- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Négyzetes formában is jön az Amazfit Active 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ac-s wifi 5Ghz-en megy, az elvben nem érintett.
Egyébként a linkelt topicban sem volt egyetértés... Valakinél gond nélkül ment (nem részletezett frekin) Wifivel a BT fülese, másnak viszont reprodukálható volt.
Például Wifin felcsatlakozva nézett volna egy Youtube videót, miközben a hang BT-n jött volna. Spotin zenét hallgatva "hallható" BT hangszórón, amikor bufferel a Spoti. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest