- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissady
tag
válasz
Yellow73_a #511 üzenetére
https://eustock.eu/shop/okos-eszkozok/xiaomi-mi-router-3-eu-dual-band-wifi-router-reszletek
-
kissady
tag
válasz
szabi__memo #437 üzenetére
Lehet hogy nem értem, de ez tök érdekes, hogy senkinek nem jó semmi. Pici a bolt, sokan voltak a sorban, miért a Lurdyban van... Ha a Mammutban lenne, akkor meg az lenne a baj, hogy miért pont ott van.
Ha pesti lennék, és minden nap bemennék a boltba, na akkor biztosan zavarna, hogy miért a Lurdyban van, főleg ha messze lakik az ember. De így, hogy havonta maximum egyszer megy az ember szerintem teljesen mindegy hol van.Tiszta volt a Lurdy, volt parkolóhely, a mosdóban sem kellett sorban állni, kajálda ott volt rengeteg.
-
kissady
tag
Ennyi erővel legyen Győrben, mert nekem meg az lenne közel. 5000 m2, hogy mindenki elférjen, a csúcskategóriás telefon ne legyen drágább, mint 50.000 ft, legyen benne enefcé meg béhúsz, 16/512-es legyen, csepp, por ütésálló, gyémánt berakással.
Én arra az Úrra lennék kíváncsi, aki elsőként mehetett be, hogy ő mit vett?
-
kissady
tag
Azért nem csak igazi fanok voltak ott. Hozzám odajött egy srác, és azt kérdezte, hogy hol lesz a sorsolás. Mondtam neki a Saomi Magyarország oldalán. Azt mondja: HOL? Ahh mondom biztos nem így ismeri. Xiaomi Magyarország. Azt mondja az mi? 2 MI táskával a kezében. Itt jöttem rá, hogy milyen jó marketingeseket használtak.
-
kissady
tag
Szerintem te még nem mentél a rollerrel
Szerény véleményem szerint mindenki vásárolhat akciósan. Mivel 1000 füles lesz 10 ft-ért, ha nem akciós terméket vesz, így 1 termékhez biztosan akciós áron juthat hozzá. Nem tartom valószínűnek (ne legyen igazam) de nem lesz 1000 vásárló. Vagy ha igen, akkor lesz dolguk az eladóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest