- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Eddigi tapasztalatok alapján teljesen használható a Potato Pie.
Pozitívumok: üzemidőben nem rosszabb mint az Oreo volt, működik a wifi, mobilnet, GPS, hívás, ébresztés, hotspot azaz minden amire eddig szükségem volt.
Negatívumok: Waze megnyitással egyidőben be is zár, a Here és GoogleMaps viszontjól működik, hamar talál pozíciót, saját kamerája van, hogy nagyon lassan nyílik meg bár ez nem zavar mert a Bacon Camarát használom. -
Obyboy
addikt
Potato vagy Pixys van fent neked? Nekem a Potato + pico (majd rá nano) gapps is felment hiba nélkül. Telenoros vagyok de a mobilnet is megy hiba nélkül. Ma este próbáltam a GPS-t is. Nem kellett fél perc és már megvolt a pontos pozíció. A korábban említett AmDroid hiba is megszűnt így teljesen pozitív eddig a tapasztalat. Fél napja vettem le a töltőről azóta a wifi és a mobilnet folyamatosan be van kapcsolva, volt mellette kb negyed óra GPS, így alig több mint 2 óra a SOT és 55%-on van az aksi. Nem lesz ezen sem 6-8 óra SOT de 3,5 éves aksitól nem is lehet elvárni. Egyelőre teszik így marad a Potato Pie.
-
ABal
őstag
Nem melegszik. Egyéb gondom nincs, mint, hogy az aksi elmarad az elvárt teljesítménytől.
(37682) kano: nincs semmi jele. Hardveresen sosem volt panaszom a telóra, most sincs. Ez az aksi ennyit bír, történet vége.
Ebben az évben úgyis cserélek, addig meg kibírom.Megnézem a 6-ost, bár ez a betüremkedős dizájn nagyon nem jön be.
-
Maffia91
aktív tag
Obyboy
Köszi, de nekem is vanucli
Szomorúan hallomMás:
Csak én érzem azt, hogy lassan 4 év használat után is (a kamerát leszámítva, bár az sem a legtragikusabb) kielégíti az igényeket? Gyorsaság, használhatóság stb. (persze egy akkumulátor csere nekem is be van tervezve)
-
ucli
senior tag
Felraktam, de kár volt. Alig akarta feltelepíteni, első két indításnál loopot is kapott, majd amikor elindult, rögtön elkezdett brutál laggokat produkálni, amik nagy számban ma is előjöttek. Az appok fagytak, a telefon meg gyorsan merült. Kísértetiesen hasonlók a tünetek, mint a Xiaomi-mnál, az is pont ilyeneket produkált.
-
balazs1022
őstag
Nekem van VOOC toltom
De nekem Find-om van. Ha valaki kecskmeti ki tudjuk probalni. Am sztem sem megy mert a töltő usb-s reszen meg van 2 plusz csatlakozo. Le is fotoztam:
Amugy en is 0.5A-val toltom. Melo alatt elfer az asztalon. Kb 5-6 ora alatt tolt fel . A gyári toltot meg nem sokszor használtam. Egyenlore semmi baja az akksinak 3 ev elteltevel sem.
-
norbert1998
nagyúr
Az a baj, hogy az egész telefon nem ér annál többet, a tok tartja egyben lassan egy éve
hátlap darabokban, keret görbe, képernyő elengedte, képernyőn por a háttérvilágítás és a panel közt.
Állítólag (az sp-nel kalkulalta valaki) 1.2 a helyett 0.5-el töltve durván kétszer annyi ideig bírja az aksi megtartani a kapacitását. Persze hogy az xy van hozzá tervezve, ha nem doglik meg az aksi, nincs aki venne ujat jó drágán.
-
Véreshurka
senior tag
Szerintem nem lenne para, legalább bárki elérhetné, ha akarná, nem kell mindig valakinek linkelni qah kell valami. Sajns ahogy tapasztaltam kezdenek elszaporodni a halott linkek a fórumokon, azért is lenne jó sztem, ha meglennének egy helyen...
A régebbi Adb-n mit értesz? Csak azért kérdem, mert egy nem saját gépen próbáltam feltenni még az összefoglaló szerint az adb/fastboot-ot, de mostanra már sajnos a cikk is elavult lett, és én sem jártam sikerrel, végül az OP3 fórum összefoglalójában szereplő XDA-s drivert tettem fel, de így valóban nem lett platform tools mappa, bár azt csak az adb push miatt használtam. Viszont ha újra raknám a win-t a gépemen örültem volna ha teljes értékűen tudom ezeket installálni. Van esetleg valami tipp?
(#36987) Obyboy:
nagyon szuper! Ha megelsezek majd dec. végén az adataim összeszedésével dobok fel majd én is romot, meg ha esetleg találok még valami értékelhető dogot.
-
balazs1022
őstag
Nem nagy szenvedes. Kb 2 perc. Nekem is csinalt hasonlot. Nem akart egy ido utan a 4g-re kapcsolodni es csak az ujrainditas segitett. Aztan rajottem h nem is kell kikapcsolni, megoldja egy adotoronyvaltas is. Talan ez a kis "feature" is kozosvonas az find7-tel?
Meg ez is egy megoldas: Youtube -> "Find7 signal loss"
-
pedrobike
aktív tag
Mikor megjelent ez a teló,nemtudom már mikor akkor vettem elsők közt talán,akkor még cm volt rajta,minden müködött rajta,kiváltképp a face,és nem a lite-ra gondolok,most vettem megint egy ilyen one telót,és nem az eredeti rom van rajta,nemtudom a gyári jobb lenne,de kiprobálnám,ezért kérdeztem van e gyári rom
-
RetepNyaraB
veterán
Annak aztán mennyi értelme van egy geek telefonon, amit alapesetben hetente hegesztesz
De ha nem, akkor is csak a meló szaporodik, ha mégis hozzá kell nyúlni...Nem beszélve a szarrá avult gyári COS rendszerről; azt ne ajánlgassuk már emberek, senkinek! CM szerverek lelőve lassan egy éve, no update, cm fiók, felhő funkciók nem működnek, viszont hibát dobnak.
(#36953) pedrobike@ kano és ucli linkjén levőket fastbootból kell telepítened, ha nem tudod hogyan, előtte kérdezz. TWRP nem fog menni.
ui2.: uclié valszeg fut win alatt, mert látok benne .bat fájlokat. De majd ő elmagyarázza, hogyan.
-
RetepNyaraB
veterán
Nem csak az ois hibás; nappal is részletszegény az eredmény. 2017 végén, egy flagshipben. Én nem is értem miért ilyen gyökerek. A Xiaomi tud még ilyen ratyi kamerát összehozni, viszont olcsóbban.
#36901) balazs1022@ nálam ugyanúgy bírta a nillkin, mint a noname. S ugyanúgy pattant el, mikor oldalról ütöttem hozzá véletlenül valamihez....
Ui2: igen, az A1 jó kis cucc! Csak az az nfc😭
-
balazs1022
őstag
-
Danika256
aktív tag
Ez az egy van: [link]
15$ darabja + szállítás. De ha lennénk többen megérdeklődném, hogy pontosan hogyan megy a dolog..
Szerintem szállítással együtt fejenként 5 ezer Ft-ban kell gondolkodni.. Ennyi az annyi, örülhetünk, ha egyáltalán lesz! De kellene még pár jelentkező..!Hú most néztem meg a szállítás elég drága lenne, vagyis nagyon! Ahhoz külön egyezkednem kéne, de tényleg csak akkor ha lenne jelentkező. azért rákérdek, hogy van e olcsó szállítási mód. Csak expresset ajánl fel..
-
Danika256
aktív tag
Hali!
Ugyanezért írtam én is a múltkor! Engem is érdekelne!! Alibabán sem nagyon van, illetve egyet találtam, de nem olcsó és csak 10-esével lehet rendelni! Arra gondoltam, hogy esetleg össze lehetne hozni egy csoportos rendelést, elosztanánk a szállítást is! Így 3-4ezer Ft-ből biztos kijönne! De NFC vevő matricát át kellene tenni bele meg a nyomógomb műanyagokat! Nem nagy dolog de kell hozzá precizitás! Főleg az NFC-hez!
Ha lenne rá többeteknek igénye, hozzuk össze... Nekem 2db kell! Ahogy néztem a hirdetést, lehet még Cyanos logó is van rajta -
micafighter
nagyúr
Márpedig bizony kibonthatják
http://www.nav.gov.hu/data/cms287190/Tajekoztato_Magyar_Posta_Zrt..pdf
,,Valamennyi küldemény a Magyarországra történő megérkezését követően a posta kezelésébe kerül. A vámhatóság döntése alapján a küldemények szúrópróbaszerűen kibontásra kerülhetnek. A küldemények vizsgálata minden esetben a posta 2 alkalmazottjának közreműködésével történik (bontják, illetve zárják), melynek megállapításait 1 fő pénzügyőr dokumentálja, valamint a visszazárást követően a bontás hitelesítése érdekében a küldeményt, személyre szóló bélyegzőlenyomatukkal látják el."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest