- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamer26
újonc
válasz
rushmoon #264 üzenetére
Hát igen, itt valamit nagyon benézett a fejlesztő. Lényegében annál az opciónál, hogy "preferált telepitési hely" nincs is opció, mert a felkinált 3 lehetőség ugyanaz. (Belső tárhely,telefon memória,döntse el a rendszer) A, A vagy A-t választod.
Nincs Sd kártya opció, igy a kb. 1,8gb.-nál nagyobb játékokat lehetetlen lementeni, persze a kisebbeket is,ha más már elfoglal a belső memóriából. Sztem nincs mit tenni várni kell a szoftverfrissitést. Majd irok a forgalmazónak, h tudjanak róla mert sztem ezt nem tesztelték.Esetleg, ha vki tud addig is áthidaló megoldást örülnék neki...
-
rushmoon
csendes tag
válasz
rushmoon #263 üzenetére
A Clean Master nem jött be, sajnos ez is csak a beépített "Telefon Memóriá"-ba (némely program "SD kártyá"-nak nevezi) tud mozgatni. Ez egy ~2GB-os partíció.
Alapból az appok a "Belső Tárhely"-ként hivatkozott területen vannak, ez ~1GB. Innen áthelyezhetők a 2GB-os partícióra a Rendszerbeállítások/Tárhely/Belső Tárhely/Alkalmazások/App neve/"Áthelyezés ide: Telefon Memóra" segítségével is, külső program nélkül.
Az előbb említett helyen (Rendszerbeállítások/Tárhely/) meg lehet adni az "Alapértelmezett Írás lemezt", itt SD kártyát választva a kamera a külső SD kártyára teszi a képeket, egyéb változást nem tapasztaltam.
@kisspista:
Az app2sd megy root nélkül is, de azzal is csak "belső" sd kártyára sikerült appokat mozgatnom.A mariobros által említett root+fstab átírás lehet a megoldás a tárhely-problémákra. Kérdés hogy ezután mi lesz a "belső SD" avagy "Telefon Memóriá"ban lévő appokkal, fognak ezek továbbra is működni?
-
mariobros
tag
válasz
rushmoon #258 üzenetére
Majd meglesem
Ha van root, én ezt a megoldást tudom ajánlani, felcseréli a két memóriakártyát: [link] Ha nem akarsz root-olni, illetve ezzel a módszerrel megpróbálkozni, akkor a beállításokban betudod azt hiszem állítani hogy alapértelmezetten a memóriakártyára telepítse az alkalmazásokat.
-
guftabi96
addikt
válasz
rushmoon #153 üzenetére
Én pcx-en vettem kijelző védő fóliát. Két darab volt benne, és ha egyben akarod felhasználni, akkor max 7'' tabletre tudod rárakni. Én abból vágtam egy nekem megfelelő méretűt, és azzal használom a készüléket.
A gyári fólia nem túl jó, elég vékony, könnyen lejött a képernyőről.Egyébként én nekem semmi problémám nincs a készülékkel, ebben az árkategóriában pedig szerintem nagyon is ajánlott készülék.
Nézegettem több androidos telefont is, ilyen hardvert nemigen kapsz ennyi pénzért.
Max ha kínából rendelsz, akkor ott 35k körül megkapsz egy készüléket, ami ugyan ezt tudja, de ha azt nézzük, hogy erre van garancia, és nem kell küldözgetned a Föld másik végére, akkor szerintem megéri azt a plusz 15k-t.
Főleg ha még vámon is megfogják, akkor meg már árban is ugyan ott vagy.
Anyagminőségre is teljesen rendben van, a kijelző szép, stb.
Gyorsaságra sincs semmilyen panaszom, nem akad, nem fagy, szépen gördülékenyen működik a cucc.
Nyilván nem lehet összehasonlítani egy S4-el, vagy Iphone-nal, de az teljesen más árkategória.
Semmi bajom nincs a készülékkel, bátran ajánlom bárkinek!. -
Dominó85
addikt
válasz
rushmoon #128 üzenetére
A "szürkeimportos" telefonokra ne a webshopoknál keresd a supportot, hanem a needrom.com oldalon. Ha egy telefonnak ott van 4-5 romja, akkor már bőven jó. Nyilván ezekre a telókra nem lesz most még vagy egyáltalán 4.4-es droid, de ki a francot érdekel? Legalább nem az van, mint ennél a Conflex forgalmazónál, hogy sorban kell kiadni a javításokat, mert úgy f0s a rendszer a telefonon, mint ahogyan van. Elég elolvasnom a legutóbb ide beírt HSZ-eket... A kínai telefonok java része simán Overmax szintű, azaz vacak. Sajnos a laikusoknak olcsó lehet ez a telefon a SoC miatt, de ez a teló max 30-35k-t érne egy fehér importos ugyanilyen SoC-ú, de minőségben és optimalizáltságban jóval e felett álló 45k-s készülék. És itt nem csak a Lenovo telókra gondolok. Az Overmax is full kínai és lefogadom, hogy a Conflex kft is csak addig gyors a szervizelésben, míg a készletük kitart. Onnantól viszont küldik ki ugyanúgy a telót a Föld másik felére. Arról nem is beszélve, hogy az Overmax termék nagyon ismert lehet, ha még egy kib... tokot is alig kapni hozzá. Mi lesz 1 év múlva például az aksijával? Mert hogy tuti nem fogsz hozzá kapni pót aksit az is holt sicher. Ez a telefon nagyon messze van a best buy-tól, ezt neked is be kéne látnod. Nyilván nem rossz telefon, de ennyiért lesznek még ennél sokkal kiforrottabb készülékek is kicsiny hazánkban.
Az Akai úgy került hírbe, hogy már annyi tesztet olvastam a mobilarénán, hogy telefonról írva észre sem veszem, hogy azt a gondolatot másik cikkhez szántam. Továbbá a mobilarénába sajnos a kínai telefonok alja jut el és kevés a kivétel. Egy Lenovo K900, Xiaomi Mi3 vagy Zopo 980 tesztet is szívesen megnéznék itt. A cikkekre meg csak részben hagyatkozok, mivel sok bennük a kínai telefonokról az általánosítás, aminek egy része nem fedi a valóságot. Ilyen az MTK proci + gyenge GPS vagy gyenge kamera... Nos előbbi összeszerelési, utóbbi pedig nem jól megírt szoftver hozadéka is lehet, ami készülékenként és brand-től függően is eltérhet. Lásd: Nem mindegyik "itthon ismert és pofánkba tolt" teló lő jó képet, nem mindegyikben elég erős a GPS. Viszont ezen gyártók nagy előnye, hogy szakosodott emberek vannak a szoftver optimalizálásra (így a kamera szoftverére is), míg kínai barátaink egy része nem szereti sem az androidot sem az android egyes funkcióit variálgatni. A lényeg, hogy kínai és kínai telefon között is óriási eltérések vannak és balga aki általánosít. Komolyan mondom, nem szándékom a telefon becsmérlése, csak éppen ez egy kiforratlan eszközként lett a boltok polcaira téve. A hibák és hiányosságok javítása után még az árába sem kötöttem volna bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest