- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Nem tudom.
A OnePlus fórumon valaki azt írta, hogy a 9.0.10-et visszavonták. -
adamsauvage
aktív tag
idokozben szereztem egyet es eldolt megy a note 9 a kukaba a 6t mellett elbujhat, vezeteknelkuli toltes nem erdekel egyedul a vizallosagot sajnalom az hianyzik fulesnek meg ugyis ticpods free es eszeveszett gyors a telefon
1 apro jelenseg nem stimmel hiaba allitom be hogy ertesitesnel felvillanjon a telefon nem teszi de ezt majd orovosoljak valahogy biztosan vagy nalam nem jo valami -
gombasm
aktív tag
Már hogy lenne baj? A te dolgod...
Én meg már csak ilyen ódivatú maradok, hogy bankkártyával vacakolok.Felénk kb. 100 km -es körben NFC -vel még nem fizettek, szóval én bőven megvagyok nélküle
.
Azt meg továbbra is tartom, hogy egy ilyen kiegészítő szolgáltatás miatt nem adnék ki tízezreket pluszban, de ez meg az én dolgom és az én pénzem.Imádom a O+ -t, de számomra ezt az árat nem éri meg...
Befejeztem, sok kellemes hónapot nektek az új 6T -vel
!
-
PowerBuldog
veterán
-
hajbel
addikt
Így már mindjárt új megvilágításba kerül a "túlárazott vacak" kifejezés
(#51) Herreløse: "hardveresen simán egálban vannak" Nem, nincsenek. Nem vízállóak, nagyobb a káva, kisebb az akksi (az általad említett Mi8 esetében). Viszont szoftveresen is van különbség.
(#53) DamianB: A poco egy nagyon jó ár/érték arányú telefon, nem vitatom, talán jobb is, mint a OP6T, de műanyag, nincs benne NFC(én végül ezért nem vettem), a kamerája éjjel nem a legtutibb + OIS sincs benne, nem víálló. Szoftveresen viszont ugye még mindig jobb a OP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest