Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #36499 üzenetére
EX Kernel Manager Pro, de fizetős sajnos.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ez melyik piszkáló app lehet? [link]
Köszönöm! -
Bayla
csendes tag
Sziasztok! Mitől lehet az, hogy ~30% töltöttségnél a gyári töltőre rakva néha 2+ óra töltést ír, sokszor meg 4-5%-os töltöttségi szintről is ~1 óra alatti időt ír.
A töltő hőmérsékletén is jól érzékelhető a különbség, ha az utóbbi gyors töltés megy, akkor sokkal melegebb a gyári töltő műanyag háza.
Ha a "lassú" töltés indul el, akkor sokszor, de nem mindig segít, hogy újra csatlakoztatom a töltőt.
Kontakt gond nem lehet, a háttérben futó alkalmazásokat mind és taszkok nagy részét kilövöm töltés előtt...
Ha valakinek van ötlete és megírja, azt megköszönöm. -
Lacika0002
aktív tag
válasz
ArthurShelby #36493 üzenetére
Külön nem lehet cserélni, csak egyben. Az enyémben lett cserélve, kerettel együtt. Hát nem lett valami jó. Egy idő után elkezte elengedni a ragasztása, az előlapi kamera beporolódott, az értesítési led szinte láthatatlan lett, pár hónap után a kijelző foltosodott. Én nem ajánlom a cserét, max ha a gyártó csinálja.
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Eltört a telefon kijelzőjének az üvege (az lcd nem). Lehet esetleg valahogy ezt külön cserélni?
Bár most nézem ebayen kb 6ezer ft-ért vannak komplett kijelzők.
Van valakinek tapasztalata cserével, halott már valaki ilyenről?
Esetleg valaohl vállalnak ilyet? (csak az összehasonlítás miatt, ha 6ezerért megéri, megpróbálom jómagam) -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #36490 üzenetére
Sajnos ez így van...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Lacika0002 #36489 üzenetére
Aosp vonalon is aktivizálhatnák magukat; szerintem lassan a fejlesztőknek új telefonjuk van...
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #36487 üzenetére
Kíváncsian várom mikor jön ki az első használható OPO-ra.
-
RetepNyaraB
veterán
Mi3-mon próbáltam Oreo-t (NOS); sajna nem megy a magisk hide a smart bankra és egyelőre nincs nfc, tehát várok.
Viszont eszméletlen gyors a rendszer, a gugli nagyon eltalálta és az UI-n is sokat hegesztettek, előnyére! -
Obyboy
addikt
Én is úgy látom, hogy eddig ingyenes utána jönnek a sarcok (százalékos használati díj és százalékos feltöltési díj) azok számára akik nem OTP-sek. Eddig tetszik ez a fizetési mód, így remélem hamarosan az UniCredit is villant valami hasonlót megfelelően alacsony áron vagy akár teljesen díjmenetesen.
-
balazs1022
őstag
Vki tudna parszot elmindani a magisk-rol? Azt tudom h root-ra es annak elrejtesere jo. De pl vannak-e hozza modulok? Pl a youtube hatterben futasa (YoutubeBackround), vagy Gravitybox, vagy AppSettings?
-
Munkas
aktív tag
Hátlapot nem tud valaki?
Eddig csak mindenféle tokot találtam, de hátlapot nem. Ill. alibaba-n volt, de csak 10 darab egyben, és nem akartak egyet adni. -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #36470 üzenetére
Mondjuk az OTP nem az a "szeretet szolgálat" bank, de:
"Simple kártyához kapcsolódó díjak: a Simple kártya egyenleg vezetéséhez, elszámolásához, zárásához és feltöltéséhez kapcsolódó díjak akciósan elengedésre kerülnek, melyet a Bank visszavonásig, de legkésőbb 2018.02.28-ig biztosít. A Simple kártya díjainak részletes leírását az Üzletszabályzat tartalmazza."
Ebből gondolom, hogy addig ingyenes lehet (vagy visszavonásig).Hú, most nézem:
- 300 Ft /hó zárlati díj*
- 1% de min. 200 Ft feltöltési díj*
* 2018.02.28-ig elengedik.
Kapják be, akkor marad a Gránit Pay. -
Obyboy
addikt
NFC-s fizetési lehetőség: OTP Simple kártya
-
Júniusi unLOS van fent. Általában érdemes a frissítéseket feltenni vagy ha nincs gondom, akkor ne foglalkozzak vele?
-
gentlemann02
tag
Köszönöm vinpilu és RetepNyaraB fel is ment ,nem volt semmi hibaüzenet estefelé megkezdem a belakást és az éles tesztelést köszönöm a segítséget.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
gentlemann02 #36459 üzenetére
Nincs. Ha hisztizne telepítés közben, hibával, akkor egy firmware is kellhet, melyet megtalálsz tuga, jgcaap, de talán sultan xda oldalán is valahol. Vagy simán rákeresve. Recoveryből települ és frissíti a keretrendszert.
-
válasz
gentlemann02 #36459 üzenetére
Wipe-ok előtt esetleg mentés, ha van olyan a telefonodon, ami pótolhatatlan és nem lenne szinkronizálva. Egyébként mehet a buli és igen, valamilyen gapps kell, mert különben még play store sem lenne.
-
gentlemann02
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy szeretnék váltani gyári COS13.1 ről a kiszemeltem ULOS 14.1 Sultan 0831-i romja a leguljabb 3.11 es TWRP-t már feltettem. Wipe-okon kívül van még valami teendő telepítés előtt után. Biztonság kedvéért letöltöttem az open gapps pico-t az elvileg mehet hozzá. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Obyboy
addikt
Első fecske: LineageOS-15.0 Bár még erősen alfa...
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #36452 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, eddigi tapasztalataim alapján a Sultan féle kamera magasan a legjobb képeket készíti.
-
eddie1978
senior tag
válasz
RetepNyaraB #36452 üzenetére
Nekem kell a hosszú zár idő időnként. Ebben a videó blokkosodik be de az annyira nem fontos. Google Photos panorámaképnél lassan rajzolja ki a képet.
-
eddie1978
senior tag
Vissza raktam a Sultan MM ROM helyett a sima LOS-t. Fényképelő itt jobb nekem. Az előző elkezdte enni az akksit.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
balazs1022 #36448 üzenetére
Nekem nincs elrejtve a root, xposed miatt nem megy neked.
-
Obyboy
addikt
válasz
balazs1022 #36448 üzenetére
Root elrejtésére (és root jog megadására is) a Magisk-ot használom.
-
balazs1022
őstag
válasz
meridaharcos #36447 üzenetére
Az lehet... Valoban hasznalom az xposed-t. Ezzel vmit lehet kezdeni? Ezt nem lehet elrejteni a Horizon go elől? Te mivel rejtetted el root-t?
-
meridaharcos
senior tag
válasz
balazs1022 #36446 üzenetére
Halihó!
Utolsó Nitrogen OS, Supersu root, napi szinten használom.
Én úgy tudom, hogy az xposed az, amit nem szeret. -
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Horizon GO-t hasznal vki (Custom Rom-al)? Nekem nem megy sajnos. OmniRom-al is próbáltam és RR-el is. A root-ot RootCloak-el rejtettem el. A root elrejtes tuti működik, mert más program sem indult, el vele ha beallitottam. A Horizon alkalmazás elindul és be is tudok jelentkezni, egyszerűen az adást képtelen lejátszani. Olyan mintha el akarna indulni, el is forgatja a képet de nem jön be semmi csak fekete képernyő és ezután kilép a főoldalra.
Erre vki tud vmit javasolni?
(Ezen kívül minden készülékre /Samung tablet, Huawei P8, LG G3/ fel tudtam rakni, es működik is, de ezek nem Root-oltak)
-
petipetya
nagyúr
-
tihibaby
senior tag
De jó lenne, mint a régi szép időkben,egy tuti rom, amit hónapokig használhat az ember!
Vagy van ilyen?
Csak én maradtam le? -
kano
nagyúr
A 6.3-as AOSIP zabál, ne tegyétek fel.
a Desolation rom jónak tűnik, de a fényképező része nem túl acélos. -
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #36429 üzenetére
Köszi, akkor menni fog a telepítés.
Eddig nem volt ilyen problémám, hogy mit b*szt*k neki a szervízben, hogy ilyen lett, 6.0.1 verziószámmal.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #36428 üzenetére
Ha a LOS ment, akkor uoLOS is fog a jelenlegi firmware-rel. Kernelről nem tudok, hogy bármit variálni kéne, Sőt, feltehetőleg nem ajánlja, ennyi.
A fedvény engedély hiány egy viszonylag újkeletű probléma néhány nugát rom esetében, valamit elcsesztek forrás oldalon és egy sor fejlesztő szív vele. Elvileg egyéni app beállításokban orvosolható, de nem mindegyik rom biztosítja a megfelelő app engedély beállításokat -
grizlisandor
veterán
válasz
Obyboy #36419 üzenetére
Igazad van.
V30 nem lesz hivatalosan forgalomban MO-n, gg LG.
Szimpatikus a XZ1C, végre egy compact telefon, új hardverrel.
Havernak volt egy Z3C-je, az tetszett. Úgy volt, hogy átveszem, de nem sikerült; helyette jött az OPO.ON:
Ma a CM rom meghülyült, limitálta a telefon funkcióit, valami telefonfedvény miatt vagy mi.
De az említett helyen sehol nem találtam...Holnap felrakom a uoLOS-t.
Telepítési instrukcióknál említ valami firmware meg kernel cuccokat.
Mire jók azok? -
Obyboy
addikt
válasz
Balázs1621 #36426 üzenetére
Én nem tudok róla, eddig amit próbáltam az boot loop-ba került.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Vannak már olyan 7es romok, amiken működik az xposed?
-
-
Obyboy
addikt
válasz
grizlisandor #36418 üzenetére
Épp ez a gond szinte minden gyártóval. Nagyon max két fővezriós frissítést adnak ki a készülékekre kb fél évvel a megjelenés után. A havi biztonsági frissítésekről pedig ne is beszéljünk...
Nem biztos, hogy OP lesz a következő telefonom de hogy könnyen rootolható lesz az biztos és ha szerencsésen választok akkor még az OPO-hoz hasonló customROM mennyiség is lesz hozzá. -
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #36417 üzenetére
Nem piszkáltam volna az OPO-t se, ha a cm folytatta volna a dolgokat.
MiMix2-nél meg az előd hiányosságait remélem javítják. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #36416 üzenetére
OPO után nehéz lesz megszokni a nulla variálhatóságot.
V20-ra pl. még a root is a legkomplikáltabb módon lehetséges csak, downgrade-del és toolkitek segítségével (amit alapból gyűlölök, mert nem tudod mi van a háttérben), 15 lépésből. MiMix2 meg se jelent, az előző is elég vegyes érzéseket hagyott... -
grizlisandor
veterán
Tegnap visszajött a teló, csak tesztelték, azt mondják semmi baja nincs.
Este teszek fel rá valami ROM-ot, meg lehet rendelek hozzá új tokot.
Egyenlőre gondolkozom rajta, hogy lecserélem V30-ra vagy MiMix2-re, majd kiderül. -
-
balazs1022
őstag
-
kano
nagyúr
válasz
balazs1022 #36410 üzenetére
Azért mondjuk egy G6 vagy S8 tutira jobb telefon az OPO és az OPPO-nál is fényképezést tekintve.
-
kano
nagyúr
válasz
balazs1022 #36408 üzenetére
Köszi megnézem.
-
balazs1022
őstag
Igen, ebben teljes mértékben igazad. Nem lehet csak úgy előkapva lőni vele. Türelem kell hozzá. Egyébként egész jó képeket ki lehet hozni (csak sokat kell manualban állítgatni):
Ide raktam fel néhány képet:, ha gondolom fusd át őket )leginkább a topik végén vagyok jelen). A végén egy s8-al és egy régebbi dslr-rel is összevetettem. -
kano
nagyúr
válasz
balazs1022 #36405 üzenetére
A nappali képeken, de ugye fényszegény viszonyok között a legjobb a Samu sajnos. És ugye a telefonnal való fényképezésnek éppen az a lényege, hogy gyorsan, az adott pillanatot. Szeretem a OP telefonokat, de nem adom olyan telefonért 170k-t aki bemozdult pacákat lő 50%-ban.
Ez van sajnos. De vajon mikor tud az OP csinálni végre egy olyan telefont ami legalább fényképezni alkalmas?Obyboy
Sajnos az OPO után szinte az összes telefonjukon eltoltak valamit (OP2-SD810, OP3-OP3T-OP5 kamera + OP5 zselé). Jó volna, ha valaki normális szoftvert (kameraszoftvert) dobnának már a jó hardverhez. -
Obyboy
addikt
válasz
balazs1022 #36405 üzenetére
Nekem ősszel lesz 2,5 éves az OPO még nincs szükségem az aksi cserére. Terveim szerint legalább egy évig nem is szeretném cserélni. Most úgy látom, hogy ha cserére kerül a sor akkor az az aksi miatt lesz nem pedig a hardver miatt. Remélem az OP6 lesz olyan jó, hogy méltó utód legyen.
-
balazs1022
őstag
válasz
Obyboy #36402 üzenetére
Egyebkent miben nyilvanul meg a gyenge akksi?
Pl a thl w100 telom azt csinalta, hogy h a sokaig tolton volt akkor a 100% utan elkwzd merulni, a töltőn! Meg pl az utolso 20% sokkal gyorsabban fogyott.
Egyebkent ha annyi a gond hogy 4.5 óra helyett 4 óra a SOT, addig nem érdemes akksi terén ezen parázni.
Masfelol nekem az Oppo-mnak elvileg 2800mAh-as az akksija, de akksi apróbetűs reszen fel van tuntetve h a reális kapacitas 2700mAh. Van egy egy 3000mAh-as gyarim is. Ezen meg aprobetussel 2850mAh van feltüntetve.
Mivel kb az Opo is ugyanaz a gyártó simán el tudom képzelni h ott is csalnak egy 100mAh-t. Amugy akku idoben félóra SOT-al tud tobbet az OPO az OPPO-val szemben. Ergo en ezert biztos nem ülnék fel az akksi cserés sz.pó rollerre.
Ha meg megis, akkor simán raprobalnek egy aliexpress akksira, hiszen sztem a gyari se tudja a 3100mAh-t.
Egyebkent én 3 eve használom ezt a 3000-es telepet es eddig nem vettem eszre romlast. A 2800-as telep csak tartalekba pihen egy dobozban.(#36403) kano: Nem olyan nagy durranas S8 kameraja. A szenzor kb hasonlo minosegben rögzít. Max a stabilizazor, es gyorsabb fokusz miatt jobb. Nah meg hamarabb elkeszul a kep bemozdulas nelkul.
Ennel legalabb 2 képet kell lőni h legalabb 1 kép biztosan jo legyen. De mégegyszer mondom h kepminosegben nem sok kulonbseg van a ketto kozott. -
kano
nagyúr
válasz
Obyboy #36402 üzenetére
Azért még mindig vannak jóságok az OPO-ra.
A napokban tudtam volna szerezni jó áron egy vadi új S8-at, de nem vettem meg. Nagyon visszatart, hogy nem mókolható az a sz@r. Viszont a kamera meg nagyon kellene. Hogy miért kellett elb@ltázni az OP5 kameráját, meg kijelzőjét?Az új AOSPlus romot nem próbáltad? Jól muzsikál ez az AOSIP 6.2, de néha egy kicsit belassul.
-
Obyboy
addikt
Egyre inkább úgy látom, hogy az aksi lesz a veszélyes keresztmetszet a telefon pályafutásában nálam is. Hardveresen simán teljesíti az igényeimet, kamera sem jelentősen rosszabb mint a mai modelleknek abban az árban amennyit hajlandó vagyok fizetni egy telefonért. Szoftveresen van bőven választási lehetőség a sok CustomROM-nak köszönhetően, bár érezhetően egyre több fejlesztő hagyja el az OPO-t és koncentrál pl OP3/OP3T-re.
-
kano
nagyúr
válasz
Lacika0002 #36400 üzenetére
Egyébként én csak gyári akkut vennék, de most ezek a szerviz körülmények egy kicsit elbizonytalanítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest