- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
#66267136 #155 üzenetére
Szerintem nem kell ket kezzel dobalni a sz@rt csak mert egyszer hibaztal, es veded a munder becsuletet, ne haragudj.
Nincs olyan, hogy valaki nem hibazik. Nincs olyan, hogy valaki mindent tud. Aki dolgozik, hibazik.
Aki ezt kepes elismerni, es mondjuk egy "Hupika, bocs, javitva" utan javitja, az az en szememben jo munkat vegez.
Aki konkretan megkoszoni, hogy felhivtak a figyelmet a hibara, aztan javitja, az meg egyenesen kivalot.
Aki nem kepes elviselni es elismerni, hogy hibazik, az meg az en szememben semmilyet, mert nem lehet tudni, milyen lesz a vegeredmeny, hiszen ugyse ismeri el akkor sem, ha szar.Hibaztal. Elnezted. Megesik. Mindenkivel. Emberek vagyunk, ez ilyen, nincs benne semmi szegyen. Maradjunk ennyiben szerintem.
-
opr
nagyúr
válasz
PowerBuldog #80 üzenetére
Soha nem is allitottam, hogy titkolnak, hogy a xiaomi van mogotte...
-
opr
nagyúr
Tudom en azt, csak nem erdekel, hogy ki van mogotte, amig teljesen kulon markakent van kezelve. Es ez most nem az egyik tipikus "Ertem en, hogy gozmozdony, de mi hajtja?!" pillanatok egyike.
Oka van annak, ha valaki kulon markat csinal ugy, hogy csak nevleg van kulon a marka. Termeszetesen, amikor ezt nyilvanossagra hozzak, akkor mondanak valamit, hogy hivatalosan miert lett kulon marka, de az netto manager-bullshit, kb annyi ertelme van alapozni ra, mint 250el elutott szunyog hullaja alapjan jovoheti lottoszam-joslast tartani.
Majd ha par eve piacon vannak, kiderul, hogy van-e toke a menyasszonynak, addig szamomra erdektelen a dolog.Es ennek semmi koze magahoz a termek jelenkori minosegehez es/vagy ar-ertek aranyahoz amugy, tehat ez a velemeny tok fuggetlen attol, hogy maga a kiadott telefon perpill mennyire jo vagy nem jo.
-
opr
nagyúr
válasz
TheBikerider #56 üzenetére
Jogos, ha az alapmodelleket nezzuk, tenyleg eleg nagy kulonbsegek vannak. En a 128gb-os verziot neztem (ugy ~35-40kHUF a diffi, legalabbis az angol arak szerint), a poci-phone-t meg abszolut nem neztem, nincsenek meg eleg ideje a piacon ahhoz, hogy 25k felett egyaltalan erdemesnek gondoljam a megnezesuket. 3-4 ev mulva visszaterunk ra, jelenleg nem versenytars, tokmindegy, hogy nevleg ki all mogottuk.
Innentol kezdve a kerdes az, hogy meger-e a normalis EU-s gari (meg az undorito, apple-majmolos miui hianya) ennyi extra penzt, ez meg mar szemelyes preferencia.
Szerintem meg igy is jo az ar-ertek aranya a oneplusnak, bar teny, hogy mar kozel sem annyira, mint ~2 eve.
-
opr
nagyúr
válasz
TheBikerider #51 üzenetére
Melyik az a xiaomi, amelyikben ugyan ilyen hw van es sokkal olcsobb?
Mert en akarhogy neztem, ugy lattam, hogy amelyikben ilyen szintu hw van, az a xiaomi pont ugyan ennyibe is kerul.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest