- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Esküszöm, nem értem mi a bajod.
Őket félted, és nekik akartál volna nagyobb forgalmat?
Szerinted ezek is olyan dolgok, mint a zsemle, hogy csak akkor veszek, ha útba esik, vagy épp arra járok?
Az ikeás hasonlatod meg baromira tetszik, végülis ugyanakkora dolgokat árulnak. Hogy miért akarsz egy stadion méretű telefonboltot a város szívében, azt elképzelni sem tudom.
Ja, nekem innen Miskolcról tök mindegy, hogy hova megyek, hétvégén meglátogatom a boltot, és oda-vissza csak az út lesz 4 óra. Ti szegény pestiek... -
Real_Necro
veterán
Most ha magamat nézem, sem a Lurdy, sem a Corvin nem esik útba, sőt, mióta kiköltöztünk város "mellé", nem is nagyon járok Örsnél beljebb... szóval ennyi erővel panaszkodhatnék, hogy miért nem Árkádba vagy Sugárba költöztek (Westendbe meg Arénába se, oda sem sűrűn járok), de nem én leszek a törzsvásárlójuk, habár elég sok (főleg smart home) cuccom van tőlük.
Jó ez így, ahogy van. Ha nem éri meg, átköltöznek máshová... -
Skillet
addikt
szerintem rendben van a bolt, a helyszín is. azt a bérleti díjat ki is kell ám termelni (ahogy a béreket, egyéb költségeket is)... és nem csak az első hónapokban, hanem ha minden jól megy, sok-sok évig. nekem pl egy westend sokkal inkább kiesik, ahogy a mammut is. de nyilván nem is ez a lényeg, gondolom, egy jó ár/érték arány volt a cél. biztosan lett volna más helyen olcsóbban is kiadó üzlet, és persze, drágábban is... ők erre szavaztak. szerintem a világon semmi baj nincsen vele. isten háta mögöttinek titulálni pedig végképp vicces.
a bolt kicsi lenne? 110m2? ezt nem igazán értem. csak azt tudom mondani, hogy szerintem semmi baj sincsen a bolttal. sem a méretével, sem az eladókkal, sem a kiállított termékek mennyiségével. kezdő kínálatnak több, mint elég.
van a dolognak olyan része, amit én sem teljesen értek. pl a 10 forintos fülesét én sem álltam volna órákig sorba. de birkáknak nevezni őket teljesen felesleges. rengeteg volt ott a fiatal. sok 10-en éves is. ők x órát féllábon is kibírnak, sőt, jól elvannak. beszélgetnek, marhulnak közben. nekik ez nem kín, hidd el.
mindenkinek van az a kategória, ami még igen, és persze, ami már nem. én már öreg vagyok ahhoz, hogy órákat várjak egy fülhallgató miatt. de nálam rengeteg sokkal idősebb sem érezte magát öregnek hozzá. tehát, azt mindenki maga dönti el, mit szeretne, és az mennyit ér meg neki. nem csak pénzben, hanem időben, energiában.
ne haragudj, de úgy érzem, a csalódottság beszél belőled. de ez a csalódottság csak amiatt van, mert nem jutott neked semmi. ha jutott volna, másként állnál a dologhoz. de ezt nem fogod beismerni. -
Real_Necro
veterán
Nyitáskor kb 1-2000 embernek nem volt probléma eljutni oda. Ha ez lecseng, gondolom nem lesznek tömött sorok, hanem pár lézengő vásárló folyamatosan. Akár bérleti díjat nézzük, akár a szerviz közelségét (feltételezem ott van), logikusan nézve a Lurdy a legközelebbi olyan vásárlók által látogatott forgalmas hely, ahova érdemes volt üzletet nyitni.
"Csilliárdokat" meg nem hinném, hogy fog termelni. Az egy dolog, hogy nyitáskor nagy volt az érdeklődés, a forgalom nem ismert. Hosszú távon meg versenyt kell tudniuk tartani a többi "forgalmazóval" (akár itthoni, akár szomszéd országbeli, akár kelet...).
Én örülök a nyitásnak, terveztem, hogy megyek, de azt a sort nem álltam volna végig, az időm fontosabb. -
maj-viktor
őstag
Ebben egyetértek... valaki írta de nagy az üzlet... közbe tök kicsi van - volt talán középen egy asztal meg a széleken.... talán 30nm-es az egész kis túlzással... meg ja Lurdy? Én azon csodálkoztam, hogy ez a "pláza" még üzemel... az isten hátamögött!
Annó még a handrás is megmondta hogy a Duna Pláza se nyerő már, azért nyitottak az Andrássy-n / Váci utcában... meg érted egy Xiaomi.... nemtud egy Árkád / Aréna / Westendbe találni üzletet magának!? vagy pl. a körúton vagy valami, stb. ilyen szempontból csalódás... de annak örülök, hogy pl. a DJI és mostmár a Xiaomi is képviselteti magát "hivatalosan" Magyarországon (mégha számukra kis piac is vagyunk)
-
Depression
veterán
Bocsi, de tegnap minden ezredik pesti ott volt. Ha ez mindennapos lenne, akkor megérteném, de ez egy nyitási akció volt, ami a világon mindenhol így történik. Ja, Magyarországon is, hisz téged a világ többi része nem érdekel.
De tudok olyan pH! fórumozóról is, aki azt hitte, hogy a nyitási akciónál ő lesz ott az egyetlen (és jár neki az alamizsna), de mikor meglátta a sort akkor gyorsan lebírkázta az összes többit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest