- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
littlerock #561 üzenetére
Igen, erdekes módon az üzletben megint tapasztalták a hibát. De ez egy olyan hiba volt amit 1 hét tesztelés után se találtak, így csak a kivételesek láthatták (akiknek megmutattam....).
Végül ennyi sírás után felhívta hogy menjek be és kapok onnan egy új dobozosat. - rossz pr egy olyan cégnek akiknek az a egyik előnye, hogy garancia és magyar szerviz..
Részemről nem fogok magyar shopbol többet vásárolni max úgy hogy a kínai ár nem különbözik és bevallalom hogy hiba esetén kuka.
Telót is onnan vettem bár ennyi erővel vehettem volna olcsóbban is ott ahol nincs magyar szerviz..szerencsére nincs baja. -
noorbertt
őstag
Most hívott a bolt. Azt írta a szerviz hogy "teszt ok". És mehetek a készüléket átvenni.
Kérdeztem hogy ez mit jelent, ki cserélték e? Válasz az h nem de menjek be és ha akarom akkor ne vegyem át. Lol
10ezren így baszakodni az már elég kemény.
A boltban amikor bevittem két eladó is nézte hogy ezt hogy adhattak oda nekem mint új. És akkor most mindenki hülye mert a szerviz szerint "teszt ok"??Erre mit mond majd az aki foggal körömmel védi a boltot??
Holnap elvileg hívj a bolt vezető, valszeg szarra sem fogok vele menni... Szégyen az egész -
noorbertt
őstag
válasz
kelzsoca #549 üzenetére
Vissza vittem es bekuldtek a szervizbe, valszeg majd ram akarnak sozni egy masik visszadobott vackot.
Ilyen filleres teman is baszakodni azert az eleg meleg... Mindegy most van idom es viszem tovabb az ugyet ha ugy alakul.
Reszemrol tobb cuccot nem veszek onnan, ilyen fillerbaszo support kinaban sincs..
Azert irom h legyen azert egy kis nyoma hogy ha valaki vasarol es a garancia az egyik erv akkor csak okosan!
Majd tolok fel kepeket is az orakrol es a garancia papirokrol is.ps es nem a penz a lenyeg, mert ez filleres tetel de mar mondtam is az eladonak ha ugy van akkor dobok ra egy kis penzt de original dobozost adjanak a boltbol!
-
noorbertt
őstag
válasz
kelzsoca #529 üzenetére
Elég vicces, még egy olyan céggel sem találkoztam (leginkább külföldi tapasztalataim vannak) ahol felbontanak egy origi csomagolást, mert csak a fő egységet kell cserélniük.. mindenhol origire cserélnek még itt a Magyar Tescoban is...
Ennek csak akkor lenne érteleme ha a gyártó közvetlenül adja a kapszulát amit nem hinnék, hogy előre küldtek volna x ezer darabot "magyar garancia csere esetén". -
noorbertt
őstag
Elég nagy csalódás ért a Lurdyban lévő Mi Store-al kapcsolatban...
Beázott a miband 3, visszavittem és elküldték szervízbe. Másnap hívnak hogy nem tudják megcsinálni és kapok és újat. -idaig örültem is..-
Ma megyek a boltba és kezembe nyomnak egy előre be készített csomagot amiben ott az új miband3, átveszem és otthon mikor nyitom látom hogy ezt már egyszer felbontották, nincs benne se pánt se töltő és a miband hátulja is karcos! Hát elmentek a sunyiba hogy egy használt, feltehetőleg más által visszadobott készüléket adtok.. -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Lehet tudni hogy a boltban melyik mérleget kapni és mennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest