- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
furmint11
csendes tag
még nem csináltam semmit a telefonnal...azt hittem kpista komolyabban gondolja
-
furmint11
csendes tag
válasz
kisspista #1167 üzenetére
Szia, és persze minden olvasót is üdvözlök.
Bocs, de tegnap nem tudtam már jönni, az expi után szaladgáltamMegvettem az expit, sajnos még nem tudom milyen mert csak pár percet próbáltam ismerkedni vele.
Említetted, hogy valamilyen információra vagy kíváncsi..., szívesen segítek ha még aktuális. Mivel nem értek hozzá, ezért pontról-pontra kéne tudnom mit tegyek -
furmint11
csendes tag
válasz
kisspista #1152 üzenetére
úgy döntöttem, megveszem az expit, tehát holnap kb, 16 órától felajánlom a segítségem. Azért hogy tehessem
le kell írnod lépésről-lépésre mit tegyek...
az erő legyen velemláttam az egyik kereskedőnél egy olyan 01 plust, aminek az eleje nem kismértékben volt más mint amit anno 2 hónapja vettem... vajon ez miért lehet?
-
furmint11
csendes tag
természetesen olvastam a kritikáitokat, mégsem tudom eldönteni, hogy valóban annyira rossz-e a telefon... hiszen már megint kapható a conflexnél.
-
furmint11
csendes tag
Szép estét mindenkinek
Szeretném megtudni, hogy érdemes-e expi-t venni, vagy inkább a megbízhatóbb vertis 01 plust vegyem meg megint, miután sikeresen összetörtem
az előzőt?
Kérnék némi indoklást is a véleményekhez.
köszönöm -
furmint11
csendes tag
kérdések:
1. hogyan lehet wifi-t használni havidíjas sim nélkül? milyen kódokat kér?
2. miként tölthetek le bármilyen pl. játék programot?
3. hol találom a simkártyán lévő adatokat? ha a régi telefon memójában volt, hogy tudom átmenteni? -
furmint11
csendes tag
Bocsánat! Nem csupán türelmetlenségből írtam, hanem mert már napok óta olvasom a fórumot, meg is vettem ezt a szériát (nem volt másik
), és olvasás közben sem értettem túl sokat. Ha azt mondom, hogy nyugdíj felé haladó korban vagyok + nő + még életemben nem volt jobb telefonom mint egy ezeréves samsung, aminek már nem tudom a számát..., de forgott a kamerája....,
akkor remélem érthető a: nem is tudom mit kérdezzek először....dilemmám -
furmint11
csendes tag
Szép napot kívánok mindenkinek!
Egy nagy kérésem lenne. Most vettem a 01- plus verziójú telefont amihez minden téren segítséget szeretnék kapni, mivel még sosem használtam sem okos, sem picit is okos telefont. Ha valaki szánna rám időt és persze türelmet, mivel eléggé konyhanyelven kéne bevezetni a használatba nagyon megköszönöm.
üdv. furmint11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest