-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Köszi szépen srácok a reakciókat!
Szívem szerint mindenképpen nexus (N6P 425€ vagy N5X 285€) vonalon maradnék.. Illetve pixelek persze, de azok extrém drágák. Ha mégsem nexus, akkor a OP3T-t (439€) még meg tudom magamnak ideologizálni (majdnem stock, updatek, jó ár-érték arány, nagyon jó cucc szerintem). Vagy ha mindezt feladnám, akkor kizárólag egy állatüberfasza akksiért lennék csak hajlandó (Lenovo P2 lenne a jelölt 349€-ért, gyenge kamera ugyan, minden másban megfelel, 5100-as akksival).
Az összes LG, Samsung meg egyéb csoda egyáltalán nem izgatnak a lassú és nehézkes frissítésekkel, szerintem csúnya gyártói felületekkel. Lehet akármilyen kamera vagy bármi, valahogy nem érdekelnek.
Na itt tartok éppen
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest