- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
válasz
betyarr #2039 üzenetére
Nem hinném, hogy történne valami ilyesmi. Azért egy ekkora gyártónak elég nagy baklövés lenne, ha ilyen kicsinyes dolgokat csinálnának. Romlana a hírnevük és azt nem engedhetik meg maguknak.
Én is tartottam tőle kicsit, de nem volt semmi gond a szállítással sem. Bár a futár cég hagyott némi kívánnivalót maga után. -
stbtamas
aktív tag
válasz
betyarr #1971 üzenetére
Ezert en nem valtanek.. mivel valoszinuleg igazuk van. En az eg adta vilagon semmit nem mokoltam, be a sim, bekapcs, mobilnet bekapcs volte automatikusan ON. Szal sajnsoszos hogy tenyleg a szolgaltatod kell cseszegetni, vagy csak egyszeruen nincs valos 4G-d, mivel csak azon mukodik.
S10+ van asszonynak, kamera (foleg a selfie) siralmas, foleg este. Videozas rossz fenyviszonyok mellett siralmasak.. a 6T megeszi reggelire. -
csipuka
senior tag
-
DarkByte
addikt
válasz
betyarr #1880 üzenetére
Igazából én is csak sejtem, de egy profil az kvázi olyasmi mint egy nagyon terjedelmes APN beállítás, csak ez az LTE és WiFi feletti VoIP kapcsolódást paraméterezi. Aztán más kijavít ha nem így van
Engem az lep meg, hogy ezt nem valami autokonfigurációval küldi le a hálózat a telefonnak. De gondolom ez meg azért nem járható, mert az egyes LTE modem vendor-ok kicsit másfajta profil formátumot használnak (csak tipp). De az még inkább meglepő, hogy ezek szerint vannak ilyen defacto profilok amelyeket több szolgáltató is használ és a Telefonica cucca pont átfed a DIGI-vel.
-
DarkByte
addikt
válasz
betyarr #1878 üzenetére
Itt lehet érdemes lenne majd nekik megírni akkor, hogy a UK Telefonica-s profil jó ide, hogy lehet csak annyit kellene csinálni hogy a DIGI hálózati azonosítójához hozzákötni, vagy nem tudom mi alapján dönt amúgy alapból.
-
DarkByte
addikt
válasz
betyarr #1876 üzenetére
Szerintem még nem érdemes ilyen elhamarkodottan eldobni a DIGI miatt. Az elkövetkező egy-két hónap tippre sok változást fog hozni. Mondjuk én csak netes SIM-nek használom és úgy nem sürgős, hogy minden menjen tökéletesen azon a hálózaton. De nem is várható el, ezért is teszt még. Én maradnék a 6T-nêl egyelőre.
-
xenom0rph
őstag
válasz
betyarr #1872 üzenetére
Nem az alábbi idézet lesz ennek az oka?
"Amennyiben készülékét nem találja a listán, a szolgáltatásunkat 4G/2G módban tudja használni, a VoLTE és a VoWIFI szolgáltatások nem lesznek elérhetőek a telefonján."
Készülék lista.Magyarán szólva, vegyél nálunk is telefont, másképp nem fogod tudni használni a szolgáltatásunkat, és hát a lefedettég sem túl acélos egyelőre. Konkrétan vidékre kilépve használhatatlan.
-
PACSA75
őstag
válasz
betyarr #1722 üzenetére
Androidnál nem lassúlnak be a telefonok, csak jön egy szar frissítés ami tele van bugokkal (véletlenül), azaz gagyibb lesz, mint egy előző verzióval. Sajnos OP 3 nál tapasztaltam hasonlót, pl a közelség érzékelő elkezdett szarul működni - beszéd közben ha jött egy értesítés, bekapcsolt a kijelző, így az arcocskámmal mindenféle műveleteket hajtottam végre beszéd közben.
Amúgy ezt a 8gb RAM-ot nem tudom mivel lehetne visszafogni😁. -
Belba
őstag
válasz
betyarr #1626 üzenetére
Attól függ, milyen appot használsz?...
Nekem a "Transparent clock & weather" van fenn évek óta, ez automatikusan frissül... -
-
Boli77
tag
válasz
betyarr #1357 üzenetére
Én nagyon hangos helyen dolgozók ( fül tok vagy dugó kötelező) . Ha hívnak nagyon jól hallom a másik oldalt még úgy is ha nincs full hangon,de azt észre vettem,hogy azért az is közre játszik ,hogy ki hív. Anyukám egy buta mobilról hív az szabályosan üvölt . Térerő . Az nálam majdnem mindenhol maxon van . Lakhelyemen Telekom torony van és oké. Székesfehérváron is. Valami gond akkor nálad lehet.
-
válasz
betyarr #1215 üzenetére
Teljesen megértem, nekem is a szélvédőre kell állítanom a klímát olyankor. Jól néz ki ez az Ugreen, csak az alsó felhajlás zavarna, pláne ha tokban van, lehet kevés lesz a hely és nem fér be mögé a telefon. Esetleg a mágneses szellőzőrácsos tartók amik még jók lehetnek, csak akkor kell egy felragasztott ellendarab vagy a tokba, vagy a telefon hátuljára. Nyáron valószínüleg ezt fogom használni.
-
beeep146
tag
válasz
betyarr #1210 üzenetére
Tény, hogy nem a legolcsóbb. Én azért tettem le mellé a voksom, mert mind a szélvédőre ragasztott verziók, mind a műszerfalra/szellőzőre akasztott - furkált verziók kiestek. Így maradt ez. :-D Viszont atomstabil.
A tartót amit a i6Plushoz vettem, az utóbbi telefonjaimnál mind tudtam használni. -
macinaci
csendes újonc
válasz
betyarr #1118 üzenetére
Az enyém most itt tart. A holnapi napban azért reménykedem. Már tűkön ülök
2019/02/07 - 21:35
Poznan, Poland
Kiindulásiállomás beolvasás
2019/02/07 - 19:17
Poznan, Poland
Kivitel beolvasás
2019/02/07 - 19:00
Poznan, Poland
Érkezésbeolvasás
2019/02/07 - 17:40
Gorzow Wielkopolski, Poland
Kiindulásiállomás beolvasás
2019/02/07 - 14:40
Származásbeolvasás
Feladva
2019/02/07 - 11:51
Felvételbeolvasás
2019/02/06 - 16:03
Poland
Megbízás feldolgozva: UPS átveheti -
k5.20
senior tag
válasz
betyarr #1107 üzenetére
Látom nagyon izgulsz...
Esély van rá, de a gyártó mindent megtesz, hogy ne kerüljön sorra...
Szerintem maga a gyári papírdoboz is olyan erős, és olyan fixen fekszik benne a készülék (mintha egy tokban lenne, a 4 sarkánál rögzítve van), hogy ha csak úgy küldenék, úgy is kibírná simán. -
Dolphine
addikt
válasz
betyarr #1097 üzenetére
Elég jól bírja a strapát!
A keresősáv eltüntethető, nálam sincs a kezdőképernyő semmi, pedig nem használok Novat ezen a telón (tableten, régi telón igen)
-
sandrik
csendes tag
válasz
betyarr #1079 üzenetére
Simán a student beans accoddal belépsz a magyar OP oldalon a student program menüből, kiválasztod a 6T-t és onnan,amit akarsz. A kosárba rakod és a végén tudod a kedvezményt kiválasztani, de lehet, hogy már egyből azt az árat adja. A telefonra 5%,a tartozékokra 10%kedvezményt ad. Egy 8/128-es teló 550EUR.
-
Rhia
csendes tag
válasz
betyarr #1071 üzenetére
Samsung Galaxy S9+ neoprén tok az Aliról nekem teljesen bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest