- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcguyver
csendes tag
Az ilyen esetek elkerülésére vettem rá egy szilikon védőtokot.
Végignéztem, gyári nincsen rá, (Vertis 01 plusz) emiatt a méretben legjobban passzolót vettem: XPERIA Z1.
Kivágtam a gombok helyén, és most már nyugodtabb vagyok, de kipróbálni nem volt kedvem.
Ha van jobb ötletetek, azt osszátok meg. -
johnahex
tag
Szia!
Teljesen igazad lenne általános esetben, de ez nem az szerintem.
Ki is fizettem a szállítást előre, hiszen tudom, hogy működnek a webáruházak, nem hőbörögtem rajta.
DE! Én teljesítettem a megállapodás rám eső részét, azaz kifizettem a szállítást, erre mit kaptam?
SEMMIT, azaz SEMMIT!!!!!
Mindegy lett volna ha küldenek egy üres dobozt én meg küldjem nekik vissza.
Az meg, hogy a tesztelő kifogott selejtes példányokat nem magától értetődő, hogy akkor mindenkinek szart küldenek, mert már megbocsáss ki lenne az dilettáns aki megrendeli a szart????
De nem téma, a conflex bukott egy vevőt, nem hal bele.....Csak legalább intéznék korrektül a dolgot......................
Szép estét és kevés overmaxot mindenkinek...
u.i. leadtam az expit a szervizpontban és a hölgy már előre kérdezte, hogy csak nem egy overmax masina???
ez magáért beszél -
Digiflex
tag
Hali!
dec23. - jan10., aztán
jan14.-től feb06. ig szervízAhogy írtam, délután elhoztam a szervízből, este már nem működött.
Akkor készítettem a képeket. Ahogy ez látható, a javított mikrokapcsolóról hiányzik a gyári fém keret, ami egy kis mechanikai biztosítást jelenthetne. De így leginkább egy orosz rulettre hasonlít, mert csak szerencse kérdése, hogy mikor sikerül kicsit ráejteni a Power gombra, ugyanis akkor nagy valószínűséggel vége a dalnak.
És kedves Pista, csak idéztem tőled. Bár úgy tűnik ez eléggé zavarhat, mert komoly mennyiségű irománnyal válaszoltál. És azért figyelj oda, jól gondold meg, mert amit leírsz, az itt megmarad.
Engem igazából a "nem fogod megbánni" duma piszkált föl kicsit. Szerintem a többségünknek van józan ítélőképessége, hogy ezt valamennyi használat után el tudja dönteni. Persze ismerős az az érzés, hogy amikor már magunkévá tettük a kütyüt, akkor kicsit próbálunk rá büszkék lenni. És nehezen akarjuk elhinni, hogy bizony egy selejtet választottunk, de legalább olcsón. Már csak az a kérdés, hogy olcsó e 30-40 ezerért valami, ami gyakorlatilag használhatatlan, és csak egy rakás bosszúságot okoz.Ja, és az Alcatelhez 1 nap alatt kaptam 990-ért gumi-tokot. Ehhez meg NINCS.
Nem beszélve az AMOLED ujjlenyomat-taszító kijelzőről...
Na, azt a telefont nem bántam meg. És hát én sem vagyok az Alcatel alkalmazottja. Csak leírtam a saját tapasztalataimat, másoknak okulásképp.Na, én itt zárom az overmaxos hozzászólásaimat, használom így amíg megy, és nem kívánok több időt áldozni az életemből erre a ballépésre. Köszönöm a tapasztalatokat, jó árat fizettem értük.... de hát tényleg:
" ennyiért ez a maximum"(Ap)
-
kisspista
senior tag
Megmondom őszintén, hogy 2-ből 2 ugyanazt a hibát produkálja, ez pedig elég fura. A memóriával most nincs baj, ezt majd képernyőmentésekkel is igazolni fogom a tesztbe: viszont engem az aggaszt, hogy a képernyő szoftveres kalibrálását követően sem tudom használni pl. a vissza állapot gombot vagy a menü gombot. Én, mint tesztelő el vagyok ezzel a problémával, míg rá nem jövök a hibára, de ha egy vásárló kap egy ilyen készüléket, akkor egyszerre mérges lesz, hogy milyen készüléket vásárolt... Hangsúlyozom: ez nem a forgalmazó hibája, hanem a gyártóé, hogy ilyen példányokat bocsájtott a piacra! (Nincs lehetőség az eladás előtt mindegyik készüléket kipróbálni)
Rá fogok jönni a megoldásra, hiszen az első példányt is sikerült frissítés nélkül használható állapotba hozni, csak nem tudom, mit kellett hozá csinálni.johnahex
Nagyon kiváncsi vagyok a te EXPI készülékedre, ami kulcsfontosságú infó lehet nekem a továbbiakról. Folyamatos kapcsolatban állok a forgalmazóval, hiszen nem csak nekünk érdekünk a helyes működés, hanem a forgalmazónak is, hogy olyan példányokat tudjon eladni, amik hibátlanul működnek! Elképzelhető, hogy a frissítés miatt zárolták a kiszállítást, hogy a vásárlónak ne kelljen már ezzel foglalkozni. -
kisspista
senior tag
Nem jó az EXPI akkuja a Vertis-01-be, illetve a Vertis-02 Plusba sem, mindegyiknek más a fizikai mérete és a csatlakozása! A frissítés a teszt példányon egészen biztos nem lesz rajt, de mi meg fogjuk vizsgálni természetesen a frissítés után is.
Türelem, türelem! Kb. jövő hét szerda-csütörtök magasságában lehet kész a teszt az EXPI-hez, ha minden jól alakul. Ha az első készülék megfelelően működött volna, akkor már kész lenne a teszt
Sajnos belefutottunk egy érintőképernyő problémába....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest