- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tulajdonképpen az S10-zet várom és abban lévő új exynos-t, s9+-t nem olyan rég adtam el, utána vettem mate 20 pro, a 10-dik napon elálltam a várlástól, mert nem jött be sok dolog miatt, mint pl a gyengébb dac, mint pro 10-ben, kicseszett bugos bt kapcsolat és a kirin 980 még mindig nem tudja a 4k 60fps-t.Ettől föggtlen az enyém nem zöldült, mert BOE kijelzős volt, nem pedig LG.
Úgy döntöttem, hogy már nem akarok "tavalyi" hardverrel ellátott telefont venni, ennyi az egész...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz 7Heads Drago #138 üzenetére
Nagyon félreérted az egészet, én telefonon nem nézek tartalmat, (csak TV-én) főleg nem 4K és DDP anyagot, de ha már igen, akkor az valami yt videó vagy hasonló, és ekkor nyilván fel vagyok készülve, hogy az ott gané hangon fog megszólalni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz 7Heads Drago #130 üzenetére
Oké, de most ezzel mit szeretnél bizonyítani? Ha neked nem kell, akkor másnak sem?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz 7Heads Drago #128 üzenetére
De a 4K-t, mint írtam is tévén nézzük, ott mutat kicseszett jól. Telefonra meg a 720 is elég lenne.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz dilajoska1 #34 üzenetére
Én sem tárolom a telefonon, hanem átküldöm HDD-re, amit aztán tévén megnézünk.
Itt közben nézek egyet, egy 19 perces 4K 60fps-re ír az xs 10..1 gb-t. Az 1 órában lesz akkor 30 körül. De annyit még nem filmeztem. Nyilván a méretet befolyásolja a képi világ is. Zárt térben, ez valószínűleg kevesebb, vagy este... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #24536576 #23 üzenetére
Inkább ne!
Tudom, még az FHD is gyerekcipőben jár itthon, mert ez van a legtöbbször hangoztatva, mint ellenérv, és ez igaz is a gagyi tv műsorokra, de azért a netflix-en már egy rakás 4K HDR tartalom elérhető Dolb Digital Plus-ban. Amik baromi jól néznek ki. De a telefonra visszatérve...Egyszerűen egy 4K 60fps-t egy QLED, vagy OLED tévén nézni fantasztikus látvány, még akkor is, ha AMATŐR.
2019 derekán, amelyik telefon ezt nem tudja, az menjen a csába és főleg ne hívja magát flagship-nek.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz PowerBuldog #3 üzenetére
Kösz az infót! Nem követtem, ezért nem is tudtam.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A snapdragon 845-ből már a 300 ezret is kihozzák, brutál tartalékok vannak abban a prociban.
Vagy Oneplusszék valamit nagyon tudnak, ha optimalizálásról van szó...
A huawei, a kirin 980-nal nagyon nem villoghat, mint új fejlesztés...sajnos.Ettől függetlenül nem ez nyom nálam a latba, ha telefont veszek, mielőtt valaki félreértené.
[ Szerkesztve ]