Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1697
tag
válasz
Cyberpunk #40 üzenetére
Fura dolog ez!Nekem csak Samu dolgaim vannak de meg a porszívóm is-)) Aztán történt egy nap,hogy a kedvesem leváltotta a 4s-t egy 5s re mert kapott a vodatol egy jó ajánlatot!Arany-fehér gyönyörű!!Elkértem tőle és jó pár órát nyúztam és döbbenettel tapasztaltam,hogy sokkal gördülékenyebb mint az S4 em!! Vhogy az a kijelző más amikor az oldalakat lapozom...egy pill gondolkodás nincs hihetetlen!! Teljesen más dimenzio az egész.Viszont a nagy méretet már megszoktam ezért várnék egy kicsit nagyobb Iphone-t.Tabletba smart tv be marad a Samu mert ott teljesen kielégít meg a bővíthetőség számomra fontos én nem használok Cloud ot meg a szett igy teljes!De a teló az csere az tutii-)) Ezzel lehet én leszek az első "hibrid"aki a két nagy tábor termékeit vegyesen használja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest