- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
válasz zoli8814 #2530 üzenetére
'Annak ellenére, hogy nincs teljesen lenn a billentyűzet, nekem az alsó sor elég érzéketlen, főleg a szóközöket nem rakja bele a szövegbe. Anysoftot használok, próbáltam más billentyűzeteket is, de azoknál is tapasztalom. Nálatok nincs hasonló jelenség?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Létezik, hogy nem működik egyszerre az ujjlenyomatos és az arcalapú feloldás?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Az előjelzéssel nem foglalkozom, a képernyőidő teljesen azonos a gyárival, a programok akkufogyasztását máshogy listázza, mert a gyárinál sokkal részletesebb (néhány adbparancsot követően). Lényeg: korrekt fogyasztási adatokkal szolgál, évek óta ezt használom, minden ezt megelőző telefonommal.
Ha kell, tudok felrakni összehasonlításra alkalmas képernyőképeket ezzel, és a gyárival is.[ Szerkesztve ]
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Melyik GCam verzió működik a telónkon? Próbáltam a legújabb Xtreme, Arnova változatot, de egyik sem használható.
[ Szerkesztve ]
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
válasz aduasz8 #1491 üzenetére
Szemét dolog az üvegtelefon elterjesztése. Nyilvánvaló az ok, ne jöjjenek nekem a jelerősséggel, fém és műanyag telóimnál is mindig szuperül működtek a rádiós, műholdas vételek. Remélem hamarosan elkezdik gyártani a barkácseszközöket, és a háztartási gépeket is üvegből!
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
válasz Oneil85 #1403 üzenetére
Igen, de ott nemcsak a Fastboot van mint lehetőség, hanem sok minden más. Emlékeim szerint. Tehát csak addig kell nyomva tartani, nem tovább. Ot kell válogatni a lehetőségek között, de, hogy ezek melyek, arra nem emlékszem. Akkor éppen be voltam parázva, és csak egy újraindítást szerettem volna, ami sikerült is és megoldotta a billentyűproblémáimat.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
válasz Braddock #1394 üzenetére
A 3 gombos, az nem a recovery menü, az valóban a power és a hangerő le, ahogy fentebb írtátok. Nyomjátok a 3 gombot (a teló bekapcsolt állapotában) kikapcsolás után is folyamatosan, míg újra nem indul, ekkor ezt a speciális lehetőségek közül választható menüt kapjátok.
Mikor nem működtek a fizikai gombjaim, egy topiktársunk ajánlotta ezt, én akkor találkoztam vele, azóta nem próbálkoztam. De ez nem a megszokott revovery menü volt, más választási lehetőségek is megjelentek benne. A lényeg az volt, hogy a működőképtelen gombjaim használhatóak voltak a 3 gombos újraindításra.[ Szerkesztve ]
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
válasz ivatti10 #1341 üzenetére
Mára már az usbcsatlakozó sem működött. Nem tudtam pendrájvra menteni, aztán már tölteni sem, így megcsináltam a 3 gombos újraindítást minden mindegy alapon (hiszen nem tudtam lementeni a fontos dolgaimat). Egy újraindítás megoldotta a hardveresnek tűnő problémát!
Külön köszönet Surci1 társunknak, aki javasolta ezt a megoldást!ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Nem, én kérek elnézést, átsiklottam a 3 gombos újraindításon. Ki fogom próbálni, de csak vasárnap, addig mindenképpen kell a teló, és benne van a pakliban, hogyha kikapcsolom, esetleg nem tudom újraindítani. Ha ezzel a módszerrel, vagy bármely mással normalizálni lehet az állapotát, tudatom veletek, hátha mással is előfordul. Bocs, még egyszer, és köszi az infót!
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Ezen már túl vagyok. Mint írtam, a hangmód váltó kivételével egyik gomb (hangerő fel, le, bekapcsoló)sem működik. Sőt, a töltés után az akkustatisztika sem nullázódott, még mindig azt érzékeli, hogy 2 napja töltöttem, és 8 óra képernyőidőt mutat. Kíváncsi vagyok, milyen zavarokra számíthatok még. Gyári visszaállítást vasárnapra tervezem, akkor lesz fél napom, ami szükséges a visszaállításhoz. Nem tud senki reboot progit, amihez nem kell root? Hátha egy újraindítás helyrehozná. Gomb nélkül még az sem lehetséges.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Bekapcsolva van. Nyomtam 1 percig, aztán 2-ig, de semmi reakció. Gőz lenne, ha kikapcsolna, mert nem tudnám bekapcsolni sem. Kerestem reboot progit a Playen, de root nélkülit nem találtam.Tudtok valamit ajánlani root nélkül? Várok 1-2 napot, aztán bejelentem hibára.Ja, és most töltés után a töltésjel a jobb felső sarokból nem tűnik el annak ellenére, hogy a töltőkábel már nincs benne. Kifújattam, megpiszkáltam, újrabedugtam, de semmi.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Egyik pillanatról a másikra múködésképtelenné váltak a bekapcsoló, és a hangerőgombok. Már vagy 30-szor próbáltam, de semmire nem reagál. Újraindítani sem tudom. Előzmény, hogy most először csatlakoztattam órákra a Samsung Gear S3-at, de szerintem ennek nincs köze a hibához. A bluetoothkapcsolat alatt sokkal lassabb volt a teló, a gombok is több másodpercre reagáltak. Most, mikor leválasztottam, már semmi hatása nincs a nyomkodásuknak. Tapasztaltatok hasonlót?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
-
ivatti10
aktív tag
A Tartalomátküldés ikonra kattintva csak keres, de nem találja az Lg tévét. Azonos wifihálózaton vagyunk. Van valami trükkje az átküldésnek?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Otthoni wifihez csatlakozva 30 Mbps sebességet mértem, ugyanitt Huaweiel és Xiaomival 80 Mbps-ot. Van beállítási lehetőség e nem kicsi hátrány leküzdésére? Találkozott valaki hasonló jelenséggel?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Használtok hatékony reklámblokkolót?
AdGuarddal kezdtem, de időnként megállította a netet. Blokada eleinte jó volt, de az utóbbi 1 hétben gyakran nincs netkapcsooatom. Bár nem jelzi semmi, nem mennek a netes betöltések. Ha kikapcsolom a Blokadát, mennek (majd ha visszakapcsolom, akkor is).ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
A fordítással némítás működik. Ha nem lenne bekapcsolva: Beállítások/Gombok és gesztusok/Gyors gesztusok. A rázás passz.
Hajbel: köszi! Akkor a Data és cache wipe-ra rányomhatok, nem kezd el törölni, hanem almenüt nyit meg? Elég egyértelmű volt amit írtál, de nem szeretném újra belakni a telót, erősíts meg, hogy jól értettelek.
[ Szerkesztve ]
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Tartok tőle, ezeket sehogy nem lehet módosítani.
Csipuka, köszi a választ. Nekem letölti a frissítést, onnantól gondolom helyi frissítéssel felrakható. Vagy nem így van?
Recoverybe nekem is az ujjlenyomatos kóddal enged bejutni. Viszont csak Data and cache törlést kínál fel, de erre nem akartam rányomni, hátha azonnal töröl. Esetleg itt ajánlja fel külön a Cache törlést, és a Data törlést?
[ Szerkesztve ]
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Aki felrakta a 9.0.7-est, az az Oxygen Updater progit használta? Letölti, és automatikusan felajánlja a telepítést? Ha nem, akkor gondolom gyökérbe kell tenni a zip fájlt (nem kell kicsomagolni?), és a Helyi frissítéssel felrakni.
Még egy: ha ezzel az Updaterrel frissítek, attól még a következő frissítés mehet a gyári OTA frissítéssel, vagy innentől már csak az Updaterrel megy?ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
válasz Tailorzsolt #203 üzenetére
Én nem érzek semmi változást a frissítés óta, ez 3 nap.
ZTE nubia Z60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- iPhone topik
- Projektor topic
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új gyári akku 2025.10.19. Vodafone jótállás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- Iphone 14 Pro Space Black 128gb Karcmentes + sok extra
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Sony xperia M
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest