- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
adamsauvage #845 üzenetére
Persze, ha már előtte feloldottad mnogo, megnyomtad a bekapcs gombot
-
Dolphine
addikt
válasz
adamsauvage #711 üzenetére
Köszönöm.
Újabb két kérdés
1. TWRP fenn van. Újraindítás után a Slot B az alap. Ennek így kell lennie? Mi a különbség a Slot A és B között?
2. Az ambient display és a duppla koppos ébresztés összehozható, vagy értelmetlen?Az ambient úgy működik, hogyha egy koppintás van, akkor felébred a telefon. Viszont ekkor a duplakopp nem működik. Na, akkor most, hogy is van ez pontosan?
3. Van gyári üvegfólia. Most a kijelzőn rajta van a gyári fólia. Gondolom, hogyha ujjlenyomatot azonosítok fólia keresztül, akkor azt nem árt üvegfóliával is elvégezni. Igaz? -
Xeon7
aktív tag
válasz
adamsauvage #616 üzenetére
Nem ismerem.
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
adamsauvage #594 üzenetére
off
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
adamsauvage #594 üzenetére
aki hasznal custom kernelt, annak nagyon tudom ajanlani a Holy Dragon kernel xdarol
akksi ido beszaras a telefon meg meggyorsabb -
válasz
adamsauvage #550 üzenetére
Azért írj rá hogy ez kurvara nem volt korrekt és pattintsa a gyári tokot. Vagy leírod sztorit . Én rendeltem plusz tokot GB ről felesleges volt ugyanúgy az eredetit használom. Üveg foilat is vettem de még nem rakom fel.
-
csipuka
senior tag
válasz
adamsauvage #550 üzenetére
Kozel sem ugyanaz, de akkor nem kene sotetben telot venni
-
csipuka
senior tag
válasz
adamsauvage #545 üzenetére
Egy fustos muanyag tok jar hozza gyarilag. Barmelyik unboxing videot megnezed akkor lehet latni. Eleg jo, nem is rendeltem masikat. A carbon tok az telleg extra.
-
xenom0rph
őstag
válasz
adamsauvage #541 üzenetére
Amit adtak hozzá?
-
beeep146
tag
válasz
adamsauvage #536 üzenetére
Ennyi! Gratulálok! :-D
Milyen minta? -
beeep146
tag
válasz
adamsauvage #531 üzenetére
Mindenképpen úgy tedd fel, ahogy a gyári videóban is mutatják, és a sarkok/oldalai miatt legyen hajszárító is! :-D
-
csenor
senior tag
válasz
adamsauvage #531 üzenetére
Könnyű a videó alapján feltenni és a feltevésnél is látszik, hogy minőségi termék.
-
bozarjoska
őstag
válasz
adamsauvage #513 üzenetére
Igen. Smurfkernelt. Xda-n megtalálod. Szerintem sokkal simább tőle a telefon. Mondjuk a gaming profilt használom meg a max frekvenciákat 😀 de aksi nem érdekel egy-másfél napot simán kibír.
-
beeep146
tag
válasz
adamsauvage #505 üzenetére
Üdv!
Pár éve minden telefonomon (kivéve iPhone-ok) használok dbrand fóliát. Véleményem szerint kiváló a minősége, és ha a gyártó szerinti how to alapján teszed fel akkor hibátlanul fel lehet tenni.
Nekem jelenleg a 6T-n a black matrix típus van, és csúszós hátlap ellen tökéletes. Igényes a textúra és gumírozott érzetet ad. -
spawn21
veterán
válasz
adamsauvage #503 üzenetére
Mit szeretnél tudni.
Jo cuccok, jobb lesz tőle a fogás. -
spawn21
veterán
válasz
adamsauvage #495 üzenetére
Jól mondod. Most adtam el az X-et.
Persze ha az újat veszed meg, akkor az gyors. Dehát ez minden évben így van. Nameg kinek mi a gyors -
mjani1172
addikt
válasz
adamsauvage #488 üzenetére
Azért ez egy kicsit komolytalan:
"az sem hoztanazt a szintet sebessegben es stabilitasban mint a 6t"
-
válasz
adamsauvage #486 üzenetére
Érdekes vélemény köszi hogy megosztottad . Nem gondoltam volna hogy egy note 9 után ennyivel jobbnak érzed majd .
-
marcarc
senior tag
válasz
adamsauvage #475 üzenetére
Max ha egy fórumtárs megmutatja neked az övét.
-
marcarc
senior tag
válasz
adamsauvage #464 üzenetére
Két külön világ. A net tele van tesztekkel neked kell látni, hogy megfelel-e neked. Én személy szerint soha többet nem fogok prémiumot fizetni a Samsung -nak a márka ért, ha telefonról van szó.
-
válasz
adamsauvage #464 üzenetére
Nem hinném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest