- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
maj-viktor #482 üzenetére
Szerintem, ha konkrétan nem (csak) képet, hanem linket is adtál volna, kevésbé lennél
parasztrossz kisfiú... -
judas13
addikt
válasz
kezdődik
-
kbyte1024
veterán
válasz
Ja hat az ment már 2hete is csak nem tudszmit kezdeni vele.
-
válasz
maj-viktor #444 üzenetére
1-es, 51-es vili. Nincs messze a közvágóhíd gyalog sem, ott pedig 2-es vili HÉV és egyebek. Sztem teljesen jó helyen van a Lurdyban, bár nem a legnépszerűbb pláza (cserében olcsó). A scitec edzőterem és az irodák miatt tud fennmaradni.
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #435 üzenetére
https://minner.hu/mennyibe-kerul-a-berleti-dij-a-west-endben-es-mennyi-havi-bevetele-van-ott-egy-uzletnek/
&
http://www.origo.hu/gazdasag/20140425-korabban-csak-a-plazakban-lehetett-erdemi-forgalmat-elerni-de-ma-mar-ki-lehet-mereszkedni-a.html(Körúton vagy Rákóczi úton találni üres üzleteket és pont mostanában "kihaltak", de kezdenek újra feléledni... főleg pl. a körút is volt egy halodó korszaka, de most újra kezd megtelni élettel... én a Blaha - Jászai között valahol a körúton jobban eltudnám - tudtam volna képzelni és itt mégsem egy Westend / Allee bérletidíjak vannak és eladó/kiadó üzletek is akadnak dögivel)
-
Chaser
legenda
válasz
maj-viktor #425 üzenetére
én úgy vagyok vele ha valamit csinálok akkor normálisan, vagy sehogy
elhiszem h a 27 diplomás emberkék üzletpolitikája más, és tapsolnak egy rossz marketinghez, de attól az még rossz marad, ha jól rémlik itt is láttunk már rá példát
ott az ikea, oké teljesen más terület, de hányszor nagyobb a sugár mellett levő üzlete és hányszor nagyobb forgalom van arra? ha jól rémlik egy volt mikor nyitották és most van még egy
ha nyitok egy kis forgalmú helyen kis üzletet mit is várok el? örvendetes, h 1-2 km-re van a raktár, engem mint vásárlót pont nem érdekel - de úgy gondolom corvint is meg lehet közelíteni autóval ha már 9. kerület -, ha webshopot gondolták fő tevékenységnek akkor is belefért volna értelmes helyen és mérettel egy üzlet, nem egy huszadrangú valamiről beszélünk, hanem a xiaomiról
no mind1, nekem egyszer elég volt, karaktert is kár rá pazarolni, úh befejeztem ( : -
válasz
maj-viktor #425 üzenetére
Meglepődnék, ha Budapesten nyitnának még egy Mi Store-t.
Max. az országban lesz több, de Budapesten szinte biztos, hogy nem. -
Chaser
legenda
válasz
maj-viktor #409 üzenetére
ha már ez a térség akkor corvin, picivel nagyobb az élet arra felé, nyilván legalább metró-villamos csomópontba ildomos az ilyet rakni
én is örültem neki, pont addig tartott az öröm amíg oda nem értem ( :kelzsoca mindjárt megsajnálom a gyártókat, h nem haltak itt még éhen...( : ha nullásra hozza is ki a boltot, népszerűsíti magát, mert még az elmúlt hétből is tudok példát mondani arra mikor kérdezte valaki milyen telefonom van és mondtam saomi', azt kérdezte vissza: hö? ( : egy hivatalos márkaképviseletnek nem pont arról kell szólnia h csilliárdokat termeljen kezdetekben
nálam is "nem biztonságos" jelzőt kapott a chrometól a xiaomi.huBog
rossz az üzletpolitikájuk?pesti falu elég nagy, vannak részek amik még nem kimondottan belváros, de sokkal forgalmasabb/frekventáltabb helyek mint a lurdy ház és környéke, pl corvin onnan kb egy nagyobb köpésre van
Franklin
pesti viszonylatban eléggé isten háta mögötti kategória, másképp fogalmazva sokkal szerencsésebb helyeken is nyithattak volna - csak azért mentem mert viszonylag közel van hozzám és épp dolgom volt arra, egyébként kihagyom, jobb lett volna ( : - -
Franklin
addikt
válasz
Szóval neked a 9. kerület északi része, az 1-es villamos vonalán, 3 megállóra a Népligettől már istenhátamögött? Oké...
-
tomp
félisten
válasz
Arénában? Háát a normális helyek ott aranyárban vannak. Főleg most, hogy tavaly ősszel 82milliárdért cserélt gazdát a pláza. Van olyan üzlet ami csak pár hónapot él aztán lehúzzák a rolót mert nem tudják kitermelni a magas bérleti díjat. Tudtommal csak a mozi nem fizet bérleti díjat.
Ha már handras. Volt a Fashion Streeten is üzlet ami lehúzta a rolót. Nem termelte ki a pénzt...
Na az Aréna az a plázák Fashion Streetje... -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
110 nm, csak a tények kedvéért. 4 db telefonos asztal, 2 sor polc.
A Xiaomi sosem nyit belvárosi üzletet, ez az üzletpolitika. -
kelzsoca
félisten
válasz
A westendben többszöröse/sokszorosa a bérleti díj, mint mondjuk a lurdyban, de a lényeg nem ez, az üzemeltető cég központi raktára, telephelye, szervize ott van a bolttól 1-2 km-re, ez logisztikailag is sokkal szerencsésebb, és nagy értékű árut sem kell a boltban raktározni.
A rekordmagas áfa, artisjus, rezsi költségek, és egyéb finomságok miatt tehát ésszerű döntés a költségek ilyen szintű csökkentése, különben azon menne a rinyálás (így is megy) hogy milyen drága a bolt. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
maj-viktor #402 üzenetére
Kíváncsi lennék hány ember vásárolt és milyen értékben...
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #348 üzenetére
Ezt látva jó nekem nem akciósan is a porszi, lényeg, higy itthoni lesz a gari.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
maj-viktor #348 üzenetére
Mint a Blahás ételosztás. Csak az érthető
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest