- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
válasz TheBikerider #107 üzenetére
Ez is csak saját vélemény, és én is szuper telefonnak tartom az f1et és legjobb vétel
ár értékben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheBikerider #88 üzenetére
Hát na. Drágán szart ne veszünk.
-
törölt tag
válasz TheBikerider #51 üzenetére
"Esetleg ha 100ezer forint lenne a nyitó ára,akkor azt mondanám,hogy jó a cucc."
Jó vicc.[ Szerkesztve ]
-
Oneil85
csendes tag
válasz TheBikerider #37 üzenetére
Lehet h neked egy kategória a Pocophone F1 és a Oneplus 6t de közel sem az. Én fogtam mindkét telefont a kezembe , ráadásául páromnak Oneplus 6t telefonja van. Anyaghasználatban nem mindegy h egy műanyag érzetű telefont vagy egy prémium érzetű telefont fogsz a kezedben. E mellett én nem is vennék olyan telefont aminél csepp bevágásnál nagyobb van felül mivel engem az már túlságosan zavar. A csepp bevágás nem zavaró, de ez az egyéni véleményem. Ráadásul az sem mindegy h a teljesítmény mellett használat közben mennyire érzed úgy h néha bedöccen a telefon tehát mennyire folyamatos azaz mennyire van optimalizálva a rendszer. Ez fogyasztásban is fontos. Hidd el nekem nem egy kategória ,de ha jól tudom ezt a tesztben is megemlítették az F1 nél. Kijelzőbe én sokkal jobban szeretem az új amoled kijelzőket, régebben inkább ips felé húztam. Kijelzőbe sem egy kategória. Az sem egy nagy hátrány h nem kell annyira túl biztosítani a telefont mivel gorilla glass 6 van rajta mi körülbelül 2x annyi leejtést kibír. Nem azt mondom h nem kell védeni a telefont, de nem egy hártány ez sem. Nekem külön tetszik a Oneplus 6t telefonban h akkumulátor üzemidőben átlag használat mellett 2 napot hozza, megtudom erősíteni a cikkben szereplő pár sort h közel jár a mate20 pro és a note 9 üzemidejéhez. Ezzel nem azt mondom h nem jó az f1 üzemideje de semmi extra. Kamera felvételekbe is ég és föld a 2 telefon. Mindent egybevetve a oneplus 6t ahogy a cikkbe is leírják " Negatívumok tehát vannak, ám nem elég mennyiségben, hogy a OnePlus pozíciója a „jól árazott csúcskészülékek” között meginogjon."
Tehát attól h hivatalosan nincs ip szabvány és és nincs vezetékmentes töltés és még pár dolog, attól felveszi a versenyt a csúcskészülékekkel közel fél áron, és nem egy kategória az f1 el. Nézd meg élőben a 2 telefont és úgy írj véleményt. Nekem megér ennyivel többet ez a pár indok amiket leírtam például egy f1 hez képest. De azt is megértem akinek ezek a szempontok nem számítanak és inkább választják az f1et. Azzal is egyetértek ha csak az ár érték arányt nézzük az a best buy , de még 1x mondom nekem megér ennyivel többet amiket leírtam, de már nem fizetnék majdnem még 1x ennyit egy note 9 ért vagy egy mate 20 pro telóért. Tehát a csúcs telefonokhoz képest igenis nagyon jó vétel ez a telefon.[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
válasz TheBikerider #66 üzenetére
Igazad van az iphone Xr, a még csak nem is full hd kijelzőjével jobban megéri 300-ért. Én X-ről váltottam és nem bántam meg. Sokkal gyorsabb is a rendszer, face id st. X-ben a 3Gb ram sem elég már. Xs is kb ér max 200 ezret nem 400at! Igen vannak hiányosságai a 6T-nek, de ár érték arányban szerintem nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
opr
nagyúr
válasz TheBikerider #56 üzenetére
Jogos, ha az alapmodelleket nezzuk, tenyleg eleg nagy kulonbsegek vannak. En a 128gb-os verziot neztem (ugy ~35-40kHUF a diffi, legalabbis az angol arak szerint), a poci-phone-t meg abszolut nem neztem, nincsenek meg eleg ideje a piacon ahhoz, hogy 25k felett egyaltalan erdemesnek gondoljam a megnezesuket. 3-4 ev mulva visszaterunk ra, jelenleg nem versenytars, tokmindegy, hogy nevleg ki all mogottuk.
Innentol kezdve a kerdes az, hogy meger-e a normalis EU-s gari (meg az undorito, apple-majmolos miui hianya) ennyi extra penzt, ez meg mar szemelyes preferencia.
Szerintem meg igy is jo az ar-ertek aranya a oneplusnak, bar teny, hogy mar kozel sem annyira, mint ~2 eve.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
őstag
válasz TheBikerider #62 üzenetére
Kb 70 k val fizetem többet én is mint amennyiért akkor be tudtam volna szerezni a F1 et.
Csak én a 3T nél rá szoktam az NFCre azt nem szívesen hagyom el . Emellett az OS, amoled , notch , plusz pár egyéb dolog miatt döntöttem a 6T mellett és nem sajnálom azt a 70 k . Öcsmennek az F1 et ajánlottam pl .
Egyedül az nem tetszett hogy le vacakoztad lehet mondani hogy neked ennyiért sok de nem vacak . Adjuk meg egymásnak a tiszteletett.
Na abba hagyom mert kezdek sok lenni itt .Annyit még hozzá teszek mert a kollégák is írtak . 89% raktam le tegnap este 11 kor . Reggel 7 órakor 89% vettem fel az asztalról a telefont az mi ( bár biztos változni fog )
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz TheBikerider #56 üzenetére
Segítek
OP6T :150 ( ha van plusz kedvezményed olcsóbb)
Poco : 80"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
beeep146
tag
válasz TheBikerider #48 üzenetére
Nem, köszönöm... :-)
Nyilvánvaló trollkodásra nem ugrok be, feleslegesen pazarolnám a perceket és a betűket. Tisztelem a véleményed. Ennyi. -
opr
nagyúr
válasz TheBikerider #51 üzenetére
Melyik az a xiaomi, amelyikben ugyan ilyen hw van es sokkal olcsobb?
Mert en akarhogy neztem, ugy lattam, hogy amelyikben ilyen szintu hw van, az a xiaomi pont ugyan ennyibe is kerul.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
beeep146
tag
válasz TheBikerider #37 üzenetére
Üdv!
Elkezdtem írni egy választ a kommentedre, olyan alapon, hogy a 6T egy IphoneX-et váltott, de a utóbbi 2 kommented után kitöröltem a francba... :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külpolitika
- További aktív témák...