- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomson7575
tag
A hely megközelíthetőségével szerintem nincs baj, habár most az 1-es villamos fel van túrva Népligettől Az Eteléig, de gyalog 10 perc alatt fel lehet sétálni. Igazából itt csak a Lurdyval "van gond" , mert az tény, hogy az egyik leggyengébb bevásárló központ Budapesten a Dunaplázával egyetemben.
-
maj-viktor
őstag
A Lurdyba nincs mozi vagyis nem cinemacity pl. csak hogy egyet mondjak.... vajon miért!? Elég egyértelmű, mert nem olyan forgalmú.... jóhogy? hogy jutsz el oda? 1-es villamos max.
Egy Westend vagy bármi más pláza, Duna, Allee, stb. ott a metro! Azért az elég jó támpont egy ilyen üzlet esetén meg forgalmilag...
DE mivel a Xiaominak alapból más az üzletpolitikája... ugyebár a "webshop"-ot tolták eddig nem is voltak üzletek... más a piacuk és stratégiájuk... sztem nem a személyes vásárlókra mennek alapból... hanem a netesekre csak van egy üzlet is na mostmár magyarba és kész! Csak kicsit szánalmas sztem a Lurdy-ba nyitni egy ilyen kaliberű üzletet... de gondolom megadták, hogy ennyi pénz van rá és minél "spórolósabb legyen" a a magyar képviselet számára, meg akkor ahogy írtátok számukra ez volt közel, szerviz, raktár, stb. és mivel a netes vonalat tolják jobban így megértem... amúgy meg nem! Márcsak presztízsből se... ahogy nem azért nyitnak xyz üzletek pl. váci utcában mert húúde nyereséges... hanem...
-
-
janeszgol
félisten
Az még megéri, ha valami alja vacak melóhelyhez mérjük (posta, Tesco, Wellness, cukrászda... én ezekben dolgoztam többek között), ahol a 8 órás bér kimerül 3.6-4-5 ezer forintban.
Másoknak: én jártam úgy, hogy volt még 7-8 hónap gari és nem kaptam meg a papírt mondván, a személyes adatai vannak rajta. Mondjuk nem volt nagy értékű (kb mint ez a telefon kedvezményesen), de azért zavart. Ezért írtam ezt a példát, még ha nem is jelentős mértékben fordul elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest