- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushmoon
csendes tag
válasz
KoriDani #1132 üzenetére
Hello,
Pedig volt róla szó, megoldás is van a tárhely problémára: #260 -> fstab átírás
Én végül nem csináltam meg, a Tyrant Unleashed-en kívül nem játszok semmit, a fotók, videók, stb pedig az SD-re kerülnek ha beállítod.. -
rushmoon
csendes tag
Szia,
A hangerő probléma a Vertis 02 Plust érinti, ha jól értettem. Sajnos tényleg összekeveredett itt a két téma, ahogy dejo60 is említette fentebb. Én, Vertis 01 tulajként legalábbis nem találkoztam semmilyen hangerő problémával.
Nincs semmi gond a Vertis 01-el, megelégedetten használom, talán a többiek is, ezért nincs sok bejegyzés mostanában. A kamera felbontás megoldódott az új firmware-rel, a dátumos más alkalmazással megkerülhető (OOBE, már ha állítgat bárki is manuálisan időt manapság..), a forgalmazó tud fóliát is adni rá újabban. Nekem nem volt több kívánságom.
-
rushmoon
csendes tag
válasz
rushmoon #263 üzenetére
A Clean Master nem jött be, sajnos ez is csak a beépített "Telefon Memóriá"-ba (némely program "SD kártyá"-nak nevezi) tud mozgatni. Ez egy ~2GB-os partíció.
Alapból az appok a "Belső Tárhely"-ként hivatkozott területen vannak, ez ~1GB. Innen áthelyezhetők a 2GB-os partícióra a Rendszerbeállítások/Tárhely/Belső Tárhely/Alkalmazások/App neve/"Áthelyezés ide: Telefon Memóra" segítségével is, külső program nélkül.
Az előbb említett helyen (Rendszerbeállítások/Tárhely/) meg lehet adni az "Alapértelmezett Írás lemezt", itt SD kártyát választva a kamera a külső SD kártyára teszi a képeket, egyéb változást nem tapasztaltam.
@kisspista:
Az app2sd megy root nélkül is, de azzal is csak "belső" sd kártyára sikerült appokat mozgatnom.A mariobros által említett root+fstab átírás lehet a megoldás a tárhely-problémákra. Kérdés hogy ezután mi lesz a "belső SD" avagy "Telefon Memóriá"ban lévő appokkal, fognak ezek továbbra is működni?
-
rushmoon
csendes tag
Egy modern lítium ionos akksinak a halálát jelenti ha sikerül nullára lemeríteni. Nem arra gondolok, amikor a telefon nulla töltést jelez, ekkor még van benne némi töltés vésztartaléknak, hanem amikor fizikailag nullázódik. A tiednél ez történhetett..
Más telót nézel ezután? Mi lesz helyette?
-
rushmoon
csendes tag
Kaptam választ a forgalmazótól fólia ügyben
A telefon első szériájához volt ajándék képernyő védő fólia még szeptemberben, sajnos azóta a gyártó már nem mellékeli ezt a termékhez. A jövő hét közepétől vásárolható lesz ehhez a készülékhez képernyővédő fólia. Árat egyenlőre sajnos nem tudok mondani.
Kérem érdeklődjön ezzel kapcsolatban jövő héten ügyfélszolgálatunkon a következő telefonszámon: 1/464-7413.
-
rushmoon
csendes tag
válasz
Dominó85 #142 üzenetére
Ami a supportot illeti, különböző dolgot értünk alatta. Jó dolog ha közösségi támogatás van egy készülék mögött, de ez csak a software oldalt fedezi (ha tudja). Talán egyszer a Vertis mögött is lesz hasonló (tudom az MTK miatt erre kisebb az esély).
Ami viszont nekem fontos e téren, hogy legyen helyi szervíz ahol leadhatom a hibás telefont, és visszakapom javítva. Volt már ilyen ügyem a Tescoval, és korrektek voltak - leadhatod náluk a készüléket, eljuttatják ők a bp-i, vagy akármilyen szervízbe, te pedig visszakapod javítva.Az meg nehogymá' gond legyen, hogy a "gyártó" (igen, tudom igazából a kínában gyártják, ezt is) adott ki hibajavítást a telefonhoz. Az még nagyobb gond lenne, ha nem tette volna, szerintem.
Az hogy lesz-e aksi vagy akármi évek múlva, számomra nem releváns. Amiért most telefont cserélek az épp egy döglött akksi egy SE mini pro-ban. Van hozzá tucatnyi akksi a neten, eredeti 10 rugóért (amit nyilván nem veszek meg, az a telefon nem ér ennyit..), vagy utángyártott kínai 1 ezresért, na ilyet vettem egyet, és pont annyit tud mint az eredeti meghalva..
Az ár-érték kritikádat nem értem, én nem láttam ilyen áron ilyen tudású készüléket (Magyarországon, fizikailag is létező boltban, ahol meg lehet nézni, nyomkodni mielőtt megveszed). Ha te tudsz ilyen telefont 35 ezerért, oszd meg velünk légy szíves. Biztosan örülnének neki itt egy páran (én is:-).
Egyébként most te is azt mondod nem láttad a készüléket élőben, és így mondasz kritikát. Én is sokáig nézegettem telefonokat weben, aztán elmentem a MM-ba meg a 3 szolgáltatóhoz és végignyomkodtam a kínálatukat. Hát élőben azért egész más telefont próbálni mint online. Sok addig tetsző modellről derült ki hogy béna a kijelzője, kényelmetlen a fogása, rusnya csillogós a hátlapja, vagy bármi apróság, ami miatt nem szeretném használni. Persze ért pozitív meglepetés is, a Prestigio cuccok egész jól ösze vannak rakva (kár hogy a hasonló áron csak fele ennyi ramot és tft kijelzőt kap az ember)
De ha nem is nézed meg "élőben" - feltéve persze hogy érdekel egyáltalán - legalább Bog tesztjét olvasd el. Nem szokott kesztyűs kézzel bánni a kütyükkel, ha vacak kerül elé szerintem megírta volna.
-
rushmoon
csendes tag
válasz
Dominó85 #117 üzenetére
Magyarországon a Conflex kft az Overmax termékek hivatalos viszonteladója: Vertis
A Lenovonak is van pár jó készüléke, kár hogy nem forgalmazza senki nálunk, így egyeseknek nem pálya ilyen telót venni. És most nem csak arra gondolok, hogy valyon a szürkeimportos telókra milyen supportot adnak a webshopok, hanem hogy tudatos vásárlóként szeretném-e támogatni az áfacsaló vállalkozásokat vagy sem...
Én elég sokáig néztem telefonokat, végül ezt választottam, és bár akkor csak a specifikációk, és egy-két netes teszt alapján döntöttem. Gyakorlatilag az én szempontomból best buy volt. Azóta került egy második is a családába, szóval nem bántam meg a döntésem, sőt.
Amúgy milyen Akairól beszélsz? Azt még megérteném ha egy Apple fetisiszta fikkantana le egy kínai telót, node egy Jiayu tulaj? Pont erről szólnak, a kínai noname cuccok > a legtöbbet kapod a pénzedért ha jól választasz. És ez a teló igenis jó választás, ha nem hiszelm nekem, higgy a cikkírónak.
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest