Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
norbert1998 #38161 üzenetére
Bacon camerát megnézem, köszönöm. A flashelés nekem már bonyolult, Nokia telefont tudokcsinálni gépről, de androidot sose próbáltam.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
KSparrow
őstag
válasz
RetepNyaraB #38159 üzenetére
A "gyári" cyanogen volt rajta mindig is, én sajnos nem tudok rá flashelni, ezért kéne valaki, aki tud segíteni feltenni.
(#38158) norbert1998:
Lehet, XDA-ról szedtem le, de 6-tal nem ment. Ezért akarom vissza a régi rendszert.Térerő miatt mégegyszer lehet belenézek, megnézem, hátha nincs jól csatlakoztatva az antenna kábel, bár nem értem, hogy lehet a metróban is 3G, a várodban 4G, itthon meg semmi, amikor eddig nem volt semmi gond.
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Nekem elsőp androidos telefonom volt (pár ezez HSZ-szel korábnban aktívabb is voltam a topicban) az OPO, nagyon szerettem. Fél év után aztán váltottam Oneplus 3-ra, és ezt Apa használta.
Múlt héten megjött bele az ebayes akku, mert a gyári már nem bírta.
Utángyártott, de ment vele, csak egyrészt majdnem ugyanolyan gyorsan merült, másrészt valami miatt a panel melegedett. Visszatettem a gyári akkut, de azzal kis forrósodott a panel, így vett helyette egy Nokia 7plus-t, én meg visszakaptam az OPO-m.
Első dolgom volt a gyári formázás, így nem melegszik, és megint elmegy kb 2 napot a gyári akkuval. Viszont furcsán viselkedik, nem teljesen egyenletesen merül, bekapcsolva lassan tölt (inkábbkikapcsolom már, pedg ilyet nem szoktam), és érdekes, hogy itthon gyakran elmegy a térerő. ha elmegyek itthonról akkor 4G, itthon semmi.
Mivel nem telefonnak akarom használni, nem olyan zavaró, (másodlagos SIM van benne, amin senki nem hív) de nem tudom, mi lehet a baj.A másik, hogy emlékszem, volt egy kamera app, ami android 5-tel ment, és 64 másodperces záridőt tudott. Android 6-tal már nem ment az app. Mivel nem telefonnak, hanem mini-tabletnek használnám (zenére, netflixre, kamerára), inkább visszatenném rá az 5-ös Androidod.
Budapesten tudna valaki ebben segíteni?
-
KSparrow
őstag
Ezt olvastátok? Vagy volt már?
[link] -
KSparrow
őstag
válasz
káplán #29512 üzenetére
Bekapcsoláskor bekapcsoló gomb + hjangerő, de lehet a Vendégfiókban is be kelet kapcsolni a menüt:[link]A fejlesztői ponthoz meg a build számot kell nyomogatni sokat a beállítások / a telefonról pontban. Nekem is kb ennyi a tudásom, egy jártasabb emberrel tuti jobban jársz.
-
KSparrow
őstag
válasz
randras_83 #29431 üzenetére
Igen, 12.1.1
(igyekszem releváns infót adni, ha valami hülyeséget írok, vagy teljesen nem releváns, nyugodtan szóljatok
)
-
KSparrow
őstag
válasz
hyperspace #29428 üzenetére
Én most feltettem ezt, ((#29423) Obyboy javaslata)és nem csak a 8, hanem a 64 másodperces expó is hibátlanul megy! Úgy néz ki, mint a gyári app, de sokkal több extrával. Álom, a gyári kamera app asszem felejtős
-
KSparrow
őstag
válasz
vikla007 #29416 üzenetére
Köszönöm a segítséget ismét, a térerő jobb, és a trebuchet se jött elő. A kamera hosszú záridő gond viszont megmaradt.
Így a többi fórumostól kérném, kérdezném, hogy akinek a Stock cyanogen van fent, annak a gyári kamera hosszú záridő módban mit csinál 8 másodperccel?
-
KSparrow
őstag
válasz
Véreshurka #29408 üzenetére
Akármennyire is dummy leírás, az SDK már máshogy néz ki, nekem meg magas ez az egész, semmit nem vágok androidból. Szóval visszaköltöztem a Blackberrybe. Valaki esetleg Pesten újra tudná húzni nekem?
-
KSparrow
őstag
Hajjaj. Nekem a szoftverezés ott megállt, mikor Nokián újraraktam Phoenix-szel, vagy amikor a bb Z30-on lefuttattam egy exe fájlt, és az megcsinált mindent. Jó nekem ez a cyanogen, ami gyárilag rajta van, - Bár amit a tesztekben mondtak saját 1+ lockscreen, azt nem találtam - Szóval jó lenne ez nekem, csak a kamera menjen.
Ja, meg valamiért Telenorral nem tartja olyan jól a 4G mobilnetet, gyakran lekapcsol. eddig (másik telefonnal) ilyen gondom nem volt. -
KSparrow
őstag
Hahó! Nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, de nem akar menni a kamerában a hosszú záridős mód pl, aztán semmi kép nincs, (reboot után van), akkor a trebuchet szokott jelezni, hogy leállt, meg még 1-2 dolog van, ami zavar. Van egy lépésről lépésre leírás valahol, hogyan kellene újrahúzni a szoftvert? (Nem visszaállítani, gépről újrahúzni akarom.) Vagy melyik verziót ajánljátok? (Most 5.1.1 van fent, cyanogen OS 12.1.1-YOG7DAS2K1) Lehet angol, de lépésről lépésre kéne nekem, első droid, nem akarok belőle téglát csinálni.
-
KSparrow
őstag
válasz
LallerHUN #29311 üzenetére
Köszi! Ismerős a név, szerintem ez lesz az!
(#29307) Nordic: Nekem kicsit talán gyorsan merül - Mondjuk 2 nap alatt nyomogatom is még eleget, kicsit félek, mi lesz, ha mobilnetet is kap.
Másik kicsit fura, néha majdnem teljesen sötét, kicsit a fényerő-állítás nekem érdekes. De lehet csak egyéni baj/beállítás kérdése -
KSparrow
őstag
válasz
vinpilu #29301 üzenetére
Szuper, köszi, megvan! Majd lehet visszateszem, úgy kicsit WP-sebb.
Hogy tudom beállítani a magyar billentyűzetre a qwerty kiosztást? Speciálisnak nem engedi hozzáadni.
Sokat gépelek magyarul és angolul, nem szeretném váltogatni, a fix qwerty-t jobb szeretem. De most ha magyar, akkor qwertz, és így van magyar javítás, ha meg angol, akkor qwerty ()és akkor meg angol javaslatokat dob fel. Én qwerty-n szeretném, így szoktam meg BB-n, ott a nyelvfelismerés automatikusan ment. Esetleg tudjátok, mi ez az egykezes billentyűzet? Nem találom semerre.
További nyűg, hogy feltettem a PowerAMP-t, de nem akar semmit lejátszani. Play Music és VLC megy.
Ja, és a tesztekben olvastam a saját lockscreen-t, ezt sem találom -
KSparrow
őstag
Asszem egyelőre sikerült belakni.
Két dolog:
A gyári fájlkezelőben nem találtam meg, hogy tudom beállítani, hogy pl az OTG-vel rátett Pendrive-ról másolja le az MP3-at. Én vagyok béna, vagy nem tudja?
Illetve: Menüben hogy állítom át a nézetet, hogy saját elrendezés legyen, ne pedig abc sorrendbe tegye? -
KSparrow
őstag
Az utánaolvasgatás és és vágyakozás ideje lejárt, mától én is OPO tulaj vagyok!
-
KSparrow
őstag
válasz
donkeresztes #29196 üzenetére
A vonaton nekem csak ott volt jel - Lehet, ha nem robogott volna olyan gyorsan, kicsit jobb jelet talál a telefon... én is kéknél vagyok
-
KSparrow
őstag
válasz
donkeresztes #29194 üzenetére
Szia! Én (még OPO-val nem, de) BlackBerry Z30-cal rendelkezem. Nyáron többször utaztam vonattal Győr irányába, Pestről kiérve nem volt mobilnet. 2G lefedettség igen, de 4G Tata-Tatabánya felé volt... Állomáson, ennyi.
-
KSparrow
őstag
Köszönöm a választ mindenkinek!
Kano: A Samsungot se sokkal többet használtam, mint az LG-t: kicsit beállítani megnéztem, de az LG (Optimus G) Apáé,a Samsung (S5 mini) anyáé. Mindketten megcsinálták maguknak, belakták, ennyi. aztán ha valami kérdés lenne, semmit nem tudok, (és szidnak is rendesen, a nagy telefonost) mert ugye sose használtam rendes droidot.
(#29185) Saccco : Szép kis lista, de szerintem többet használtam
Nem mintha verseny lenne
Körülbelül 11 éve gyűjtöm a telefonokat, Nokiákat és Blackberryket.
Kezdtem egy 3410-essel, majd 5140i, K300i, 5310, N82, N90, E61, E90, N86, 808, Blackberry Z10, Z30. Persze ezek csak a fő telefonok: K300i-ig egy kártyám volt, 5310-zel bejött egy második, de csak poénnak. N82-E61 párossal jött be a fix 2 telefon, rendesnek 3 hónap e61 után 9 hónapig E90, mellette általában N82 vagy N86, de kb. a komplett N széria átpörgött itt, amikor hozzám került egy darab, használtam, majd a következőt. Utána persze mind a polcon landolt. E90-t imádtam, de jött az E75, kb 3 hétig: utána meglett a 808. Az egy álom volt, mai napig velem van, eddig semmi nem hozta azt a kép- és hangminőséget. Aztán jött a Z10, ami átvette a főtelefon helyét, azóta másodteló a 808. Mikor nem bírtam milyen gyenge a Z10 akkuban, akkor lett a Z30, kb egy éve. A Lumia nem sokkal utána lett, kíváncsiságból. Nem rossz, tetszik az is, kb. egy hete még 1520-ast akartam... De hiába, mindenkinek droid van, muszáj megismernem. A Blackberry OS10 meg csak emulátoron futtatja (Bár szépen elmegy a GTA3 vagy a szókereső, de a viber pl agyrém, és amihez play services kell, pl futár, az már nekem nem sikerült).
Szóval megfordult nálam is pár teló, illetve helyesebb ha azt mondom,van otthon pár (valahogy 400 körül) . A HTC zene miatt tetszene, amúgy ez jobban bejön a nagyobb kijelzővel, akkuval, stb.A marshmallow ki fog jönni OPOra?
Ittakary: Jó látni!
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Elgondolkoztam, hogy venni kéne egy Android telefont - Soha nem volt rendes használatban Droidom, Symbian, majd BB volt, illetve van, mellette Lumia. Androiddal találkoztam Samsungon (köszönöm, soha többet) LG-n (futólag, családban van de soha nem használtam, vagy merültem el benne) és egy Sony Xperia P-n (ez az enyém, de telefonnak sose használtam, helyette eltettem, makulátlan állapotban). Szerintetek jó ez a telefon megismerni az androidot? Mire figyeljek, ha veszek egyet használtan (64-est)?
Sorra néztem vagy 10 tesztet, többen panaszkodtak halk beszédhangszóróra és túl érzékeny képernyőre. Ezeket javították már frissítéssel?
Illetve: próbálta valaki összehasonlítani HTC M8-cal? Az is szimpatikus, de ez jobban tetszik.Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest