- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
Looserke #361 üzenetére
Ó ez kísértetiesen hasonlít erre a tokra amit rendeltem a hétvégén párszáz Ft-ért
Már tudod, honnan kölcsönözték a designt.
Egyébként ha nagyon ótvar a minősége nem fogom sajnálni a pénzt egy rendes Spigenre, most a 6S-emen is már egy éve nyúzok egyet.Cifu
Remek, a másik egy Nillkin volt amit próba-cseresznye alapon berendelt, mert nem bízok ebben a párszáz forintos csodában -
válasz
Looserke #361 üzenetére
Néztem, de drágának véltem a Nillkin-hez és az Orzly-hoz képest, plusz nem tetszik a kinézete. Annyi mondjuk kétségkívül mellette szól, hogy az Alert Slider kapcsoló és az USB Type-C csati jól hozzáférhető ennél, míg az Orzly-ról ez nem mondható el.
Egyenlőre idénre nem tervezek több tokra pénzt kiadni. Ha az Orzly elkezd mattulni / hámlani / öregedni, akkor majd újra körbenézek, addig marad az - azzal együtt, hogy nem vagyok vele maradéktalanul elégedett...
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Looserke #198 üzenetére
Érdekesek ezek a tesztek. Szerintem a Pixel az összes képen veri a 3T-t, nem véletlenül jelenleg a legjobb fotós készülék, mégis a bojnak a filmben rengeteg dicsérő szava van a 3T irányába.
Azt persze elfogadom, hogy a HTC-met lealázza a 3T, node ebben a videóban véres vereséget szenved.... Amúgy sajna, mert már szívesen birtokolnék olyan telefont, aminek fajintos a kamerája.
Persze lehet, hogy a hiba abban keresendő, hogy a Pixellel lett összehasonlítva. Tegyék mellé mondjuk a Galaxy SII-őt, és máris pezsgőt bontunk!
Vuff!
-
válasz
Looserke #105 üzenetére
Már megtaláltam.
Indításkor szoftveres gombokat állítottam be, és sikeresen el is kerülte a figyelmem, hogy ott vannak a hardveres gombok.@Kano: Igen, egyébként még ebben a böszme tokban érzem azt, hogy legalábbis az én lapát kezeimnek rendben van a vastagság. Alaphangon vékony. Nagyon. Inkább lenne egy milliméterrel vastagabb, és lenne az aksi 4000mAh-s...
Szerk.: Most egyébként a fájlátvitellel szenvedek. A telefon a saját kábelével rádug a Win10-es gépre. Oké. Az USB debugging bekapcsolva, fájlátvitelre állítom, lát egy CD eszközt, rajta a Oneplus USB driver. Elindul a telepítés, de nem fut végig. Kész, itt megálltam. Most össze vissza olvasok tutorialokat, meg fórumokat, hogy fel tudjam másolni a saját fotóimat, zenéimet a telefonra. Azért a Nexus-al és a P9-el nem voltak ilyen gondjaim...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest