- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
Rendelésnél hogy lehet biztosítást kötni?
-
-
MarciKING24
tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett 2 napja, G4-et váltott, most talán már ülepszik bennem az élmény
Az LG-t megjelenés után kb 1 hónappal vettem tavaly, azt hiszem április-május körül, tehát elég sokat használtam (persze relatív, nálam elég sok).
Az LGben nem szerettem, hogy műanyag, (a bőr hátlaptól a mai napig hideg ráz..) illetve kellett a két kártya kezelése.
Előre leszögezem nem vagyok egy poweruser, a G4-en sem volt már játék, egyszer sem próbáltam ki vajon hogyan fut rajta egy RR3 vagy bármi más, gyakorlatilag soha nem játszom telefonnal.
Így ezzel sem fogok, tehát erről nem tudok nyilatkozni. A pozitívumokkal kezdve, nagyon tetszik az egész telefon minősége. Profi, nincs rá más szó. Teljesen más kézbe venni és tartani mint az előzőt, ez nem kérdés. Nem QHD a kijelző, csak FHD, de szerintem nagyon szép képe van, egy pillanatra sem látom a különbséget a másik után, pedig nem vagyok szemüveges, sőt az átlagnál jobb szemem van. Kifejezetten jól bánik a fényerősséggel, nemtudom valahogy sikerült úgy belőni, hogy mindig jól látható de sosem zavaró. LGnél szerintem nagyon el volt baltázva az automata fényerősség, nekem SOSEM találta el a megfelelő beállítást, így azt ki kellett kapcsolnom. Nos itt nincs ilyen hiba.
Nálam teljesen stock a telefon, nem nyitok bl-t nem rakok rá romot sem másik OS-t (már ha egyáltalán jól írom..). Nem is érdekel, csak az hogy megbízhatóan, gyorsan és jól működjön (nova launchertől szintén rosszul vagyok..). Viber, fb, messenger, steam, twitch, paypal, index van telepítve,szerintem más nem is nagyon lesz. A sebességre nem lehet panasz, nagyon gyors, sokkal gyorsabb mint az előző, ott pl. elég jól kijön az erő, mikor twitch-et nézek kis ablakban és közben mondjuk chrome-ban böngészek. Na itt az LG eléggé összef*sta magát.
Viszonylag sokat beszélek nap közben munkám miatt (~napi 1,5-2 óra), és azért emailt is írok néhányat, és fontos volt hogy a kamerája is jó legyen, mert gyakran kell képet készítenem telefonnal (4 hónap alatt 8GB kép). A kamerája hozza a G4 szintjét így meg vagyok elégedve vele. (sötétben nagyon ritkán készítek képet, nappal, fényes jó körülmények között kell hogy helytálljon, így nagyon rendben van)
Fontos, hogy a beszéd minősége és a hangszóróé is jó legyen, és ez is hozza a szintet.
Tetszik az oldalsó 3 állású csúszka, mint iphone-on, itt is azonnal lehet némítani. Jól kezeli a két kártyát szerencsére, mindent személyre lehet szabni.
Az ujjlenyomat olvasóról én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, sokan leírták már, ultra gyorsan és pontosan működik. Nagyon jó az ambient display funkció is, hasznos.
Resettel kezdtem mikor kivettem a dobozából, miután meg lett, azonnal felajánlott egy frissítést. Akksija is nagyszerű, tegnap reggel 7-kor vettem le töltőről, este 8ra még 40%on volt...
Eddig két furcsaságot találtam. Nagyon fontos lenne , hogy a viber, messenger hangját le lehessen halkítani, KÜLÖN a csengetési hangerőtől. Lehet nem értek hozzá de ezt itt nem találtam, pedig nagyon fontos lenne. LG-ben volt ilyen. A másik, reggel mikor kézbe vettem a telefont egyből megnéztem egy yt videót és akkor láttam, hogy LTE-n van. Valamiért el felejtett csatlakozni az otthoni wifihez. Érdekes... manuálisan kellett rányomnom egy csatlakozást.
Még egyvalami: nem szeretem tokban hordani a telefonokat, ez pedig kifejezetten szép, de a kiálló kamera félek, hogy nagyon hamar el kezd karcolódni
Nagyjából ezek a tapasztalataim a két nap alatt, elég hosszúra sikerült, és elég szubjektív, nem várok kötözködést, mások vagyunk , másra használjuk a telefont
Egyébként eddig nagyon tetszik, meg vagyok elégedve vele, megérte váltani.[ Szerkesztve ]
Straight outta Compton
-
őstag
Üdv!
Ha a DHL küldött SMS-t, hogy hétfőn jön a telefon akkor tényleg ki is hozzák akkor? Hihetetlennek tűnik, mert szerdán este rendeltem, ráadásul normál szállítással.
[ Szerkesztve ]
-
bem13
csendes tag
Én céghez rendeltem és gond nélkül átadták a portásnak, pedig a csomagon még rajta is van, hogy csak személyesen a címzett veheti át Ha van valami megjegyzés mező amit a futár is lát akkor szerintem írd oda, hogy a recepciós fogja átvenni és/vagy írj egy meghatalmazást. Elképzelhető, hogy futárfüggő a dolog és van aki tényleg nem adja át meghatalmazás nélkül.
-
jaPe
tag
Sziasztok!
Én is elhatároztam, hogy beruházok egy ilyen telefonra. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek megoldható, hogyha munkahelyre rendelem, hogy a recepciós kolléga vegye át? Valószínűleg a csomag megérkezésének időpontjában szabadságon leszek és itthon sem tudom átvenni. Valaki próbálta így?
Köszi szépen!
-
-
Djay
csendes tag
Sziasztok, ma megérkezett a telóm nekem is. Abszolút elégedett vagyok vele, hihetetlenül gyors. Az ujjlenyomat olvasó egy álom. még csak pár órát használtam, így sok tapasztalatom nincs, de a wifi jó, a bluetooth jó, szóval egyelőre jó minden
Ja és ami érdekesség, hogy nekem 3.1.3-as Oxygen OS-el érkezett.[ Szerkesztve ]
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
Hujikolp
őstag
Hogy lehet használni a Google Now on Tap - ot?
-
veterán
Sziasztok!
Hétfőn kaptam kézhez a kicsikét, azóta ismerkedek vele, de egyelőre nem is írnék róla semmit, a hétvégén összeszedem a gondolataimat. Ami miatt mégis írtam, az az, hogy megjött a Pelosi sandstone hátlapom is, amiről gondoltam, linkelek egy való életből származó képet az ebay render fotók mellé.
Vettem Nillkin USB kábelt, valamint Nillkin microUSB-Type-C átalakítót, ezeket is kipróbálom majd a hétvégén. Gyári fekete flip tokot is szereztem a telefonnal együtt, szintén elég szuperül néz ki, bár arról még nem csináltam képet. Mindenesetre, nehéz döntés lesz, hogy melyikben hordjam, mert mindkettő baromi jól mutat a mobilon. Ami a Pelosinál kicsit hátrány, hogy a kamera síkja még így is csak (jó indulattal) egyvonalban van a tokkal, cserébe tényleg eszméletlen vékony, és marha jó fogni. Mindegy, hétvégén ezt is eldöntöm, jelenleg amúgy is a szekrényen pihen minden.
[ Szerkesztve ]
-
Nameste
tag
Én ezt értem de a telefon árát EU-n belül miben határozzák meg? €? A forint az €-hoz képest csak pár százalékot esett. Illetve a dollárhoz képest is talán 3-4%-ot. Nem értek hozzá de a BREXIT miatti esések is egy két héten belül normalizálódnak.
A lényeg hogy nem tartom reálisnak a 20%-os áremelkedést, függetlenül attól hogy euróban vagy dollárban nézzük az árat.
-
Rick4
félisten
válasz syler123 #1270 üzenetére
Nem tudom, milyen körmöd van, de én évek óta az usából hozok minden eszközre fóliát, és egyiken sincs egy karc sem. Tönkre lehet tenni azokat is, de ha nem smirglized, nem mennek tönkre.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
syler123
veterán
Hogy érted? Tempered glass az nincs a telefonon. Nem is olyan csomagot rendeltem. Amúgy ha a gg4-re gondolsz, akkor én jobban örülök ha nem az törik ha véletlen elejtem, hanem amit rátettem. Szóval én tervezek rátenni. Ráadásul a fólia állandóan karcos lesz, míg a tempered glass nem.
-
Outlander
addikt
válasz hariboh #1268 üzenetére
Manapság már nem igazán csinálnak "gördülékeny" sw-t, persze akad 1-2 gyártó, 1-2 típusánál...
De nincs különösebben értelme foglalkozni vele, ott a bika hw majd az "kihajcsa"...Ha nincs kedved várni akkor o3, legfeljebb kis bukóval eladod és veszel nexust.. mire az megjelenik, addigra talán körvonalazódik az o3 update/support is...
ui: tudom h ezt akartad hallani,
már rég eldöntötted h o3-at veszel,
csak a megerősítést vártad innen is,
kiolvasható az írásodból.[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
hariboh
tag
válasz Outlander #1264 üzenetére
Nem mondanám, hogy az update számít. Mármint az is, de közvetlenül igazából talán az a különleges gördülékenység számít, amit eddig csak nexusokon tapasztaltam (vagy beképzeltem ). Csak most már félhalott a nexus 5-öm. De igazából úgy érzem ebből OP3 lesz. Biztos vagyok benne, hogyha ki is jön a nexus szeptemberben, mire az elér ide...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Outlander #1251 üzenetére
Én is gondolkodok ebben a telefonban, de eszembe sem jut a 125k-s árral kalkulálni, hanem alapba a 3 év mindenre kiterjedő garanciával és 150k-vak számolok. Épp ezért van előttem is opcióként a P9 is...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
L4mie
veterán
Na frankó ma 2. Óra navigáció közepén fogta magát és újraindult...de úgy, hogy utána nem kért egy pinkódot se.....ez most miért???
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
heidrich
senior tag
Milyen APN-t használsz? Ha esetleg a telefon alapból a "wnw" APN-t szedte le azzal nem fog menni a 4G. Állítsd át "internet" vagy "internet.telekom"-ra és jónak kell lennie. Kártyacsere után mar ezekkel a beállításokkal mennie kellene gond nélkül. (Telekomnál dolgozok)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Usgyi
aktív tag
Nektek van 4G? Telekomnál vagyok feltöltő kártyás, tudtommal nekem is lennie kellene 4G mobilnetnek, de eddig max H+-t láttam csak. A SIM kártyát újra cseréltettem, de így sincsen... Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
hariboh
tag
Arról van esetleg infó valamerre, hogy a OnePlus hogyan tervezi a 3-at updatelni? Olvastam, hogy a 2-nél nem siették el a dolgokat, csupán ezért kérdezem. És hiába keresgéltem, nem nagyon találtam semmit.
-
syler123
veterán
Szerintetek melyik tempered glass lehet jó a telefonra?
A képeken úgy látszik ez körbeveszi a kijelzőt. Persze a kínai lehazudja a csillagokat is az égről, szóval a kép is lehet kamu.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Az OnePlus 3 gyári romja és a most általam használt Doogee X5Pro romja között lehet párhuzamot vonni?
Használta esetleg valaki mindkettőt?
Vibe Ui,meg MIUI-t ismerem,de OnePlus még nem volt a kezemben."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
syler123
veterán
Tegnap vettem, ma ìrt a DHL, hogy a szàllítás hétfőre várható. Ez pontos adat? Azért kérdezem, mert akkor itthon maradok hétfőn, legalább a sim cserét is megoldom.
-
jaysee13
tag
válasz vitezlejszlo #1228 üzenetére
Ja, nem rossz, bár nem az igazi.
Talán duzzogva megszokom. Kösz a tippet![ Szerkesztve ]
-
Lol, tegnap késő este megrendeltem a telót mondván, hogy úgy is kb 10 nap, mire kihozzák. Erre ma jön sms a DHL-től, hogy hétfőn hozzák. Még szerencse, hogy arrébb tudtam tetetni pár nappal.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sto1911
veterán
Nem keves ez a fenyero tuzo napon?
VR-kepes ez a telo? -
silvergod
őstag
Sziasztok!
Ez az áremelkedés mennyire jöhet hamar vagy mennyire valós?
mert látom a saját fórumán írták ,szóval csak van benne valami....
mert akkor inkább rendelem most mint rádobnak mondjuk +20 ezret...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Outlander
addikt
válasz SonyNex7 #1238 üzenetére
Szerintem nem, bár a p9 el elfogult vagyok... Sztem jobb a sw, a gari is, antenna is, nyilván cpu gyengébb, tárhely fele, ram kevesebb de jobban használja.
Én biztos h maradnék a p9nél, de persze pro-kontra neked kell dönteni.
Mate 8 vagy S, vagy új honor?[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Mit gondoltok megéri lecserélni egy Huawei P9-et erre?
Kellene a nagyobb amoledes kijelző,optikai stabi,gyors töltés,64gb hely stb.
Sürgős lenne köszi -
Biluxzsolt
aktív tag
válasz DonDragonka #1235 üzenetére
Nekem az előző 2 Lenovom(P70,Z2Pro) is és a mostani komoly Doogee X5Pro is ébreszt kikapcsolva.
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
vitezlejszlo
őstag
válasz DonDragonka #1235 üzenetére
Mar az OPO is ebresztett kikapcsolva Jo kis MTK kolnok ezek a telefonok mar
-
DonDragonka
őstag
Na most lehet, hogy én vagyok nagyon elmaradva, de ez a teló tényleg ébreszt ha ki van kapcsolva akkor is? Sajnos még szállítás alatt az enyém... nem tudom megnézni...
Ezt vajon hány másik teló tudja? Mert megvallom őszintén nagyon régen nem hallottam ilyen lehetőségről... Félve, de megkockáztatom, hogy nagyon sok Android-os kütyü nincs ami ezt tudná...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Biluxzsolt
aktív tag
Most én nézek más oldalt vagy nem tudom,de nekem CSAK a tok 8490ft-nak írja.
ebay-t meg 7300-nak,végül is olcsóbb...[ Szerkesztve ]
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
PowerBuldog
veterán
válasz nutfile #1231 üzenetére
refund+kupon, hogy ingyen rendelhesd meg amint lesz készleten.
részemről (semmi személyeskedés) egy vadbarom aki a gyári tokot inkább megrendeli ebayről felárral minthogy a gyártótól rendelje olcsóbban.(#1232) gabz3 még a 10Ft-os USD/HUF árfolyam különbözettel sem értem, hogy lett neked 5400Ft
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
gabz3
újonc
válasz PowerBuldog #1230 üzenetére
Mint írtam, azért, mert 5400 HUF volt, postaköltség nélkül. Én ennyiért vettem, utólag gondoltam meg magam.
Azóta viszont felment az ára, de nem figyeltem... Azt hittem nem változott... szóval sorry... Így tárgytalan...[ Szerkesztve ]
-
nutfile
aktív tag
válasz PowerBuldog #1230 üzenetére
esetleg azért, mert a hivatalos oldalról rendelt tokot lehet, h nem kapod meg, csak refund-ot?
[ Szerkesztve ]
-
gabz3
újonc
Aki utólag venne tokot, én innen rendeltem (karbon), kb. 2 hét alatt jött meg: http://www.ebay.com/itm/172248143339
5400 HUF, véleményem szerint tényleg eredeti, postaköltség nem volt... -
SharpSA
veterán
válasz N.otorious #1225 üzenetére
Én sem kaptam még infót attól, aki LG G4-ről váltott, hogy nálam mi a változás...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
N.otorious
senior tag
Esetleg van olyan itt aki meizu pro 5 ről váltott? Ha igen, akkor mik a tapasztalatok? Az ujjlenyomat olvasó ebben is van olyan jó?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
DonDragonka
őstag
Sziasztok, akit esetleg érdekel, megint minden házból lehet kapni és van már flip tok is. Pár kiegészítő csomagoknak csökkent az ára...
Hivatalos oldalon...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
jaysee13
tag
Nekem kb. egy hét alatt ért ide, de volt egy kis bosszúság, mert a mellé rendelt tok és power bank kifogyott és azt nem küldték. Visszakaptam a pénzt, és kaptam egy free shiping kupont, amit persze nem sikerült beváltani és a support ticket 3 napja nyitva van.
Amúgy nagyon elégedett vagyok a "kicsikével", egy S4 Miniről váltottam, szóval nagy ugrás.
Ami most piszkálja a csőrömet, az a dupla koppos lezárás probléma (vagyis, hogy utána nem lehet ujjlenyomattal feloldani, mindig kéri a mintát). Novát használok és nagyon megszoktam, de nem akarom feladni érte az ujjlenyomatos nyitást. Kerestem megoldást és találtam is egyet, de nem működik [link]. Van valakinek erre működő work aroundja? -
storm3
senior tag
-
defcom
csendes tag
Okés, szétnézek majd. A Real racing 3-nál tapasztaltam eddig. 3.1.2 van fent.
-
-
vitezlejszlo
őstag
Amikor rendeltem nem voltam meg birtokaban a tudasnak, hogy hajlitott a szele. Picit nagyobb, mint a folia ami rajta volt. De jon meg par masik fajta, majd latjuk melyik milyen...
Na a masik. Elmentem most kajalni. Eddig LTE-t irt a telefon (Voda belvaros), es egyszer csak atugrott 4G+ -ra. Nagyon sukar LTE-A amugy. De igy irja. Dzsanalom ezt a telefont
Ugy menne a speedtest, mint a krvaannya, csak sajnos keves az apanazs, nincs sok mobil keret, pedig ejj de jonne lefele a internet a nemjojat hej!
-
defcom
csendes tag
Sziasztok.
A játék közben akadozó hangra van valakinek megoldása? K*rva idegesítő...
Ami érdekes, hogy pl. Soccer stars közben jó a hang, de a Real racing 3 hangja folyamatosan akad.
A játék maga nem, csak a hang akadozik.
-
Rick4
félisten
Most próbálom a fülst, ez egy gagyi xiaomi color edition, kemény 5 usd volt, tehát kb 1400-1500ft, a note4-gyel szólt, de ahogy itt megy, az nagyon komoly. A hangerőt is az eddigi max helyett 3/4-en elég hajtani. Semmiféle trükk, hangzásjavító nincs, a beépített lejátszó tolja.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
storm3
senior tag
ezt a kepernyofedveny bullshitet nem lehet kiloni valahogyan?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
kovadika
őstag
Ettol fuggetlenül tényleg egy rémálom a support, se telefonszám, se email, csak chat, legalabbis itt az UK-ban. Chaten iszonyat lassún válaszolnak és konkrétan annyira buták minden témához, hogy az hihetetlen, mintha az utcáról hivtak volna be valakit, hogy na most te leszel a costumer support.
-
utomi
senior tag
Én tényleg nem akarlak bántani de szerintem tök feleslegesen szemeteled tele a fórumot a problémáddal. Ha jól tudom egyrészt nem is O+3 van neked másrészt pedig az éremnek mindig két oldala van. Tudom mert voltam szervizes. Ettől függetlenül lehetne itt mesélni Apple, Samsung, HTC, LG, Nokia stb. gariztatási rémálmokat is. A gariztatás már csak ilyen, van akinek 1-2 hét és pikk-pakk minden rendben van és van aki hónapokig szív. Pl. nekem volt Nokia telefon amit 6 vagy 8x javított a híres magyar Nokia szerviz .
Továbbiakban tehát arra kérlek nagyon szépen, hogy ne offold tovább a topikot. -
axlfsi
veterán
válasz vitezlejszlo #1209 üzenetére
Vettel olyat is, ami elvileg teljesen takarja a kijelzot? Azt mondjak, nem valoszinu, hogy jo lesz, leven 2.5D a kijelzo (gombolyitett sarkakkal) es igy nem fog jol felfekudni/elvalik a sarkakon.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
vitezlejszlo
őstag
Hat en nem azert vettem, hogy a vitrinbe nezegessem Fog ez meg ennel tobbet is kapni, birja mar ki, ha egyszer kinai nem?
Jah. Tegnap megjott egy rakas uvegvedo uveg Hat a kamera kivagasa kicsit elcsuszott, kb 50%-ban ralog a szembenlevo kamerat barhogy is hivjak. Irta az elado magatol, miutan feladta, hogy ez ilyen, igeny eseten kuld jol kivagottat. Mondtam igeny az vona.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz vitezlejszlo #1204 üzenetére
Latom, nem birsz magaddal, erovel szet akarod kurni szegeny vanpluszt..
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Rick4
félisten
válasz Skyhigh #1203 üzenetére
Vasárnap rendeltem, talán annyi előny volt, hogy itt ugyan pihi volt, de a kínaiak korábban kezdik a napot, ott vasárnap délután 5 volt, tehát mikor felkeltek láthatták a rendelést, elvileg egy hétfő reggel 8 órás megrendelés ugyanez lett volna, ma jött meg, tehát 4 nap, sima ingyenes szállítással.
Szerk: Mindjárt renelem a másikat, Asszonyka is ilyet akar. Bezzeg a note 4 nem kellett volna neki.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz vitezlejszlo #1204 üzenetére
Felesleges a dashal tölteni ha közbe van iktatva egy dokkoló...
Reboot is gondolom azért volt, mert "mi ez a caar heee, itt dash-nak a jele, de mi ez a másik car?",
Mondjuk erre meg különösen nem bíznék semmit se...
-
vitezlejszlo
őstag
Rendeltem egy asztali dokkolót, illetve most az OP3Lite 3.1.3 van fent ElementalX-OP3-0.04 kernellel.
Betettem a telefont a dokkolóba, bedugtam a DashChargerbe, majd azt bedugtam a 220-ba (tudom 230), es akkorat rebootolt a telefon, mint egy haz De aztan mar tobbszori dugasra is jol mukodotott, szepen tolti 1500-mA-ral, de elsore mi volt a reboot oka nem tudom, midnenestre kicsit magam ala saroztam
Ez a dokkolo amugy, szerintem szep is jo is, majd csak az asztalhoz kell ragasztani
-
Skyhigh
aktív tag
Átlagosan a megrendeléstől számítva hány napon belül kapátok meg?
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
félisten
válasz PowerBuldog #1200 üzenetére
My bad, akkor 2 év.
(#1201) emvy: Én azt szerettem volna a pénzért amit ígértek.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest