- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gombasm
aktív tag
Azért ennek olvassatok utána...
A BL nyitás nem függ a telefon típusától, nem tudom ezt ki honnan szedte?
Ha egyszer megkaptad az engedélyt a fiókodhoz, akkor már semennyi időt nem kell várni; ha a fiókodhoz kapcsoltad a telefonodat, akkor nyithatod, akár azonnal. Tudom, csináltam nem egyszer.
Abban van korlátozás, hogy a fiókodból bizonyos időn belül mennyi telefont nyithatsz ki, na ezt nem tudom pontosan, mert azért annyi telefonom még nekem sem volt (egyszerre), hogy ebbe beleszaladjak.
(Csak) wifin tényleg nem működik ez a procedúra, mert a fiókhoz a SIM kártya kapcsolva van, ez szükséges az azonosításhoz.
Ha belegondoltok abba, hogy ha wifin, csatolt SIM nélkül lehetne bootloadert nyitni, akkor ez nem lenne rossz üzlet, tele lenne ilyen hirdetésekkel a HWapró is
!
-
Klaymen
tag
Olvastam valami olyasmit is, hogy azt is figyelembe veszi, hogy mennyi idős a mi fiók stb... Így lehet, hogy van akinek frissen regisztrált fiókkal 720 óra, nekem meg régi fiókkal "csak" 72. Ez is sok.
BL nyitással a 4c-nél küzdöttem sokat, nem is lett megoldása. Ott volt EDL meg régi teljes flash, hogy nyissa a BL-t nem hivatalosan, majd úgy ment fel újabb rom, ami vissza is zárta, így egy twrp, amiért az egészet csináltam, már nem ment fel.
-
bostone
addikt
Mindenkinél más a határ, amit el tud viselni.
Én is vittem már vissza készüléket, mert zavart egy "kis" hiba. Kirázott a hideg a gondolattól, hogy letettem egy valag pénzt, de közben gyakorlatilag átvertek, illetve átverve éreztem magam.A pocophone f1-et alig pár hónapja használom. Az egyik kedvencem, pedig nem kevés flagship fordult meg nálam. És hiába állítják róla, hogy a középkategóriát képviseli, számomra non plus ultra.
-
Hivatalos (stable vagy dev) ROM-okkal marad természetesen a titkosítás, amit TWRP-ben a Format Data menüponttal tudsz semmisíteni. Ez nem egyezik a Wipe-on belüli Data ponttal, ez a Format Data egy külön menü.
Nem tudom mennyire ajánlott előtte törölni képernyőzárat és ujjlenyomatot, de veszteni valód persze nincs vele, én megtenném.Az pedig úgy tudom mindegy, hogy stable vagy dev-en vagy, a Bl nyitást ez nem befolyásolja tudomásom szerint.
Azt nem tudom, hogy milyen mókokat szeretnél alkalmazni, ha különféle nem hivatalos patch/mod zip-eket szeretnél flash-elni, akkor persze kell a BL nyitás és TWRP, de én pl nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy pl a GCam Pixel 3-hoz csak is az az alapkövetelmény, hogy valamilyen Pie legyen a telón, ez nekem elég is, így nem kell mókolnom, mert egyéb zip-eket nem akarok más miatt flash-elni.
A Mi8 fórum leírás meg érvényes Poco-nál is.
-
Alonso69
senior tag
Globál Stabil Rom-al kapod a telót ,ez lesz rajta (a legtöbb felhasználó ezt használja)
developer-Rom telepíthető ezután,de mindent töröl egy szűz rendszert fogsz kapni .
Az EU, Mi Globe,vagy egyéb custom Rom telepítés már BL nyitás és Twrp telepítés után lehetséges.
Vissza térni (BL zárás) egy a legfrissebb Globál Stabil Rom telepítéssel(Fastboot-ból,Miflash-al) lehet.
Kérdezz nyugodtan,hátha tudok segíteni. -
Alonso69
senior tag
Szia.
Mindenre igen,a válasz.A BL nyitás ideje attól függ,hogy mióta van meg a Mi account,de max.72 óra.
A globálról dev-re frissítés adatvesztéssel jár,ezért nem kell belaknod a telót ,majd a dev.rom-on,..
.....
de a BL és a Twrp+Rom telepítés is adatvesztéssel jár,itt viszont lehet Twrp és Títanium mentés amit később bármikor fel lehet használni. -
-
-
Bagoly01
senior tag
Nekem nincs szükségem sz NFC-re, az amoled szép tényleg, de nekem a pocok Lcd kijelzője is tetszett. Kétségtelenül szebb készülék a Mi8 "prémiumabb érzést ad. Szerintem nagy különbség nincs a két kamera közt. Nyílván összelehetne hasonlítgatni, akkor látszik némi eltérés. Mindkettőnek jó ára van nem lehet mellé lőni egyikkel sem. Engem talán kicsit zavart alul egy picit látható fényszivárgás, de nem volt olyan durván zavaró valakit egyáltalán nem zavar. És nem mindenkinél van jelen.
Mondjuk én nem buherálom, erről nem tudok nyilatkozni. -
-
tomboy0013
veterán
Vannak sokan akik berögződéssel élnek, nekik úgyse magyarázod meg hogy a gyári szervizben is kokányolhatnak meg egy sufniGSM-ben is dolgozhat sok olyan ember aki odafigyel a részletekre és korrekten áll a garanciális javításokhoz. Aki hosszú ideje piacon van ott nagyon mellé nem tudsz lőni, mert ők szeretnének is piacon lenni és nem érdekük átverni senkit. Én is dolgoztam GSM boltnál és korrektebb hozzáállás volt részükről a javításoknál mint a amit pl. a Nokia-nál tapasztaltam.
De ez már csak ilyen, mindenki el tudja dönteni kitől akar vásárolni -
-
PioDVD
senior tag
Most nézem, hogy a mi 8-cal szemben itt van sd, az nálam pozitív, főleg, hogy így biztos elég a 64 GB-os verzió is.
Annyi kérdésem lenne, hogy ha jól emlékszem, a Poco 2 féle kijelzővel készül. Ha a rosszabbat fogja ki az ember, mennyire gáz? Mintha körbe bevilágítás rémlene, vagy a notch körül. Hozzáteszem, nem vagyok maximalista, a mostani telefonomon pl. van egy elég nagy világos folt (zte red bull típushiba), de nem zavar, nem "áll rá" a szemem, nem idegesítem magam vele.
-
ZsyfKo
senior tag
Nem hinném hogy előnyben lenne támogatás téren, amennyi telefont dob ki a gyártó nem kap tovább támogatást mint a többi, a Poco viszont nyitott a custom romok felé, nekem ez inkább előny. Nekem a Poco ips kijelzője jobban tetszett, a Mi8 GPSel meg voltak gondok rendesen de azt nem tudom hogy orvosolták e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Magyar az űrben
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Horgász topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged