- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
kelzsoca #549 üzenetére
Vissza vittem es bekuldtek a szervizbe, valszeg majd ram akarnak sozni egy masik visszadobott vackot.
Ilyen filleres teman is baszakodni azert az eleg meleg... Mindegy most van idom es viszem tovabb az ugyet ha ugy alakul.
Reszemrol tobb cuccot nem veszek onnan, ilyen fillerbaszo support kinaban sincs..
Azert irom h legyen azert egy kis nyoma hogy ha valaki vasarol es a garancia az egyik erv akkor csak okosan!
Majd tolok fel kepeket is az orakrol es a garancia papirokrol is.ps es nem a penz a lenyeg, mert ez filleres tetel de mar mondtam is az eladonak ha ugy van akkor dobok ra egy kis penzt de original dobozost adjanak a boltbol!
-
noorbertt
őstag
válasz
kelzsoca #529 üzenetére
Elég vicces, még egy olyan céggel sem találkoztam (leginkább külföldi tapasztalataim vannak) ahol felbontanak egy origi csomagolást, mert csak a fő egységet kell cserélniük.. mindenhol origire cserélnek még itt a Magyar Tescoban is...
Ennek csak akkor lenne érteleme ha a gyártó közvetlenül adja a kapszulát amit nem hinnék, hogy előre küldtek volna x ezer darabot "magyar garancia csere esetén". -
hallador
addikt
válasz
kelzsoca #512 üzenetére
Meg azt azért tedd, hozzá, hogy a magyar sztorihoz a Xiaomi-nak annyi köze van, hogy a nevét adta hozzá, és ennyi, meg a termékeket, minden másban semmi köze a dologhoz. 3 hete beszélgettem az egyik kollégával ebből a vállalkozásból, és finoman közölte, hogy nem rendelnek olyan dolgot, ami nem hoz hasznot, tehát bitkészlet, elektromos csavarhúzó nem lesz, mert a magyar főnökök szerint nincs rá igény. Arra hivatkozva, hogy magától a Xiaomitól annyit kell rendelni, hogy soha nem fogyna el, inkább semmit nem rendel, csak ami tuti elfogy, minden más nem is lesz, így bátran ajánlotta a GearBest-et. Ez el is mondott mindent a mindenkori esetleges áruhiányról, ha nincs elegendő tőke egy adott mennyiség megrendelésére, legyen az telefon tablet kábel bármi, akkor lehet, hogy hónapokat kell várni egy adott termékre.
Magánvéleményem szerint ehhez a feketegazdasághoz, annyi köze, van, mint Vargáné és Társának a táp gyártáshoz. A matricán az Ő nevük volt ennyi.(#517) ezmivolt
A kínaiaknak a Magyar piac egy kerekítési mutató semmi más.
-
maj-viktor
őstag
válasz
kelzsoca #412 üzenetére
Az árazással nekem semmi problémám, legjobb példa, pont Xiaomi elektromos rollert akartam venni... "balszerencsémre" 1héttel korábban, így én megvettem 140E-ért "Kínából - EUraktárból" (igaz plusz gumikkal), ők meg 120E-ért adták... de a mobilárakat is ahogy csekkoltam abszolút korrekt a rekord magas magyar 27% ÁFA és ARTISJUS és pl. munkáltatói járulékok, stb.-k ellenére! (amit egy átlag jóska amúgy leszar, hogy neked milyen plusz költségeid vannak: így árukészlet, munkabér, járulékok, adók, rezsik, stb.)
De ha az adott termék minimális felárral van, mintha külföldről venném, akkor bztos őket választom, ahogy eddigis tettem... EU-s raktárokból vagy akár belföldi forrásokból (pl. edigital, MM, stb.)
-
walakyb
tag
válasz
kelzsoca #253 üzenetére
Nem feltétlenül volt olyan apróbetűs, ami érdemben megváltoztatta volna. Anno volt szerencsém egy minden cipő 10%-ért vihető osztrák nyitóakcióhoz, mondjuk az nem 10 perc volt
Gondolom a drónt, meg ilyeneket azért írtad, merthogy mennyire nem éri meg a cégnek egy (hasraütve) 800 eurós drónt odaadni 10 euróért. Eleve, szerintem pont a 10 perces időkorlát miatt erősen maximalizálva van a veszteség, ráadásul bő 20 év kereskedelem után bátran fogadni merek, hogy mát csak a nyitónap financiális mérlege is pozitív volt, még akkor is, ha mindenki a legdrágább dolgot vitte az elején. Az emberek jó része bírka, "ha már elmentem oda, megveszem, még akkor is, ha drágább lett végül".
Pont az a lényeg, hogy minél nagyobb (értelemszerűen azért bizonyos keretek között, és jól eltalált megkötésekkel) akcióval minél nagyobb hype-ot csinálni, annál esélyesebb, hogy erősen profitábilis lehet már a nyitó nap is. Természetesen lesz pár tucat (pár 100) erősen csalódott ember, akik hisztizni fognak a 10 perc miatt, de az emberek nagy részében akkor is pozitívan fog lecsapódni a dolog, még ha ők nem is jutottak hozzá. -
walakyb
tag
válasz
kelzsoca #235 üzenetére
Kelzsoca, persze, egyértelmű volt számomra is, hogy ez kb ugyanúgy 20 embert jelent. Viszont abban összehasonlíthatatlan a dolog, hogy míg kint a szerencsések 10 euróért bármit elvihettek a boltból, nálunk pedig valamivel olcsóbban, mint kínából egy alsó-középkategóriás telefont.
A többi dolgot nem nevezném túlzottan rentábilisnak, véleményem szerint azok az emberek, akiket a 10 forintos alap füles bevonz, nem nagyon lesznek a bolt vásárlói, ráadásul bennem biztosan nem lenne az a "hú de jól jártam" érzés, hogy vehettem egy fülest 10 Ft-ért
Véleményem szerint mind üzletpolitikailag, mind reklám szempontból eléggé elhibázott az akció, több embert fog távol tartani, mint amennyit bevonz (persze, így is lesznek szép számmal, de azok nagy része nem az akciók miatt (vagy annak reményében, hogy hátha lesznek más dolgok is, még ma is láttam ilyen hsz-t...) fog bemenni. Egy nyitó akciónak pont hogy a hírverés lenne a célja, és az ehez vezető út pontosan az a tömeg, és ahogy írtad a tömeghisztéria.
Természetesen nem az én dolgom, nem az én üzletem, nem az én pénzem, ergó közöm nincs hozzá, mégcsak le se akartam ezzel a hsz-el szólni azokat, akik kitalálták. Pusztán a véleményemet fogalmaztam meg. Nekem ez kicsit amolyan kutya vacsorája -
-
-
-
vicze
félisten
válasz
kelzsoca #147 üzenetére
"Magyar nyelvű használati utasítsát kötelező adni a termékek mellé"
Jó lenne, csak épp a valóság nem ezt tükrözi.A mi.com-os lokalizációt pedig azért tartom fontosnak, mert jó hogy egy cég forgalmazza de láttunk már olyat, hogy van aki eltűnt mint a kámfor pár év után ilyen vagy olyan okokból. A lokalizáció pedig jelezné, hogy biztos partner van a márka mögött akire hosszú távon lehet számítani, nem csak 1 reseller a sok közül.
-
-
vicze
félisten
válasz
kelzsoca #108 üzenetére
Egyetlen egy leírt állításnak se mondtam ellen.
Gyári bolt hiszen a magyar hivatalos reseller a tulajdonos és mindent direktben Xiaomi-től kapnak.
De ugyan úgy igaz, hogy Xiaomi pénzügyileg nem támogatja a tulajt és nyilvánvalóan a licence jogon kívül nem birtokolnak semmit a hazai képviseletben, pont ahogy az Apple se az iStyle-ban.Nagyon remélem, hogy a bolt azt is jelenti, hogy akkor lesz lokalizált mi.com is, és az említett dolgok mint a magyar útmutató és egyebek, amik a valós jelenlétet mutatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest