- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezentúl AI vizsgálja szervizeléskor az autót
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Örülök neki, de nem ennyire egyszerű a helyzet. Rengetegen panaszkodnak tanúsítási hibára, tehát semmiképpen nem egyedi esetről van szó. Néhány konkrét tény, ill. tapasztalat:
1. Tisztában vagyok vele, hogy az updater nem hivatalos szoftver, lehet némi kockázata a használatának. Meg azért nekem is van már 10 évnyi tapasztalatom.
2. Korábban én is kaptam OTA-n A12 frissítéseket, de per pillanat a OnePlus oldalán a legutolsó hivatalos verzió a 11.0.13.13, tehát az A12 terjesztését leállították, valószínűleg nem ok nélkül.
3. Az updater csak a legutolsó, C.20 verziót ajánlja fel letöltésre. Mindegy hogy teljes vagy inkrementális frissítésre állítom, ugyanazt a csomagot tölti le, méghozzá a teljes verziót (kiolvasható a csomag meta infójából, meg sok más is).
4. A teljes verzió felülírja az egész rendszert, tehát nem függ a korábbi frissítésektől. Ha emiatt mégis tömegesen hibásak lesznek a mobilok, akkor valami hiba van a szoftverben, ami nem mindenkinél jön elő, de ettől még létező jelenség.A C.15 csomag már sehol nem elérhető. A C.16 megvan, gondoltam már rá, hogy fel kellene rakni legalább próbaképpen, mert a tanúsítvány hiba nem ennél jött elé, hanem a C.20-nál. Az is le van töltve, de azzal már pórul jártam amikor ráengedtem a 11.0.13.13-ra (mivel teljes csomag, felmegy bármelyik alacsonyabb verzióra).
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fehér Yettel/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4026
- iPhone 14 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 88%/p4024
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új gyári akku 2025.10.19. Vodafone jótállás
- iPhone SE 64gb
- Apple iPhone 16 PRO Max 256GB gyári független szép állapotban GARANCIA 2025.11.03 Akku 100% DEÁK TÉR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest