Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
-
gentlemann02
tag
Sziasztok Pixys 9.0 frissült az alábbi [link] sajnos úgy néz ki ,hogy az utolsó frissítés.
Obyboy én szemezgetek az Ubuntu touchal de még utána olvasgatok egy kicsit. -
Obyboy
addikt
Eddigi tapasztalatok alapján teljesen használható a Potato Pie.
Pozitívumok: üzemidőben nem rosszabb mint az Oreo volt, működik a wifi, mobilnet, GPS, hívás, ébresztés, hotspot azaz minden amire eddig szükségem volt.
Negatívumok: Waze megnyitással egyidőben be is zár, a Here és GoogleMaps viszontjól működik, hamar talál pozíciót, saját kamerája van, hogy nagyon lassan nyílik meg bár ez nem zavar mert a Bacon Camarát használom. -
Obyboy
addikt
Ubuntu Touch-ot próbálta már valaki?
-
Obyboy
addikt
Potato vagy Pixys van fent neked? Nekem a Potato + pico (majd rá nano) gapps is felment hiba nélkül. Telenoros vagyok de a mobilnet is megy hiba nélkül. Ma este próbáltam a GPS-t is. Nem kellett fél perc és már megvolt a pontos pozíció. A korábban említett AmDroid hiba is megszűnt így teljesen pozitív eddig a tapasztalat. Fél napja vettem le a töltőről azóta a wifi és a mobilnet folyamatosan be van kapcsolva, volt mellette kb negyed óra GPS, így alig több mint 2 óra a SOT és 55%-on van az aksi. Nem lesz ezen sem 6-8 óra SOT de 3,5 éves aksitól nem is lehet elvárni. Egyelőre teszik így marad a Potato Pie.
-
KSparrow
őstag
válasz
norbert1998 #38161 üzenetére
Bacon camerát megnézem, köszönöm. A flashelés nekem már bonyolult, Nokia telefont tudokcsinálni gépről, de androidot sose próbáltam.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
ucli
senior tag
válasz
norbert1998 #38188 üzenetére
Telenornál vagyok, bár nem tudom, hogy mennyi különbség van a kettő között.
-
Obyboy
addikt
válasz
norbert1998 #38181 üzenetére
Eddig random reboot nem volt. Gyorsnak gyors. Bugosnak nem bugos. Aksiról még sokat nem tudok mondani mert a tegnap esti telepítés óta még volt pár restart, délelőtt feltöltöttem fullosan, most melóban vagyok így nem nagyon tudom nyüstölni, de a visszatért 3C Battery logjai biztatóak kikapcsolt kijelzővel nyugalmi állapotban 5-8 mA/log a merülés.
-
Obyboy
addikt
válasz
Dolphine #38178 üzenetére
Nekem feltelepült trükközés nélkül. Ha trükközni kellett volna akkor ment volna vissza a jól belakott Oreo.
(#38176) norbert1998: helyzetjelentés:
A felhőből való adat szinkronizáláshoz bekérte az email címet és a jeszót majd udvariasan közölte, hogy ez nem fog menni.Ezzel nem is volt baj mert a TB-vel mentettem az appokat, így mindent vissza tudtam állítani. Az eddig tesztelt appok közül egyik sem állt még le, szépen átvészelték a verzióváltást.
Eddig egy pozitív (3C Battery Oreo alatt mA-ben az aki merülést/töltést egy minimum 7-8 számjegyből álló számmal mutatta, Pie alatt ismét reális értéket mutat) és egy negatív (ébresztőnek évek óta az AmDroidot használom, de reggel ébresztés helyett kifagyott (néma fekete képernyő) az app és csak a kényszerített leállításal tudtam kilőni) tapasztalat van.
A végére pedig a szubjektív vélemények: a Pixel launcher számomra továbbra sem veszi fel a versenyt a Novával. Az új előzmények megjelenítés nem teszik, felesleges a teljes oldal mejelenítése külön-külön jobb volt az átfedéses megoldás. A helyadatoknál nem találtam meg az "energiatakarékos" módot így szerintem minden vagy semmi alapon megy a dolog.A "beovasás" menü alatt van lehetőség a Wifi és a Bluetooth alapú keresését ki/be kapcsolni de a GPS alapút nem találom.
-
guyver
senior tag
válasz
Dolphine #38178 üzenetére
Nálam tovább lépett. Amúgy ha belőtt posp oreo romra frissítem rá a pitét, akkor megmarad minden, de akkor se menti utána az sms-eket, wifi jekszavakat, hívás listát, stb. Pár óra használat után ment vissza az oreo. Várok még ezzel a pitével, fapados a rom is, de ez érthető.
-
Dolphine
addikt
válasz
Obyboy #38177 üzenetére
Az első linkhez tartozó ROM-nál trükközni kell.
-
Obyboy
addikt
válasz
gentlemann02 #38166 üzenetére
A másodikként linkelt ROM-ot csak én nem tudom letölteni???
(#38176) norbert1998: Mindenképp megírom a tapasztalatokat.
-
norbert1998
nagyúr
Majd meséljetek. Most irigy lettem
-
guyver
senior tag
Hát a biztonsági visszaállítás felhőből nem megy neki. Úgyhogy egyelőre én hanyagolom.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Obyboy #38171 üzenetére
Nyaralás után lecserelem a g6-ot egy 3t-re vagy újabbra, meglátom még. Nem nekem való ez a skinezett dolog. Bár meg kell mondjam, szép és átgondolt. De a g6 gyári oreo-val olyan lassú, mint egy jó opo. Snapi 82x a 801 ellenbe elég komoly. Annyi előny, hogy töltőn heavy gaming mellett SEM meleg. Az opo ott meghal, s g2-esem konkrétan megsült így.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Hétvégén visszarakom a gyári aksit és megnézem milyen ez az Android 9.0!
-
Obyboy
addikt
válasz
norbert1998 #38169 üzenetére
Komoly geek társadalom van még mindig az OPO mögött. Remélem a többi OP telefon mögött is van ugyan ekkora összefogás, hosszú távra (3-4 év) szeretem venni a telefonokat de szeretem ha naprakész rajta a rendszer így elég sok gyártó kiesik vásárlás esetén.
A POSP v2.0-t már közel 1800-an töltötték le 08.18 óta.
(#38170) guyver: Nálam is. Én is így tervezem. Ha az OPO is úgy akarja (azaz nem megy addig tönkre) akkor a következő telóm már tudja majd az 5G-t is.
-
guyver
senior tag
Pont jó lesz így, mert akkor még 1 évig biztos lesz rá friss rom. Jövőre meg esedékes lesz a csere. Ez a teló bírta nálam a legtovább.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Komoly. És majdnem daily driver material-ok már
4.4-tol 9.0-ig. Szép. Az x8 nem kapott ennyi rom-ot -
guyver
senior tag
És az új thunder kernel is jó hozzá. Tényleg gyorsak voltak.
-
Obyboy
addikt
válasz
Köszi.
Az igazat megvallva már nem fűztem hozzá sok reményt, hogy valaki portolja a 9es droidot OPO-ra. Ahhoz pedig még kevesebbet, hogy ilyen gyorsan.És láss csodát egyből ketten is megcsinálták. Még a héten teszek vele egy próbát.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
guyver #38162 üzenetére
Hát, könnyen lehet, hogy baromságokat beszélek megint. Nincs előttem a modemgyűjtemény. Ha c9-et elfelejtjük, akkor is az 1-7 az általában bevált verzió. Anomáliák előfordulhatnak.
(#38160) KSparrow@ kábel csati valószínűtlen. Nekem egyszer csak megadta magát az alaplap, előzetes jelek nélkül. Egyre rosszabb lett a helyzet, végül csak otthon működött. Fekete lelkük van ezeknek.
(#38163) guyver@ holaza pite? -
guyver
senior tag
múlthét óta van béta piténk a telóra? kafa
-
guyver
senior tag
válasz
RetepNyaraB #38159 üzenetére
c9? én nem találok ilyet. amúgy meg pl. nekem c7-el sokszor elmegy a térerő, főleg munkahelyen, de a c6-al stabil. úgyhogy próbálgatni kell, mert ez is több dologtól függhet. szerintem...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
KSparrow #38160 üzenetére
Lehet hogy a szolgáltató variált a sávokkal, tudod, hogy ez nem tud b20-at, ők meg azt imádják.
Play-en fent van a bacon camera, semmit nem vesztesz, ha meg próbálod.
A flesheles meg egyáltalán nem nagy kunszt. Bacon toolkit a neve, abban recovery-be bootolsz, ott feldobsz egy friss twrp-t, majd reboot to recovery, wipe mindent és flash rendszer meg gapps, ennyi. Rengeteg leírás és videó van a neten erről.
-
KSparrow
őstag
válasz
RetepNyaraB #38159 üzenetére
A "gyári" cyanogen volt rajta mindig is, én sajnos nem tudok rá flashelni, ezért kéne valaki, aki tud segíteni feltenni.
(#38158) norbert1998:
Lehet, XDA-ról szedtem le, de 6-tal nem ment. Ezért akarom vissza a régi rendszert.Térerő miatt mégegyszer lehet belenézek, megnézem, hátha nincs jól csatlakoztatva az antenna kábel, bár nem értem, hogy lehet a metróban is 3G, a várodban 4G, itthon meg semmi, amikor eddig nem volt semmi gond.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
KSparrow #38157 üzenetére
Ha elmegy a térerő akkor vagy ratyi modemet flesseltél (a c1, c7, esetleg c9 jól sikerült), vagy az alaplap, illetve antenna kábel szarakodik. Persze a gyári romokat felejtsd el lehetőleg. 6-os van Sultan és jgcaap is nagyon jó fajta. Sultanban a legjobb a kamera, jgcaap volt a legsmoothabb
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Nekem elsőp androidos telefonom volt (pár ezez HSZ-szel korábnban aktívabb is voltam a topicban) az OPO, nagyon szerettem. Fél év után aztán váltottam Oneplus 3-ra, és ezt Apa használta.
Múlt héten megjött bele az ebayes akku, mert a gyári már nem bírta.
Utángyártott, de ment vele, csak egyrészt majdnem ugyanolyan gyorsan merült, másrészt valami miatt a panel melegedett. Visszatettem a gyári akkut, de azzal kis forrósodott a panel, így vett helyette egy Nokia 7plus-t, én meg visszakaptam az OPO-m.
Első dolgom volt a gyári formázás, így nem melegszik, és megint elmegy kb 2 napot a gyári akkuval. Viszont furcsán viselkedik, nem teljesen egyenletesen merül, bekapcsolva lassan tölt (inkábbkikapcsolom már, pedg ilyet nem szoktam), és érdekes, hogy itthon gyakran elmegy a térerő. ha elmegyek itthonról akkor 4G, itthon semmi.
Mivel nem telefonnak akarom használni, nem olyan zavaró, (másodlagos SIM van benne, amin senki nem hív) de nem tudom, mi lehet a baj.A másik, hogy emlékszem, volt egy kamera app, ami android 5-tel ment, és 64 másodperces záridőt tudott. Android 6-tal már nem ment az app. Mivel nem telefonnak, hanem mini-tabletnek használnám (zenére, netflixre, kamerára), inkább visszatenném rá az 5-ös Androidod.
Budapesten tudna valaki ebben segíteni?
-
guyver
senior tag
válasz
balazs1022 #38155 üzenetére
nem tudom, én ma vettem észre, hogy nekem jelenleg egyik appal sem megy a videó rögzítés. remélem javítják.
hol szaggat a videó ha vissza játszod, gépen vagy a telefonon? mert én a los beépített kamerájával vettem fel korábban 4k videót. mx player jól játszotta vissza, de a gépen szaggatott a videó bármivel is játszottam le. YouTube-ra feltöltve jó lett, ott sem szaggat, szóval nem értem ez, hogyan lehetséges.
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #38147 üzenetére
Erre senki?
-
norbert1998
nagyúr
No, az enyém hugomnak ment, 64 gigás, asszonypajtiét meg öcsém kapta meg, az meg 16 gigás. Nekem marad a G6 egy időre, ő meg egy Z3-at kapott egy időre, aztán 6P után szemez, én meg 3T után.
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
A minap szerettem vna videokat csinálni 4k-ban. Viszont a Bacon Camera szaggat ebben a felbontásban. (Full hd vajsima). Olyan mintha kevesebb fps-sel videozna. (A video bit rate-et minimumra veve is meg-megakad)
Probaltam a Color OS kameraval is. Ott jo a 4k csak nem lehet manualisan fokuszalni.
Masnal is ilyen?
Esetleg tud valaki videozashoz appot ajanlani, ahol lehet allitani:
-Fps-t
-Video bitr rate-t
- manualisan fokuszalni
- es tudja a 4k-t? -
válasz
guyver #38137 üzenetére
Nekem is van egy problémám. PIN kódot használok, ha hagyom magától lezárni a képernyőt, következő feloldásnál egy "befagyott" képet kapok, azt ahol abbahagytam (nem reagál semmire). Ebből úgy tudok kijönni, hogy power gombbal lezárom újra, majd feloldom. Ekkor már használható. A másik lehetőség, ha a redőnyt lehúzom (azt még engedi) és onnan mondjuk bemegyek a beállításokba.
Elég érdekes.
-
guyver
senior tag
Kellett nekem váltani unofficial-ra, 2.5% a merülés óránként kikapcsolt képernyőnél, a sima los meg 1 és 1.5 között volt. Na de adok még neki időt...
-
Axe Miskolc
tag
Még az elsők között vetten OPO-t, nagy megelégedéssel használtam.
Megörökölte a kislányom aki 2év alatt lassan lelakja a jószágot. Ha valaki eladna egyet, jelezze!
Köszi! -
guyver
senior tag
miért használják többen Unofficial los-t? miben jobb?
-
Obyboy
addikt
válasz
norbert1998 #38124 üzenetére
G6 meggyógyult a rizsben? Sikerült életre kelteni?
-
Obyboy
addikt
válasz
Obyboy #38125 üzenetére
Köszi srácok a segítséget. Jött egy frissítés a Candy-hez azóta megszünt a random reboot, így kényelemből maradok ezen a ROM-on.
(#38126) norbert1998: Úgy látom jgcaap mester befejezte a fejlesztést vagy már nincs ideje az oldallal (http://download.jgcaap.xyz/files/oneplusone/los-15.1/) foglalkozni...
Sokáig nagy megelégedettséggel használtam a ROM-jait.
(#38127) vinpilu és (#38128) Dolphine légyszi dobjatok már egy linket a javasolt ROM-okhoz, hogy be tudjam tenni őket az összefoglalóba.
-
Dolphine
addikt
idprophecy LOS. Elég sűrűn frissít, minden rendben vele. Random reboot még egyszer sem volt!
-
Obyboy
addikt
Kinek milyen Oreo van fent és mennyire van vele megelégedve? Nekem Candy van fent, sok aprósággal jó testreszabható, de váltani szeretnék mert egyre sűrűbb a random reboot.
-
válasz
norbert1998 #38122 üzenetére
Adj neki egy kis időt, csak beindul.
-
norbert1998
nagyúr
Nem megy sehova az opo. 20 centi vuzbe beazott military g6, se kep se hang.
-
norbert1998
nagyúr
-
Obyboy
addikt
válasz
norbert1998 #38117 üzenetére
Remélem be fog válni neked és tesódnak is a váltás. Kamerában mindenképp előrelépés a G6. Ha mókolással kapcsolatban kérdése lesz tesódnak írjon nyugodtan segítünk neki is.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
balazs1022 #38118 üzenetére
Én Fleksy billentyűt használok és húzással gesztusok vannak. Az 1+1-en tudtam nagyon gyorsan írni, ezen nem, mert gesztusnak érzékeli ha nagyon gyorsan egyik helyről másikra megy a kezem néha.
Egyébként nem igazán, még. Az OIS nagyon baba.
Hiányoznak a hardveres navigombok. Nagyon. De az 1+3t nem volt vízálló, azért lett ez.
-
balazs1022
őstag
válasz
norbert1998 #38117 üzenetére
Sajnalom h igy alakult :/
Eddig erzel vmi hatranyat? -
norbert1998
nagyúr
Végül mégis lecseréltem a telefont. Egy Lg g6 lett az utód. Ez meg megy tesómnak lg g2 helyére.
-
eddie1978
senior tag
válasz
meridaharcos #38114 üzenetére
-
Obyboy
addikt
Ide részben Off de szerintem tudtok segíteni.
Kaptam céges telefonnak egy Galaxy A5 (2017)-et, a gyári kamera appja jó képeket csinál de OPO-hoz képest elég sűrűn bemozdul a fotó végén és homályos lesz a kép, pedig ugyan úgy fotózok vele mint az OPO-val.
Bacon kamerát feltettem de az A5-ön nem tud HDR módot.
Google kamerát letöltöttem a APK mirrorról de ez meg folyamatosan leáll.
A OnePlus kamerát feltettem ez elég jónak ígérkezik. Milyen egyéb kamera appot tudtok ajánlani? Az A5 fórumában csak olyat emlegetnek ami fizetős. -
Obyboy
addikt
válasz
grizlisandor #38110 üzenetére
Nem ír az XDA oldalán semmit a leállásról.
-
grizlisandor
veterán
Valaki nem tudja, hogy mi van jgcaap bácsival? Oldala nem megy hetek óta.
-
Zúzz
csendes tag
A TWRP-t,hogy kell frissíteni ? A uoLOS 15,1-re való átálláskor failed.Eddig uoLOS 14.1-n -voltam,A twrp 2.8.5.1. full wipe után failed.Kell a full wipe ?
-
Obyboy
addikt
válasz
norbert1998 #38100 üzenetére
Minden telefonnak az egyik legnagyobb hátránya, hogy öregszik az aksi. Mi nem tudjuk eldönteni helyetted, hogy vegyél-e új készüléket, csak az új kiválasztásában tudunk segíteni. Személy szerint én addig nyúzom míg be nem adja végleg a kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Micro Four Thirds
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest