, akkor viszont nem is kell pörgetni a telefonokat, mert kimelegszel anélkül is.
Egyéb:
Erre egy minimál keret kell, és kész is a bazi jó kis telefon. Mármint kinézetre. Se káva, se egyéb, mégis üzemel gond nélkül. Akkor miért is tesszük fel a Sony-Apple féle bazi nagy kereteket a kijelző köré?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas felbontást kínál relatíve kompakt méretben a Japan Display legújabb megjelenítője.
- Ukrajnai háború
- The First Berserker: Khazan
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest