- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Örülök neki, de nem ennyire egyszerű a helyzet. Rengetegen panaszkodnak tanúsítási hibára, tehát semmiképpen nem egyedi esetről van szó. Néhány konkrét tény, ill. tapasztalat:
1. Tisztában vagyok vele, hogy az updater nem hivatalos szoftver, lehet némi kockázata a használatának. Meg azért nekem is van már 10 évnyi tapasztalatom.
2. Korábban én is kaptam OTA-n A12 frissítéseket, de per pillanat a OnePlus oldalán a legutolsó hivatalos verzió a 11.0.13.13, tehát az A12 terjesztését leállították, valószínűleg nem ok nélkül.
3. Az updater csak a legutolsó, C.20 verziót ajánlja fel letöltésre. Mindegy hogy teljes vagy inkrementális frissítésre állítom, ugyanazt a csomagot tölti le, méghozzá a teljes verziót (kiolvasható a csomag meta infójából, meg sok más is).
4. A teljes verzió felülírja az egész rendszert, tehát nem függ a korábbi frissítésektől. Ha emiatt mégis tömegesen hibásak lesznek a mobilok, akkor valami hiba van a szoftverben, ami nem mindenkinél jön elő, de ettől még létező jelenség.A C.15 csomag már sehol nem elérhető. A C.16 megvan, gondoltam már rá, hogy fel kellene rakni legalább próbaképpen, mert a tanúsítvány hiba nem ennél jött elé, hanem a C.20-nál. Az is le van töltve, de azzal már pórul jártam amikor ráengedtem a 11.0.13.13-ra (mivel teljes csomag, felmegy bármelyik alacsonyabb verzióra).
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Spórolós topik
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tőzsde és gazdaság