Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
cappa72 #1833 üzenetére
Szia,
Igen, közben már megtaláltam ezeket a bejegyzéseket én is. Sajnálatos mód én is abba a hibába estem, hogy a nem megfelelő MI v2-es romot tettem fel a készülékre.
Az image mentés már töltődik, a flashtools-sal majd reggel fogok játszani kicsit..
Köszönöm az iránymutatást addig is.
-
BlueAthlon
senior tag
Sziasztok,
Felraktam ma a Max Inception V2-t a Vertis 01 plus-omra, de sajnos lényegében téglásítottam.
Első bekapcsolás után a következők fogadtak : érintőképernyő nem működik, felbontás pocsék, recovery mode sem indul ( fel nyíl+bekapcs), hogy visszategyem ami volt..
Mit tudok ilyenkor tenni ? Van-e lehetőség a recovery módig visszajutni valahogy legalább?
Segítségeteket előre is köszönöm!Tibi
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
royal-rolls #1101 üzenetére
Detto én is ezt az elvet vallom - egyelőre..Viszont ennél azért jobb képeim vannak nekem is.
Ha megkérhetlek, megpróbálnál-e egy a fényviszonyok szempontjából semlegesebb , de lehetőleg kellően világos ( természetes fény által megvilágított )környezetben lőni pár képet még?
És igen, fókuszálni azért gondolom szoktál vele, mielőtt ellősz egy képet.. ( ennyit még én is megteszek analfabéta létem ellenére is.. )
Köszi előre is.
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
royal-rolls #1099 üzenetére
(Szinte) semmit. 80% az esélye hogy "ez ennyit tud". Ha a képeid kb. úgy festenek mint a mobilarena-s vertis tesztben, akkor nyugodt lehetsz, hogy azt tudja mint a hasonszőrű társai..
Maradék 20%-ot fenntartanám arra, hogy - ha időd engedi - olvasgass utána a megfelelő fórumokban , hogy
- miket érdemes állítgatni az android gyári fotózási beállításai között
- esetleg van-e valami speciális letölthető fényképező tool ami segíthet picit
- avagy a Mobileuncle MTK Tools nevű mediatek telefon buherátor progival lehet-e javítani kicsit a factory beállításokon... -
BlueAthlon
senior tag
válasz
royal-rolls #1096 üzenetére
Rendszerbeállítások->A telefonról->Build szám.
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
royal-rolls #1093 üzenetére
Persze.
V1.8-as szoftver ( nincs már 1Mpix korlátozás ) mellett is jó kis average mediatek style fotókat csinál.
Hétvégén voltam kint Velencében, lőttem vagy 50 képet vele, ezek közül van pár, amin az élességnek halvány nyoma sincs. Mentségére legyen mondva, hogy full auto beállításokkal kellett dolgoznia, fotós analfabéta lévén nem állítottam semmit sem rajta...
Ahogy néztem, idáig az egyetlen MTK6589 alapú telefon, ami a kategóriáján belül egész vállalható képeket készített, az az Alcatel Idol X volt. Gondolom itt a gyártó próbált minőségibb érzékelőt tenni a készülékbe, valamint a szoftveroldalra is ráfeküdt. A többi tuckatkínai csoda, detto ugyanazt a minőséget produkálta a mezei 4.2.1-es robotjával. Bár tény és való, hogy az előző MTK6577-es készülékekhez képest egy fél centivel már javult a készített képek minősége.
-
-
BlueAthlon
senior tag
Srácok,
Vertis Plus :
Nektek mennyire merül, ha nem használjátok a készüléket ? Én ha feltöltöm + kicsit hagyom csepptöltésen , majd lehúzom (100%-kal ), és 2 óra múlva előveszem, tuti, hogy már csak 96-95% körül van a töltöttség, úgy hogy közben nem is használtam egyáltalán. Egy éjszaka is simán eldob 8-10%-ot a készenlétben.
Ennyit szívna a folyamatos 2 simes készenlét belőle? Vagy valami futkorászhat a háttérben, aminek nem kellene ? ( alapszinten eléggé kigyomláltam már a dolgokat, task managerben nem látok semmit sem, meg úgy 600 mega memória van szabadon ). Azt látom, hogy wifit kikapcsolja sleep módban, de lehet hogy nem vált vissza teljesen energiatakarékosba , pl nem veszi le a CPU-t?
V1.8 van fenn és Juicedefender és társaival nem próbálkoztam még.
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
BlueAthlon #839 üzenetére
Pontosítok :
Amennyiben rendesebben le van merülve ( pirosan világít a led balra fent, ergo éppen szívja magába a delejt rendesen...), akkor a saját töltője használata esetén is tévesztget, bár jóval kisebb mértékben,mint USB-ről töltve, mert ott lényegében használhatatlan.
Sajnos ez így lendületből megy vissza 3 napon belüliként... Pedig ettől függetlenül egy kulturált készülék benyomását kelti nekem legalábbis
-
BlueAthlon
senior tag
Közben újabb fejleményeim is vannak :
- Gyári töltő + usb kábelével semmi hiba.
- Ha a gyári kábelt dugom a gépre, akkor már huncutkodik. Több USB port is próbálva...Ettől függetlenül ( MTK6589-re szériában jellemző dátum-állítási problémától eltekintve ) nem tapasztaltam más hibát, bár hozzátenném, egyelőre még nem próbáltam ki minden aspektust...
Tibi
-
BlueAthlon
senior tag
Sziasztok. Csatlakoznék egy a mai napon vásárolt Vertis 1 plus -sal..
Egy kérdésem lenne így most :
Ha töltőn van a telefon ( számítógép USB portjáról tölt most épp ), Nektek is megzavarodik az érintőkijelző és rosszul érzékel ? Nekem igen.... Ha lehúzom pöpec, de ha tölt, akkor nem igazán tudom használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged