- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #37064 üzenetére
Rendelkezik tasker beépülő funkiókkal. Innen jött az ötlet: "ÚJ: Integráció automatizáló appokkal (Tasker, E-Robot, Automate, Automagic, stb)"
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #37062 üzenetére
Köszi szépen, megnézem.
Nekem első sorban azért lenne rá szükségem mert az AMdroidot használom ébresztőnek aminek van egy alvó üzemmód funkciója amit ha elindítok kiakapcsolja a wifit (ébresztéskor pedig automatikusan kikapcsol az alvó üzemmód és bekapcsolja a wifit) de sajnos a mobilnetet nem tudja ki/bekapcsolni. Így most keresek egy olyan megoldást ami az alvó mód indulásakor kiakapcsola a mobilnetet ébresztéskor pedig bekapcsolja. -
ucli
senior tag
válasz
Véreshurka #37006 üzenetére
Miért olyan különleges ez a fejlesztői környezet?
Nem terveztem sokáig fönntartani, át szeretném rakni egy másik Mega accountba a többi OPO-s cucc mellé.
De valószínű el fogom felejteni, hogy ott van, szóval maradni fog. -
ucli
senior tag
válasz
Véreshurka #36997 üzenetére
[link]
2.valahány giga tömörítve, 12 körül van a kicsomagolt. -
pedrobike
aktív tag
válasz
Véreshurka #36985 üzenetére
Köszi a választ,haver op3on jol megy.nem akad,fagy le kétpercenként...ezért nemértem,keresek valamit.liteot már probáltam az nem annyira rossz
-
ucli
senior tag
válasz
Véreshurka #36988 üzenetére
Régebbi alatt a 2014-es adb-t értem, azzal nyitottam a bl-t és azzal flasheltem a recoveryt. Tudom, nem friss a dolog, de még működik (két hete csináltam meg vele az mi5s plusomat).
Ebben egyébként benne van az Sdk is,amit a mostani csomagból kispóroltak. -
balazs1022
őstag
válasz
6.0-an siman működik a magisk. Horizont GO-t siman hasznalom ezzel.
-
Obyboy
addikt
válasz
Mindenki által szerkeszthetővé tettem a mappát [OPO cuccok gyűjteménye] és a ROM-ok mellé tettem be egyebeket is.
-
ucli
senior tag
válasz
Root toolkit és unbrickelős kit után meg is állna a történet.
Talán még a régebbi Adb-t lehetne feltölteni a platform tools mappa miatt. -
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #36943 üzenetére
Az összefoglaló végén én már osztottam meg egy drive-os linket ahová feltettem jópár ROM-ot. Azt be tudjuk fogni közös tárhelynek.
(#36945) pedrobike: néz szét te is az említett linken vagy az összefoglalóban hátha megtalálod azt amit keresel.
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #36926 üzenetére
Milyen NAS-t vettél?
Valaki fel tudná dobni egy tárhelyre az Omni romból a már említett májusit?
Köszönöm! -
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka #36914 üzenetére
Nem kell még lecserélni ezt a telefont!
Amugy nektek az Amoleddel nincs bajotok?
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #36914 üzenetére
AZért várjuk meg az első fényképeket.... Tegnap volt 50% kedvezmény a TG+backshell bundle-ra...
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #36896 üzenetére
Én Sony-ról (Xperia P) váltottam OPO-ra, az volt az első droidos telefonom, elsőnek nem volt rossz de OPO tulajként azt kell mondjam jó sem volt. Nekem sem lesz egyszerű a váltás ha egyszer elérkezik, mindenképp olyat keresek majd ami rootolható és ha nincs is annyi custom rom mint OPO-ra de legalább hivatalos LOS legyen rá. Nagy átlagban 3 évig bírja nálam egy készülék így olyat kell keresnem ahol ha a jelenlegi tendencia alapján 1,5-2 év eleltével felhagy a gyártó a frissítésekkel akkor tudjak váltani custom ROM-ra a hátralévő 1-1,5 évre.
-
fricci
tag
válasz
Véreshurka #36882 üzenetére
test-keys v. release-keys lehet az értéke azt hiszem. a otp app pl. tuti nézi hogy release-keys-e
-
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka #36836 üzenetére
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Véreshurka #36836 üzenetére
Raw-nak nincs köze az api2-höz, bár nem tudom mitől függ. És rendes szoftverben megy is, 25MB körüli dng fájlok.
-
Balázs1621
senior tag
válasz
Véreshurka #36827 üzenetére
Koszi, most 6-os droid van a gepemen. Kiprobalnek egy uj romot,mert szerintem a jelenlegi rom mar legalabb fel eve a gepen van. 7-es androidbol melyik romot lenne erdemes kiprobalnom? Ja meg annyi, hogy olyan kene ami a stock droidra hajaz, sallangmentes.
-
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka #36730 üzenetére
Csak leszedtem egy uj Rom-ot. Fasza kis jövőhét lesz
Nem hagy nyugodni míg ki nem próbálom. Főleg h te is mondod milyen jó.
-
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka #36728 üzenetére
Es neked mik a tapasztalataid a MicroG-vel?
1. Play aruhazt ugyanolyan konnyu hasznalni?
2. Uzemidod javult? Ha igen kb mennyivel SOT-ban?
3. Ram kezelesben erezheto valtozas?
4. 7.1-en vagy? -
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka #36725 üzenetére
Letoltottem internetrol a fajlokat. Es ahogy letoltes szerinti sorrendbe volt ugy kezdtem feltolni a zip-ket twrp-be. De mar a legelso zip tok lassan futott vegig. Nyomtam egy restartot is. Aztan mar csak boot-ig jutott el es mindig ujraindulgatott.
De a legegyszerubb Lineage OS-t hasznalni. Tenyleg ua mint az RR csak tudja a spoofingot. Am is vagy 120MB a nanomod es kb annyi az Gapps is. Jobb mind2-t elkerulni.
En most nem akrok vele foglalkozni. Sok idom rament. Ha most ij OS-be kezdek az mar szopassal indul mert nekem LVM-re van formazva a particiom. L OS meg ezt nem tamogatja. Meg akkor 7.1-et ráknék fel, akkor meh lehet a Magiskal is baj lenne.Max ha masnak osszejon es beszamol h milyen. Es ha tenyleg jo ez a gapps free téma, akk raszanok meg1 napot.
-
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka #36720 üzenetére
Probaltam. Szepen fel is telepult twrp-ben, csak sajnos bootlop-os lett... :/ Amugy is vmi 150 MB.. Lielneage OS kéne rá, azzal tuti jo. Ahogy néztem ua. mint az RR. De én mar nem foglalkozom a témával. Így is elbsztam 1 napot vele. Jo igy ahogy van.
Esetleg mas vki probaltam mar itt a MicroG-t? -
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #36714 üzenetére
Pedig azt hittem, hogy az lesz a megoldás. Nem lehet, hogy a Telenor most kezdi a 6-os IP-ket kiszórni és én már belekerültem?
Nem tudom, hogy kb 2 héttel ezelőttig miért működött és azóta miért nem...
Köszi! -
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #36712 üzenetére
Neked megy internet APN-el is? Elvileg NET vagy ONLINE van.
Nekem most a nem natolt, NET van beállítva. -
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #36709 üzenetére
Köszi!
- A routeren minden féle ipv6-os cím tiltva van (IP6 kiajánlás lan-on és az IPV6 is tiltott), a telefon wifi címeinél mégis van 6-os IP (minden fw alatt).
- Fogadok, hogy itt is van a Tomatoban valamilyen beállítás, aminek ki-/bekapcsolásával megszűnne a probléma, csak azt kellene tudni, hogy melyik az.
- Az alkalmazások topicban találtam 2 ugyan ilyen problémát is és ott írtak egy beállítást, ami nem tudom, hogy van-e a Tomatoban, de valamikor megnézem.
- Szolgáltatóm a Telenor (mobilnet), nem tudom, hogy ők most álltak volna át IPv6-ra? -
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #36707 üzenetére
Köszi, igen ezen már túl vagyok. Egyszerűen mindig kap a telefonom ipv6-os címet. De DD-WRT alatt is kap és ott jó.
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #36644 üzenetére
Van valami új tapasztalat a spanyol akkuval kapcsolatosan? Rendelnék egyet, 13,4 EUR-ra jön ki....
Szerk.:
Csak a szállítás lenne 13,4 EUR. Így maradjon náluk... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Véreshurka #36679 üzenetére
Ha van olyan MM, amelyet rendszeresen peccselnek még biztonsági téren az érdekes lenne
Pl. az őskövület Huawei P1-emre van friss securitypatch-es Lollipop LOS, az orosz fejlesztő srác (shevT) igazi bozótharcos@(#36677) Véreshurka ugyanerre a P1-re toltam anno Mokee 4.4.4-et. Sok beállításos, de CM alapú, szimpi cucc volt, mindenféle nyelven.
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #36677 üzenetére
[link]
Én használtam Z7 minin, de zabálta az akkut, így dobtam. Egyébként multilang volt a Z7 mini romja, gyanítom az OPO is az. -
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka #36662 üzenetére
Annyi kulonbseg van a Find7 es Find7a kozott, hogy a Find7 magasabb kategorias: QHD kijelzoje van, 3GB rammal es 3000-es akksival es emelt orajeles S801 procival.
Ugy voltam vele h procit ugy is tudom allitani, vasarlaskor kaptam ajandekba egy 3000-es akksit, sűrűbb kijelzojre meg nincs szükségem az uzemido miatt. Szvsz foloslegesnek tartottam a felarat.Azert nem probalkoznek meg a kernellel
Lehet csinalna egy kis galibat.
Most ugy oldom meg a lassabb toltest h szar sasmung toltovel toltom (ezek hirhedtek h nem adjak le az 1A-t). Meg tettem ra egy usb hosszabbitot es megvan a 300mAh. Ejszaka ha felrakom akkor reggel olyan 95%-on all, ami ugy tudom optimalisabb mint a 100%-on valo csepegtetes. Csak az a baj h az az asszony toltoje es nem szereri ha 2-en osztozkodunk egyen.
. Ha meg nem este toltom akkor az irodaban. Ott nyugodtam elpihen az asztalon 500mAh-val. 6 ora alatt tele is a 3000-es akku.
A 4.5A VOOC töltőt meg kizarolag akkor hasznalom csak ha le van merulve is megyunk valahova. Akkor amig feloltozok meg felveszem a cipőm, akkor beleszalad 20-30% amivel kihuzza estig.Ezzel az akksikimelessel siman hozza 3 ev utan is a 4.5 - 5 orat. Telefon ujratelepitesekor meg tudja 6-ot is.
-
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka #36659 üzenetére
Az elején sokat agyaltam a 2 telefon kozott. Volt egy ido h meg is bantam h find7-em van (tobbszor is probaltam eladni). De már nem bánom. Eloszor a 2gb ram igencsak keves volt, de most custom rom-al tokeletes (nem lövi ki a hatterben futo folyamatokat). Meg irtak is tobben h oneplus-on nem tokeletes a hosszu zarido + raw kombó a bacon camera-ban. Szerencsere ezen tokeletesen fut (es ez nagyon fontos). A masik dolog h mikor az oppo-t vettem kaptam hozza tartalek akksit is (meg ki sem bontottam). Itt meg tobben irtak h igencsak haldoklik az akksijuk (pedig az enyem is 3 eves). Nekem meg simán cserélhető. Meg ugye ott van az SD kartya, meg a gyorstöltö is. Szal egyedul csak a RAM-ban ereztem hianyt, de ez megoldodott.
Am nagyon sok alkatrész ugyanaz ha, javitani kell. Pl kamerak, hangszorok, kijelzo (ez is kicsir sárgás alul).
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Véreshurka #36659 üzenetére
Van benne Tuga CM13 is, meg kb 15 másik
Én többnyire a c1-et használtam asszem. -
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka #36656 üzenetére
Igen, 7a-m van. Bírtam mikor kamerát cseréltem benne, akkor a find7-hez valo 25$ volt, a OnePlus-e (ugyanaz) 3.19$.
Hat akkor marad az usb kabel buheralas.
Azert koszi h utána néztél! -
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #36656 üzenetére
Sajnos csak COS13.x-et vagy CM14.x-et tudok.
-
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka #36654 üzenetére
Koszi! Nem is gondoltam h a boeffla még mindig folytatja a palyafutasat. Am nekem oppo-m van szal a kernelek kilőve. Mas megoldas? Valami app jo lenne. Pl a Kernel Auditor az mukodik. Proci orajelet tudok allitani, meg governokot is. Kijelzot kariblalni is lehet. De akkus resznel nincs semmi ilyesmire lehetőség. Erre kellene vmi megoldast talalni. Ressurection Remix Rom-ot hasznalok.
Max ha nincs app akk majd csinalok vmi kisebb aramerosseg usb kabelt... -
guyver
senior tag
válasz
Véreshurka #36651 üzenetére
Köszönöm, meg nézem majd!
-
guyver
senior tag
válasz
omni rom 7.1.2 (05.28). Hát ha microg-ben nincs semmilyen google cucc, akkor mik azok a microg.org letöltés szekcióban?
Services Core, Services Framework Proxy, Store (FakeStore release), DroidGuard Helper, UnifiedNlp.
Na gapps nélkül felment a rom. Utána letöltöttem ezeket és feltelepítettem. Valahol találtam egy aroma installert, de azokban is ezek a apk-k voltak, csak ott a rendszer partícióra telepíti. Onnan veszem, hogy ezek a régi cuccok, mert az f-droidban van egy play áruház utánzat, ami frissítést talál ezekre és jócskán nagy a verzió különbség. Plusz sok minden, mint pl. a mytelenor is jelzi, hogy a play szolgáltatást frissítsem.
Lehet, hogy én csinálok rosszul valamit, vagy ez nem az a microg, amit itt sokan emlegetnek, de nekem most ez volt a tapasztalat. Plusz ha engedem frissíteni, akkor már ugyanott vagyok, merül a telefon mint azelőtt.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Véreshurka #36648 üzenetére
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Véreshurka #36646 üzenetére
És nem elérhető a termék jelenleg. Kinézetre viszont tökugyanaz, mint a kínaiaktól. Nem nagy ügy piros OP akkumatricát nyomtatni...
-
kano
nagyúr
válasz
És innen szállítanak vajon itthonra is?
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #36610 üzenetére
És volt valami gyakorlati haszna is (mondjuk kevesebbet fogyasztott)?
-
válasz
Véreshurka #36352 üzenetére
Igen, jó a TWRP 3.1.1.
Nem néztem már van-e frissebb, nekem most ez van fent. -
meridaharcos
senior tag
válasz
Véreshurka #33541 üzenetére
Köszi ! ;-)
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #33383 üzenetére
Pl. img fájlból is tud flashelni (pl recovery-t), továbbá jól működik a nandroid restore is.
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #33381 üzenetére
Ubuntu sokáig volt fent nekem win mellett a gépen. Netezni filmezni maximálisan jó. A munkahelyi rendszert én VDI-on keresztül tudom elérni otthonról és azt ubuntun nem sikerült még megoldani (bár nem is fektettem még bele túl sok energiát) így nyert a win10.
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #33379 üzenetére
Tehát nem mi voltunk anno a bénák és most sem hjozef bénázik hanem a Windows a hibás mindenért.
-
hjozef
csendes tag
válasz
Véreshurka #33374 üzenetére
Nálam az sem váltotta meg a világot.
-
axlfsi
veterán
válasz
Véreshurka #31823 üzenetére
Azt nem tudom, de a Total Recall gyönyörűen teszi a dolgát 6.0.1 alatt, ha ez most mégsem jönne be neked.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Véreshurka #31804 üzenetére
Biztos, hogy az lesz. Ha nem egész gyökerek (márpedig azért nem tűnnek annak, sőt), ügyesen tanulnak a hibákból a multisodás mellett. Az OPT nem volt akkora dobás, mint az OPO. Ha meg akarnak kapaszkodni a piacon, nem hibázhatnak, mert ott liheg a tarkójukon fél Shanghai.
Én szurkolok, a bankrablásomig pedig marad az OPO. Vettem maszkot, nálam van a slukker. Semmi cicó -
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #31784 üzenetére
Nekem is ma jön meg talán.
Egyébként 128GB tárhelyről volt szó a 6GB RAM-hoz (és volt 4/64-es) nem?
Legalább is a német cikkben azt olvastam. -
biharygergo
csendes tag
válasz
Véreshurka #31654 üzenetére
Az első 30 kap telefont és vasárnap estig megy a szavazás! Szerintem is elég jó a helyzet, remélem így is marad az utolsó pár napban is
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #31625 üzenetére
Nekem múlt csütörtökön írtak, hogy feladták hétfőn már meg is kaptam...
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #31625 üzenetére
Nekem még nem is él a tracking.
Milyen nóta 4? -
M0RGI
őstag
válasz
Véreshurka #31614 üzenetére
Rosszul írtam, TWRP volt fent.
De hogy hova lett, nem tudom.
Cm recovery alól hogy tegyem fel ismét a rendszert? -
M0RGI
őstag
válasz
Véreshurka #31608 üzenetére
Én megőrülök ettől.
Ki akarom próbálni amit írsz, erre most meg CM recovery jön elő, pedig nemrég raktam fel CWM-et, majd a romot, azóta nem kutyultam semmit. CM recoveryben meg nemtok zipet flashelni. -
M0RGI
őstag
válasz
Véreshurka #31577 üzenetére
CM
SuperSU azt írja, hogy nincs SU bináris telepítve és nem is tudja telepíteni -
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #31555 üzenetére
Az úgy érdekes...
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #31552 üzenetére
Ha nincs mihez képest menteni incrementálisat, akkor nyilván az egészet menti első körben.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Véreshurka #31545 üzenetére
A Schedules fő fülön tudod az automata mentéseket konfigurálni, annyi feltételt raksz bele, amennyit szeretnél, de te nem tudsz saját feltételt kreálni. Tehát olyan mélységű automatizálás nem lesz benne, amilyet kívánsz - de javítson ki valaki, aki jobban ért hozzá.
Az egyes kérdés megoldható; van változott adat mentése opció. Ezen kívül rendesen pörgeti a gépet. Én nem használom automata mentésre, csak célzottan. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Véreshurka #31528 üzenetére
Tibi a nagy appok adatállományait nem feltétlenül szereti menteni, erre figyelni kell (ld. játékok). Azokat kézzel kell megtalálni a kártyán és leszedni. Médiaállományokat sem ment. Illetve elég sokszor előfordult már (és azóta sem értem), hogy a mentést vagy nem engedi PC-re áttenni, vagy - ami rosszabb - nem engedi PC-ről visszatenni: "mappa nem másolható" üzenettel. Persze fel lehet közvetlenül tölteni Dropboxba, vagy GDrive-ba, csak az meg marha lassú ugye
-
hyperspace
őstag
válasz
Véreshurka #31531 üzenetére
Obyboy
Ja értem. Arról mintha lenne leírás a root-os logout cikkben.
-
hyperspace
őstag
válasz
Véreshurka #31528 üzenetére
Azt eszik vagy isszák?
-
hyperspace
őstag
válasz
Véreshurka #31525 üzenetére
Múltkor is kiültem. Valami baja lehet a stock recovery-nek, a supersu-t sem akarja feltenni. Hagyom az egészet, és kivárom. Flashable zip-pel majd csinálok egy clean installt, azért hálás volt a telefon.
-
hyperspace
őstag
válasz
Véreshurka #31521 üzenetére
Kiszedtem a fastboot zip-ből a recoveryt és úgy tettem fel. Levettem a root-ot is a telefonról, de nem akar felmenni az OTA.
-
hyperspace
őstag
válasz
Véreshurka #31518 üzenetére
Munkahelyen sajnos nem
-
petipetya
nagyúr
válasz
Véreshurka #31516 üzenetére
Skype és Skype Plugin simán törölhető.
-
M0RGI
őstag
válasz
Véreshurka #31476 üzenetére
Igen
Köszönöm a rávezetést és a segítségeket. -
M0RGI
őstag
válasz
Véreshurka #31474 üzenetére
User error....
A fastbootos zipet akartam flashelni. -
M0RGI
őstag
válasz
Véreshurka #31471 üzenetére
Stimmel az MD5
-
M0RGI
őstag
válasz
Véreshurka #31465 üzenetére
Ezeket megcsináltam már tegnap és nem lett jó
wipes data, cache, dalvik
advanced wipe system -
dreko
aktív tag
válasz
Véreshurka #31420 üzenetére
köszönöm, akkor ezt kipróbálom
-
dreko
aktív tag
válasz
Véreshurka #31418 üzenetére
mindegy honnan, ár érzékeny vagyok
ezzel a shipitoval mennyibe kerülne? -
saril
senior tag
válasz
Véreshurka #30169 üzenetére
tárgytalan, bocs
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #31322 üzenetére
A Samu VR szemüvegében ezek az érzékelők vannak benne: Gyorsulásmérő, Gyrométer, Közelségérzékelő (Fel- illetve levétel érzékelő) Ha ezek benne vannak a telefonban akkor nem tudom mi értelme még a szemüvegbe is betenni főleg úgy, hogy ezeknek az energia igényét is a telefon látja el az USB csatin keresztül.
-
válasz
Véreshurka #31322 üzenetére
kb igen
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #31314 üzenetére
Alul azt írja, hogy a legtöbb 5-6"-os telókkal kompatibilis.
Már a Oneplus logóért megérte ingyen (mert ugye a 2k a szállítás).De morcos leszek, ha az OP3 5,5" alatti lesz. Valahogy sikerült megszoknom már az 5,5"-t és kisebbre visszamenni egérmozi élmény lenne.
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka #31133 üzenetére
De hangsúlyozom, hogy ez elvileg a rosszabb verziós (legalább is amit én tudok róla). Nem engem szidni!!!
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Véreshurka #31129 üzenetére
Plusz ha egyszer letöltötted akkor utána is letudod. Én még tavaly szedtem le és az akció lejárta után is simán fel tudtam tenni. Az áruház nem adta be ugyan találatként de a play tárolja az összes feltelepített appot, ha azok között megvan akkor onnan rábökve bármikor fel lehet tenni. Én minden romon ezt használom és ezzel a módszerrel bármikor fel tudtam rakni.
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #31129 üzenetére
Tavaly letöltöttem, teljesen rendben van. Nem használom mióta a Google maps is tud offline lenni.
-
Gre@T
tag
válasz
Véreshurka #31002 üzenetére
Szia,
A RILJ egy nap alatt kb. 1800x csinált wakeup-ot.
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #31000 üzenetére
Nem gond így legalább újra átváltok képernyő gombokra.
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #30996 üzenetére
Jah akkor én kérek elnézést. Így hiába keresem hosszú percek óta a COS13-ban...
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #30993 üzenetére
Köszi. Lehet én vagyok a béna de a bal oldali 3 gombot hogy adtad hozzá?
-
Tibko8
senior tag
válasz
Véreshurka #30989 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
Valószínűleg megzavartad a telefonban pihenő bébicsótányokat.
Viccet félretéve vagy 5-10 éve egyik cimboránál voltam a Várna utcai lakásában a putri kellős közepén, ahol a gépbe dugva a pendriveot, belemásztak a bébicsótányok (a gép melegében éltek). A kislány élvezte, ahogy ecettel önti le és tapossa el azokat.
Onnantól kezdve azt nem használtam többet, és még évek után előjön a téma.
-
Obyboy
addikt
válasz
"lightos ciripelő hangot ad ki a teló"
Még nem hallottam ilyet.
Tudnál egy képernyőképet küldeni a softkey-ről? Érdekelne ez a 7db-os megoldás.
-
zsiga19
tag
válasz
Véreshurka #30956 üzenetére
Az ingyenes verziót használom. Amit megfigyeltem: 12.1 alatt Voice Call volt beállítva hangforrásnak, de most (13 alatt) hiába állítom erre, magától visszaáll Voice Communication-re. De működik a felvétel. Bár néha meglehetősen halk, és ezen nem segít a "A felvétel hangerejének növelése" opció bekapcsolása sem.
-
Gre@T
tag
válasz
Véreshurka #30957 üzenetére
Köszi megnézem a hozzászólásokat.
-
Gre@T
tag
válasz
Véreshurka #30953 üzenetére
A telefon szolgáltatáson belül a rilj modul nem megy deep sleepbe és több ezerszer ébreszti fel a telefont. Így sajnos egy napnál többet nem tud a telefon.
Wakelock detectorral meg lehet nézni, hogy melyik process hányszor próbál éleszteni.
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #30942 üzenetére
Arra gondoltam én is, hogy esetleg a restartot kiváltó okot/okokat nézném meg. A Logcat-et tegnap feltettem azóta ismerkedünk.
Ezt valamikor régen olvastam egy fórumon, a miért indult újra a készülékem nem látom a logban kérdésre, nagyon frappánsan megfogalmazott válasz:
"Egy csata történetének leírásához kevés a jelenlét és az elhalálozók sorrendje is mellékes. A krónikásnak kell túlélnie, amire jelen szituban esélye sincs. Halála után nem az marad meg az utókornak, amit utoljára látott, hanem az, amit utoljára le tudott írni. A kettő nem ugyanaz." -
hedgehog
senior tag
válasz
Véreshurka #30905 üzenetére
Ahogy Pamkozd kolléga is írja, a TVGOnak ez nem volt elég sajna. Egy ideig ment a frissítés utáni SuperSU unroot, de egy ideje már az se hatotta meg.
Másrészt asszem az Android Pay se szereti a rootot, és ki akartam próbálni, hogy a Revolut-os kártyámat megeszi-e... (persze aztán kiderült, hogy a custom dpi-vel volt baja, szóval amiatt lehet, hogy maradhatott volna)
Ráadásul én semmire nem használtam a rootot (ki is volt kapcsolva a devmenüben), szóval csak emiatt különféle hackekkel elrejteni csak rosszabb lett volna.
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
válasz
Véreshurka #30905 üzenetére
Ez volna a kézenfekvő, de a Telekom annyira bevédte a TV GO-t, hogy ezek egyáltalán nem működnek (mások és saját próbálkozásaim alapján). Sokan nem tudják használni, mert egyik napról a másikra egy frissítéssel rootoltnak érzékeli az érintetlen telefonját... Ha még megy az lehet csak szerencse, de ne nagyon lepődjön meg senki, ha egyszer csak azt is elveszik.
-
DeBe
tag
válasz
Véreshurka #30899 üzenetére
Semmi. Most újra feltettem, hátha...
-
beloadjoker
őstag
válasz
Véreshurka #30888 üzenetére
Ingyenes is van belole azt szedtem le ha jol emlekszem ha nem akkor meg "viragbolti" verziot mar nem emlekszem pontosan.
ZNH0EAO2O0 van fent most
*most neztem a jit ingyenes playbol -
beloadjoker
őstag
válasz
Véreshurka #30885 üzenetére
Igen, az hogy nem mukodik /bar lehet hogy csak en voltam bena..../
-
hjozef
csendes tag
válasz
Véreshurka #30778 üzenetére
Na szóval!
Elkeztem végigolvasni és telepíteni az általad javasolt forrásokból a dolgokat. De szöget ütött a fejembe a következő. Micafighter kolléga leirásában az SDK tools telepítése után a következő lépés így hangzik:"A következő lépés a Google USB Driver beállítása a telefonunkhoz. Először is indítsuk újra a gépet, közben a telefonunkon
eállítások -> A telefonról -> Build szám-ra 7x, majd Beálítások -> fejlesztői lehetőségek: speciális újraindítás és usb hibakeresés engedélyezése."
Én úgy tudom és ő is írja, hogy új ROM installálása után ezeket a lépéseket el kell végezni. Namármost, nekem elméletileg települt (jól vagy rosszul, az most mellékes) a COS 13, tehát végre kéne hajtanom ezeket a lépéseket. De mivel a rendszer nem áll fel, ezért ez lehetetlen.Így fastbootot nem lehet hasznáni. Kérlek javíts ki ha tévednék, de úgy tűnik irtó nagy szopórollernek nézek elébe.
-
Gre@T
tag
válasz
Véreshurka #30787 üzenetére
Működik majdnem minden. A baseband viszont szerintem nem túl jó. Páran rossz hangminőségre panaszkodtak és sem túl jó minőségben hallom a másik felet. CM12 alatt sokkal jobb volt a hangja.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Véreshurka #30800 üzenetére
A legújabb (3.0.2.0 vagy hasonló) a legajánlottabb marshmallow alá, néhány rom hisztizik telepítéskor, ha nem ez van fenn...
-
Gre@T
tag
válasz
Véreshurka #30783 üzenetére
Igen. Ezzel is: Unfortunately, Setup Wizard has stopped.
-
Gre@T
tag
válasz
Véreshurka #30781 üzenetére
Full wipe volt. Utána OS update, majud gapps install. 2x is kipróbáltam. Sajnos ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest