- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeanvaljean
tag
válasz
furmint11 #1174 üzenetére
Szia!
Feleségem expit szeretne venni. Csábító és nagyon olcsó.
két és fél hónapos használat után mi a véleményed? Mered ajánlani? Mik a hátrányai? SOkat olvastam utána nagyon, de a személyes véleményedre vagyok kíváncsi. Nem játékra kell a telefon, nem is egy rakat ap futtatására, csak telefon, skype, viber, gyors internet, elfogadható fénykép-minőség.
Köszi a segítségedet!
-
kpeter72
újonc
válasz
furmint11 #1174 üzenetére
Nekem is tökéletes és már több mint 1 hónapja használom
. Én csak ajánlani tudom a telefont! Egy gond van vele, hogy ha "ü" betű van az sms szövegében, akkor a címzett "null" tartalmú üzenetet kap. Megnéznéd Te is? Én most ékezet nélkül sms-zek.
Forgalmazónak jeleztem a hibát.
Köszönömu.i.: Még egy dolog. Ha hivás után sokáig sötét marad a képernyő (látszólag nem reagál), akkor a fényerő automatikusról fix értékre állításával javíthatod a hibát
. Forgalmazónak ugyancsak jeleztem.
-
Źşë'
addikt
válasz
furmint11 #1153 üzenetére
Expi tesztre vártam, de mivel ez lett a vége így Vertis01 Plus-t választottam, kb már egy hete nálam a készülék, meg vagyok vele elégedve, kamera képe is frankó (tetszik a zoom opció), fullhd viedókat simán viszi, gyors, szép a képe, zenét nem hallgattam rajta nagyon, de a mellékelt füles/hset az elég gagyi de ez helyettesíthető, nem bántam meg, tetszik a telefon
-
kisspista
senior tag
válasz
furmint11 #814 üzenetére
Kolléga előttem jól írta: a WiFi az egy hálózat, ami van nyitott vagy zárt. A zárt hálózathoz kell jelszó vagy MAC cím beaktiválás, s ez sem fizetős, csupán ismerni kell a hálózat jelszavát, de mivel ezt azért védik le, hogy ne lépjen fel idegen, így ezekre nem tudsz felcsatlakozni. Az ingyenes WiFi hozzáférés pl. kávézók, pizzériák, bárki számára elérhető jelszó nélkül.
MÁS
Beszéltem korábban a GPS jel elvesztésről és pontatlanságról. A probléma orvosolható a navigációs szoftver finomhangolásával, illetve a "rejtett menü" mókolásával. Amikor újraindítottam az A-GPS vevőt és az EPO-t engedélyeztem, akkor átállítottam MSB módra a GPS-t, hogy GSM / WiFi hálózatból ne találja meg a helyzetet, csak és kizárólag a GPS-vevő által. De ez a mód nagyon lassú, s úgy néz ki, hogy emiatt szakadt meg állandóan a jel, így visszaállítottam MSA-ra, s begyorsult a vevő érzékelése, gyorsabban talál jelet!
-
v.attis
őstag
válasz
furmint11 #811 üzenetére
Na, ezért ajánlottam a privát megbeszélést.
1. Wifi nem egyenlő az internettel. Wifi jelentése vezeték nélküli hálózat. Ez lehet bármi, akár egy irodai, vagy otthoni hálózat, de nem feltétlenül internet. Ha wifit szeretnél, akkor gondolom van otthon vezetékes neted, meg egy wifi routered. Ez esetben nem is kell a telóba sim kártya, megy anélkül is, de ha van benne, akkor sem számít, hogy milyen. Csak csatlakozni kell rá. A beállítások menüben van wifi menüpont, bekapcsolod, ha van jelszavad a routerhez megadod és kész is. Ellenben ha netet akarsz, vagyis mobilnetet, akkor azt a szolgáltató mondja meg, hogy mi kell hozzá. Egyrészt pénzbe kerül akármilyen kártyád is van, másrészt meg a honlapjukon vannak a beállítások is, vagy bemész személyesen a boltba és beállítják neked.
2. Ehhez kell az első pont, az internet. Azután a Play szolgáltatáson keresztül, ez egy ikon a menüben. Viszont regisztrálni kell hozzá, vagyis e-mail cím és jelszó szükséges.
3. Sim kártyára max telefonszámokat tudsz menteni. Ha a régi telón tároltad, akkor beleteszed a sim kártyádat átmásolod rá, majd a simet vissza az új telefonba és a kontaktok, vagy névjegyzék, vagy személyek menüpontban (nem tudom neked mit mutat, lényeg, hogy a telefonkönyvet nyisd meg) a három pontos menüben nézheted, másolhatod, szerkesztheted a névjegyeket. -
kisspista
senior tag
válasz
furmint11 #811 üzenetére
válaszok:
1. elérhető WiFi hálózatra rá tudsz csatlakozni akkor, ha ismered a hálózat biztonsági kódját, illetve nyílt (ingyenes Hotspot) hálózat esetén nincs szükség jelszó ismeretére
2. Google Play (menüben megtalálod), ehhez először hozz létre egy ingyenes Gmail fiókot
3. beteszed a kártyát és a telefon megkérdezi, hogy rámentse-e a telefon memóriára a névjegyeket. SIM-en található SMS-ek nem hozhatók át a készülékbe! -
v.attis
őstag
válasz
furmint11 #806 üzenetére
Ajjaj, akkor először is: Kezit csókolom!
Másodszor: mégiscsak próbálj megfogalmazni valami kérdést. Mit nem értesz? Az android rendszert nem érted? Vagy az érintőképernyős telefontól idegenkedsz? Keress meg privátban, aztán cserélünk valami csetelős program, vagy fészbuk címet és mindjárt könnyebben tudunk haladni. -
v.attis
őstag
válasz
furmint11 #801 üzenetére
Talán kezdjük ott, hogy átolvasod a topikot. Aztán folytassuk ott, hogy nem rootolod a telót és nem törölgetsz semmit. Ezzel nagyjából oda jutottunk, hogy így nem tudod elrontani. Ezen kívül bármit csinálhatsz, max bosszúságot okozol magadnak, de a telefont elrontani nem fogod.
Egyébként elég rossz kérdés/kérés. Most azt várod, hogy magyarázzuk el a teljes android felületet és a tapifonok működését? Vagy most mit szeretnél? Keress rá mindenre, amit nem értesz és olvass, olvass, olvass! Szerintem senki nem fogja neked a szádba rágni, hogy most ezt nyomd meg, aztán meg azt. Tegyél fel legalább néhány kérdést és megpróbáljuk megválaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest