Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Ne legyen igazam, de attól tartok, hogy mégis így lesz.
Nem vagyok az Apple ellen, évekig használtam is, megelégedéssel, egyedül a memória kártya bővítés hiányzott belőle, de az ilyen fejlesztések, mint a QHD felbontás nem hiszem, hogy ez egy olyan fejlesztés, ami nélkül nem lehet élni, de együtt élni vele még kevésbé, mivel maga a kijelző és az egyéb hardverek miatt jelentős fogyasztás növekedéssel kell számolni.
Lehet itt vitát nyitni arról hogy ki és hogyan fogja ezt kezelni, de az tény, hogy az ilyen kijelzőnek már elég erős háttér világítás is kelleni fog, ami megint emeli a fogyasztást.Sajnos nagyon negatív irány az ilyen fejlődés addig amíg nem megoldott az energiával való ellátása megfelelő mértékben.
Mivel én elég sokat utazok ezért nekem lényeges hogy ne keljen állandóan töltögetni a telefont, igaz ez autó esetén megoldható lenne, de én vonattal és busszal utazok, ahol ez nem igazán megoldható.
A másik probléma, hogy elég gyorsan el lehet érni így az akkumulátor töltés, kisütési életciklusának végét, ami megint elég negatív dolog. -
zsolt501
nagyúr
Ha ebből majd telefon lesz, azt óránként, vagy 30 percenként kell majd tölteni?? Mert ha nem fejlődik az akkuk kapacitása akkor totál felesleges az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged