- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz #66267136 #155 üzenetére
Szerintem nem kell ket kezzel dobalni a sz@rt csak mert egyszer hibaztal, es veded a munder becsuletet, ne haragudj.
Nincs olyan, hogy valaki nem hibazik. Nincs olyan, hogy valaki mindent tud. Aki dolgozik, hibazik.
Aki ezt kepes elismerni, es mondjuk egy "Hupika, bocs, javitva" utan javitja, az az en szememben jo munkat vegez.
Aki konkretan megkoszoni, hogy felhivtak a figyelmet a hibara, aztan javitja, az meg egyenesen kivalot.
Aki nem kepes elviselni es elismerni, hogy hibazik, az meg az en szememben semmilyet, mert nem lehet tudni, milyen lesz a vegeredmeny, hiszen ugyse ismeri el akkor sem, ha szar.Hibaztal. Elnezted. Megesik. Mindenkivel. Emberek vagyunk, ez ilyen, nincs benne semmi szegyen. Maradjunk ennyiben szerintem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz #66267136 #149 üzenetére
"2.0 vagy type-c?"
2.0 type-c.Bovebben: a verzioszam a kommunikacios protokollt irja le (sebesseg) a type-c meg a csatlakozo "formajat". Elmeletileg az 1.0 type-c is lehetseges, csak nincs az a hulye, aki ilyet csinalna.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz PowerBuldog #80 üzenetére
Soha nem is allitottam, hogy titkolnak, hogy a xiaomi van mogotte...
-
opr
nagyúr
Tudom en azt, csak nem erdekel, hogy ki van mogotte, amig teljesen kulon markakent van kezelve. Es ez most nem az egyik tipikus "Ertem en, hogy gozmozdony, de mi hajtja?!" pillanatok egyike.
Oka van annak, ha valaki kulon markat csinal ugy, hogy csak nevleg van kulon a marka. Termeszetesen, amikor ezt nyilvanossagra hozzak, akkor mondanak valamit, hogy hivatalosan miert lett kulon marka, de az netto manager-bullshit, kb annyi ertelme van alapozni ra, mint 250el elutott szunyog hullaja alapjan jovoheti lottoszam-joslast tartani.
Majd ha par eve piacon vannak, kiderul, hogy van-e toke a menyasszonynak, addig szamomra erdektelen a dolog.Es ennek semmi koze magahoz a termek jelenkori minosegehez es/vagy ar-ertek aranyahoz amugy, tehat ez a velemeny tok fuggetlen attol, hogy maga a kiadott telefon perpill mennyire jo vagy nem jo.
-
opr
nagyúr
válasz TheBikerider #56 üzenetére
Jogos, ha az alapmodelleket nezzuk, tenyleg eleg nagy kulonbsegek vannak. En a 128gb-os verziot neztem (ugy ~35-40kHUF a diffi, legalabbis az angol arak szerint), a poci-phone-t meg abszolut nem neztem, nincsenek meg eleg ideje a piacon ahhoz, hogy 25k felett egyaltalan erdemesnek gondoljam a megnezesuket. 3-4 ev mulva visszaterunk ra, jelenleg nem versenytars, tokmindegy, hogy nevleg ki all mogottuk.
Innentol kezdve a kerdes az, hogy meger-e a normalis EU-s gari (meg az undorito, apple-majmolos miui hianya) ennyi extra penzt, ez meg mar szemelyes preferencia.
Szerintem meg igy is jo az ar-ertek aranya a oneplusnak, bar teny, hogy mar kozel sem annyira, mint ~2 eve.
-
opr
nagyúr
válasz TheBikerider #51 üzenetére
Melyik az a xiaomi, amelyikben ugyan ilyen hw van es sokkal olcsobb?
Mert en akarhogy neztem, ugy lattam, hogy amelyikben ilyen szintu hw van, az a xiaomi pont ugyan ennyibe is kerul.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Most ezt nem ertem. Ha az egyik "ev vege fele", a masik meg "ev vegen" mutatja be a csucsot, ezert torzit, az nem siman azt jelenti, hogy 1 ev lemaradasban vannak? Vagy en ertek felre valamit, esetleg elirtad?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest