- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
szabi__memo #376 üzenetére
Név szerint kéne, hogy kik
-
kissady
tag
válasz
szabi__memo #437 üzenetére
Lehet hogy nem értem, de ez tök érdekes, hogy senkinek nem jó semmi. Pici a bolt, sokan voltak a sorban, miért a Lurdyban van... Ha a Mammutban lenne, akkor meg az lenne a baj, hogy miért pont ott van.
Ha pesti lennék, és minden nap bemennék a boltba, na akkor biztosan zavarna, hogy miért a Lurdyban van, főleg ha messze lakik az ember. De így, hogy havonta maximum egyszer megy az ember szerintem teljesen mindegy hol van.Tiszta volt a Lurdy, volt parkolóhely, a mosdóban sem kellett sorban állni, kajálda ott volt rengeteg.
-
Yellow73_a
tag
válasz
szabi__memo #403 üzenetére
@szabi_memo és @maj-viktor: a #389 postban írtam erről.
-
válasz
szabi__memo #390 üzenetére
Erre írtam, hogy aki 5-10k vonat/buszjegyért felment, az ha már ott volt, akkor jöttem, nem láttam, de visszamegyek alapon vonatozott volna haza? Pl ha én felmennék csak az több mint fél nap, ha simán csak megfordulok. Na akkor már inkább álltam volna én is pár órát, hogy akkor hozzak is valamit.
Lehet 2000 emberből 1500 így ment. És még a bolt sem számított rá, hogy ennyien lesznek, itt is írtátok sokan, hogy ti se, hát lehet ők se, de ha már felmentek... És ennyi, kész a tömeg. Mindenki birka?
Ha meg valaki birka, hát az ő dolga, nekem az se fáj.
-
thomson7575
tag
válasz
szabi__memo #385 üzenetére
Érdekes, hogy süti volt, a birkákat fűvel szokták etetni
szerk.: Ja és előre bocsánat minden sorban állónak aki ezt olvassa
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #376 üzenetére
B@szki, a 2. képen:
Google: Zakynthos
Apartman vagy szálloda Zakynthos szigetén | KARTAGOtours
https://www.kartagotours.hu/zakynthos-34570Akár az apartman kötetlenségét, akár a szálloda kényelmét választja, Zakynthos el fogja bűvölni csodás strandjaival, eldugott öbleivel és mélykék tengerével.
Zakynthos - www.neckermann.hu
https://www.neckermann.hu/regio/zakynthosZakynthos a Jón-tenger legdélebben fekvő szigete, melynek látképét termékeny síkságok, lankás dombok és hegyek, buja növényvilág, olívaligetek és ...
Zakynthos | 336 utazási ajánlat | előfoglalás 2018
https://utazom.com › Európa › GörögországZakynthos - Akciók Last Minute Kedvezmények 15-45%
TOP 10 dolog, amit ne hagyj ki, ha Zakynthos-on jársz - Start Utazás
https://startutazas.hu › Utazási magazin főoldal › GörögországZante vagy ismertebb nevén Zakynthos egy idilli hely a Jón-tengeren, valamint számos természeti csoda otthona. 1. Vegyél részt egy hajókiránduláson a híres ...
Ezek tényleg magyarok!
(Nem biztos, de jól hangzik...
)
-
judas13
addikt
válasz
szabi__memo #353 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
szabi__memo #361 üzenetére
Mivel amúgy is venni akartam így szàmomra tökmindegy volt.
-
Wesder
titán
válasz
szabi__memo #358 üzenetére
Hàt persze.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ott is volt sor.
-
Wesder
titán
válasz
Ja, mert mindenki az ingyen süti, meg 10f-os füles miatt ment.... ja nem
Azért a 10ft-os fülesért venni is kellett bent valamit, csak úgy nem adtàk oda. Konkrétan a kasszàkhoz is 30-40p-es sor àllt.
-
thomson7575
tag
válasz
szabi__memo #349 üzenetére
Most képzeljük el mi lett volna ha az iphoneokat adják fél áron. Vér folyt volna
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #345 üzenetére
Mindenki más pedig rakéta mellettünk...
-
kbyte1024
veterán
válasz
szabi__memo #328 üzenetére
+1mintha legalábbis aranyrudakat osztogatnanak
-
Real_Necro
veterán
válasz
szabi__memo #323 üzenetére
1000 sütit meg is lehet osztani egymás között.
Kíváncsi vagyok maradt e robotporszi... -
válasz
szabi__memo #317 üzenetére
Tudtommal nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest