Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
balazs1022
üzenetére
Nem segít semmi. Ha Tomato van a routeremen, akkor nem megy a Playből való letöltés.

Így a routeremre feltettem egy DD-WRT fw-t. Viszont az nem OK, így mindenképpen vissza kellene tennem a Tomatot.
Talán az Oreon változik valami. -
kano
nagyúr
válasz
balazs1022
üzenetére
Én nem találtam olyan lehetőséget, hogy a Google appok frissítéseit letiltsam.
Le lehet valahol (a sima appok frissítéseit igen, de pl Play frissítéseket)? -
balazs1022
őstag
Igy h mondod.. Nekem is vmi Instat apps telepult. Ki is toreltem amibt megláttam a rendszerben. (De akkor meg nem tunt fel h nem megy a play. Sot ma is ahogy a wifit bekapcsoltam elkezdte frissiteni az Instat apps-ot. Sztem akkor romlott el a Play-em is, ami még nem is zavart (ugy is leszedem ami kell, csak akkor mashonnan). Nekem a gmail is szarakodott. Az uziket megkaptam, de ha képet kuldtek azt nem birta letölteni..
Am is ki van kapcsolva monden frissítés, nem igaz h igy is automatikusan telepulnek dolgok...
Nem is talalom sehol h hol lehet kikapcsolni.
-
kano
nagyúr
válasz
balazs1022
üzenetére
Komolyan mondom kezdem elhinni, hogy a Google csesz*tt el valamit a gappsban.
Van egy routerem (ASUS AC56U) és eddig gyönyörűen ment minden vele Tomato fw-el.
Egyszer csak a "kedves" Google valamilyen frissítést nyomott a Play, Google, Instant Apps (???) sz@rjaira és onnantól kezdve nem tudok letölteni a Play-ből. Minden megy továbbra is (letöltés máshonnan, böngészés, stb.) csak a Playből való letöltésnél teker, teker.
Más telefonnal (Android 5.1) megy ugyan ezen a routeren és az OPO-val is megy más routeren, csak a sajátomon nem. Ott is csak a Tomato alapú fw-ken nem megy, úgy hogy elvileg a Tomato nem változott.
A szokásos cache törléseken / fiók újrázásokon már túl vagyok.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem a Goggle kísérletezik valamit a sz@rjaival.

-
válasz
balazs1022
üzenetére
Ez tipikus, viszont tapasztalatok szerint nem tetten érhető sajna...
Gyakran a kernel vadul meg és azt jelzi androidOS, vagy cm alatt.Általában elmúlik pár nap alatt, amit a fene bír kivárni, tehát újra húzza az egész fost.
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Alabbi app tartja ebren a telefonom. Szerintetek mitol lehet?

A napokban nem mukodott a gmail, app es play. Valami google szerverhibara panaszkodott. Mar mindent app-ot ujra raktam, cache-eket toroltem, gapps-ot is ujraraktam. Fiokomat is ujra beállítottam, de semmi. Csak az ujratelepites segitett. Sajnos ido hianyaban gyorstelepitessel tettem fel ugyanazz a rom-t. Tehat nem a nullarol installáltam, mert kellettek az adatok. A google play jo lett meg a gmail is. De a fogyasztok kozott ott van a cm rendszer. Mit lehet tenni h ne legyen ott? Nem akarom megint ujrahuzni az egesz keszuleket.

-
Obyboy
addikt
válasz
Obyboy
üzenetére
AOSP Oreo tapasztalatok 2017.10.18 óta:
- random reboot nem volt
- gyors, akadást laggolást nem tapasztaltam
- minden app rendesen működik kivéve a BetterBatteryStats ez van hogy megfagy (lehet mert XDA-ról van nem playstore-ból)
- SOT eddig kb 10-15%kal jobb mint Nougat-on volt (utóbbi hetekben Citrus-CAF), bár lehet ha jobban belakom itt is csökkenni fog.
- menüt szokni kell, van hogy a keresőt használtam egy menüpont megtalálásához (pl: a hardveres gombok beállításai a kisegítő lehetőségekbe költöztek
) -
kano
nagyúr
válasz
balazs1022
üzenetére
De miért pont ezt? Tele van refund és rossz értékelésekkel....
-
balazs1022
őstag
Csinaljatok a Oppo akkubol. Sztem az meg meretben is jo. BLP-575 a száma.

Bar en tuti kiprobalnam ezt az utangyartott akksit
-
kano
nagyúr
válasz
Lacika0002
üzenetére
Jézusom! Melyik ZTE akku jó bele?
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka
üzenetére
Van valami új tapasztalat a spanyol akkuval kapcsolatosan? Rendelnék egyet, 13,4 EUR-ra jön ki....
Szerk.:
Csak a szállítás lenne 13,4 EUR. Így maradjon náluk... -
Obyboy
addikt
Aksi cserére készülőknek egy újabb infó:
Az AOSP Oreo for OnePlus One fórumán beszélgetett két tag a #1495 - #1500 hozzászólásokban az aksi cseréről.
tye_time nevű emberke innen rendelt:
https://m.ebay.co.uk/itm/BLP571-Batt...%257Ciid%253A2
Linkelt egy XDA oldalt is ahol a legjobb aksicsere lehetőséget keresik:
Finding the best replacement battery for OnePlus One -
Véreshurka
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Még annyit tennék hozzá a előző hsz-emhez, hogy 6-on csak az xPrivacy xposed modul miatt ragadtam. Viszont pont most olvastam ezt: [link]. Igy már lehet, hogy jövőre, mire ti már mind 9-es androidot használtok már Nougaton leszek....

-
Véreshurka
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Slim6-ot Android-Andi szinte minden hónapban patcheli, most talán már incremental update-ek is lesznek. Szintén Android-Andi nagyon szépen karbantartja a nem fiatal Samsung TAB2-höz elérhető Slim6-ot is
. -
válasz
Véreshurka
üzenetére
Ha van olyan MM, amelyet rendszeresen peccselnek még biztonsági téren az érdekes lenne

Pl. az őskövület Huawei P1-emre van friss securitypatch-es Lollipop LOS, az orosz fejlesztő srác (shevT) igazi bozótharcos
@(#36677) Véreshurka ugyanerre a P1-re toltam anno Mokee 4.4.4-et. Sok beállításos, de CM alapú, szimpi cucc volt, mindenféle nyelven.
-
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka
üzenetére
[link]
Én használtam Z7 minin, de zabálta az akkut, így dobtam. Egyébként multilang volt a Z7 mini romja, gyanítom az OPO is az. -
Véreshurka
senior tag
Valaki próbálkozott már Mokee romokkal? A rendszerhangjai nagyon jók, de kicsit eltántorít az, hogy az oldaluk szinte teljesen kínai (szó szerint
). Cserébe Open Source. -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A magisk hide hiba megoldására van leírás a ROM fórumában de még nem próbáltam. Az NFC-t bekapcsoltam, fizetni még nem próbáltam vele de 2 NFC tag-et felismert a telefon.
(#36674) petipetya: szerintem még 2017-ben kiadásra kerül az Official LOS15
-
petipetya
nagyúr
http://howtorootmobile.com/lineage-os-15-android-oreo/
A letöltési link még nem aktív, de ezek alapján várható (?).
-
-
Obyboy
addikt
Igen van root, eddig mindenhol működött a root jog megadása (TitaniumBackup, RootExplorer).
Magiskban elrejtettem a rootot a TVGO elől de ennek ellenére nem indul el a műsor, bár itt nem tudom, hogy a hide nem működik vagy a TVGO nem megy Oreo alatt...
A hardveres gombok beállításait és esetlegesen a szoftveres gombokra átállás lehetőségét még nem találtam meg, 7.x-hez képest sokat változott a menü még szokni kell. -
Obyboy
addikt
válasz
Obyboy
üzenetére
Feltettem a [ROM][8.0.0_r11] AOSP Oreo for OnePlus One [Beta 1] ROM-ot az ajánlott Gappsok közül a legfrissebb microval: open_gapps-arm-8.0-micro-20171012-UNOFFICIAL.zip és a legfrissebb Magiskkal. Appokat visszaállítottam a Play fiókból, TB-t nem akartam erőltetni. Aminek kellett mind megkapta a root jogot. Eddig még nem volt semmi leállás. Wifi működik, hívást és bluetooth-t még nem próbáltam. Beállítások menü kicsit fura de megszokható. Sebesség rendben van. SOT-ról majd talán holnap ilyenkor tudok nyilatkozni. Nem akarom elkiabálni de eddig bétához képest pozitív az érzés.

-
Véreshurka
senior tag
Valaki esetleg tudna ajánlani olyan CAF Kernelt ami támogatja a CIFS csatolást és a MultiROM-ot Marsmallowra?
-
Obyboy
addikt
Alakulnak az Oreo ROM-ok, bár még mindkettő teszt fázisban van:
- [ROM][8.0.0_r11] AOSP Oreo for OnePlus One [Beta 1]
- [ROM][8.0.0_r3]LineageOS-15.0 [bacon][Alpha][UNOFFICIAL]
Valaki próbálta már valamelyiket? -
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Annyi kulonbseg van a Find7 es Find7a kozott, hogy a Find7 magasabb kategorias: QHD kijelzoje van, 3GB rammal es 3000-es akksival es emelt orajeles S801 procival.
Ugy voltam vele h procit ugy is tudom allitani, vasarlaskor kaptam ajandekba egy 3000-es akksit, sűrűbb kijelzojre meg nincs szükségem az uzemido miatt. Szvsz foloslegesnek tartottam a felarat.Azert nem probalkoznek meg a kernellel
Lehet csinalna egy kis galibat. 
Most ugy oldom meg a lassabb toltest h szar sasmung toltovel toltom (ezek hirhedtek h nem adjak le az 1A-t). Meg tettem ra egy usb hosszabbitot es megvan a 300mAh. Ejszaka ha felrakom akkor reggel olyan 95%-on all, ami ugy tudom optimalisabb mint a 100%-on valo csepegtetes. Csak az a baj h az az asszony toltoje es nem szereri ha 2-en osztozkodunk egyen.
. Ha meg nem este toltom akkor az irodaban. Ott nyugodtam elpihen az asztalon 500mAh-val. 6 ora alatt tele is a 3000-es akku.
A 4.5A VOOC töltőt meg kizarolag akkor hasznalom csak ha le van merulve is megyunk valahova. Akkor amig feloltozok meg felveszem a cipőm, akkor beleszalad 20-30% amivel kihuzza estig.Ezzel az akksikimelessel siman hozza 3 ev utan is a 4.5 - 5 orat. Telefon ujratelepitesekor meg tudja 6-ot is.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi! Le is húztam a zip-et
Ez lenne az amit említettél: bacon_firmware_update_c1-11-006.zip ?(#36661) balazs1022: világos. A 2 gb ram-ról nem tudtam. Így akkor sztem tuti nem működnének a kernelek... Esetleg még talán annyit tudnál csinálni, hogy keresel egy olyan töltőfejet ami kevés ampert tol át. Nem biztos, hogy ezt kell nézni, teljesen hülye vagyok az elektronikához, de azt tudom, hogy vannak töltőfejek amik nem töltik maxon a telót így a feltöltési idő is hosszabbodik persze.
-
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Az elején sokat agyaltam a 2 telefon kozott. Volt egy ido h meg is bantam h find7-em van (tobbszor is probaltam eladni). De már nem bánom. Eloszor a 2gb ram igencsak keves volt, de most custom rom-al tokeletes (nem lövi ki a hatterben futo folyamatokat). Meg irtak is tobben h oneplus-on nem tokeletes a hosszu zarido + raw kombó a bacon camera-ban. Szerencsere ezen tokeletesen fut (es ez nagyon fontos). A masik dolog h mikor az oppo-t vettem kaptam hozza tartalek akksit is (meg ki sem bontottam). Itt meg tobben irtak h igencsak haldoklik az akksijuk (pedig az enyem is 3 eves). Nekem meg simán cserélhető. Meg ugye ott van az SD kartya, meg a gyorstöltö is. Szal egyedul csak a RAM-ban ereztem hianyt, de ez megoldodott.

Am nagyon sok alkatrész ugyanaz ha, javitani kell. Pl kamerak, hangszorok, kijelzo (ez is kicsir sárgás alul).
-
válasz
Véreshurka
üzenetére
Van benne Tuga CM13 is, meg kb 15 másik

Én többnyire a c1-et használtam asszem. -
Véreshurka
senior tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Nem tudom, hogy hogy vagy vele, de ha esetleg van lehetőséged és persze tőkéd, illetve szereted buherálni a telefonodat én tuti vennék egy OPO-t
és eladnám a find7-et.(#36657) Obyboy: köszi, hogy megnézted! Most felkutattam minden olyan helyet ahol csak ROM-ok lehetnek, így találtam barátnőm laptopján egy 2016.01.16-os nightly-t
Firmware miatt lenne jó ha lenne egy újabb, mert a sima firmware kínálatok között mindig elveszek és fogalmam sincs melyik kéne nekem 
Ha valakinek esetleg lenne egy viszonylag "friss" CM 13 nightly azt ne tartsa magában
Ha nincs és kellene valakinek a '16 januárimat meg tudom osztani. -
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Igen, 7a-m van. Bírtam mikor kamerát cseréltem benne, akkor a find7-hez valo 25$ volt, a OnePlus-e (ugyanaz) 3.19$.
Hat akkor marad az usb kabel buheralas.
Azert koszi h utána néztél!
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Sajnos csak COS13.x-et vagy CM14.x-et tudok.

-
Véreshurka
senior tag
Valaki tudna esetleg linkelni egy "legfrissebb" CM 13 nightly-t?
(#36655) balazs1022: sajnos csak Nougat-ig támogatja... OPPO alatt a find 7/7a-t érted? Tudom, hogy szinte egy és ugyanaz a két készülék, de abban sajnos nem tudok segíteni... Megnéztem az XDA-n és nem is találok kernelt hozzá. Utánna kellene járnod, hogy mennyire kompatibilis a két készülék. Azt tudom, hogy van pár olyan ROM ami működik mindkét telefonon, dehogy kernel
azt passz. Egyébként ilyen appról nem tudok, de hátha valaki más igen... -
balazs1022
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Koszi! Nem is gondoltam h a boeffla még mindig folytatja a palyafutasat. Am nekem oppo-m van szal a kernelek kilőve. Mas megoldas? Valami app jo lenne. Pl a Kernel Auditor az mukodik. Proci orajelet tudok allitani, meg governokot is. Kijelzot kariblalni is lehet. De akkus resznel nincs semmi ilyesmire lehetőség. Erre kellene vmi megoldast talalni. Ressurection Remix Rom-ot hasznalok.
Max ha nincs app akk majd csinalok vmi kisebb aramerosseg usb kabelt... -
Véreshurka
senior tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Custom kernellel tudod szabályozni. Pl. boeffla, lightning
-
balazs1022
őstag
Olyan progit tud vki, amivel a toltest lehetne vezerelni. Jo lenne beallitani h mondjuk csak 300mAh-val töltsön. Galaxy S3-ra lehet ilyet anno.
Vkinek ötlet? -
guyver
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Köszönöm, meg nézem majd!
-
Véreshurka
senior tag
válasz
guyver
üzenetére
Bár hasznalom a microg-t de a saját javasolt telepítési menetével nem igazán jutottam dűlőre 😃Sztem a legegyszerűbb telepítési módja a nanomod.Ezt elég gyakran frissítik, ezzel nem lehet hibázni. Ha kell pár + system app akkor kezd a flasht a setup wizarddal, itt tudod kiválasztani h a play áruházat is feldobja, illetve tudod system, vagy magisk modulként telepíteni, ahogy jól esik. Aztán mehet a nanomod flash és kész is. Boot után megnézed a self check részt a microg setupban.
-
guyver
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
omni rom 7.1.2 (05.28). Hát ha microg-ben nincs semmilyen google cucc, akkor mik azok a microg.org letöltés szekcióban?
Services Core, Services Framework Proxy, Store (FakeStore release), DroidGuard Helper, UnifiedNlp.
Na gapps nélkül felment a rom. Utána letöltöttem ezeket és feltelepítettem. Valahol találtam egy aroma installert, de azokban is ezek a apk-k voltak, csak ott a rendszer partícióra telepíti. Onnan veszem, hogy ezek a régi cuccok, mert az f-droidban van egy play áruház utánzat, ami frissítést talál ezekre és jócskán nagy a verzió különbség. Plusz sok minden, mint pl. a mytelenor is jelzi, hogy a play szolgáltatást frissítsem.
Lehet, hogy én csinálok rosszul valamit, vagy ez nem az a microg, amit itt sokan emlegetnek, de nekem most ez volt a tapasztalat. Plusz ha engedem frissíteni, akkor már ugyanott vagyok, merül a telefon mint azelőtt.
-
válasz
Véreshurka
üzenetére

-
Véreshurka
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Mivel megosztottak tapasztalatot is, így múlthéten izzott a Tuga TG csoport, kb. mindenki innen akart rendelni. Volt aki 2-t
Nem csodálkoznék, ha rámentek volna a fiúk 
Persze tuti, hogy nem eredeti, de ez volt az első olyan akku, amiről azt olvastam, hogy nem 1 óra alatt merült le.
-
válasz
Véreshurka
üzenetére
És nem elérhető a termék jelenleg. Kinézetre viszont tökugyanaz, mint a kínaiaktól. Nem nagy ügy piros OP akkumatricát nyomtatni...
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka
üzenetére
És innen szállítanak vajon itthonra is?
-
Véreshurka
senior tag
válasz
guyver
üzenetére
Milyen romon és milyen módszerrel tetted fel a microg-t? Illetve hogy érted, hogy régi google cuccok vannak benne? Az alap microg-ben nincsen semmilyen google cuucc.
(#36636) morfeus08: a Tugapower TG groupban ez az akku pörög.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
35 EUR lett volna akkor. De most kérdés a cseh szerviz megbízhatósága.
-
guyver
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ettől függetlenül régi google cuccok vannak benne. De várok én is még használható lesz, meg lesz hozzá leírás.
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Másnak is hibás az uLOS 14.1 20170926 ROM-ba a gyári kamera app? Se panoráma, se HDR. Teljesen leáll, és utána ciklus szerüen nem tudom újra megnyitni, mert állandó hibával bezárja. Csak adat törléssel tudtam újra életre kelteni.
Megoldásotok van rá?Köszi

-
válasz
guyver
üzenetére
Nem. A MicroG egy open source projekt, amely a google mindenhatóságát kerüli meg. A Google háttérrendszert, maps, szinkronizáció, playstore elérhetőséget teszi lehetővé a google óvó, bigbrother tekintete nélkül. Más kérdés, hogy alpha verzió. Engem alapvetően onnantól érdekel, ha legalább béta.
-
guyver
senior tag
Hát ez a microG vmi régi Google szolgáltatás ami nem frissül. Pár dolog megy vele, de pl. a mytelenor app azt írja, frissítsem a Google play szolgáltatást. Ez ilyen félig működő dolog, viszont nem merül a telefon kikapcsolt képernyőnél. De szerintem amint frissítenék, ugyanott tartanék, szóval nem tudom ennek mi értelme így.
-
morfeus08
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szia, köszönöm a választ. Sajnos tudom hogy csak utángyártott van. Csak abból is a fene tudja melyik a megbízható, az első amit rendeltem 97%-ig töltödik csak fel. Tehát jó lenne olyat rendelni amiről biztos tudom hogy az megfelelő lesz.
-
válasz
morfeus08
üzenetére
Mindenhol utángyártottat árulnak, illetve régebben linkeltünk valami méregdrága német cuccot, bár az sem eredeti, csak állítólag jobb fajta, de nem emlékszem már konkrétan. Illetve @kano polgártárs üzletelt a nagyon vonakodó oneplus supporttal és talán 70 euróért cseréltek volna benne akksit (plusz posta gondolom). Az meg már csinos összeg egy 4 éves telefonra.
-
morfeus08
tag
Sziasztok! Sajna az OPO akuja elkezdett haldokolni. Aki esetleg futott már ebbe a jelenségbe tudna segíteni hogy honnan lenne érdemes akksit rendelni hozzá?
-
válasz
guyver
üzenetére
Itt van egy kimerítő leírás, még nem olvastam el én sem, csak belekezdtem. Mi4+MicroG+stb
(#36634) balazs1022@ Az A1 nagyon jó kis cucc, nevetséges összegért. Nyilván a geek faktor is meglesz. Csak az a fránya NFC

-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Hat igen. Elbuzisztam. Neten sem talaltam sok infot rola, csak arrol h kell szetszedni a kamerat. De sokan csak kessel kifeszítették ezt a lencsés részt. Egy videoben lattam h lehet tekerni is.
Lenyeg h fasza lett.Nekem most a Redmi A1 tetszett meg. Egesz jol eltalatak azt a telefont. Bar nem sokkal jobb a Oneplus-tol.
Hat en azert nem szoktam dobalni..
Kb eddig ha 2x ha zúgott. Milyen jatwk volt az? xD -
guyver
senior tag
Ki fogom próbálni ezt a microG-t. Ma vagy holnap, utána meg írom mik a tapasztalatok. Ha nem oldja meg a screen off alatti gyors merülést, akkor elhagyom a gapps-ot teljesen. A tabletem iszonyatosan merült, ott töröltem a gappokat, nincs fiók sem. Azóta éjszaka 1%-ot sem merül. Pár szolgáltatás biztos hiányozni fog, de vannak alternatívák és fontosabb az üzemidő.
-
válasz
balazs1022
üzenetére
Tehát piszkálod a kis tárcsát és ez kalibrálja az alul-felül állított autofókuszt? Azért ahhoz is kellhetett némi türelem 👌
Szervíz: okt. elején rendelték meg a mocskos alkatrészt Kínából, ugye laza hónap, mire ideér...
Egyébként én elég keményen bántam vele mindig; játékos hónapjaimban többször vágtam izomból falhoz, de jól van összerakva, illetve a vastag tpu tok megvédte. Igazából alaplap repedése is lehetne, tehát olcsón megúsztam 😫
Addig vidáman bohóckodom a Mi3-mal, egész megszerettem a miui-t. Ha lenne már működő nfc oreo-n (erre várok), már azt használnám. -
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
-
válasz
balazs1022
üzenetére
Szervízbe adtam, nem én javítom! De a muksó is aszonta, ha szerencsém van, csak érintkezési hiba. Nem volt szerencsém. 😐
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szetszedtem az enyemet. Nalam a kamera feletti burkolatban van az antenna resz. Tehat azt mikor levettem (hogy lassam az alaplapot) akkor mar nem volt terero. Nem lehet h neked is igy van? Lehet nincs kontakt a burkolat es az alaplap között. (Nekem oppo-m van, szal lehet neked más)
-
Véreshurka
senior tag
TugaPower Rom miatt követem a TG groupot. Linkeltek egy akksit, most írt a srác, hogy 1 óra sot után 76%-on áll az akksija.
+ infók: "I watched one episode of Orville on Terrarium with the VPN on and half an episode of House of Cards on Netflix
This is new life for my OPO"Ha valakit érdekelne itt elérhető: [link].
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Tehat akkor mahad szereled. Helyes! Mondjuk mar biztos lejart a gari is.
Reméljük jó lesz. 
-
válasz
balazs1022
üzenetére
Antenna panel és kábel lesz cserélve benne, ha megjön a szajré Shenzenből 😫
-
válasz
balazs1022
üzenetére
balazs1022 és RetepNyaraB, köszönöm, akkor ebből lehet, hogy root lesz. Az ébresztő is olyan hangos, hogy kikerget az ágyból, mondjuk hatásos.

-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Mi is a pontos problema a telefonoddal? Probaltam visszakeresni de nem talaltam. Nem csatlakozik a halozatra?
-
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Épp szeretnék Citrus-ról váltani valamire. AOSP-ok közül melyiket ajánlanád?
-
válasz
vinpilu
üzenetére
Tegyél fel aosp romot, igazából bármelyiken változtatható a hangerő léptetések száma és így a minimum hangerő is. Illetve lehet, hogy uLOS-on a min. hangerő magasra van téve. Ezt, ahogy balazs1022 is írja, csak roottal lehet korrigálni. A Root viszont csak előnnyel jár, hátránnyal nem.
-
balazs1022
őstag
válasz
vinpilu
üzenetére
1. Sajnos a legjobb root-al menne. Itt kellene átírni a hangerőt: System/etc/mixer_patch.xml. Ezt szovegyzerkesztoben megnyitod es kikeresed a speakerphone beallitasait.
2. Kersel egy zip-et ami ugyan ezt csinalja. Ezt recovery-bol lehet telepiteni. Ehhez nem kell root.Talan itt megtalalod.
3. Letoltod a csaengohangodat PC-re vagy vhova. Es mp3 szerkesztovel lejebb veszed a hangjat. -
Obyboy
addikt
Egy újabb fejlesztő (RomilParh / Sultan-Ized ROMs) fejezte be OPO-s pályafutását.

-
Maffia91
aktív tag
Ha kirakod widgetnek, akkor kiválasztod, hogy megjelenítse.
Zárképernyőn meg ugyanez
-
Sziasztok, uLOS-on vagyok és a csengőhang a legkisebb állásban is elég hangos számomra.
Lehet ezen root nélkül változtatni? -
Maffia91
aktív tag
Sziasztok.
cLock-hoz van időjárás szolgáltató, ami működik is?
Zárképernyőn szeretném megjeleníteni.
uLOS 14.1Köszi
-
kano
nagyúr
válasz
Véreshurka
üzenetére
És volt valami gyakorlati haszna is (mondjuk kevesebbet fogyasztott)?
-
Véreshurka
senior tag
(#36604) RetepNyaraB: én használom. Most pont TugaPowerrel próbálok rájönni, hogy miért nem megy pár dolog az M105 alatt. Így hogy lett xposed nougatra, kipróbálom az N50-es TugaPowert, hátha azon hibátlan lesz.
A lényege az, hogy olyan ROM kell neki ami támogatja a Signature Spoofing-ot (pl. Omni, CR Droid, Tuga), illetve deodexed ROMokat lehet még patchelni és úgy felvarázsolni rá a microG-t. Nekem MM RR-en ment szépen a nanomod patch-el.
Kezdésnek pár link:
Shadow53 oldala
Van NO Gapps TG Group
NanomodHa még van kérdés nyugodtan. Nem biztos, hogy gyorsan, de válaszolok amint tudok...
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Hmmmm... nem is hangzik rosszul.

-
válasz
balazs1022
üzenetére
De lesz, csak ravasz módon. Tulajdonképpen megkerüli a gugli mindenhová bepofátlankodó szemét és kötelező library és api telepítéseit, vagyis visszaállítja az open source eredeti jelentését. Mivel azonban erősen alpha, nem feltétlenül szívnék vele saját szakállamra.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez mire jó pontosan? Nem lesz Play áruház?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én ezt használom az OGYoutube-hoz. Igaz még nem mertem bejelentkezni

-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez a gapps mentes buli igaz? Én nézegettem már, de nem próbáltam meg.
De, ha csak ez kell neked, akkor: Hajrá, gyerünk!
Ha lesz kedvem, kipróbálom. -
Sziasztok fejek, valaki bohóckodott már közülünk microG-vel?
Érdekelnének a tapasztalatok. Ahhoz túl macerás, hogy magamtól elkezdjek vele varázsolni, előzetes biztetás nélkül...
-
Lomha 8V
addikt
-
kano
nagyúr
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Nekem is csak 1 dolog kellene bele, root. Ha az nem lenne garvesztő (KNOX), akkor már venném is. De így... Nem furcsa a mérete (nem kicsi)?
Na majd a Pixel 2 XL.
Annak állítólag nagyon szuper a kamerája (végre).
Obyboy
Ez a Oneplus OOS kameraappja. Fent van az XDA-n is OP5 kamera app néven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Más telefonnal (Android 5.1) megy ugyan ezen a routeren és az OPO-val is megy más routeren, csak a sajátomon nem. Ott is csak a Tomato alapú fw-ken nem megy, úgy hogy elvileg a Tomato nem változott.
)

A letöltést megtaláltam, igazából most azon vagyok, hogy egy jól működő MM romot szerezzek be amin megy minden. Eddig RR-en voltam, de voltak bugok és sajnos már nem is fejlesztik... Slim6-ot használok most, és gondoltam kipróbálnék más romokat is.

Nem csodálkoznék, ha rámentek volna a fiúk
Kb eddig ha 2x ha zúgott. Milyen jatwk volt az? xD

Annak állítólag nagyon szuper a kamerája (végre).