- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Ne legyen igazam, de attól tartok, hogy mégis így lesz.
Nem vagyok az Apple ellen, évekig használtam is, megelégedéssel, egyedül a memória kártya bővítés hiányzott belőle, de az ilyen fejlesztések, mint a QHD felbontás nem hiszem, hogy ez egy olyan fejlesztés, ami nélkül nem lehet élni, de együtt élni vele még kevésbé, mivel maga a kijelző és az egyéb hardverek miatt jelentős fogyasztás növekedéssel kell számolni.
Lehet itt vitát nyitni arról hogy ki és hogyan fogja ezt kezelni, de az tény, hogy az ilyen kijelzőnek már elég erős háttér világítás is kelleni fog, ami megint emeli a fogyasztást.Sajnos nagyon negatív irány az ilyen fejlődés addig amíg nem megoldott az energiával való ellátása megfelelő mértékben.
Mivel én elég sokat utazok ezért nekem lényeges hogy ne keljen állandóan töltögetni a telefont, igaz ez autó esetén megoldható lenne, de én vonattal és busszal utazok, ahol ez nem igazán megoldható.
A másik probléma, hogy elég gyorsan el lehet érni így az akkumulátor töltés, kisütési életciklusának végét, ami megint elég negatív dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged