- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
`Azt komolyan gondolod, hogy azért, mert TE személy szerint nem látsz különbséget, felesleges a technológia? Egyébként a különbséget nem a menüben bóklászva vagy szöveget olvasgatva kellene nézni, hanem képekkel/filmekkel...`
-Szerinted a 2 ev alatt iPad-en nem olvastam konyvet? Szam szerint 2 konyvet is elolvastam. A retina Minin is vannak konyvek ott amint irtam vekonyabbak a betuk. Ez minden. A mindennapi hasznalatban en nem latom a kulonbseget, valamint a baverom Z1-es tabletje (1920x1200) es az iPad-em retina kijelzoje kozott sem latni kulonbseget.
Nyugodtan kovezz meg de nem latni a kulonbseget. Az, hogy egy 5 colos kijelzon FULL HD vagy 4K-s felbontas legyen, (tokmindegy ki gyartja) az rohejes es teljesen felesleges. Kell valami jol hangzo adat amivel lehet vakitani a nepet...
`Tudod mit, maradj csak nyugodtan a középkori 300 ppi-s készülékeknél, elég az neked, hisz a nyomdaipar se használ többet.`
Az iPhone5 iPhone 5S kb 300ppi kijelzojevel kozepkori? Nah itt mar sirtam a rohogestol
Menj aludni, faradt lehetsz.. jo ejt -
Parallaxis
addikt
Megetted az apple marketinget, mi?
Nem, csak van szemem
Note 2 után Note 3-at használok, de normál használati távolságból semmi különbség nincs köztük, pedig elméletileg +100 DPI ott van.
Marketingmaszlag, amit ahogy nézem, te csont nélkül bekajáltál.A nyomdaiparban azért nem használnak nagyobbat, mert a nyomdaipar tintát használ, ami víz alapú és mint ilyen, folyik.
A hónap viccének elmegy ez az okfejtés, de ha komolyan gondolod, akkor előbb olvasgass a témában
-
Touch-ko
őstag
Nekunk van retina iPad 9.7" es retina mini. Mindketto retina kijelzos, mindket modell felbontasa 2048x1536. A mininek igy 326ppi-s a kijelzoje, a normal meretu iPad pedig 264ppi kijelzovel bir. Mivel mindkettot hasznaljuk itthon, igy elarulhatom, hogy a 264 es a 326 ppi kozott EN szemely szerint nem latok kulonbseget, azt leszamitva, hogy (most nezegetem oket) a betuk vekonyabbak (ugyanazon betutipusok) a MINI-n. Mivel tobb mint 2 eve hasznalom a teljes meretu iPad-et, a retina Mini-t meg november ota, igy volt idom megtapasztalni mindket kijelzot.
Szemuveget nem hordok, az orvos nemreg ellenorizte oket, minden rendben van veluk.Szoval lehet, hogy neked, meg itt par embernek szuper latasa van, sot, meg az X-ray-t is latjatok, repulni is tudtok, de nem is ez a lenyeg most. En nem latok kulonbseget a ket kijelzo kozott.
-
Parallaxis
addikt
amíg nem érik el a szem érzékelési határát (ami messze 326 ppi fölött van), addig lesz értelme
25-30 cm-ről 300 DPI felett semmi különbséget nem látsz, de nyugodtan magyarázhatod az ellenkezőjét, csak nem lesz igaz
A vicces az, hogy a nyomdaiparban sem használnak 300 DPI-nél nagyobb felbontású alapanyagot és ott ez bőven elég, majd pont egy mobilkészüléknél kéne több? Ne röhögtess.
csak a saját szubjektív véleményét hangoztatja, amit nem tud semmiféle érvvel alátámasztani
Ezt most ugye a saját írásodra értetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest