Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farcy
csendes tag
válasz
Oppenheimer #13288 üzenetére
az éjjel 45%-on raktam le és nyomtam ki minden futó alkalmazást, reggelre pedig 23%-on volt..a kijelző idő 3 óra és 40 perc volt..egyedül a wifi volt bekapcsolva..és ez összesen kb 17 óra.. a 44S volt hogy 30-32 órát is bírt.. ja és mi a fene lehet ez a 36% egyéb? ilyet még nem is tapasztaltam..
-
Farcy
csendes tag
srácok..ennek a 12 nightly-nak az akkuideje valami botrányos..
nem lehet ezzel valamit kezdeni?? a 01.06.os van fent egy 080 as AK kernellel..
-
Farcy
csendes tag
-
Farcy
csendes tag
válasz
guyver #12800 üzenetére
Fölösleges ilyeneken gondolkodni..ha hivatalos híred van se biztos, hogy arra az időpontra ki is adják..ez még csak egy légből kapott hír hogy lesz two.
Mellesleg nem tudom, hogy csak nekem vagy másnak is volt már a temasek rommal és AK kernellel, hogy újraindult a telefon vagy bezárt alkalmazásokat.. Tegnap este toltam fel, de úgy 6szor resetelt azóta és leállítja a chrome-ot vagy a facebook-ot.. Ja még azt hozzátenném, hogy nem tapasztaltam jobb akkumulátor időt mint a 44S -el és r34 franco-val..:\
-
Farcy
csendes tag
Kérdés: Amikor screenshot-ot nyomnék azt írja ki, hogy: "Nem lehet menteni a képernyőképet. Lehet, hogy a tároló használatban van." Régebben simán tudtam csinálni..
Valakinek valami ötlet?
-
Farcy
csendes tag
Na megtapasztaltam sajnos én is amit az egyik tulajdonos pedzegetett.
A probléma, hogy a kijelzőm időközönként semmit nem érzékel. Nincs befagyva és hard resettel indítható újra csak.. A fizikai gombok működnek, de a kijelző és a navbar egyáltalán nem érzékel semmit. Remélem ez csak a frissítés műve, mert a 25R-nél nem találkoztam ilyen helyzettel. Nyugtassatok, hogy tényleg csak a frissítés műve... -
Farcy
csendes tag
válasz
Dadi207 #2427 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam. Fel flash-eltem a franco-t a legújabb romra és megadta magát, aztán visszamentem recoverybe és flash-eltem az update.zip-et ami a rom frissítése volt. Hagytam a picsbe a franco-t. Gondolkodom rajta, hogy felteszem, de a legelső próbálkozásnál nagyon sokszor resetelte a telefont, így hát búcsúztam tőle. A mostani újabb kernelénél fennállnak még ezek a problémák?
-
Farcy
csendes tag
válasz
Pipiripi #2410 üzenetére
Én ilyennel még nem találkoztam, nálam kb 2 perccel ezelőtt jelentkezett egy olyan hiba, hogy nem szólt a kis hangszóró, tehát telefonálás közben nem hallottam a másik felet, de kihangosítva működött. Egy reset megoldotta a problémát, de remélem nem fog többet előjönni.
-
Farcy
csendes tag
válasz
Janesz1981 #2359 üzenetére
Megtudod nézni ha a fórum oldalán a profilodra mész és a linksávban a neved után kihoz egy számot!
-
Farcy
csendes tag
válasz
Janesz1981 #2354 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy hanyadikként regisztráltál a oneplus oldalán?
-
Farcy
csendes tag
Sziasztok! Még most sem tud senki semmit a famintás eredeti hátlapokról?
-
Farcy
csendes tag
Egyébként van már valami hír a külön megvásárolható fa mintázatú hátlapokról?
-
Farcy
csendes tag
Jelentem a Franco kernel egy nagy f0stalicska...Nem tudom hanyadjára indítja már újra a rendszert..
Szóval én repítem a kukába, csak jó lenne ha valaki adna egy original kernelt, mert eléggé belaktam már a telefont és nem szívesen telepítem újra! Előre is köszi! -
Farcy
csendes tag
válasz
micafighter #351 üzenetére
Én még matt fóliát nem nagyon találtam hozzá:\ Ezért került rá "üveg".
-
Farcy
csendes tag
válasz
kosturica #315 üzenetére
Én Xiaomi Mi3-ról váltottam! Ahhoz képest kész világcsoda. Fehér lakkozott hátsófele volt a xiaominak és elég karcolódó típus, de ez a fehér az OPO-nál nagyon bejött.. Vettem hozzá egy tokot, de nem használom, mert annyira jó tapogatni így.
Akadást még másfél hét alatt nem láttam, a Real Racing 3 úgy megy, mintha valóságban játszanám.
A kijelző csodaszép, a fényerő nagyon finomra állítható.
A kamerát imádom, még kezdő vagyok, de a makró képeket nagyon szépen lövi, élessége is szuper.
Az akkuja gyorsan tölthető a töltőjével és elég jól is bírja, az egész napos nyomkodást simán végighúzza.
Az OTG funkciót már jó párszor használtam, mert a vonaton pendrive-ról nézek filmeket.
A GPS hamar belövi magát és sokkal pontosabban mint a Xiaomi.Én bírom a telót.
-
Farcy
csendes tag
Tulajdonosként mondom, hogy megéri beszerezni!! Nálam 80 ból jött ki az egész pakk ( Xiaomi Piston füles, Edzett üveg a képernyőre, tok) úgy, hogy repcsivel hozta egy ismerősöm.
Ennyiért nekem tökéletesen és bőven megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest