Óriási akciókkal nyílik a Mi Store Budapesten

Augusztus 25-én nyitja meg a Lurdy Házban itthoni első hivatalos üzletét a Xiaomi. És ebből az alkalomból igen komoly akciókkal készülnek.

Megnyílik az első Mi Store Budapesten, a Lury Házban. Erről már adtunk hírt, most viszont itt van az összes akció és a menetrend is. Mindenekelőtt a dátum: augusztus 25. Ez egy szombati nap, a megnyitó hivatalosan délben történik, de nem kizárt, hogy kicsit előbb is érdemes odamenni, mert a legdurvább akciók korlátozott készlettel érhetők el, plusz lesz egy kvíz, amit már nyitás előtt ki lehet tölteni.


[+]

A program tehát úgy alakul, hogy délben megnyílik a Mi Store kapuja a vásárlók előtt, 13:00-kor pedig felszolgálnak 1000 db Mi cupcake tortácskát a jelenlevőknek. 14:00-kor sorsolják ki a kvízjáték nyerteseit, amely egy Xiaomi okosmérleg, egy Xiaomi Mi Desk Lamp és egy Xiaomi Bluetooth hangszóró. A nyertesek a helyszínen át is vehetik a termékeket (sőt, kifejezetten ott kell lenniük, hogy megkapják). De nem csak így lehet nyerni, aki augusztus 25-én vásárol a boltban valamit, ami nem akciós, az automatikusan kap egy kódot, amivel részt vesz az este 8-kor történő sorsoláson, ahol a nyeremény egy Redmi Note 5. És ezt nem is kell megvárni, mert a Xiaomi magyarországi Facebook oldalán fogják élőben közvetíteni. Szintén ekkor sorsolnak ki egy Amazfit Bip órát is azok között, akik a boltnyitón készült fotójukat az Instagramra #MiStoreLurdyOpening hashtaggel töltik fel.


[+]

De a lényeg nyilván az, hogy milyen nyitási akciókkal várja az üzlet az első vásárlókat, mert ezek között vannak meglehetősen csábító ajánlatok is. A legkomolyabb kedvezmények listáján a Xiaomi Redmi 5 (3/32) okostelefon szerepel 22 450 forintos bruttó összegért (ebből 20 darabos a készlet), lesz 50 darab Mi Band 2 mindössze 3 495 forintos áron, és 1000 darab Xiaomi In-Ear basic fülhallgató kemény 10 forintért. Aki pedig bármilyen Xiaomi okostelefont vesz, az vehet mellé a 100 darabos Pocket Speaker 2 hangfalból egyet magának szintén 10 forintért.


[+]

Mindezeken túl akciós lesz a Xiaomi Mi Robot Vacuum porszívó 74 900 forintért, a Mi Night Light éjjeli lámpa 2 800 forintért, a Mi 4K akciókamera 29 900 forintért, a Mi Powerbank 2C külső akkumulátor 5 600 forintért, valamint a Mi Air Purifier Pro légtisztító 52 400 forintért. És természetesen mindezeken felül ott lesz a Xiaomi szinte teljes készülékkínálata olyan újdonságokkal is, mint a Redmi 6, az Mi8, az Mi A2 és ennek olcsóbb változata, az Mi A2 lite.


[+]

A boltnyitóra megérkeznek a Xiaomi elektromos rollerei is, amelyeket a helyszínen ki lehet majd próbálni és természetesen ezek is kaphatók 119.900 forintos bruttó áron. Az esemény két házigazdája Zsolt a Tech2-től és Drevi a Tekbetyártól, ők fogják majd megpróbálni kézben tartani a rendezvényt. Mindez tehát augusztus 25-én, Budapesten, a Lurdy Házban, hivatalos 12:00-tól.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés