Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Örülök neki, de nem ennyire egyszerű a helyzet. Rengetegen panaszkodnak tanúsítási hibára, tehát semmiképpen nem egyedi esetről van szó. Néhány konkrét tény, ill. tapasztalat:
1. Tisztában vagyok vele, hogy az updater nem hivatalos szoftver, lehet némi kockázata a használatának. Meg azért nekem is van már 10 évnyi tapasztalatom.
2. Korábban én is kaptam OTA-n A12 frissítéseket, de per pillanat a OnePlus oldalán a legutolsó hivatalos verzió a 11.0.13.13, tehát az A12 terjesztését leállították, valószínűleg nem ok nélkül.
3. Az updater csak a legutolsó, C.20 verziót ajánlja fel letöltésre. Mindegy hogy teljes vagy inkrementális frissítésre állítom, ugyanazt a csomagot tölti le, méghozzá a teljes verziót (kiolvasható a csomag meta infójából, meg sok más is).
4. A teljes verzió felülírja az egész rendszert, tehát nem függ a korábbi frissítésektől. Ha emiatt mégis tömegesen hibásak lesznek a mobilok, akkor valami hiba van a szoftverben, ami nem mindenkinél jön elő, de ettől még létező jelenség.A C.15 csomag már sehol nem elérhető. A C.16 megvan, gondoltam már rá, hogy fel kellene rakni legalább próbaképpen, mert a tanúsítvány hiba nem ennél jött elé, hanem a C.20-nál. Az is le van töltve, de azzal már pórul jártam amikor ráengedtem a 11.0.13.13-ra (mivel teljes csomag, felmegy bármelyik alacsonyabb verzióra).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest