- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz
*Mukeey* #1987 üzenetére
Anno a Nexus 5 topikban sokan azt tanácsolták, hogy az új android verzióknál le kell gyalulni a rendszert és "tiszta" telepítéssel felrakni az újat.
Ha nem is minden x.1 verziónál, de a főverzióknál érdemes megcsinálni.
Ahogy minden más oprendszernél, pl windowsnál is. A sok OTA "gubancot" okozhat.
-
zolka95
őstag
Megérkezett az sima OP7.
Netflix bloatware appon nagyot néztem.
Csak letiltani lehet. Törölni nem.Előző oneplusokon is volt ilyen?
Úgy tudtam nélkülözik az ilyet a telóikon. -
zolka95
őstag
Milyen hosszú töltőt adnak a telefonhoz?
-
zolka95
őstag
Arra lennék még kíváncsi, hogy elég-e ma egy 6GB-os OP7 vagy inkább 8GB-os kéne. Hosszú távra tervezek.
Küldenétek nekem screenshotot a RAM fogyasztásról? Jöhet pm-ben is! Thx -
zolka95
őstag
Választható felbontás? Ezt ígérték?
Ilyenről még nem hallottam semelyik telefonnál sem.Elvileg a nagyobb felbontás jobban fogyasztja az akksit, nem?
Nem értem miért nem állítható minden telefonon. Számítógépen simán állítható a felbontás, telefonokon mért nem??
Ha lehetne én a legkisebb felbontáson használnám, amin még nem szembetűnő a minőségromlás. Sosem értettem ilyen kis kijelzőkre minek ekkora felbontás.
Lehet a 720p is bőven elég lenne? És akkor egy csomót lehetne spórolni a fogyasztással?Oneplus 7-re várok. Számomra a Pro tök fölösleges. 90Hz, magas felbontás nekem nem számít. Főleg úgy hogy még többet is fogyaszt.
Már csak a kamera maradt, ami jobb. De nekem Nexus 5 után a sima 7-es kamerája is bőven jó lesz. -
zolka95
őstag
válasz
Viper26 #1800 üzenetére
Na igen.
Melyik oldal az amelyiken a legrészletesebben listázzák egy telefon specifikációit.
Mert ezt a SAR értéket sehol sem írják. Se azt hogy eMMC vagy UFS.
Nem csak konkrétan erre a telefonra vagyok kíváncsi, hanem bármelyikre amire rákeresek. Egy ilyen oldalt keresek már régóta.
-
zolka95
őstag
Holnap végre hivatalosan közzétesznek minden infót.
Remélem nem sokkal lesz drágább a sima Oneplus 7 a 6T-nél.Az érdekelne még hogy mobilarénás teszt körülbelül mikorra várható? Sosem vártam még így ennyire egy telefont így nem foglalkoztam ilyenekkel, csak elolvastam ha kijött.
Év eleje óta várok erre a telóra, hogy végre lecseréljem a régimet. -
zolka95
őstag
Havonta érkeznek a biztonsági frissítések?
Ha rootolva van a telefon akkor is feltelepülnek?A oneplus oldalán csak a legfrissebb stabil és béta ROM-ot lehet elérni? A régebbieket nem?
-
zolka95
őstag
Az oldalukok sosem szokták csökkenteni a telefonjaik árát? Megjelenik az aktuális és amég ki nem fut, addig marad ugyanaz az ár?
Azért kérdezem, mert a 7-est meg akarom venni, csak nem tudom hogy várjak-e vele miután megjelenik. Vagy azonnal megvegyem, mert nincs értelme ezért várakozni?
-
zolka95
őstag
Ez a telefon nem független?
kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- BestBuy ruhás topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest