Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #1127 üzenetére
Köszi, én még nem adtam fel!
Nekem mosolyt csalt az arcomra az az információ, hogy akinek a frissítés előtt jól működött az EXPI készüléke, majd utána a VISSZA gomb nem érzékelt; mert ezzel tudatosult bennem, hogy nagy valószínűséggel szoftveres eredetű a hiba! A BCM23550 java alapú processzor nem biztos hogy jól kezeli a képernyőt, de ezek csak felvetések, erről csak akkor lehet megbizonyosodni, ha rendelkezik valamelyikünk gyári mentéssel a jól működő telefonról!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
johnahex #1067 üzenetére
Rossz tanácsot nem akarok adni de ezt nézd meg esetleg : http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/MYAUDIO-Phone-Series-Q404-2G-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon,103952,459064,1150233.html?langId=-19
45-ről van leárazva 20 -ra. Ingyenes kiszállítás,normális garival.
Maga a telefon nem tudom milyen lehet,de az eredeti árából kiindulva,olyan rossz nem lehet.
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #1066 üzenetére
Vásárlóként egyetértek veled, hogy a pénzedért tökéletes készüléket szeretnél kapni, főként akkor, ha az ajándékba lesz. Az árát figyelembe véve viszont elmondhatjuk, hogy ebben az árfekvésben nem nagyon lehet ilyen specifikációval rendelkező készüléket találni.
Egészen biztos, hogy a hibát korrigálni fogják, s minden meg fog oldódni! Az, hogy a kezdeti darabok hibásak, erről már tájékoztatva lett a gyártó, s dolgoznak a hiba elhárításán! Türelmesnek kell lenned, bővebb információval a forgalmazó tud szolgálni!
-
Źşë'
addikt
válasz
johnahex #1066 üzenetére
de a szállítási és garanciális dolgok ott vannak a webshop leírásában, mi hogyan, merre működik! az hogy nem állják a szállítást ez talán az összes webshopnál így van, és ez a normális, miért lenne benne a garanciális ügyintézésben az hogy nekik kötelességük ingyen elmenni, házhoz és a terméket visszavinni térítésmentesen?! van egy webshop, i***, nem akarom reklámozni, ők is úgy oldották meg a dolgot hogy fizetsz felárat rendeléskor! meg mikor még bizakodtál miközben vártad az Expidet, tudtad jól hogy esélyed van egy hibás darabra, hiszen kisspista fórumtárs már akkor vesézte a gondokat! és írta is hogy 2 db volt már nála ugyan azokkal a gondokkal, bevállaltad, és most meg nagyon ki vagy akadva! hétvége amúgy még a garanciális 3/8 nap-ba se tartozik bele, meg nem hinném hogy dolgoznak, türelmesnek kellene lenned, nem pedig idegeskedni
-
Digiflex
tag
válasz
johnahex #1047 üzenetére
Na, akkor én sem tartom magamban tovább:
remélem újabb telefonnal nem bővíti a cég a palettáját, mert a trendet figyelve az már valószínűleg totálisan használhatatlan kellene legyen:
Volt ugyanis ez a Vertis 01, ami úgytűnik használható.
Jött a Vertis 02: konstrukciós hibás bekapcsológombbal
Expi: használhatatlan készülékTalán az lenne korrekt a forgalmazó részéről, ha felajánlana a megszivatott vásárlóknak egy cserelehetőséget a Vertis 1-re
ja és ezt idézném Kedves Kisspistától:
"Érdekes módon nem minden készülék rossz"
no comment...Apropó, mit szólt a párod? gondolom boldog volt.
én egy Alcatel Start választottam az Overmax 02-helyett... igaz, hogy egy 10-essel drágább, de több univerzumnyival minőségibb. és van belőle pink is
az MM-ben még biztosítást is vehetsz hozzá Törésre, vany törésre+lopásra (az már mondjuk elég drága...)
(Csak egy ötlet)(Ap)
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #1047 üzenetére
Közben én meg elég mélyre ástam az EXPI készülékben: rootoltam és visszafejtettem a java felület futtatására megadott memória méretet. Olyan érdekességet véltem felfedezni, hogy a dalvik cache-nek elég nagy memóriatartomány van megadva teljesen feleslegesen, így a rendszer stabil működéséhez pedig már nincs elég, s egyszerűen nem tudja helyesen futtatni az érintőképernyő vezérlését sem.
A hardver gombokat letiltottam a /system/usr/keylayout/java.kl fájlban, s az Android szoftveres állapotgombjait raktam ki (mint a Vertis-02 Plusnál). A "vissza" gomb nem reagál a key 158-as tartományra, pedig ehhez van hozzárendelve!
Végülis csak 2x feküdt ki a készülék a mai nap, így nem győztem visszatenni az eredeti firmware-t.
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #1031 üzenetére
Szerintem hibás sorozatgyártásból kapott telefonokról van szó, s nem akar a forgakmazó senkitátverni, így inkább levette a rendelhető termékek listájáról, vagyis a honlapjáról!
M minden erőnkkel azon vagyunk, hogy segítsünk a probléma megoldásában, s folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a fejlesztőkkel, gyártóval. Én látom a reményt az EXPI-ben, de hangsúlyozom: vásárlóként JELENLEG nem jó döntés az EXPI addig, míg nem lesz a hiba megoldva....A gyártónak lépnie kell erre, mert különben az EXPI hirneve a lecsóba megy! A lengyel piacra nem került a hibás szériából, úgy néz ki
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
johnahex #1031 üzenetére
Ha még benne vagy a nyolc napban, feltéve, ha netes vásárlás, ne habozz cseréltesd ki, vagy állj el a vásárlástól...pénz vissza...hívd is fel őket. Akkor nem véletlenül rimánkodott az eladó, hogy ne az Expit válasszam, hanem a 01 plust, amivel maradéktalanul meg vagyok elégedve :-)
-
johnahex
tag
válasz
johnahex #1032 üzenetére
Országos Szerviz felvételi pontok:
Budapest Hadak útja 7-9 Nyitva: 9:00-17:00-ig
Szeged, Tisza Lajos Krt. 57. Nyitva: 8:30-17:30-ig
Debrecen, Bajcsi Zsilinszky u. 2. Nyitva: 9:00-18:00-ig
Pécs, Korház tér 2. Nyitva: 9:00-18:00-ig
Veszprém Virág Benedek u. 2. Nyitva: 8:30-17:30-ig
Nyíregyháza Vay Ádám krt. 4-6 Universum Üzletház Nyitva: 9:00-18:00-ig
remélem ezen pontokba be lehet adni a telot és akkor jó vagyok (nem kell posta fizetni)
ez a lista miért nincs a conflex oldalán????
légyszi segítsetek ez ügyben
köszi -
johnahex
tag
válasz
johnahex #1031 üzenetére
"Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia."
EZ NEM JÓL HANGZIK
, de nem álltam el a vásárlástól hanem szar selejt terméket kaptam
ez így eléggé erős, hogy én fizessek egy vacak szállítgatásáért.................. NA NE MÁR -
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #1020 üzenetére
OVERMAX Vertis EXPI okostelefon teszt:
http://rendszerigeny.hu/overmax-vertis-expi-okostelefon-teszt/2014/02/12Az EXPI nem szereti az USB3.0-ás csatlakozót, s Win7-es is csak 32bit-en működik. Olvasd el (bár nem maygar nyelvű), s az ábrák alapján meg tudod csinálni a frissítést: LEÍRÁS
-
eJeti
csendes tag
válasz
johnahex #1017 üzenetére
Itthon szerintem nem igen találsz.
Tegnap volt egy írás totalcar-on
Nem sok bizalmam van, de rövid kotorászás után találtam eu-s webshop-ot is. Ilyen termék támogatás talán onnan is van.
Biztosan alaposan utána kell járni, de most épp itt tartok:
X920nagy reményeket fűztem EXPi hez
de így..
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #1015 üzenetére
Igen, van már frissítés is rá, amit itt tudsz letölteni:
http://www.overmax.org/data/upload/product_download_files/ov-vertis-expi/OV-Vertis-Expi-Aktualizacja-1GB.zipDe ez önmagában nem segít, mert ez csak az 1GB memória helyes megjelenítését orvosolja, magát a fagyást és érzéketlenséget nem! Nekem a korábban említett módszerrel sikerült felélesztenem a készüléket, de a vissza gomb néha újra megmakacsolja magát, szóval én erre egy virtuális vissza gombot használok a teszt során, amikor szükséges: Back button
Vásárlóként én is visszavinném a készüléket, de így tesztelőként el szórakozok vele, s abban bízok, hogy előbb megtalálom a gyógyírt a problémára, mint a gyártó, akivel szintén kapcsolatban állok! Mihelyt megtudok valamit, azt közölni fogom!
Azt ne felejtsd el: 3 napon belül cseregarancia van mindaddig, míg ki nem fogsz egy jól működő példányt. 3 nap után már csak szerviz, ami akár 30 napot is igénybe vehet....
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #1010 üzenetére
Erről a hibáról nem a forgalmazó tehet, hanem kizárólag a gyártó, mivel nincs kapacitása a forgalmazónak kipróbálni az összes készüléket! Megértem, ha dühös vagy, de a tesztek pont erre vannak, hogy kiderüljön: milyen is a készülék.
Érdekes módon nem minden készülék rossz, mert beszéltem közvetlen lengyel vásárlóval, illetve itt a fórumon is jelezték, hogy jól működik az EXPI, s az általam vázolt hibajelenség nem reprodukálható! Valószínűleg van egy hibás gyártási széria, vagy nem tudom.Az én példányom speciel úgy let jó, hogy leszedtem az összes felesleges app-ot, a gyári, megmaradt app-ok gyorsítótárát kiürítettem, majd egyesével kilőtem a háttérfolyamatokat, és az összes futó programot (végén magát az andrid rendszet is). Utána feltettem egy TouchRecalculating nevű alkalmazást, ami bekalibrálta a képernyőt, ezt kb 20x indítottam el, majd újrainditottam a készüléket is kb 5x. Ezt követően a bekapcs gomb s a hangerővel játszottam addig (készenléti állapotból), míg a képernyőzárat ki nem tudtam oldani jobbra csúsztatással. Mellesleg én magam tettem fel az 1GB-ra javítást, ami szitén begyorsította a rendszert. Nekem így lett jó a készülék, igaz benne van 2-3 napom az egész folyamatban, de most legalább jó. A vissza gombot szoftveresen kitettem a kijelzőre, mert ez néha még mindig rossz...
A hiba nem érintőképernyőre vezethető vissza, hanem memória és rendszerfuttatásra. Ez az új hardver java alapokon működik, melyre Android rendszer lett húzva, s ez az újítás sem mutat előrelépés, mert szerintem az MTK procival szerelt Vertis02 Plus vagy a vertis-01 Plus sokkal jobban összerakott és megbízhatóbb készülék!
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #1002 üzenetére
Erről beszéltem,... de meg van a megoldás: tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot, majd a hangerő le + fel gombot, várd meg míg bejön a képernyőzár, majd nyomd le a hangerő le gombot, s nyisd ki a képernyőzárat. Nálam ez megoldotta a problémát, most már csak a Vissza gombot kéne életrekelteni valahogy. Neked melyik része nem működik a kijelzőnek?
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #992 üzenetére
Van egy lengyel fórum, ahol az expi-t vesézgetik ki, s itt nagyon sok információt elárultak arról, hogy milyen problémákkal áll szemben a gyártó. Úgy látom, hogy az akkut is hamar megeszi a készülék: ennek is utána fogok járni, de egyelőre a multitouch gombokat tudnám valahogy életre kelteni....
-
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #956 üzenetére
Ma tesztet olvasni?
Azért nem megy az olyan gyorsan... az akkut sem tudom annyi idő alatt lemeríteni
Amúgy kicsit várni kell még, mert úgy néz ki, hogy kifogtam egy kijelzőhibás EXPI-t, ami a körbefotózás során derült ki, szóval szükség lesz egy cserére! A méreteket megadom szívesen: 65mm széles, 133mm magas, vastagsága 9mm. Marha jól néz ki, s teljesen kézbemászó, még irányítható egy kézzel (épp a határon mozog). Előljáróban ennyi, többi a tesztben!
-
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #933 üzenetére
Rendben, ezek meg lesznek természetesen, bár van egy info, amit meg kell erősíteni a teszttel a forgalmazónak (erre külön kért meg), de erről még nem beszélhetek!
Lesznek a tőlünk megszokott módon fotók, képernyőmentések, részletes bemutatás, OTG teszelés, méretek és összehanolító bemutatás, valamint a GPS-BT és WIFI modul tesztjére is kitérünk! És persze még sok más is várható
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínából jött a lengyeleken keresztül, ízléses dobozban, normális formatervvel, kifejezetten korrekt áron. Fogunk még róluk hallani, ebben biztos vagyok.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest