- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz
hallador #552 üzenetére
A cégeknél van 2 verzió az elszámolásra.
1) Csinál garanciális elszámolást,amit időnként rendeznek.
2.) A beszerzési árra raknak + x% árrést,és abból rendezze a forgalmazó a fellépő sz@rt.Ebben az esetben is azért bontanak csomagot vagy terméket,hogy a maradék alkatrészt is fel tudják használni más meghibásodások kezelésére,evvel is minimalizálva a költségeket..
-
törölt tag
válasz
hallador #536 üzenetére
+(#534) hallador
OFF OFF, válasz csak azért mert NEKED szánom:
Bár a kádári szocializmus OK, de ezek szerint te is akkor tanultad a magyart, mert rendben, hogy az ember elüt 1-2 betűt, nem mindig jó a mondatszerkesztés, de te valami bogyót vehettél be mondatközpontozás ellen, mert ez valami rettenetes...
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
hallador #518 üzenetére
Nem éri meg mindent (is) tartani, mert egyszerűen nincs rá akkora kereslet, hogy megérje ezzel foglalkozni.
A Xiaomitól pedig olyan mennyiségben kellene elhozni, hogy valóban végtelen ideig lehetne árulgatni, aminek a vége a folyamatos árcsökkentés, és a végén a bukóval való kiszállás lenne az adott termékből.Ráadásul ezeket a termékeket meg tudod venni a kínai webáruházakból is, kis értékük miatt egyéb költség sem várható, valószínűleg ezért kaptad a tippet a gearbesthez.
Az áruhiány, és az általad leírtaknak semmi közük egymáshoz.
-
koxminator
senior tag
válasz
hallador #367 üzenetére
Én már kérdeztem itt ezt, de azt mondták, kérdezzem meg az FB oldalukon. Megtettem, a lényeg, hogy se digitális lázmérő, sem egyik fajta bitkészlet nincs náluk (még). Ezért én nem vártam, a lázmérőt Kínából rendeltem meg, a bitkészletet emagról (egy román partnerüktől). Mindkettő itt volt 1 hét alatt és tökéletesek
Amiért viszont majd bemegyek a héten, az az éjjeli kislámpa
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest