- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
#80439296 #548 üzenetére
Jaaa hát, aki ismeri az informatikai ipart, amiből kinőtt a smart ipar is, azért az tisztában van vele, hogy a Távol-Keleten a garancia mint olyan nem létezik. Mert nem szokás, megvetted eldobod szevasz, nem javítanak semmit, mert többet ér az idejük, mert ameddig szarakodik a javítással, addig 200-at legyártanak, és le sem sajnálja az elromlott eszközt.
Ad egy újat mindenki boldog elköszöntök.
Na de Magyarországon nem a vevőért van sem a kereskedő, meg sem a fogyasztó kergető hivatal sem, hanem azért, hogy mindenkinek legyen munkája, lehetőleg minél kevesebb munkával. Na ezért megy ez a "megjavítjuk", vagy nem, de az már a titok része marad, ja hogy a vásárlónak nincs annyi ideje, mint 1980-ban, az mindegy... Valahogy így...Persze, tévedhetek, de nem akar negatív minősítést, ha nem muszáj...
Na ez az, minőségi kereskedelem nélkül minősítés sincs...
(#550) noorbertt
Soha nem felejtem el, vettem egy cipőt, és elrepedt a talpa, mint kiderült, a cég egy olyan "szak" barbárral vizsgáltatta be a terméket, akinél minden cipő hibáért a vevő volt a hibás. A csávónak "Rajongó" tábora volt a közösségi hálón...
Na én ezért nem veszek semmit Magyarországról, ami műszaki cikk, már cipőt sem. (Talán Karórát). Mert hát hogy is mondjam olyanok a törvények, hogy mindenki elfér a dologban, de mégis valahogy a vásárló ideje, megy mindig, és Ő szívja meg a végén, mert csak..... -
hallador
addikt
válasz
#80439296 #537 üzenetére
+ Ha már semmibe nem tudsz belekötni, akkor legalább maradtál volna csendben. Ettől nem tűnsz okosabbnak, max arrafelé! Lehet, hogy igazad van, csak éppen ettől ott még semmi nem változik, cserében feleslegesen húztad a saját és más idejét is. Hát van ahol erre van igény...
-
maj-viktor
őstag
válasz
#80439296 #488 üzenetére
direkt nem akartam izé lenni... gondolom okkal nem megy még a webshop... hamost meg berakom a linket (amit állítólag már tudtok itt is... meg gondolom aki csak kicsit vágja egy webshop felépítését nem nagy kunszt), akkor letámadjátok és lehet becrash-el az egész a kamurendelésekkel, stb.
-
válasz
#80439296 #314 üzenetére
Nem tehetnek róla, hogy most szólnak rájuk, hogy nem lehet kiadni.. Ez a központ sara.
Ettől még kellemetlen, persze, de gondolom a rendelést felveszik akkor, jutni fog annak, aki ezt szeretne, pár napot meg ki lehet bírni, míg kiviszik.
Plusz ez egy megnyitó, ha mentem volna, ezért is mentem volna, nem azért, hogy bemegyek, célirányosan veszem ami kell, aztán hazajövök. Ha valaki csak ezért ment fel 1000 ember mellé, az ij. -
válasz
#80439296 #310 üzenetére
Nem volt kötelező felmenni. Tudtommal nem volt akcióban, otthonról is megrendelhette volna.
Én is a honlapot várom már. A mai promo már eltűnt, lassan talán beindul
Szívesen elmentem volna én is, de pont azért nem mentem, mert akciós cucc tuti nem jutott volna, 150km-t meg nem akartam vonatozni.
Ennek ellenére lehet lecserélem majd a Mix2-t egy F1-re, ha lesz 128 vagy 256-os armored verzió. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest