- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Ne legyen igazam, de attól tartok, hogy mégis így lesz.
Nem vagyok az Apple ellen, évekig használtam is, megelégedéssel, egyedül a memória kártya bővítés hiányzott belőle, de az ilyen fejlesztések, mint a QHD felbontás nem hiszem, hogy ez egy olyan fejlesztés, ami nélkül nem lehet élni, de együtt élni vele még kevésbé, mivel maga a kijelző és az egyéb hardverek miatt jelentős fogyasztás növekedéssel kell számolni.
Lehet itt vitát nyitni arról hogy ki és hogyan fogja ezt kezelni, de az tény, hogy az ilyen kijelzőnek már elég erős háttér világítás is kelleni fog, ami megint emeli a fogyasztást.Sajnos nagyon negatív irány az ilyen fejlődés addig amíg nem megoldott az energiával való ellátása megfelelő mértékben.
Mivel én elég sokat utazok ezért nekem lényeges hogy ne keljen állandóan töltögetni a telefont, igaz ez autó esetén megoldható lenne, de én vonattal és busszal utazok, ahol ez nem igazán megoldható.
A másik probléma, hogy elég gyorsan el lehet érni így az akkumulátor töltés, kisütési életciklusának végét, ami megint elég negatív dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas felbontást kínál relatíve kompakt méretben a Japan Display legújabb megjelenítője.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest