- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
kopter77 #23956 üzenetére
Az a baj, hogy akik ott telefonálni szoktak, azok nem értenek hozzá. Gondom a Oneplus hallatán annyi jött le nekik, hogy kínai, ott meg sok a dual simes, biztos azért nem jó...
A kulcsszó a frekvencia, ollie jól leírta neked.
800 és 2600 MHz-en megy Magyarországon a 4g, sűrűn lakott helyen utóbbi, gyéren lakott területen illetve nagy nyílt helyeken 800-on sugározzák a szolgáltatók.
OPO-ban nincs 800-as vevő.Szerk.: sokáig írtam
ollie: Vodafone 800/2600
-
válasz
kopter77 #23953 üzenetére
De jó, teljesen jól működik a készülék. A probléma az, hogy a Telenor a 800MHz-s LTE-t használja az ország legnagyobb területén, és ezt a frekvenciát nem tudja a OnePlus One. Szóval semmi hiba nincs, se a Telenor, se az OPO részéről. A OnePlus Two viszont tudja ezt a frekvenciát, vagyis mindenhol lesz 4G, ahol szolgáltatja a Telenor, és amúgy ehhez semmi köze a 2 SIM-nek.
-
axlfsi
veterán
válasz
kopter77 #22605 üzenetére
Mokamiki!
Azt egyebkent probaltad, hogy amikor ilyen felkialto jelet latsz, kilovod repulogepbe, majd vissza? Van valtozas, lesz neted? Ha nem segit ez sem, azt probaltad, hogy ujrainditod a telefont? Lesz neted?
Amit irtal, egy utca es egy CM verzio nem sok tampont, ne varj sok segitseget, mindenki csak legfeljebb vakon fog tapogatozni.
Barmi mokolas (xposed+modulok), extra szoftver, ami belenyulhat abba (akar rendszerszinten, akar csak sima, root jog nelkul), hogy modositsa a parametereket, van a telefonodon?
Vegso megoldaskent, gyari visszaallitast probaltal mar? (valamiert nem hinnem, hogy hardveres hiba, azaz, innentol kezdve vagy user error, vagy szoftveres bekavaras vagy szolgaltatoi fakk. Az a telefon vagy mukodik vagy nem es akkor nem varostol, utcaktol fugg, hogy lesz-e neted vagy sem).
Szerintem.
-
törölt tag
válasz
kopter77 #10931 üzenetére
Épp akartam mondani, hogy végülis nem tudom, mennyire gázak ezek. Pl. samsung is másolja saját magát ha úgy tetszik
, a közép-/alsókategóriás telefonjai mind a flagshipet utánozzák csak silányabb harware-rel.
Tok és TG témában: Ma sikerült pofára pottyantanom a telefont a domború küszöbünkre.
(Hogy tudtam így eltalálni!) Bugdroidnak és Orzlynak hála semmi nyoma a kalandnak.
DummyBoy: Lichthóf a barátod
Ez már a 3. telefonom, amire első körben felraktam, plusz jópár másik a családban. Meg is vetettem mindenkivel, támogatni kell a jó deveket.
-
mfranky
őstag
válasz
kopter77 #10665 üzenetére
Ugyanmár...tudod milyen kevés ember van, aki utánajár dolgoknak, mi mennyit ér, mennyibe kerül??? Mindig elnézem milyen sokan vásárolnak Media Markt meg
Saturnüzletekbe...ne haragudjon meg senki, de ezeket mind birkáknak tartom, mert rengeteget ráfizetnek a termékekre...20-30ezerrel több egy LED TV, 15-20-al egy mobiltelefon...és rengetegen vásárolnak ott...Edigitalban 130ezer a 16GB-os, 160ezerért hirdetik a 64GB-ost...és gondolom veszik...miért ne menne el 130-140-ért egy 64GB-os? Oké, nem itt a fórumon, de egy OLX vagy Jófogás...és el is hiszik, hogy milyen jól jártak... -
-
micafighter
nagyúr
válasz
kopter77 #9937 üzenetére
http://oneplus.net/support/answer/do-i-need-my-packing-slip-for-warranty-and-returns
Do I need my packing slip for warranty and returns?
You don't need to have your packing slip to return or excercise your warranty.You will have an electronic receipt on your OnePlus Account which we'll use for verification if you are the original buyer of the product. In all other cases, we will require a copy of the packing slip.
Magyarul:
Garanciáztatás: Ha te vagy az első tulajdonosa a telónak (tehát a oneplus-tól vásároltad közvetlenül), akkor a oneplus felhasználói fiókodon keresztül lekérhető elektronikus nyugtával fognak beazonosítani téged. Minden egyéb esetben a telefon dobozában érkező packing slip másolatával fognak beazonosítani.
Ezért kell azt a packing slip-et eltenni ami a telefon dobozában érkezik.
-
micafighter
nagyúr
válasz
kopter77 #9910 üzenetére
A rendeléshez használt fiókból akármikor tudsz számlát nyomtatni. A rendeléseid ott nyilván vannak tartva. Ha a fiókon keresztül veszed fel velük a kapcsolatot (support ticket nyitás) akkor szerintem semmit nem fognak kérni a garanciához mivel ők is látják hogy abból a fiókból lett rendelve.
Szóval a fiókon keresztül lehet számlát nyomtatni, a fiókon keresztül simán tudod érvényesíteni a garanciát, és a dobozban ami érkezik lesz majd egy packing slip, azt el kell tenni, azzal is lehet érvényesíteni a garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest